188Channel

標題: 送給想出POST既巴打一些意見 [打印本頁]

作者: aanunes    時間: 2007-6-17 09:44     標題: 送給想出POST既巴打一些意見

作者: amyhk    時間: 2007-6-17 11:00

作者: Kira~Yamato    時間: 2007-6-17 11:17

作者: beanman    時間: 2007-6-17 11:28

支持你既論點, 但係回復=支持, 感覺好啲, 呢度氣氛的確無另一些論壇熱鬧, 但較"正氣",我都幾鍾意呢度..... 我其實都有兩邊走, 但一開機都係會返黎睇下呢度先:071:
作者: sickcow    時間: 2007-6-17 12:43

im a quiet person, very seldom to rely post , support :036:
作者: ololakak    時間: 2007-6-17 13:48

作者: dehum    時間: 2007-6-17 19:12

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-17 09:44 AM 發表
我黎左 uwants 馬版都差唔多半年,之前我都有去過其他網站睇過,最後不自覺咁停左係到,我諗主要原因係喜歡呢到d人多數比較成熟,大部份人係為左討論馬和研究馬而留低,雖然呢到可能人氣比較小,但有一樣好處,就係唔會 ...
你真係俾人激發到,唔夠一個賽馬日,變左身、成熟左!係呢度咪係我地班傻既撐場,無左邊個都可能會失色,贏輸事少!吸收大家既經驗,可互補不足,贏唔贏都要靠自已,大家都係有自信,唔會跟人買!但我會跟【四大癲王】,因為唔係放流料,心血結晶品,但每次都到古靈精怪,唔俾我地埋Q、T,希望今季餘下賽事,打開勝門,下季再來!:096:
作者: dehum    時間: 2007-6-17 19:18

點解標題會係藍色嘅?
作者: 愛的彩虹    時間: 2007-6-17 19:36

作者: aanunes    時間: 2007-6-17 19:37

作者: hk1122    時間: 2007-6-17 19:39

作者: ooappleoosm    時間: 2007-6-18 01:23

作者: ooappleoosm    時間: 2007-6-18 01:32

作者: aanunes    時間: 2007-6-18 09:10

作者: hei@    時間: 2007-6-18 09:29

作者: goedwin    時間: 2007-6-18 11:49

我都比D意見  新手出貼士post 吾使下下比足十場每場幾隻, 分柝吾夠力度可以話冇甚參考性.:030:  其實認真砲一場馬又睇帶又睇往績操練閒閒地兩粒鐘, 除非你真系已經好認真做哂功課, 賽事咁緊湊邊得黎咁多心水. 不如精研一兩件心水比大家參考下, 好似早輪有post提供隻虎威將軍, 勝在夠精簡有point雖然輸左都有參考價值.
作者: kagoshima    時間: 2007-6-18 17:21

作者: dehum    時間: 2007-6-18 19:15

引用:
原帖由 hei@ 於 2007-6-18 09:29 AM 發表
"當為自己做賽事紀錄"^^^^^^^LEI句好啱,不過有時真係出左post,一個人都冇留果言,看住果post慢慢唔見左,都好慘.:043:
引用:
原帖由 kagoshima 於 2007-6-18 05:21 PM 發表
講得啱真係會好小人回帖 小弟有一排都出吓帖但係反應真係麻麻
冇人回就冇得博落去 漸漸唔再出帖 :097:
呢度係咁啦!唔回唔緊要,睇你對自已咩要求,想贏錢證明自已能力、抑或過過馬評家癮,我係後者因我想學打字,你叫我認真去學,十年都打唔到一句,但寫馬反而有點推動力,最緊要對自已有信心,勝利一方必屬我們,因為我們既付出比人多,贏既機會比投注站企成日馬迷高好多,唔係話企投注站馬迷贏唔到錢,係話佢地無做功課啫,有做功課唔需要踎成日,半個鐘咩都攪掂,昨日父親節跑馬,拋妻棄子,第一場已經攪掂左,苦戰到自已重心又瓜埋,我都無打擊信心!:025:
作者: 陳雄明    時間: 2007-6-18 19:35

作者: dehum    時間: 2007-6-18 19:46

引用:
原帖由 陳雄明 於 2007-6-18 07:35 PM 發表

太多人依賴賽日報章所謂貼士~望住排位貼士以為有筍𤪻~敢問有幾多人有買排位版~

仲有一點~好多人輸左小小聲~贏左騎騎笑~~從不賽後檢討~輸龩邊~贏咩條件?~

做功課贏左特別英雄感~~睇跑馬唔單只睇呢場~ ...
呢度各兄弟選馬各有特色,已經好過好多馬經,仲有交流添!:071:
作者: 陳雄明    時間: 2007-6-18 20:00

作者: dehum    時間: 2007-6-18 20:07

引用:
原帖由 陳雄明 於 2007-6-18 08:00 PM 發表

都係教主領導有方
我地都係互相啟發,我都無話贏硬,只係拿點心得出來,大家研究!
作者: aanunes    時間: 2007-6-18 20:53

作者: dehum    時間: 2007-6-18 21:09

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-18 08:53 PM 發表

當d人輸到傻傻下,冇哂方向感,報紙既貼士就係唯一指路燈,得唔得就睇佢運氣..:030:
係呢度邊個會報紙?:096:
作者: aanunes    時間: 2007-6-18 21:21

作者: karlton    時間: 2007-6-18 21:58

作者: dehum    時間: 2007-6-18 22:03

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-18 09:58 PM 發表

重有我...
還會保留一季添!
好心你儲係電腦咪得囉!留來毆蟲呀!:096:
作者: karlton    時間: 2007-6-18 22:12

作者: ooappleoosm    時間: 2007-6-19 04:52

作者: ooappleoosm    時間: 2007-6-19 04:55

作者: aanunes    時間: 2007-6-19 12:28

作者: hk1122    時間: 2007-6-19 12:41

作者: aanunes    時間: 2007-6-19 18:36

作者: hk1122    時間: 2007-6-19 18:39

作者: aanunes    時間: 2007-6-19 18:41

作者: hk1122    時間: 2007-6-19 18:45

作者: aanunes    時間: 2007-6-19 18:56

作者: hk1122    時間: 2007-6-19 19:22

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)