188Channel

標題: 引人入性.目錄#1(#111 小微/完) [打印本頁]

作者: 花郎    時間: 2020-1-17 14:50     標題: 引人入性.目錄#1(#111 小微/完)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 花郎    時間: 2020-1-17 14:50

每個人都有自己性癖好.有d中意少婦有d中意少女.熟女大波童顏豐臀長腿肥妹細粒..總之各有各愛好.我總覺得唔同女人有唔同吸引既地方.不過我份人反而唔係好注重個樣.只要你唔係生得奇形出位.順眼就得,相處落性格夾到先最重要.樣既野幾靚都會厭.唔太醜樣慢慢會順眼.
係要論比較偏好.我係幾中意成熟既類型.身體方面我中意屁股又大又圓既.

雖然中意熟女,但個時我估唔到會同佢,一個大自己唔止一圈既女人發展到床上.
係度我就稱呼佢做亞君啦.
係我地一個小圈子入面.大約有二三十人.平時大家都係吹水聚會飲酒食飯有時都搞下行山之類活動.
亞君係哩個圈子入面係個強勢既女人.
一來佢職業係某公司hr亞頭.二來佢年齡算係最大,平時敢作敢為講野無咩顧忌,成班女仔都當佢大姐大.而男既都無咩邊個敢得罪佢.
我係哩個圈子入面人緣唔錯,不過係朋友介紹同佢地慢慢玩熟,算係新人.大致了解到各人既性格關係後.都開始融入左佢地.
我對亞君係無咩諗法.雖然佢身材保持得唔錯,係外國生活過唔短時間,令佢平時同我地講到性話題都係特別開放唔會遮遮掩掩.但我覺得佢唔會對我有咩興趣.我係新朋友又細佢咁多.
點知緣份就係咁奇妙.你無諗過會發生既事其實已經開始發生緊.
唔知幾時佢同我傾計越來越多.大家吹水時我同佢好似好多野觀點都一致.而佢同我講野個種原有強勢既感覺越來越少..哩個時候我開始感覺有d野.

(未完待續)我同亞君私底下傾計越來越多,有時返工都哩埋同佢短信.而話題由圈內人八卦到性事.講到哩個話題彼此似係越來越無顧忌.不過由於佢平時形象太過女強人.我唔敢太過衝動.反而年齡我從來唔介意.對我來講年齡同夾唔夾完全無關係.
終於有一晚,佢忍唔住短信俾我,話想見我.
我同佢約左個地點.去到時佢已經係度.我見佢望我對眼有d迷迷茫茫咁.聽講女人動情時候係會出現哩種眼神.
我話你咁快既
佢話我搭的士過來
我話想去邊
佢話無所謂,我想見下你
其實謂到哩度,傻既都知佢對我有意啦.
不過我一時唔知點,於是同佢無咩目的地咁行街.一路行一路講d咩我已經唔記得左.因為當時個腦好亂.
行左大半個鐘.我地係一個地方企定左.我同佢本來係並肩行,企係度後佢好似下左決心咁.成個人艾落我度.
攬住我!
佢把聲震晒,唔知係因為緊張定興奮,定兩樣都有.
我一攬住佢,佢成個人好似軟晒咁.我要好用力先企穩.跟住四片嘴唇已經印埋一齊.
君既身形中等.樣唔算出眾,不過都唔難睇.雖然已經唔後生.但係佢身上有種熟女先有既氣質同埋做開高層既氣勢.
但而家咩氣勢都無.有既係一個已經俾挑起情慾既女人.
我想要.佢話.
我帶住佢搵到一間時鐘.成個過程好似飲醉咁.我拖住佢隻手佢傍住我好似行路都行唔穩.
一入房我地攬到實好激烈咁舌吻,成間房都係我地既喘氣聲.亞君肉緊到似想將我吸入肚咁.
手忙腳亂兩個人除清光,衫褲隨地放,我攬住佢撲上床.第一次連亞君乳房咩形狀身才點樣妹妹生得靚唔靚都無去睇.
我地兩個完全著晒火.我支肉棒硬到鐵棍一樣騎係佢身上頂住佢下面亂咁搵位入.
插...插我..
亞君把聲震晒佢用手扶一扶我條分身,我一頂立即感覺到一個又濕又熱既洞口係度吸緊我.
好濕..好多水.我唔知佢體質咁敏感.成個下面完全濕成一片汪洋.
我完全唔使用力,一頂就成條入到盡.
啊...!
嗯~~~!
我地同時發出聲.
啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪啪....
無花式無技巧無前奏.完全係最原始既動作每一下都插到底.
啪啪啪啪啪啪
啊啊啊啊啊啊
每一下撞擊都伴隨一聲叫床聲.
如果隔離房有人,我100%佢地會聽到我地做愛既聲音.一d顧忌都無.兩個人好似兩隻野獸咁盡情發洩.
我壓住君對手穿過佢腋下扣住佢肩膀鎖實上身,個頭用亞君面貼面,係佢耳邊盡情喘氣.下身用力一下一下咁插.
亞君攬實我背脊.喉底發出低沉既叫床聲.似係一隻受左傷既母獸.而手指甲已經肉緊到吉入我背肌.
我一d都唔覺得痛,反而報復性咁抽插得更用力,好似每一下都要插入佢子宮咁,
而亞君流出來既淫液竟然將床單浸濕闣,我大腿同埋佢屁股.全部濕立立.開左水喉咁.
唔知進行左幾耐.可能只係幾分鐘,亦都可能大半個鐘.
由始至終我地都毫無保留地一做到底.係亞君爪到我背脊花晒出晒血痕,下面好劇烈咁收縮高潮.我由脊椎好似過左電一樣快感一波波咁傳送入腦.我係佢身體最入面射精.一下,兩下,三下....唔知幾多下.我要將最後一滴都射埋入去.

(暫完)

作者: Ida挨打    時間: 2020-1-17 15:14

🍷🍷🍷留位😳😳😳
作者: 825    時間: 2020-1-17 15:15

願聞其詳
作者: kinkyb    時間: 2020-1-17 15:34

長寫長有
作者: mtvong    時間: 2020-1-17 15:57

熟女最正 !!!
作者: bubble69    時間: 2020-1-17 16:17

內容都係我想睇果類...
支持一下!
作者: 我不是灰姑娘    時間: 2020-1-17 16:44

故事好吸引,支持師兄繼續寫落去
作者: chris4296    時間: 2020-1-17 16:53

Support The story !
作者: bentayga    時間: 2020-1-17 17:15

師兄文筆流暢,望繼續更新文章。
作者: 花郎    時間: 2020-1-17 22:45

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2020-1-17 15:14 發表 查看引用來源
🍷🍷🍷留位😳😳😳
引用:
原帖由 825 於 2020-1-17 15:15 發表 查看引用來源
願聞其詳

引用:
原帖由 kinkyb 於 2020-1-17 15:34 發表 查看引用來源
長寫長有

引用:
原帖由 mtvong 於 2020-1-17 15:57 發表 查看引用來源

熟女最正 !!!

引用:
原帖由 bubble69 於 2020-1-17 16:17 發表 查看引用來源
內容都係我想睇果類...
支持一下!

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2020-1-17 16:44 發表 查看引用來源
故事好吸引,支持師兄繼續寫落去

引用:
原帖由 chris4296 於 2020-1-17 16:53 發表 查看引用來源
Support The story !

引用:
原帖由 bentayga 於 2020-1-17 17:15 發表 查看引用來源
師兄文筆流暢,望繼續更新文章。

多謝各位師兄弟姐妹捧場.分享得出來自然係想有人欣賞.只要大家支持,我會不時更新.
作者: Hkwargod    時間: 2020-1-17 23:42

引用:
原帖由 花郎 於 2020-1-17 14:50 發表 查看引用來源
每個人都有自己性癖好.有d中意少婦有d中意少女.熟女大波童顏豐臀長腿肥妹細粒..總之各有各愛好.我總覺得唔同女人有唔同吸引既地方.不過我份人反而唔係好注重個樣.只要你唔係生得奇形出位.順眼就得,相處落性格夾到先 ...
有冇用套?
作者: taibb88    時間: 2020-1-18 01:17

加油! 加油! 支持你!
作者: 花郎    時間: 2020-1-18 13:28

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2020-1-17 23:42 發表 查看引用來源

有冇用套?
無.
作者: 花郎    時間: 2020-1-18 13:28

引用:
原帖由 taibb88 於 2020-1-18 01:17 發表 查看引用來源
加油! 加油! 支持你!
多謝師兄或者師姐
作者: Hkwargod    時間: 2020-1-18 13:33     標題: 回覆 14# 花郎 的帖子

好大膽
唔驚佢有病嗎?
作者: 中涼寒    時間: 2020-1-18 13:34

十卜,好睇,請繼續。期待更新。
作者: 花郎    時間: 2020-1-18 14:21

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2020-1-18 13:33 發表 查看引用來源
好大膽
唔驚佢有病嗎?
點會啊..雖然唔可以講完全無機會.不過極微
作者: 花郎    時間: 2020-1-18 15:42

今次哩個主角係度我就叫佢做亞雅.當然,都係化名.亞雅係我係某一個論壇識既.唔同哩度,當時我係個個論壇好活躍.好多版都有同人吹水交流,但就係無成人版.都係天南地北飲飲食食咩都吹一輪.
而亞雅都係一個活躍份子.不過我無特別留意佢.因為佢個網名同頭像好中性.我連佢係男係女都未知.只係惑覺上佢係一個好中意表現自己既人,一d話題有唔同睇法好正常.但亞雅同人拗起上來好認真.認真到搵好多資料證據來證明佢先係岩.我從來未見過佢認輸.
不過雖然係咁,我份人好平和,唔中意同人點嘈.一有哩d事大多數睇熱鬧唔參與.係和平環境我先會講自己d睇法.
唔知咩原因,可能係亞雅眼中我都係一個同佢一樣識好多野既人.哩然佢好有自信.而我從來唔覺自己有幾識野.吹水我就叻.
總之有一日,亞雅pm左我.開始同我有d私信來往.而我都終於知佢原來係女人.
好快熟左加左好友.我地唔再係論壇傾,變左電話通信.咁樣一來隨時隨地傾到計,自然親密左好多.
係過程中大家都互相了解.奇怪在佢睇過我既相,但遲遲唔肯俾相我.我都無所謂,都係多個朋友.知道佢離婚,有個小朋友,未到40.係某間國際機構做野,職位似乎都唔低.
人地肯講既就講.無講既非必要我都唔會追問.所以係知咁多.
性話題係佢先撩起.問我一d性愛情趣喜好之類.可能佢習慣左強勢.交談入面由佢主導問既多.好似一直想起晒我底咁.
不過講得多性趣,我自然都會試探下佢.話晒都識落一段日子.慢慢都會對佢產生興趣.
意外地佢無拒絕.反而係講明條件:出來見面先.如果大家見左面都同意就去開房.唔合意就當普通朋友食餐飯.我一定要預備好套.如果要做一定要帶套.到時要去一定要去高檔時鐘.佢接受唔到普通時鐘既環境.可以既話最好係酒店.
條件大致上我無問題.反正我未見過佢,咩都要見左面先算.
於是我地約左尖沙咀某個地方相見,佢見過我相.會認到我,都同我講左佢會著咩衫咩打扮.
去到相約地點.我好快見到佢,佢一路都望住我.而我第一次見到佢真相.一米六幾高瘦身型.樣唔差,中長髮型穿著得幾有型格,嘴唇薄面型有d尖,見到少少顴骨突起.相學入面話哩種人特別好權.睇佢平時表現真係有d道理.而且面容有d冷漠.
我們見面打個招呼.跟住去食晚飯.
飯後我笑著問,去唔去?
佢點點頭.
於是我地去左間幾出名既時鐘酒店.
入房我攬住佢想錫.點知佢話沖涼先.唔知點解硬係覺得佢有d冷冰冰.
我地一齊沖涼.亞雅走肥類型,乳房亦都唔大.但我發現佢陰毛係修剪過.唔係剪晒,而係好似剪頭髮咁修繕過,又幾特別.
到床上,佢瞓係度無咩動作,咁就由我做主動啦.
於是我攬住佢鍚.佢嘴唇有d生硬.俾唔到感覺我,我於是一路向下鍚落去,乳頭.腹..肚臍..小腹..佢私處竟然有香水味.問過原來佢噴左香水.話增加情趣.
不過直到而家為止我真係感覺唔到咩情趣,亞雅既反應有d生硬冷淡.
好在佢陰戶形狀唔錯,亦都好乾淨.於是我準備先用自己口舌來撩起佢.點知一番努力下,佢雖然都有d反應,但始終好似投入唔到咁.
我有d失望,問佢係咪好緊張.
亞雅個表情有d複雜.話唔係..
跟住佢講:不如你強姦我呀.
下?!
我一時反應唔到.
我地玩強姦遊戲,你來姦我啦.
亞雅塊面突然有一絲興奮既紅昏.眼神開始變得好期待.
原來係個m女,我哩一刻終於明佢點解對前戲無咩反應.
要我點做?我問.
你逼我同你做,跟住插我.亞雅話.
好..雖然第一次遇到真正既m女,不過我既管配合你玩下.
我翻身騎上亞雅身上,用手叉住佢條頸.
同我含住佢.我命令亞雅.
亞雅擰歪面,我用我條開始變硬既肉棒拍打佢塊面..係佢嘴邊摩擦.
亞雅塊面開始激起紅昏,唔情唔願咁含住我碌棍.
奶佢,用條脷打轉.我繼續下命令,另一隻手用手揸佢個胸,佢身體算白淨,俾我揸到一現一條條紅印.
唔唔唔唔唔...
亞雅一路俾我叉住條頸含撚,個身一路扭來扭去掙扎.
我見差唔多,條肉棒都已經硬到變棍.向後移一移坐住佢,支野就擺係佢個胸口.攞起個套係佢面前笠落支棍.
到我帶完套.亞雅突然用力咁扭,我爭d坐唔穩.
佢對腳好用力咁撐.把聲竟然有少少哭腔咁講:唔好呀..唔好...

(未完待續)

亞雅好入戲,佢既掙扎唔係做個樣.係真正用力.雙腿夾到實.
不過講力佢當然唔夠我來,我擘開佢大脾,用個身頂住唔俾佢再合埋,再責埋佢個身度,一隻手禁佢佢對手,一隻手係下面幫手扶一扶我支棍搵窿入.
嗯...
我插入左一半,,亞雅掙扎少左好多,但個身仍然係度扭動.
我保持住成個人責係佢身上既姿勢,下身開始抽動,一下一下咁入.
亞雅水唔多,好彩我買左潤滑型既套.入得都算順利.每插一下就入些少,慢慢俾我插到底.
一手仍然禁住亞雅對手,一手練住佢塊面.我強吻佢.用條脷奶佢嘴唇再伸入佢個口.下面越來越用力.
點啊?爽唔爽?感唔感覺到我條野好硬?
我即場發揮既台詞算係咁.
亞雅俾我責住,對手舉起仍然俾我禁住,把口剩係發出嗚嗚嗯嗯聲..似係舒服又似係真係俾人姦發出屈辱既聲.
想唔想我再插勁d?
我係佢耳邊講.
跟住我放開佢對手,改左號姿,佢大脾架係我大脾上面,屁股有些少抬起,跟住我用左快速抽插.
嗯嗯嗯嗯嗚嗚
亞雅既呻吟聲一直都係係喉嚨底發出來,仍然分唔清係快感定屈辱.
翻轉身,我係後面插你.
我叫佢換個姿勢.一路用手將佢個身翻轉.
亞雅似隻狗仔咁趴係度,塊面埋係枕頭度.對腳打開隻鮑魚完全無遮無掩.
我單腳跪住一下就插入,捉住佢條腰開始下一輪抽送.
嗯嗯嗯嗯嗯..打我...打我..
亞雅呻吟中突然叫我打佢.
我立即明佢意思.一巴啪一聲打落佢屁股度.
啊~~
亞雅發出一聲低叫.
我插幾下就打一下,
啪啪啪啪啪..肉體撞擊聲同拍打聲一路響.
啊啊啊啊啊...亞雅由嗯嗯聲轉做叫聲.我感覺到佢陰道開始有收縮既反應.
我知佢就來高潮,於是更用力插入,一路打佢屁股,而佢兩片屁股肉已經俾我打到紅晒.
啊~~~~!
亞雅發出一聲尾聲好長既叫聲,成個人無力咁趴低,我順勢坐落去,就係佢屁股上坐住最衝刺.
插多十幾下我都到左臨界點.狠狠地一下插到最入,頂住佢子宮,成個人趴落亞雅身上,係佢耳邊大聲喘息,下面射精既快感一下一下咁傅入大腦.同時都感受到亞雅高潮時陰道既收縮.我射一下佢縮一下.
靜左落來既房間充滿住我地兩個人滿足完既喘氣聲音..
呵..呵..呵..呵..呵....

(暫完)

作者: 前來泛黃的香腸    時間: 2020-1-18 16:11

亞君的故事完了?,好像還未完
作者: 花郎    時間: 2020-1-18 20:16

引用:
原帖由 前來泛黃的香腸 於 2020-1-18 16:11 發表 查看引用來源
亞君的故事完了?,好像還未完
可以完,亦都可以未完.個關係開始左,之後肯定發生好多野.激戰連場,不過亦都可以完.由識到上床.好似戀愛入面最美好既往往就係初開始個一刻.揀哩一段記低算係最有代表性.以後仲會唔會續亞君個段.隨緣啦
或者有人有興趣既話,我再寫d都未定.
作者: Hkwargod    時間: 2020-1-18 20:23

當然有興趣睇甜故
引用:
原帖由 花郎 於 2020-1-18 20:16 發表 查看引用來源
可以完,亦都可以未完.個關係開始左,之後肯定發生好多野.激戰連場,不過亦都可以完.由識到上床.好似戀愛入面最美好既往往就係初開始個一刻.揀哩一段記低算係最有代表性.以後仲會唔會續亞君個段.隨緣啦
或者有人有 ...

作者: freeman1010    時間: 2020-1-18 22:00

師兄原來有咁多故事分享,每個都好獨特,擔定櫈仔慢慢睇。
作者: 花郎    時間: 2020-1-19 00:22

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2020-1-18 20:23 發表 查看引用來源
當然有興趣睇甜故
或者你地可以講下自己中意咩情節既故仔.如果我有經歷過,可以寫下.如果無經歷就無辦法啦.係度寫野都係真實發生過既事.
作者: 花郎    時間: 2020-1-19 00:23

引用:
原帖由 freeman1010 於 2020-1-18 22:00 發表 查看引用來源
師兄原來有咁多故事分享,每個都好獨特,擔定櫈仔慢慢睇。
多謝捧場.我會揀一d印象比較深刻既來寫.
作者: cupman1976    時間: 2020-1-20 11:38

同亞君仲有冇繼續呀?
作者: 花郎    時間: 2020-1-20 13:54

引用:
原帖由 cupman1976 於 2020-1-20 11:38 發表 查看引用來源
同亞君仲有冇繼續呀?
你講而家定第一次之後?之後我地緊係做過好多次,佢有個第一次都俾左我.就係口爆.
原來佢一向都唔多中意同人含.但同我吹佢話好有滿足感.中意摸住我既腹肌一路吞吐.
佢吹簫技術好生硬.開始時仲用牙刮到我,我一路教佢要點做,佢又學得幾快.
原來佢好中意有腹肌既男人.話以前讀書時,見到男人腹肌會濕晒.
頭兩次同我含都係當前奏.我地會插下又互相口交再換下姿勢再插,到一陣又插下佢個口再換姿勢咁做.有次做到差唔多,佢含住叫我射落佢個口度.
我當然求之不得啦.禁住佢個頭插佢個口.爆左,佢吞埋.
我話你唔怕腥咩?
佢竟然話好味.
跟住之後幾乎次次要射佢都叫我俾佢食.話我條野係佢口入面抽下抽下好有feel,d精又暖又滑好好味.
我真係估佢唔到.
作者: Ida挨打    時間: 2020-1-20 14:55

玩老強,事前要有個共識。。一個暗號,當暗號出現就要停,否則真係傷害到對方而不自知
作者: 花郎    時間: 2020-1-20 15:47

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2020-1-20 14:55 發表 查看引用來源
玩老強,事前要有個共識。。一個暗號,當暗號出現就要停,否則真係傷害到對方而不自知
事前真係唔知,即場發揮又ok.之後幾次我地仲玩左其他野.
作者: 花郎    時間: 2020-1-21 15:03

今次係同亞今第二次開房.識亞今係一個群組入面.事實上我有好多群組.絕 大部份係朋友加我入去.哩d群組有分興趣倒如行山跑步野外露營等,更加多既係飲飲食食吹水群.
其實我知開飲食吹水群既唔少為搵食.除左一d小圈子小人真係朋友十個八個既例外.
其他大型既好易知.群主會好活躍搞活動.差唔多一個星期最少一次.多數去唱k或者酒吧.低調既會話搞活動,一d出位既會暗示大把靚女任溝,跟住女士之夜男既入場幾多,女既免費入場.
講白d所講群主搞手都係燈頭.
入哩d群我基本好少參加活動.最多入面吹下水.除左一d比較正常既飲飲食食會出席下.
亞今係個群入面叫做識左大半年.平時同佢地都傾下計群聊下叫做網上認識左.直至一次搞食飯聚餐我出左來,十零人一圍.多數叫做網上認識左,出來見面再自我介紹.我第一次見亞今真人.
佢細細粒,一米五幾到.不過對眼好大.細粒得來身型都幾平均,紮個頭髻打扮好有種少婦韻味.
佢都留意到我,笑笑口話真係稀客,今日終於見到你真人.
個晚返左屋企佢單獨同我私聊,都係互相讚下對方傾下d興趣嗜好咁.
之後聯繫就多左,都感覺到佢對我幾有好感.於是話題慢慢俾我引導到男女之間既事上去.
講到哩d佢爆左群入面邊個同邊個一齊.
我問咁你都成日同佢地出去玩,無搵返個?
亞今話睇唔上眼.
我附和佢話都係既,緣份既野可遇不可求.都唔可以太將就.男女相處感覺最緊要.無感情基礎上左床都唔盡歡啦.
佢大表認同.有一種好似搵到知己咁既感覺.
哩個時候我知我同佢一定有野要發生..

(未完待續)果然一切水到渠成,經過食飯傾計.大家都無需要暗示.約左個日子去左開房.
可惜第一次我狀態麻麻,而且份人比較慢熱.表現一般般,睇得出佢有d失望.
今次我主動再約佢,佢時間都多,好快就出左來.
入房擁吻除清光鴛鴦浴.
佢一手揸住我條已經硬左既棍好驚喜咁講:今次咁硬既?
我話係啊,今日狀態幾好.
佢眉眼含春咁跪低,一口就吞左我半碌棍.
嗯...我舒服到呻吟左一下,佢口技真係唔錯.
本身身高已經矮我成個頭,咁樣跪低同我含視角同生理上都極大滿足.
正啊!我叫左出來..
亞今食到雪雪聲,令到已經好硬既肉棒更加硬到鐵咁.
我叫佢企起擰轉身,佢人仔細細粒屁股卻幾有肉.我扶住支鐵棍一野就捅入佢個小穴.
啊~~佢分明好受用,入面已經濕到通行無阻.
身高問題佢要踮起腳,而我就稍為降低個身.後入單手扶住亞今條腰,一手用花灑開住暖手沖向我地既交合處.
每一下撞擊都係一片水花.啪啪啪啪啪啪啪....
咁樣舒唔舒服?我問.
啊..啊...好舒服..啊...

插左一陣,我停左扶直起.話唔好凍親.我地上床再玩.
佢勾住我條頸回左我一個濕吻.

床上,我都俾亞今用口舌整濕晒我岩岩抹干既肉棒.翻身責住哩個嬌小既少婦.我一下一下地再度攻佔佢個小桃源.
可能細粒,佢入面真係幾窄,好彩夠濕.如果唔係都幾難下下一插到底.
慢..慢D,佢喘息住講.
嗯..我放慢左速度,佢開始好似搵位咁個下身扭下扭下.
你唔好郁住.佢話.
跟住試左幾次,佢突然嗯左一聲..係哩度啦.你郁啦.
我支想頂住佢肉腔入面某個位,可能就係佢既類似g點位置.用個身責全小幅度但姅用力咁一下一下磨.好似撬緊佢內面咁.
亞今變得更加肉緊.攬到我實.唔...唔....好舒服啊~~舒服啊~~~
佢叫床聲好特別,個啊字會拖到好長.唔...舒服啊~~~
好快佢成個人緊晒.個屁股完全繃緊..自己突然用爆發力磨左我幾下.發出.啊~~~一聲長音/
我感覺到支肉棒好似俾人擰毛巾咁一吸一放一收一縮.
亞今同我做第一次高潮來左.

霞..霞...霞...仍然係高潮餘波中既亞今面色潮紅.
你今日咁勁既.佢喘住氣講.
都話今日狀態好囉.我帶住征服感應佢.
不過我未仲射,來...我起身跪係枕頭邊,將支帶住亞今高潮時流出白漿涯水既肉棒送到佢口邊.
亞今好順從一口含住.又再吹奏起來.

(未完待續)

頭先一輪運動我個興奮點亦都到左頂.俾亞今用用咁啜.反而有少少唔舒服.
佢下面緊,用口一樣係緊啜,直情兩邊腮都凹埋入去.
細力d,我話.
佢一聽即時會意.放鬆左個口,慢慢咁吞吐,一邊用條脷係咁攪動頂我龜頭同馬眼.
哇...!
論到我呻吟出聲.好舒服.
佢對眼好得意咁望住我,個神情似乎講頭先你插到我高潮震晒,而家到我吹爆你.
我覺得快感一陣陣咁上腦,支棍俾亞今啜到龜頭發光又濕又令.
哩個時候我突然諗口爆好定中出好.
上一次開房亞今叫我唔好用套,佢做左避孕可以射佢入面.所以同佢做都唔使帶套.
今次我睇住佢含得咁投入,好啦一於爆埋你個口.
我示意佢起身,我企係度佢跪住含.哩一刻真係好有征服感.
我按住亞今個頭.配合佢吞吐一下一下插佢個口.有幾下插到入左,佢唔唔幾聲嘴角有口水滴落.個樣又痛苦又享受咁.
唔..正啊.就射啦....用條脷磨我啊.
我一路插佢個口一路指示佢.
亞今個樣有d累,都含左好耐下,應該個口有d酸.不過忌到我話就射.盡最後努力加快左動作.
我見咁樣加埋隻手幫手,一路打飛機一路剩個龜頭係佢口入面俾俾啜住.
幾下一陣快感好似電流咁上左腦.
唔..唔...射啦
我鬆開手成支插入佢口入面.佢條脷剛好墊住我條棍.我雙手按住亞今個頭,春袋一縮精關大開一下兩下三下...好有力咁係亞今口入面爆漿.
哇...舒服晒.
射完精我有d腳軟.由亢奮狀態放鬆係咁.亞今仲含實我支肉棒.我係佢口中掹出,一灘精緊住係佢唇邊流埋出來滴滴答答滴到床單似開左花.
女蛇巧刀牙鵝乘夠厚多鞋
含住成口精亞今口齒不清
去啷下口啦,我笑住講

舒唔舒服啊今次?
你今日真係好勁.我頭先高潮左幾次,你支野係我入面又熱又硬.
我都話我慢熱架啦,今次狀態叫正常.
哇你仲未軟晒既
你唔係已經飽左咩?仲摸我
我中意摸下佢啊
仲有時間一齊瞓陣先,瞓醒你搞得硬我再插你一次好無?
嗯...
咁你唔好摸住先啦.咁樣點瞓啊.
哈哈...

(完)

圖片附件: 20170605.jpg (2020-2-17 03:10, 44.44 KB) / 該附件被下載次數 20

作者: 誰明浪子心    時間: 2020-1-23 05:54

作者: 籠中雀躍的弟弟    時間: 2020-1-24 06:40

支持!我都想睇,希望寫落去
作者: 花郎    時間: 2020-1-28 00:16

引用:
原帖由 籠中雀躍的弟弟 於 2020-1-24 06:40 發表 查看引用來源
支持!我都想睇,希望寫落去
近排比較忙,等得閒會續寫.
作者: 花郎    時間: 2020-2-1 00:16

更新#30第二段
作者: 花郎    時間: 2020-2-3 15:29

試下貼野

圖片附件: 01.jpg (2020-2-3 15:29, 47.49 KB) / 該附件被下載次數 31

作者: 巴士色天才    時間: 2020-2-3 15:47     標題: 回覆 35# 花郎 的帖子

呢個係咪阿今?唔似阿君(我估我估)
作者: 花郎    時間: 2020-2-3 17:40

引用:
原帖由 巴士色天才 於 2020-2-3 15:47 發表 查看引用來源
呢個係咪阿今?唔似阿君(我估我估)
哩個唔使估
亞今同亞君都多毛.
作者: 小小大懶蟲    時間: 2020-2-3 18:09     標題: 回覆 35# 花郎 的帖子

呢隻鮑好新鮮喎,仲要無毛添
作者: 花郎    時間: 2020-2-3 20:17

引用:
原帖由 小小大懶蟲 於 2020-2-3 18:09 發表 查看引用來源
呢隻鮑好新鮮喎,仲要無毛添
極品一線鮑.可惜唔係天然白虎,要定時剃毛
作者: 花郎    時間: 2020-2-16 23:42

#30更新完結.
作者: 失落完    時間: 2020-2-17 07:28

師兄寫得好好
亦都好羡慕你有咁多經歷
作者: 公司小獅子    時間: 2020-2-17 08:32     標題: 回覆 30# 花郎 的帖子

故事好精彩,快D再有就好...
作者: 花郎    時間: 2020-2-17 14:19

引用:
原帖由 失落完 於 2020-2-17 07:28 發表 查看引用來源
師兄寫得好好
亦都好羡慕你有咁多經歷
多謝欣賞,係好多.我得閒慢慢寫.
作者: 花郎    時間: 2020-2-17 14:20

引用:
原帖由 公司小獅子 於 2020-2-17 08:32 發表 查看引用來源
故事好精彩,快D再有就好...
下篇換下口味,講下個走後門有高潮既女人.
作者: NYBB    時間: 2020-2-17 14:56

引用:
原帖由 花郎 於 2020-2-17 14:20 發表 查看引用來源
下篇換下口味,講下個走後門有高潮既女人.
好睇,等你嘅更新!
作者: 花郎    時間: 2020-2-17 15:18

亞月同亞雅係同一個論壇既人,不過佢地之間互不認識.亞月唔算活躍,佢做CDROM多,應該係無聊.中意上來睇人講野.間中講兩句個種.不過佢係個壇時間都唔算短.
開頭識佢時互相pm,佢話中意睇我留言.好笑又有野學到.
我話都係吹水姐.
佢話唔係架,我係你fans來.

好自然由壇上發展到好友私聊.平時傾下計講下生活個人興趣之類.佢經常以一種崇拜我既語氣同我講野,強調自己係我fans.
咁樣關係維持左年幾.我都了解到佢係一個單親媽媽.好後生時就識左前夫意外有左結婚.後尾點解離婚佢無講.我唔係十分八卦既人.人地唔想講我多數唔多問.而家帶住個仔一齊生活.
奇怪在大家關係咁好,有幾次約佢出來食飯見下面.佢都推左.
我問咩事,佢話驚見左我我會失望.
我話傻啦.又唔係要咩野,朋友食下飯又唔係相睇.
哩個時候佢就會話等下次啦,實有機會.

除左無見面,我地講野已經無任何禁忌.性話題都好自然咁傾.
佢話佢有時都好想要.我建議佢買玩具.
亞月話從來唔會diy,因為驚慣左無左敏感度.
我話你又幾忍得,你咁中意我唔同我試下更進一步?
亞月話幻想下好啦.出來你會逃走.哈哈...
我話可能走既係你呢.
亞月話,唔會.我知你一定唔會差.我留意左你好耐.
我話咁你形容下你自己點樣.
嗯...普通人一個囉..唔靚唔醜.有機會見面你咪知囉.佢話.
咁你影張相俾我,唔著衫個種.跟住我打左個偷笑表情.
今晚沖涼影俾你啊.
估唔到亞月一d都無推託,好爽快就應承左.

(未完待續)

夜晚果然收到亞月send既兩張相.周圍打左碼.見到係長頭髮但cut左樣.,兩張都係影個胸.
一對木瓜奶又白又大.波型雖然唔靚.但乳頭係粉紅色.
我話你都幾大喎.顏色好靚.
亞月話我啱啱沖涼影.
我想睇你妹妹.
好啦..等陣..
等左十幾分鐘.三張影得唔係好清既鮑魚相send左過來.
哇..粉紅鮑魚.跟住我加埋個流口水既表情.
亞月俾左個面紅表情.亞仔係房,我哩埋廁所影.好難影啊.
我話辛苦晒,睇到我有反應添..咦,你濕左?
又一個面紅表情.我影時諗到俾你睇.好快就濕左啦.
我想要.幾個流口水表情.
我要吹頭啦,搞左好耐.亞月突然中止話題.

自此後我地話題多左好多性愛交流.亞月又影左d相俾我.
於是我提出左幾次見面邀請.但亞月次次都好似好猶豫.
終於一日我又提出,今日得閒不如出來見下啦.
今次亞月無拒絕,只係話見到我你唔好失望就得.
大家住既地區其實隔唔遠,唔使一個鐘我地係約好既地點第一次見面.
見到佢我明佢咩顧慮.其實亞月樣唔差,雖然亦稱不上好靚女.不過佢係個BBW.一米六左右差不多150磅.
見到我佢有d唔知點.我笑笑話終於見面啦.
亞月嗯左一聲,細細聲講咁你而家係咪想走啦.
話點會啊,我同你都識左咁耐.去啦?
佢明我講去啦咩意思.嗯左一聲低住頭跟我行.

開房沖涼.除左衫既亞月真係幾有肉地.雖然未算痴肥,但都好有份量.不過佢個身好白.真係肥肥白白.
佢一路都無出聲,好細心咁幫我搽沐浴液洗身.
我見佢咪咪嘴.問你笑咩.
你真係幾靚仔,同我想像既一樣.身材仲要咁好.
過得去啦,哈哈..俾佢讚我唯有咁椒應佢.

沖完佢幫我抹身,叫我瞓低.跟住趴上我身,由我乳頭錫起,手摸住我條棍慢慢咁摩下搖下.條脷由我胸口打轉一路向下移.
去到我細佬度一口含住.
嗯..佢個口又濕又暖.舒服.
我忍唔住開始配合起佢輕輕插佢個口.
過左一輪我已被完全吹硬,亞月一手扶住我肉棒一路向下奶,兩個春袋俾佢奶遍,佢竟然繼續向下,
條脷掃過會陰,佢成個頭埋係我大腿中間.我條件反射抬過屁股.佢一下就奶入我菊花.
唔...!我舒服到叫出聲.
真係好正,原來菊花咁敏感.亞月條脷又濕又暖又滑.係我會陰同菊花度不停掃上掃落.
我舒服到震.
你趴係度啦,亞月話.咁樣我好累.
於是我反轉身好似狗仔咁趴係度崛起個屁股.
平時後入女多,今次終於知道點解咁多女中意後入.
個種羞恥感同快感撈堆一齊,真係好難形容.
亞月係我後面成條脷又奶又頂,一手扶住我條肉棒慢慢卒,脷尖一下一下咁頂我後門.頂一下又奶一下.
我覺得我快感神經就來爆.對腳因為快感竟然不受控咁震.
哇..好正啊.我呻吟住講.

個口好累,抖下先.服侍我咁耐亞月終於都累.
你瞓低啦.
俾亞月奶到我成個後欄同大脾根濕晒.不過真係超舒服.肯咁做既對手真係唔多.仲要咁主動落力.我決定好好咁回報一下佢.

(未完待續)

就係我哄埋去想幫亞月奶鮑之際,一陣尿騷味令我即時縮沙.
無計,佢地肉多,私隱位置成日腌住,好少會無咩味.但我份人雖然都中意食鮑魚,都要好味至食得落.臨時變陣我改用手指去捽佢粒陰核,另一隻手手指慢慢地插入攪動.
啊啊...估唔到亞月好快有反應.睇來佢好受落.
於是我專攻插入,中指係佢腔穴內又了又插又捽,同時手指公按住粒核摩擦.
啊啊啊..唔得..唔得...我唔得..
唔使幾下隨著一股股淫水白漿流出來,亞月扭動住個身不斷叫床.
見到咁有效我加多兩錢肉緊中指右無名指一齊插入.
啊...唔得啦...我唔得..啊啊...唔得....
亞月既叫床聲幾特別.
加埋食指,而家我已經插左三隻手指入去用最快速度模仿震動棒咁chok
叫床聲加水聲交響埋一齊,亞月俾我指交到白漿糊滿成隻粉鮑流埋落床單..
啊啊啊...我唔得..!突然亞月一手捉實我手腕唔俾我郁.好大聲咁喘氣.我係佢腔穴內既手指好明顯地應受到一下一下既抽搐.好似啜緊我手指咁.
佢高潮左.

霞..霞...霞...
我掹出手指,聽住亞月剛高潮完既喘息聲.翻身分開佢大脾.對住濕立立既鮑魚一棍就插到底.
啊!
嗯..!
肥有肥既好處.條棍完全俾一層層暖肉包住.入面好濕好滑.我毫不費力一下下都可以插到底.
可憐亞月啱先高潮完又來一陣暴風雨.對住佢我完全唔使驚太大力整痛佢.下下打桩咁入到最深.
啪..啪.啪..啪..啪..啪..啪
唔快但每一下都好用力.
啊!唔..啊...唔得...啊...我唔得...啊...唔得..!
亞月完全俾我插到叫床聲都震埋.

來,換個姿勢後面插.
我要報復頭先我狗仔式俾佢用脷攻擊我菊花.而家到我係後面入你.
亞月喘住氣翻身趴係度.佢個巨臀真係幾震撼.
嗯..分開佢股肉對準個肉洞我又係一下就入晒.
正啊!
啪啪啪啪啪..又係一輪撞擊聲加呻吟聲.

係哩個時候,我發現亞月個菊花原來都係粉紅色,而且型狀仲幾靚.唔似人地又黑又生粒野等.
亞月個菊花粉經得來紋路都好平均,而且形勢平坦無咩異樣.
估唔到佢由乳頭到鮑魚菊花都係粉紅.
我邊插用手指去輕括佢後門.上面仲有好多淫液..
嗯..亞月好明顯受到刺激菊花縮左一縮.
哩個時候我突然想試下走後門..於是將條棍掹出來就住大量淫液摩擦亞月個菊門.
我插入去好無?我問..

(未完待續)

圖片附件: 1.jpg (2020-2-19 15:24, 21.34 KB) / 該附件被下載次數 41

圖片附件: 2.jpg (2020-2-19 15:24, 21.53 KB) / 該附件被下載次數 19

圖片附件: 3.jpg (2020-2-19 15:24, 19 KB) / 該附件被下載次數 29

作者: NYBB    時間: 2020-2-17 15:41

仲未入正題。。。後門開發要好多時間準備喎,pls update
作者: 花郎    時間: 2020-2-18 00:25

引用:
原帖由 NYBB 於 2020-2-17 15:41 發表 查看引用來源
仲未入正題。。。後門開發要好多時間準備喎,pls update
今晚有點時間,更新了一段
作者: NYBB    時間: 2020-2-18 00:30

回左先睇,thx😁😁
作者: NYBB    時間: 2020-2-18 00:50

師兄,你哋去之前係咪已經講好咗咁玩法?😁
作者: 花郎    時間: 2020-2-18 14:22

引用:
原帖由 NYBB 於 2020-2-18 00:50 發表 查看引用來源
師兄,你哋去之前係咪已經講好咗咁玩法?😁
無,我極少咁做,覺得講好左就變得公式.最多會叫對方著絲襪或者套裝之類出來.但點做從來唔講定.即場發揮先正.
作者: NYBB    時間: 2020-2-18 17:11

等緊睇你點回報佢😏
作者: 花郎    時間: 2020-2-18 19:19

引用:
原帖由 NYBB 於 2020-2-18 17:11 發表 查看引用來源
等緊睇你點回報佢😏
已更新第三段
作者: NYBB    時間: 2020-2-18 19:21

Thx,,,,一陣返去睇😁
作者: 花郎    時間: 2020-2-18 20:31

引用:
原帖由 NYBB 於 2020-2-18 19:21 發表 查看引用來源
Thx,,,,一陣返去睇😁
你都好捧場,唔理你男定女.多謝你先.寫哩d回憶錄,有時感覺自己又經歷左一次咁.不過幾花時間.打字慢.
作者: Ken5678    時間: 2020-2-18 21:12

師兄,想問吓亞今大約幾多歲?
作者: NYBB    時間: 2020-2-18 21:26

師兄,我係男!上嚟引版,係想睇吓啲相似嘅經歷。
自己文筆唔好,所以都係睇同回
引用:
原帖由 花郎 於 2020-2-18 20:31 發表 查看引用來源
你都好捧場,唔理你男定女.多謝你先.寫哩d回憶錄,有時感覺自己又經歷左一次咁.不過幾花時間.打字慢.

作者: 花郎    時間: 2020-2-18 21:50

引用:
原帖由 Ken5678 於 2020-2-18 21:12 發表 查看引用來源
師兄,想問吓亞今大約幾多歲?
三十零歲
作者: 花郎    時間: 2020-2-18 21:53

引用:
原帖由 NYBB 於 2020-2-18 21:26 發表 查看引用來源
師兄,我係男!上嚟引版,係想睇吓啲相似嘅經歷。
自己文筆唔好,所以都係睇同回

我文筆都係一般,不過好在寫哩d文唔使太酎酌文字.比較易寫.同埋係自己真實經歷,唔使諗劇情.係睇下點表達得好d咁.
作者: NYBB    時間: 2020-2-18 22:06

阿月好似戰鬥力好強吓喎😁
引用:
原帖由 花郎 於 2020-2-18 21:53 發表 查看引用來源
我文筆都係一般,不過好在寫哩d文唔使太酎酌文字.比較易寫.同埋係自己真實經歷,唔使諗劇情.係睇下點表達得好d咁.

作者: 花郎    時間: 2020-2-18 23:38

引用:
原帖由 NYBB 於 2020-2-18 22:06 發表 查看引用來源
阿月好似戰鬥力好強吓喎😁

夠肉地唔使就住,可以全力攻擊.而且差唔多任玩,好配合.
作者: Ken5678    時間: 2020-2-19 00:52

咁亞今都係人妻一名?
作者: 花郎    時間: 2020-2-19 14:00

引用:
原帖由 Ken5678 於 2020-2-19 00:52 發表 查看引用來源
咁亞今都係人妻一名?
點解你會覺得亞今係人妻
作者: NYBB    時間: 2020-2-19 15:04

幾時有update, 好期待
作者: 花郎    時間: 2020-2-19 15:23

引用:
原帖由 NYBB 於 2020-2-19 15:04 發表 查看引用來源
幾時有update, 好期待
今日唔得閒住,不過今朝翻睇左同亞月既自拍片.唔記得係第幾次,好似第三次做拍既.截幾張圖放上去先.個時手機質素同而家無得比.像素低好多.
作者: NYBB    時間: 2020-2-19 17:04

正喎,有相睇止吓咳先😂
作者: 花郎    時間: 2020-2-21 00:07

[後門的高潮.完結篇]

其實肛交我曾經嘗試過幾次,但都唔成功.最多入左個頭.
一般女伴都會話痛,或者唔舒服.而且無試過多數緊張收縮,更難入到.最好笑有一個試試下話急屎,即時走去廁所.都幾搞笑.
係亞月應承後我試下慢慢一下下咁入,但意想不到好順利,兩下已經插左個頭入去.而且感覺唔到佢緊張收縮.
見係咁我下一插用左力,一下頂入左半支,亞月嗯左一聲.我問得唔得?係咪痛?
肛交純為試新野,如果對方太唔舒服我都會停.
點知亞月話繼續啊.
有佢鼓勵,我就住淫水白漿五六下已經成支入晒佢直腸.
第一次入晒後門.個感覺係好緊,我條棍算粗.撐到菊門成個O字咁.條野似俾彈力橡筋圈箍到實.龜頭唔知頂到咩野有d野拮住咁.
我開始慢慢抽插,有d擔心一掹出來成支棍黃左.好彩無.而且聞唔到咩異味.睇來今日無咩準備但整定我成功初嘗走後門滋味.
但估唔到係,抽下插下亞月開始又呻吟叫床.
下?走後門有快感?
舒唔舒服?
唔..舒服...你繼續...唔.....
見佢咁投入,我決定今次一於爆佢後門.
速度慢慢加快,奇在竟然越插越順.我唔知係入面都會有潤滑定d淫水俾我帶埋入去.我插插下個幅度可以加大到直出直入.
入面真係好緊.加上之前又吹又插.好快我個精關感覺到要開.
稍為停下,我問亞月,我就來射.係你入面出好無?
嗯...射..射我入面啦.亞月喘住氣講.
於是我扶緊個肉臀十幾下衝擊,哩幾下真係好似插鮑魚咁啪啪聲.
嗯...一聲低沉既吼音.我成支野插到最入將一股股精液噴入去.

今次第一次成功肛交.
係咩?覺得點.
嗯..都ok,其實都係好奇試下,好緊反而無插前面咁舒服.你以前試過?咁順利就入到既?
係..不過小玩.其實唔緊張放鬆就得.
但我見你有反應喎.咩唔係插後面會唔舒服甚至急屎?
哈哈..都ok啦,我覺得急急地但又high high地咁.都好興奮..唔知點講.
下次又多個位玩.嘿嘿..
你中意就好.

(完)

作者: NYBB    時間: 2020-2-21 00:21

師兄,你真夠勇氣,第一次開波就直達江門,小弟欽敬👍👍
作者: 理工駱駝    時間: 2020-2-21 01:26

正,恭喜您有吃神,要珍惜
作者: 花郎    時間: 2020-2-21 12:34

引用:
原帖由 NYBB 於 2020-2-21 00:21 發表 查看引用來源
師兄,你真夠勇氣,第一次開波就直達江門,小弟欽敬👍👍
都係滿足下好奇心.我對肛交無話特別喜好.不過有時做到興起都會試下咁.
作者: 花郎    時間: 2020-2-21 12:40

引用:
原帖由 理工駱駝 於 2020-2-21 01:26 發表 查看引用來源
正,恭喜您有吃神,要珍惜
無非互相尊重.我見哩度好多人好饑渴咁.下下想一識就上床.其實而家社會識朋友大把途徑,如果個心唔係見女就想上,而係真係當朋友咁識.慢慢實有d互相吸引到既.即食文化真係唔係好啱我.不過無計.社會係咁.
作者: live_alone    時間: 2020-2-21 14:09

引用:
原帖由 花郎 於 2020-2-21 00:07 發表 查看引用來源
[後門的高潮.完結篇]

其實肛交我曾經嘗試過幾次,但都唔成功.最多入左個頭.
一般女伴都會話痛,或者唔舒服.而且無試過多數緊張收縮,更難入到.最好笑有一個試試下話急屎,即時走去廁所.都幾搞笑.
係亞月應承後我試下慢 ...
阿月佢的菊花早已開發,所以樓主先成功進入抽插,同埋聽你講的過程,阿月應該是預先灌咗腸洗乾淨,有準備比你插菊花,有很多女性試過肛交高潮之後,都話舒服和high過插前面,返唔到頭,每次都要插埋菊花。( 佢地所指當然是菊花已經開發了)  
如果想知插菊花有幾舒服,自己親自試下就知。大約3年前,我在網上睇到一篇關於男性前列腺高潮的文章,之後再上網找有關前列腺高潮的av片睇,原來男性前列腺受到刺激,j j 是會自然地射精的(過程沒有用手捉摸過條 j ) , 這就是所講的前列腺高潮。
我出於好奇前列腺高潮和想知道女性肛交到底有幾舒服,所以我自己用性玩具試過,當然是慢慢經過開發啦,最初由最細件的肛塞開始,慢慢加大,現在可以用假 J 插都唔痛,幾過一排開發了之後,菊花被插又真係好舒服,終於感受到女性肛交的樂趣,我有同之前的sp玩角色互換,佢用穿戴式假 J 插我,但到目前我都未能試過插到前列腺高潮自然射精的境界。申報我不是基,也不是雙性,只對女性有興趣,我只是享受前列腺高潮。
作者: 花郎    時間: 2020-2-21 19:10

引用:
原帖由 live_alone 於 2020-2-21 14:09 發表 查看引用來源
阿月佢的菊花早已開發,所以樓主先成功進入抽插,同埋聽你講的過程,阿月應該是預先灌咗腸洗乾淨,有準備比你插菊花,有很多女性試過肛交高潮之後,都話舒服和high過插前面,返唔到頭,每次都要插埋菊花。( 佢地所指當然是菊花已經開 ...
亞月後門係俾佢前夫開發過,不過無為我準備.前列腺高潮我知.試過既好多返唔到轉頭.因為持續性好強.支野唔係硬但會不斷流前列腺液出來.有的直情可以持續成半個鐘高潮,同射精無得比.
我自己嘗試過,半成功.因為要靠手刺激支野先出到.不過係幾high,不過我驚太沉迷,無玩落去,但無可否認男人後門都係一個打開快感世界既重要位置.有個別女伴係做愛時識得掃我菊花.個下真係幾正.
作者: NYBB    時間: 2020-2-21 19:19     標題: 回覆 72# live_alone 的帖子

師兄,你就好啦,有sp同你玩角色互換,,,,,可遇不可求!
作者: live_alone    時間: 2020-2-21 20:50

引用:
原帖由 花郎 於 2020-2-21 19:10 發表 查看引用來源
亞月後門係俾佢前夫開發過,不過無為我準備.前列腺高潮我知.試過既好多返唔到轉頭.因為持續性好強.支野唔係硬但會不斷流前列腺液出來.有的直情可以持續成半個鐘高潮,同射精無得比.
我自己嘗試過,半成功.因為要靠手刺 ...
你講得啱, 試過那種感覺, 真係返唔到轉頭, 自己打飛機或同女做愛都沒有咁high咁爽, 如果菊花一路插, 一路打飛機的話, 射精嗰一刻真係high到上天, 但唔知點解我次次用假 J 插菊花, 條野都係硬唔到, 睇AV見有D男優比女優用假 J 或手指插時係可以硬到, 同埋可以插到自然射精, 但我試過很多次, 不管是自己DIY一或SP幫忙, 都係硬唔到和做唔到自然射, 毎次都係要用手打.  睇AV和從資料上得知, 前列腺高潮係可以連續多次射精都得. 有機會真係好想試下插到自然射會係什麼感覺?
作者: live_alone    時間: 2020-2-21 21:03

引用:
原帖由 NYBB 於 2020-2-21 19:19 發表 查看引用來源
師兄,你就好啦,有sp同你玩角色互換,,,,,可遇不可求!
已經是過去的事了, 第一個佢唔都唔識玩, 亂咁插, 搞到流血, 第二個人妻佢一向有同老公玩, 有經驗識玩, 但可惜同佢玩過二次之後, 佢老公因舖頭沒生意結業, 後來全家還搬了去大灣區定居, 沒機會再見. 但間中也有同佢whatsapp傾下計.
作者: 花郎    時間: 2020-2-21 21:15

引用:
原帖由 live_alone 於 2020-2-21 20:50 發表 查看引用來源
你講得啱, 試過那種感覺, 真係返唔到轉頭, 自己打飛機或同女做愛都沒有咁high咁爽, 如果菊花一路插, 一路打飛機的話, 射精嗰一刻真係high到上天, 但唔知點解我次次用假 J 插菊花, 條野都係硬唔到, 睇AV見有D男優比女 ...
要搵到個前列腺球體再一路刺激,慢慢就會昇仙.正常唔使手幫,而且條野都唔會太硬.半起頭狀態咁.到開始出野時個腦會一片空白剩低快感一路咁刺激個腦.一路high一路流.可以高潮好多次,個人直情會虛脫咁.
其實我都搵過唔少資料同片.不過唔係好敢玩得太投入.
你level應該同我差唔多.有入門級個種感覺但未真正感受過威力.但好肯定同射精唔同快感.
作者: NYBB    時間: 2020-2-22 01:37

原來咁多師兄都有探索過,,,,我係直嘅,唔係hehe
作者: 花郎    時間: 2020-2-22 02:04

引用:
原帖由 NYBB 於 2020-2-22 01:37 發表 查看引用來源
唔係玩前列腺高潮就係基.我連3p兩男一女都有抗拒.不過前列腺高潮太強烈,真係會沉迷,好易對普通性愛失去興趣.所以我都唔敢太投入去試.
作者: NYBB    時間: 2020-2-22 02:17     標題: 回覆 77# 花郎 的帖子

師兄,你level高過我啦,未玩過3P
作者: live_alone    時間: 2020-2-22 12:48

引用:
原帖由 花郎 於 2020-2-22 02:04 發表 查看引用來源
唔係玩前列腺高潮就係基.我連3p兩男一女都有抗拒.不過前列腺高潮太強烈,真係會沉迷,好易對普通性愛失去興趣.所以我都唔敢太投入去試.
沒錯,玩開就成日心思思,所以我都只是間中玩下,而且現在都沒有sp同我玩
作者: live_alone    時間: 2020-2-22 12:54

引用:
原帖由 NYBB 於 2020-2-22 01:37 發表 查看引用來源
我都唔係基喎,我同樓主一樣,就算3p都接受唔到MMF,玩前列腺唔一定是基的,你未試過前列腺高潮那種快感,係唔會明白
作者: NYBB    時間: 2020-2-22 14:47     標題: 回覆 82# live_alone 的帖子

Thx ching, 自己冇得玩咪睇吓,多謝你地分享經驗😁
作者: 花郎    時間: 2020-2-22 16:17

哩個亞曼,唔知幾時係我朋友名單上.都唔記得幾時佢加我定我加佢.大家網友關係.算係一幫人咁識落.加左好友平時最多傾幾句閒計.叫做識得又唔算熟個種.
亞曼頭像係佢本人全身照.樣普通.高高瘦瘦身材睇落反而唔錯.不過係佢面相有兩個特征我第一時間覺得哩個女人應該對性需求幾大.
諗係咁諗.不過我並無對佢有咩特別行動.性需求大亦唔代表就係一定性開放.哩樣野好多人撈亂左.
而最主要原因係我知佢係x既女朋友.
x同我一樣唔識.大家網友圈中一個,但佢傳聞同樣我都知.總括來講又矮又肥又樣衰個種.而最主要係人品一樣麻麻.好多人對佢無咩好印像.
至於x點樣勾搭到亞曼.我都知一d,哩個圈子消息好快.雖然我唔想特別了解.但對亞曼品味真係有d睇唔起.所以對佢興趣亦都無咩.

但係有時d野唔係話你唔理就唔會發生.而發先變化有時好慢,有時好突然.
今次就真係好快好突然.
係好友列表我同亞曼交流本身唔多.亦無咩留意佢動態.就係咁既狀態成年左右.
而係一個下午我起身.因為尋晚同朋友去吧劈酒劈到臨天光先瞓.個人仲浮浮地.但啱醒下身好堅挺.我好中意哩種感覺.覺得自己仲好有生命力.

哩個時候亞曼突然send信息過來:你做緊咩?
我覆佢.啱起身,尋晚去左飲酒.天光先返到屋企.
飲完酒有無玩一夜企呀?佢問.
咩來?我一昤間反應唔到.
ons啊,你唔係唔知嘛?
哦..無啊,我唔係好中意ons.係試過一次飲醉左俾人拉左去開房,不過醉左起唔到瞓左一晚咩都做唔成.哈哈...
下!點解?
嗯..我唔係好中意即食.我中意識左有d了解基礎再進一步.咁樣做起來感覺先正.ons同打飛機有咩分別?
原來係咁..你覺得我點?
下?哩一刻我突然意識到佢想做咩.

(未完待續)

你幾好啊..身材都好好.我除左咁答都無咩好講
要唔要同我試下ons?我都想試下.亞曼好直接入左正題.
哩個時候有心入面仲有d疑問,於是問佢.你唔你同x一齊咩?佢餵你唔飽啊?打左個壤笑表情.
我同佢散左成半年啦.
啊...咁我又真係唔知.事實上我係無咩留意佢地.
做咩要搵我.你都未見過我.
有人話你真人幾型.亞曼打左個紅面表情.
我無再追問,心入面盤算左一下.主動送上門係男人又好少拒絕.亞曼樣雖然普通,不過未至於樣衰個種,而且睇落身才都唔錯.於是我問佢.你想點約?
聽日你得唔得閒?我地可以聽日見面,地點就你都得.
嗯..咁聽日三點xx地鐵a出口等ok?
好啊無問題.不過我想講明先.做一定要帶套.唔可以影我相.唔可以走後門.同埋我接受到口爆但唔會吞精.亞曼一下就開左幾個條件出來.
不過都好合理.我好快就簽左哩份小西平等條約.

第二日我同佢都按時見左面.佢真人同相分別唔大,好易認.我同佢揮揮手.佢好快就知係我.
第一次見,你好.
你好,又真係幾靚仔喎.亞曼似乎唔多怕醜.不過咁仲好,唔會尷尬.
問左佢食左野未.大家都唔餓,咁就直接去開房.

入房除衫,亞曼身才唔算差.乳房大細剛好一隻手掌位.乳頭係暗褐色.陰毛稀疏陰唇肥厚.哩個加左分.
我地一齊沖涼.我撫摩佢全身第一次同佢打車輛.佢都好配合.兩條肉虫係浴室入面搽左沐浴液互相摩擦.貼到實脷同脷交纏.
我好快就硬左.亞曼一手摸住我條棍慢慢劣.你都幾大.佢話.
我不甘示弱,都用手捽佢下身.中指無咩阻礙好易就入左去.你都好濕.
x叫我大水氹架.佢話.
同我上床仲提x,哩個女人真係無咩情商.我心諗.

上到床我話你瞓低啦,我先同佢打個車輪,再錫面,到頸,佢震左一震.睇來頸係個敏感位.我刻意兩邊都錫晒,然後先落到胸,啜乳頭,手指開始掃佢下身.而亞曼已經好自覺地分開對脾俾我撫摸挑逗.
佢乳頭發硬我都開始興奮,一直錫落小腹,再到陰戶.
嗯..佢叫左一聲,成隻肥鮑已被我個口擔住.
無咩異味,可以放心食.我於是含吹奶啜磨擰各種技巧都用上去.亞曼好快出晒水個身扭來扭去.嗯..嗯...嗯....咁呻吟.
同女人口交對方反應越大我越興奮.我條棍又有反應,更加落力食鮑魚,再加上手指幫手.亞曼明顯好享受.對手按住我個頭個下身不自覺配合住我一下一下地挺,一路仲係嗯..嗯...嗯...咁呻吟.

到我條脷都累時我終於停低.問佢舒唔舒服?
亞曼塊面已經潮紅.咁問其實多餘.不過上床係咁,言語挑逗都係環節來.
你瞓低,我同你吹啊.到亞曼提出佢來服侍我.

(未完待續)亞曼又係由我嘴鍚起,由上到下慢慢游移.頸..胸..小腹...陰莖.
我唔知佢一向步驟係咁定照抄我頭先服侍佢既流程.
不過無所謂.都幾舒服.佢好落力專心.鍚幾鍚就望下我有咩反應.
到同我含時,更加一路含一路望住我.個人跪係我大脾中間雪雪咁啜吸我個龜頭,又不時用條脷奶上奶落.對眼就向上望住我,似乎想係我表情入面得到肯定.
佢口交技術不過不失.不過我都俾佢含到硬晒.按住佢個頭試下幾下深喉,佢又好乖順咁接受左.
掹出來佢有d窒息咁.你頂到我好入.
我話幫我戴套.
於是佢攞起床頭個套好細心咁幫我笠好.
瞓低.亞曼聽到隨即翻身分開左大脾.迎接我插入.
無咩阻滯,幾下試探性既抽插後已經可以長驅直入一插到底.亞曼話自己係大水氹有d誇張,佢未見過大水量係咩樣.哩個時候我突然諗起亞君..佢d水就真係開水喉咁..
不過亞曼水都算多.我一遇到多水出既會更加興奮.仆佢係身下攬實亞曼,下身一路上下打椿一路同佢濕吻.打完車輪又一路鍚佢條頸.
亞曼由始至終咪埋對眼細細聲呻吟.嗯嗯..嗯啊啊...嗯嗯...嗯啊啊...
插左一陣我雙手繞過佢對腳抬過亞曼個下身,固定個身位開始用力猛插.啪啪啪啪啪啪...當中都夾雜埋水聲.
而亞曼既叫床聲仍然無咩變化.嗯嗯..嗯啊啊...嗯嗯...嗯啊啊...嗯嗯嗯嗯....
於是成個過程我試左幾個體位,亞曼好配合,叫點轉就點轉.但奇在一路都係咁呻吟.
到我出完野,攬住佢休息.佢側身攬實我話.頭先真係好正.你插得我好入,支野又大.
我話你好似未高潮喎.
唔係啊..我high左幾次啦.
真係唔知真定假我心諗..不過個個人床上反應唔同.佢咁樣我真係唔知佢幾時高潮過.而後來先知.佢上親床真係一路係咁既反應.
無辦法,人夾人.好明顯同佢做愛係唔會有激情四射個種場面.

準備退房時亞曼係手袋攞左張500蚊俾我.
下!做咩?
開房錢,無理由你出晒.
第一次開房有女仔主動要AA.唔使啦,男人出好正常,而且都唔使咁多.二百零之嘛.
咪俾定下次囉.佢笑笑口質左俾我.
又話ons,咁快已經預左下次..我心入面諗.
其實你幾好..我應承你啊.就算我將來有男朋友或者結埋婚.我都可以做你sp.亞曼咁同我講.
同x比我緊係好啦.我又係心入面諗.口講既係.好啊.

事實證明我當初睇到亞曼張相認為佢性慾強係無錯.佢真係幾渴下.但床上反應又有反差.真無無解.
試過佢來M時約我去食日本料理,佢請.食完就拖我去開房.我地係浴室開住水喉一路沖一路做.佢話來M時下面勁痕.好想有野塞入去.亦係唯一我唔使帶套插佢既機會.插到咁上下佢俾我口爆.抹身著衫退房..床都無瞓過..

同亞曼保持住咁既關係大半年.慢慢佢同我聯絡少左.大家好似開始淡..之前佢會不時主動搵我.而再無耐.我見佢頭像竟然換左婚紗相..
大約一年左右.佢主動再搵我.我地係奧海城見面.佢胖左d.同我講佢已經結左婚.我話我知.見到你頭相.
當時大家一齊食左餐飯傾下閒計講下近況.佢堅持由佢埋單.然後分手..
我諗起當初佢講:我應承你啊.就算我將來有男朋友或者結埋婚.我都可以做你sp.
心入面笑左一下.男女都一樣,激情時中意許諾.到後尾又有幾個人唔會變.其實一開始講既ons已經唔係ons..
不過點都好,我仍然祝佢幸福.

(完)

作者: markluk123abc    時間: 2020-2-23 00:45

女仔主動通常都會成事
作者: NYBB    時間: 2020-2-23 15:55

花兄,幾時得閒update啊?
作者: janchino    時間: 2020-2-24 11:43

引用:
原帖由 花郎 於 2020-2-22 16:17 發表 查看引用來源
哩個亞曼,唔知幾時係我朋友名單上.都唔記得幾時佢加我定我加佢.大家網友關係.算係一幫人咁識落.加左好友平時最多傾幾句閒計.叫做識得又唔算熟個種.
亞曼頭像係佢本人全身照.樣普通.高高瘦瘦身材睇落反而唔錯.不過係 ...
岩呀,真係傾下計了解下都係情趣一部分
作者: 花郎    時間: 2020-2-24 15:33

引用:
原帖由 markluk123abc 於 2020-2-23 00:45 發表 查看引用來源
女仔主動通常都會成事
哩樣真,除非對方好唔掂.
作者: 花郎    時間: 2020-2-24 15:34

引用:
原帖由 NYBB 於 2020-2-23 15:55 發表 查看引用來源
花兄,幾時得閒update啊?
剛有時間打一小段.多謝捧場.
作者: 花郎    時間: 2020-2-24 15:38

引用:
原帖由 janchino 於 2020-2-24 11:43 發表 查看引用來源

岩呀,真係傾下計了解下都係情趣一部分
係架,好似打機.一下就打死boss有咩好玩.一路昇lv一路進化到最後打爆機.成個過程先係最開心.
作者: cal2048    時間: 2020-2-24 17:10

Ching,真系好精彩,技術差D都應付唔到。勁👍
作者: NYBB    時間: 2020-2-24 17:33

搭緊地鐵睇😂😂
C ching好爽咁喎😁😁😁
作者: CCandy    時間: 2020-2-24 17:54

點解可以長食長有
作者: 花郎    時間: 2020-2-24 18:14

引用:
原帖由 cal2048 於 2020-2-24 17:10 發表 查看引用來源
Ching,真系好精彩,技術差D都應付唔到。勁👍
咩技術先
作者: 花郎    時間: 2020-2-24 18:22

引用:
原帖由 CCandy 於 2020-2-24 17:54 發表 查看引用來源
點解可以長食長有
指保持到長期關係?無非都係互相尊重.唔好偷呃拐騙.自己有咩野一早講定.我係寧願無得食都唔會為上床呃住先個種.所以基本上個個都相處得幾好.再有對方有咩要求都盡量做到.例如有d話左唔好影相.我係唔會偷影.俾我影得既事前我都問定可唔可以影低.影唔影得個樣之類.
作者: cal2048    時間: 2020-2-24 18:33

冇錯,慢慢培養下先好玩,女人都係喜歡咁樣。唔鍾意一開始傾兩句偈就上床。師兄你經驗老到,完全掌握了女性心理。👍
作者: 花郎    時間: 2020-2-24 19:58

引用:
原帖由 NYBB 於 2020-2-24 17:33 發表 查看引用來源
搭緊地鐵睇😂😂
C ching好爽咁喎😁😁😁
有無扯旗我有時係街同女傾咸野傾傾下會硬晒.
作者: 花郎    時間: 2020-2-24 20:02

引用:
原帖由 cal2048 於 2020-2-24 18:33 發表 查看引用來源
冇錯,慢慢培養下先好玩,女人都係喜歡咁樣。唔鍾意一開始傾兩句偈就上床。師兄你經驗老到,完全掌握了女性心理。👍
我份人唔鐘意猴擒.識朋友就識朋友.有feel自然有發展.講真好多男既一見女就想搞上床.個心點諗個人就會點做.有幾個正常女人鐘意咁樣?
作者: cal2048    時間: 2020-2-25 09:03     標題: 回覆 76# live_alone 的帖子

師兄,你都好本事,搞到2個sp, 我估唔只2個啦!無論自玩/互玩都有心得,勁👍
作者: 花郎    時間: 2020-2-26 18:04

#84更新完結

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)