188Channel

標題: 記一個係度發生既真實故事(更新 #9# 27# 34# 44end) [打印本頁]

作者: 花郎    時間: 2020-1-13 15:02     標題: 記一個係度發生既真實故事(更新 #9# 27# 34# 44end)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: kinkyb    時間: 2020-1-13 15:09

引用:
原帖由 花郎 於 2020-1-13 15:02 發表 查看引用來源
先講明件事係係度發生,亦都係我人生第一次3p經歷.不過部份內容例如名我會用化名.其他基本都係真事.但係如果有師兄師姐對個故事有興趣,問其他野可以,但唔好問係邊個.我唔會答.如果唔信,就當睇甜故.我剩係想借哩度記低 ...
timing 真係好重要,等你 update
作者: compression    時間: 2020-1-13 15:12

waiting for your update
作者: chankoi    時間: 2020-1-13 16:34

引用:
原帖由 花郎 於 2020-1-13 15:02 發表 查看引用來源
先講明件事係係度發生,亦都係我人生第一次3p經歷.不過部份內容例如名我會用化名.其他基本都係真事.但係如果有師兄師姐對個故事有興趣,問其他野可以,但唔好問係邊個.我唔會答.如果唔信,就當睇甜故.我剩係想借哩度記低 ...
期待精彩分享!
作者: kensen    時間: 2020-1-13 16:39

Thank you share your experience.
作者: 馬交胖妞    時間: 2020-1-13 23:30

幾耐之前架師兄,正,期待下文
作者: 花郎    時間: 2020-1-14 00:01

引用:
原帖由 馬交胖妞 於 2020-1-13 23:30 發表 查看引用來源
幾耐之前架師兄,正,期待下文
唔算近期,因為搬左成人區過來先引發我記低件事既諗法.雖然我好少留言,不過我算係成人區元老級會員啦.係度見證過無數故事.
作者: Hkwargod    時間: 2020-1-14 00:10

引用:
原帖由 花郎 於 2020-1-14 00:01 發表 查看引用來源
唔算近期,因為搬左成人區過來先引發我記低件事既諗法.雖然我好少留言,不過我算係成人區元老級會員啦.係度見證過無數故事.
引板唔易搵到SP或多P
作者: 花郎    時間: 2020-1-14 00:45

見到m生,年齡同佢講既差唔多.黑同埋瘦.俾我印象就算後生絕對都唔係靚仔個類.根據佢同我講,上過床既女人一定過千.我相信多數都係金錢交易.不過哩d個人自由,雖然我自己唔好哩種皮肉買賣.但都明白哩個世界係有需求.m生標準生意人,見面講野一直都客客氣氣.我地搵個地方坐低.兩個男人話題都係之前電郵個d,m生交代左到時見面佢會點安排.事關佢老婆仲係好被動怕丑.睇得出佢係好想成事.同埋一d規矩.
1.一點要帶套.哩樣都係保障大家
2.佢老婆個口淨係留俾佢.所以我唔可以同佢老婆kiss,佢老婆都唔會同我吹.不過m生講佢老婆好中意俾人奶,希望我到時可以用口服務下佢老婆.我應承左.
3.要做一定要三個人在場,我唔可以私底下搵佢老婆.我心諗想搵都搵唔到,佢可能防我到時打哩個主意.都應承左.
4.到時成事租房等費用aa.哩d小事我就完全無問題.我話不如我出房租,話晒係我搵你著數咁.m生話唔好,一定要均真先長玩長有.

期間佢都講左一d之前自己玩既趣事我聽.包括香港換x俱樂部一d野.佢無透露到一d重點野,我都好識趣無問.始終換x有d超出我範圍,我知哩個世界無白食午餐.
例如佢講有人會搵風月場所女人扮老婆入去交換.哩d野我已經做唔出.
最後,佢要求係深圳見面.因為香港無地方.租酒店又太重皮.佢屋企都唔方便..
哩個時候雖然我都諗到神仙跳捉黃腳雞哩d野,但又覺得可能性唔大.
死就死我應承左佢.

到個日.見面地點羅湖附近一間餐龐.
第一次見到亞嫂.之前d相無樣剩係睇身體,第一眼感覺白淨,樣10分有7分.介乎少婦同少女個種感覺.m生m太係完全唔襯.
亞嫂好靜,由始至終無講野,睇得出好緊張怕丑.我刻意搵話題問亞嫂食咩,佢都係笑笑垂低頭.
最後係我同m生各自食些少野.亞嫂叫左杯野飲.全程都係我同m生閒話幾句,m生間中同亞嫂低聲講一兩句,只見到亞嫂輕輕點頭無其他動作.
坐左大約半個鐘.m生話差唔多啦,我地出一出去先.陣間搵你.
兩人出去一陣,m生入來同我講亞嫂同意左.我地行啦.深圳佢熟,由佢帶路搭的士去到一個租屋既地方.哩個時候,我已經唔知自己係邊.感覺自己俾賣左豬仔一樣.

入屋.氣氛開始尷尬,坐係龐我唔知點,亞嫂更加個頭就垂到心口唔敢望人.
最後都係m生做主導.佢話佢地出門前已沖左涼.叫我去沖涼先.佢會同亞嫂入房做工作.
於是我去沖涼順便調整下心情,講真我都好緊張.心跳得勁快.叫自己放鬆d,第一次唔好起唔到(笑)
沖完圍條浴巾出來,m生係房門口招手,一睇亞嫂已經成個人呢入左張被入面. m生細細聲同我講,佢已經剝清光,你捐入去搞佢啦.
係哩個時候,我見到m生眼入面有種興奮既光芒.我相信佢可能已想像緊等陣老婆係佢面前被我抽插而已經扯緊旗..

(未完待續)
作者: Hkwargod    時間: 2020-1-14 00:50

引用:
原帖由 花郎 於 2020-1-14 00:45 發表 查看引用來源
見到m生,年齡同佢講既差唔多.黑同埋瘦.俾我印象就算後生絕對都唔係靚仔個類.根據佢同我講,上過床既女人一定過千.我相信多數都係金錢交易.不過哩d個人自由,雖然我自己唔好哩種皮肉買賣.但都明白哩個世界係有需求.m生 ...
淨係果次玩過多P?
作者: 花郎    時間: 2020-1-14 00:52

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2020-1-14 00:10 發表 查看引用來源

引板唔易搵到SP或多P
我無試過,我都講過,雖然係度日子唔短,但我基本上唔係網上搵sp.求其搵可能唔太難.不過你叫我用好多時間去了解一個零基礎既人再進一步發展到其他.我已經好多朋友,起碼有個大概了解.
但叫我漁翁撒網咁係女都發個pm問做唔做sp,哩d野我做唔出.而且我一直認為咁樣約到既女質素有限.
我比較重質素.做愛係要有基本了解同共同認識先可以進一步享受到性愛樂趣.如果唔係真係同打飛機分別不大.都係但求一射.
作者: 花郎    時間: 2020-1-14 00:53

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2020-1-14 00:50 發表 查看引用來源

淨係果次玩過多P?
暫時唔答你,到故仔完會有答案
作者: Hkwargod    時間: 2020-1-14 00:55

引用:
原帖由 花郎 於 2020-1-14 00:53 發表 查看引用來源
暫時唔答你,到故仔完會有答案
Ok. 等你遲d答
作者: Hkwargod    時間: 2020-1-14 00:57

引用:
原帖由 花郎 於 2020-1-14 00:52 發表 查看引用來源
我無試過,我都講過,雖然係度日子唔短,但我基本上唔係網上搵sp.求其搵可能唔太難.不過你叫我用好多時間去了解一個零基礎既人再進一步發展到其他.我已經好多朋友,起碼有個大概了解.
但叫我漁翁撒網咁係女都發個pm問做 ...
可能我比較咸濕
為求一射,鍾意搵下d one night或 叫雞果d
作者: 7度    時間: 2020-1-14 08:16

亞嫂可能是内地 所以要你上深圳一趟
作者: cx829    時間: 2020-1-14 11:15     標題: 回覆 9# 花郎 的帖子

support for more updates.
why出租屋and not get a decent hotel in shenzhen. sounds so scary.
作者: sam7211    時間: 2020-1-14 11:54

引用:
睇完#1覺得故事幾吸引,
有時間再看更新,
多謝師兄分享經歷。
作者: DMAN2044    時間: 2020-1-14 12:01

引用:
原帖由 cx829 於 2020-1-14 11:15 發表 查看引用來源
why出租屋and not get a decent hotel in shenzhen. sounds so scary.
可能M生一早租左間屋都吾其,長期用,未吾想再去洒店囉!又要俾錢
作者: DMAN2044    時間: 2020-1-14 12:01

樓住好吸引,等你update.
作者: kinkyb    時間: 2020-1-14 12:21

引用:
原帖由 花郎 於 2020-1-14 00:52 發表 查看引用來源
但叫我漁翁撒網咁係女都發個pm問做 ...
其實真係要雙方面都 ok 先可以成事
作者: 花郎    時間: 2020-1-14 13:32

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2020-1-14 00:57 發表 查看引用來源
可能我比較咸濕
為求一射,鍾意搵下d one night或 叫雞果d
男人精虫上腦係無咩理性.我都明.不過兩情相悅唔你咁簡單,各人有各人追求啦.
作者: 花郎    時間: 2020-1-14 13:33

引用:
原帖由 7度 於 2020-1-14 08:16 發表 查看引用來源
亞嫂可能是内地 所以要你上深圳一趟
岩一半.確實係內地人,不過已經有香港身份證.
作者: 花郎    時間: 2020-1-14 13:34

引用:
原帖由 cx829 於 2020-1-14 11:15 發表 查看引用來源
哈哈...確實有d令人擔心,不過我可以而家咁輕鬆係度寫野.即係無事
作者: 花郎    時間: 2020-1-14 13:37

引用:
原帖由 DMAN2044 於 2020-1-14 12:01 發表 查看引用來源
可能M生一早租左間屋都吾其,長期用,未吾想再去洒店囉!又要俾錢
唔係,間屋一入去就知唔係長租個種.可能佢地頭已經習慣左係哩種地方開波.
作者: 花郎    時間: 2020-1-14 13:45

引用:
原帖由 kinkyb 於 2020-1-14 12:21 發表 查看引用來源

其實真係要雙方面都 ok 先可以成事
所謂雙方都ok人人唔同標準.哩樣野真係好睇個人.可能有人覺得我扮晒野.大多數人都奉行即食文化.真係有女肯同你做.食左先算.其實咁講.而家如果有個女仔送上門,唔係太差.我係正常男人多數上馬.不過要自己去求其搵個三唔識七既可能性.對我來講係唔會.基本上我d女性朋友都係係唔同場合岩傾識落.做左朋友後有左了解先可能有下一步.不過我唔會識親女仔都將目標放係床上面.好多人做朋友都唔錯.上唔上到床要睇緣份同雙方感覺.
試過同一個女仔原本好好朋友關係.識左三年,終於有一次突破左朋友關係去左時鐘..但之後反而越來越疏離.
作者: Hkwargod    時間: 2020-1-14 14:22

阿北嫂正d,定三年友情正d?
引用:
原帖由 花郎 於 2020-1-14 13:45 發表 查看引用來源
所謂雙方都ok人人唔同標準.哩樣野真係好睇個人.可能有人覺得我扮晒野.大多數人都奉行即食文化.真係有女肯同你做.食左先算.其實咁講.而家如果有個女仔送上門,唔係太差.我係正常男人多數上馬.不過要自己去求其搵個三唔 ...

作者: 花郎    時間: 2020-1-14 14:39

我除左條浴巾捐入被竇,入面係一個已經一絲不掛既胴體.因為緊張,身體有d微涼.亞嫂對眼緊閉,我本能地摸上佢雙峰.有些少嬰兒肥既身體對我來講好吸引,更何況亞嫂身體處於年輕到剛成熟階段,光滑柔軟有彈性.但我細佬未有反應.
一來我仲緊張,二來我本身哩方面係個慢熱既人.平時做愛事前都有前奏調情再進入狀態.
而家亞嫂咁樣肯定唔會同我互動,我第一次係人地老公面前搞人妻.你話無心理壓力就假.我未至於咁樣情況反而好興奮.
你錫佢啦
m生係旁邊指導鼓勵我
於是我由亞嫂乳頭起,含住佢粒同陰唇差唔多呈淡紫紅色既乳頭.嘗試集中精神去服侍亞嫂.
其實我本身係幾中意同女仔口交.如果可以用口舌令到對方有快應同反應.對我來講都係一種刺激,我會硬得好快.
含,奶,磨,揸...亞嫂乳頭開始挺立變硬,而佢都有d細微既喘息聲.
於是我手開始向下撫摸,去到兩腿中間我掃左掃大腿根,亞嫂好配合咁將大腿分開左,我成隻手掌終於覆蓋撫摸到個隻肥美無毛鮑.
用中指係陰道口上輕輕按一按括一下括.仲未夠濕.即係未進入狀態,哩個時候動作要輕柔,女人妹妹多數嬌嫩,千其唔好夾硬用手指去了入去,對方唔會舒服仲容易損.
我舌頭開始從兩粒已發硬既乳頭遊落下方,肚臍,小腹,陰核..我一口含住.聽到嗯...一聲.
我用口包住陰核,舌頭重點磨擦亞嫂粒小花生米,亞嫂陰核唔大.哩樣美中不足,因為我中意大陰核.(笑).不過有反應就好.我同舌頭磨同頂,用口啜.好快呻吟聲同喘氣聲越來越密,亞嫂對腳自動打得越來越開..成個陰戶係度呼喚我繼續.
我由重點刺激陰核轉到成個陰部.同亞嫂口交無異味好乾淨,令我可以好放心咁盡情去施展技巧,由陰核到成個陰戶再落到會陰.即係肛門同陰戶中間個位,哩個位無論男女多數都好敏感.而亞嫂對腳開始扭動.口水加流出來既淫液浸濕成隻鮑魚,會陰位置甚至掛住一滴白色水珠.我抬頭見到亞嫂雙眼仍然緊閉,但面色潮紅好似飲左酒咁.
而我係過程中都開始硬,七成狀態左右.m生顯然老手,睇出大家都開始進入狀態.
帶套插佢
m生提點我,佢把聲竟然有d震.但我知佢唔係緊張,佢係興奮.哩一刻終於到戲肉.佢渴望既場面老婆俾人屌即將發生..

(未完待續)
作者: 花郎    時間: 2020-1-14 14:47

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2020-1-14 14:22 發表 查看引用來源
阿北嫂正d,定三年友情正d?

感受上同亞嫂身體反應好好多.三年友情樣就無敵,但床上反應同配合一般.問題係超左朋友關係後.我想保持原狀,佢對我多了好多要求.大家都返唔到轉頭.慢慢就疏離左,而家仲有聯絡,但係打招呼式
作者: Hkwargod    時間: 2020-1-14 18:27

如果由朋友變化成炮友,果條女真係完全另一種性格
可能因為唔再扮野
同埋會變得好依賴
引用:
原帖由 花郎 於 2020-1-14 14:47 發表 查看引用來源
感受上同亞嫂身體反應好好多.三年友情樣就無敵,但床上反應同配合一般.問題係超左朋友關係後.我想保持原狀,佢對我多了好多要求.大家都返唔到轉頭.慢慢就疏離左,而家仲有聯絡,但係打招呼式 ...

作者: brotheron    時間: 2020-1-14 21:45

但無得含就即時無乜興趣了
作者: 135k246    時間: 2020-1-14 21:54

真係好正,很好的3p案例,3方各取所需,支持支持!
作者: 花郎    時間: 2020-1-14 23:55

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2020-1-14 18:27 發表 查看引用來源
如果由朋友變化成炮友,果條女真係完全另一種性格
可能因為唔再扮野
同埋會變得好依賴

關係轉左心態就唔同.佢係我當年一個朋友聚會識到既,個晚十幾人飯聚,出來大家互相介紹,有熟有唔熟都有新朋友.佢係我朋友介紹,咁岩坐我隔離,佢有d內向少野講,我就比較健談,撩下又搵到話題大家傾到計,當晚佢主動要我微信.第二日係微信度認我做亞哥.後尾佢講話出到來成圍得我一個靚仔,特登坐我隔離.點知多個亞哥.
我心諗即係對我有意思啦.
不過我份人一向溫文.都係做朋友兄妹相稱.多數佢搵我傾心事.可能我無咩進一步表示,佢都唔係十分主動既人.咁既關係保持左3年.
佢咩都同我傾,包括3年入面識左個人夫不倫之戀,人地點對佢好幾時去左開房做左幾多次都同我講.似乎心態上真係當左我係亞哥.
真至有一晚話心情唔好.問我可唔可以出來陪佢散步.當晚係海傍行到好夜,佢講左好多唔開心既野..我開解佢.佢話可唔可以借個膀頭..艾住..我攬住佢..佢話想kiss.嘴埋慾火起去左開房..過程就省略.
跟住之後開始對我有要求,要陪佢,要買野,俾過暗示唔夠錢使.
我知哩份關係已經變晒質.於是冷處理左佢.
而家仲有聯繫.不過我基本唔會主動理佢.佢間中搵下我傾兩句.
作者: Hkwargod    時間: 2020-1-15 00:18

引用:
原帖由 花郎 於 2020-1-14 23:55 發表 查看引用來源
關係轉左心態就唔同.佢係我當年一個朋友聚會識到既,個晚十幾人飯聚,出來大家互相介紹,有熟有唔熟都有新朋友.佢係我朋友介紹,咁岩坐我隔離,佢有d內向少野講,我就比較健談,撩下又搵到話題大家傾到計,當晚佢主動要我微 ...
送野通常兩種關係,一係gf,一係sl
作者: 花郎    時間: 2020-1-15 13:42

我帶上一早準備好既套套,盒野仲係我特登買返來全新既.亞嫂仍然雙眼緊閉,對腿無力地打開,有些微既喘息聲似乎召喚緊我進入佢身體.係哩個時候其實我心情仲係未放鬆到,以至我碌棍仲未可以叫棍.最多七成硬,但都帶到套.
我穩定心神分開亞嫂對腳,亞嫂門戶大開,我禁住自己細佬根部,以令佢更加硬挺.用龜頭去摩擦亞嫂隻已經浸透淫液既肥美鮑魚,亞嫂又發出嗯嗯呻吟聲..
於是我扶住細佬慢慢插入.
啊...!
嗯...!
我地同時發出愉悅既聲音.
細佬進入左一個又濕又暖既寶穴.真係好舒服.亞嫂既身體無疑係處於一個黃金時期,既有少婦既成熟亦有少女既緊致同彈性.再加上淫液既濕潤.如果唔係處於一個咁既情形中.我相信我會硬到真係變成一支棍盡情去抽插.
可惜哩篇唔係色情小說,事實上我第一次3p緊張情緒一直係度.所以點都硬唔到巔峰狀態.
雖然係咁,都維持到可以抽插硬度.我由慢到快.盡量唔去諗隔離仲有個男人係度欣賞緊我地既交媾.

亞嫂似乎已經有晒感覺,雖然我狀態一般.但佢身體已經因為興奮變得潮紅.塊面更加紅到飲醉咁.係我抽插中呻吟聲越來越長.
聽得出亞嫂係抑制住自己唔叫出來.個種太舒服情不自禁呻吟出來但又可能因為怕丑唔叫出聲從喉底發出既聲音.鼓勵我更加賣力推送.
而m生哩個時候,係幫我地影相.
佢事前有講過,會避開個樣影.而家感覺我拍緊av...佢邊影邊鼓動我用力插.一邊又問亞嫂舒唔舒服.
亞嫂似乎已經進入一種迷亂狀態.身體隨住我抽插扭動,對m生反應都係唔知係呻吟定回應既嗯嗯聲..

m生似乎影夠,亦都可能已經忍唔住,或者佢覺得係時候.哩個時候佢已經除衫褲上埋床.
同佢黑瘦既身體中有一條唔係幾合比例既肉棍.
唔同我而家硬唔晒,m生條棍完全挺立,我估唔到既係佢條棍竟然同我差不多粗大.
以亞洲人來講我細佬算粗大.但哩個時候m生氣勢比我更強.而且佢條肉棍同佢一樣黑.而我係粉紅.相對比下我反而好似弱左好多.
真正3p場面而家先開始,m生上床後跪係床頭,支棍就對住佢老婆塊面.
亞嫂第一次打開左眼,望到面前個條屬於自己老公既肉棒,好配合咁一口擔住.
我係下面抽送,m生係上面插亞嫂個口.哩個場面平時av睇得多.估唔到今日做左一次主角.

m生好興奮,從佢條野硬度就知.反而我由佢加入後.開始有d力不從心.
三個人距離好近.坦白講我真係唔慣係床上同一個全裸既男人咁樣接觸.我感覺到自己開始軟..
於是我裝作好累,同m生講話好累.我抖一陣.
m生卻已經完全high晒.我一起身佢立即好快手帶套就插.係好賣力帶d瘋狂個種啪啪啪啪啪..
亞嫂呻吟聲再次響起.而我圍起條浴巾按m生要求幫佢地影相.我由av主角變左做攝影師.

(未完待續)
作者: 7man    時間: 2020-1-15 13:51     標題: 回覆 34# 花郎 的帖子

咁慘插插吓軟咗,好大壓力
作者: kinkyb    時間: 2020-1-15 14:34

引用:
原帖由 花郎 於 2020-1-15 13:42 發表 查看引用來源
我帶上一早準備好既套套,盒野仲係我特登買返來全新既.亞嫂仍然雙眼緊閉,對腿無力地打開,有些微既喘息聲似乎召喚緊我進入佢身體.係哩個時候其實我心情仲係未放鬆到,以至我碌棍仲未可以叫棍.最多七成硬,但都帶到套.
我 ...
齋睇都已經硬晒
作者: brotheron    時間: 2020-1-15 14:40

M生都要帶套咁搞笑?
作者: Hkwargod    時間: 2020-1-15 14:41

一定有壓力
引用:
原帖由 7man 於 2020-1-15 13:51 發表 查看引用來源

作者: 花郎    時間: 2020-1-15 16:01

引用:
原帖由 7man 於 2020-1-15 13:51 發表 查看引用來源
如果係甜故,主角一定又粗又大要硬就硬射極都有貨.而且女主角一定多次高潮.可惜現實就係咁.做愛好受心理因素影響.緊張精神唔集中係好難投入到.
作者: 花郎    時間: 2020-1-15 16:02

引用:
原帖由 kinkyb 於 2020-1-15 14:34 發表 查看引用來源

齋睇都已經硬晒
多謝.咁樣既留言對我來講係種肯定.
作者: 花郎    時間: 2020-1-15 16:04

引用:
原帖由 brotheron 於 2020-1-15 14:40 發表 查看引用來源
M生都要帶套咁搞笑?
係,一來避孕二來衛生三來可能都示範俾我睇想我安心.m生同我講過換x俱樂部d成員入面有醫生,個個都檢查過無性病.不過群p時都會帶套.你插完a要去插b時都要換另一個套.哩個係規矩.
一場大戰完成地都係套.

作者: Hkwargod    時間: 2020-1-15 16:08

用套都好,可以耐d
引用:
原帖由 花郎 於 2020-1-15 16:04 發表 查看引用來源
係,一來避孕二來衛生三來可能都示範俾我睇想我安心.m生同我講過換x俱樂部d成員入面有醫生,個個都檢查過無性病.不過群p時都會帶套.你插完a要去插b時都要換另一個套.哩個係規矩.
一場大戰完成地都係套. ...

作者: leap20168    時間: 2020-1-15 17:46

故事非常好看.樓主繼續出,👍👍👍👍👍
作者: 花郎    時間: 2020-1-17 13:34

其實..故事已到尾聲.不過有開頭就有結束.有人好奇仲有無下文.哩個故事始終要講到最後.
m生好用力鋤亞嫂,而且都無諗住忍.成個過程對佢來講由我上床到佢上馬.應該都好享受.
從亞嫂反應同呻吟喘氣聲.亦都應該有晒高潮.
或者我係最唔享受個個,之不過我都有左第一次3p經驗.
好快m生就出左野,我見完事.今日自己咁既狀態都無諗住來多一劑.於是我打個招呼話你地抖下就去沖身.
出來後亞嫂已經帶返個乳罩著返底褲坐係床.m生就光脫脫等我出來佢去沖涼.
我唔想表現得太陌生,於是入房諗住同亞嫂傾兩句閒計無咁冷淡.
可能有過一次親密接觸,亞嫂已經無咁怕丑.唔會唔敢望人咁款.
我話唔好意思,我未試過咁.第一次好緊張,所以應該表現得好差啦.
亞嫂面上紅潮仲未退.唔知係頭先高潮餘韻定而家同我單獨相處仲係怕丑.不過佢無迥避我眼光.好羞澀咁笑左一笑.細細聲咁講:唔緊要.
我攞起床頭個盒我買來未用晒既套,講笑話送俾你做記念.
亞嫂又面紅紅咁笑,話好啊,多謝.
我見亞嫂真係幾惹人憐愛.於是輕輕鍚下佢面珠.點知哩個時候亞嫂做左一件我意想不到既事!
亞嫂係我錫佢塊面時,突然勾住我條頸,嘴埋來.於是我錫面變成接吻,而且係濕吻!因為亞嫂唔止嘴埋來,佢條脷都主動伸過來同我舌吻.
我無唔記得m生先前同我講既規矩.其中一條亞嫂全身都可以玩,剩係個口人地唔可以用.唔可以嘴都唔會同人吹..
但而家打破禁忌既係亞嫂.我雖然第一時間已諗到哩樣野,但都無抗拒.事實上傻仔先會拒絕咁既主動索吻.
不過隨後我又諗到,頭先亞嫂先同m生含蕭吹奏.
哩刻時間其實都係十零秒,不過腦入面就真係好多野.亞嫂條脷又真係又軟又滑.所以我個腦閃出好多諗法.誠實既身體已經攬住亞嫂脷置脷.
成件事,哩一刻係最有感覺.

m生出來時我地已經扮晒無野.亞嫂去沖涼.m生就同我講唔緊要,你第一次緊張好正常,試多幾次就得架啦,下次你再放鬆d...都係總結同鼓勵之類既說話.
隨後佢地夫妻話未走住係深圳仲有事要做.我自己返香港.
當夜收到m生傳來今日影既一d相.全部係有我份既.m生係訊息入面同我講.亞嫂好滿意我.如果係我可以再玩3pp.
感覺上m生好開心,我記得佢講過之前有3次亞嫂都唔滿意.今次可能佢覺得終於搵岩左人.亞嫂好中意我.甚至同我講開發緊亞嫂後門,成功左可以一齊玩..
個晚我覺得好累..精神緊張左成日.以至我冷靜落來感覺唔到刺激.

有人問過我係咪得哩次3p經驗.答案係既.最少到而家為止係.
m生之後一直同我有聯絡.不過我個次後雖然都掛住亞嫂,想再試一次真正有狀態同亞嫂一齊高潮.再次用我支棍抽插亞嫂.但唔知點解提唔起足夠興致再去.
m生邀約過我幾次,話亞嫂想再同我3p,每次我考慮再三後都搵藉口推左.
m生人生經驗豐富,好快感覺到.於是關係好快變淡.
唯一變化係係m生頭像睇住佢小朋友慢慢大.哩個故事亦告一段落.
當每次回憶.我都會想起亞嫂突然一吻..個一刻,真正動心......

(完)
作者: kinkyb    時間: 2020-1-17 14:22

引用:
原帖由 花郎 於 2020-1-17 13:34 發表 查看引用來源
其實..故事已到尾聲.不過有開頭就有結束.有人好奇仲有無下文.哩個故事始終要講到最後.
m生好用力鋤亞嫂,而且都無諗住忍.成個過程對佢來講由我上床到佢上馬.應該都好享受.
從亞嫂反應同呻吟喘氣聲.亦都應該有晒高潮.
...
謝分享,睇嚟多 P 都唔係咁簡單,不論生理同心理
作者: 花郎    時間: 2020-1-17 14:43

引用:
原帖由 kinkyb 於 2020-1-17 14:22 發表 查看引用來源

謝分享,睇嚟多 P 都唔係咁簡單,不論生理同心理
真係要睇個人性趣.我對多p唔係好習慣,或者一男二女我會好好多.同男人咁親密始終我心理上怪怪地.
作者: kinkyb    時間: 2020-1-17 15:33

引用:
原帖由 花郎 於 2020-1-17 14:43 發表 查看引用來源
真係要睇個人性趣.我對多p唔係好習慣,或者一男二女我會好好多.同男人咁親密始終我心理上怪怪地.
睇注二女互動肯定硬晒,不過又怕唔夠貨派
作者: 花郎    時間: 2020-1-17 18:17

引用:
原帖由 kinkyb 於 2020-1-17 15:33 發表 查看引用來源

睇注二女互動肯定硬晒,不過又怕唔夠貨派
最理想係兩條女有雙性戀傾向,咁就最好玩啦
作者: Hkwargod    時間: 2020-1-18 13:39     標題: 回覆 19# 花郎 的帖子

其實兩男一女真係繼尷尬
作者: 花郎    時間: 2020-1-18 16:05

睇人啦,有d人唔介意放得開味ok囉.我就好唔中意接觸到男人,仲要唔熟更加尷尬
引用:
原帖由 Hkwargod 於 2020-1-18 13:39 發表 查看引用來源
其實兩男一女真係繼尷尬

作者: Hkwargod    時間: 2020-1-18 19:10

引用:
原帖由 花郎 於 2020-1-18 16:05 發表 查看引用來源
睇人啦,有d人唔介意放得開味ok囉.我就好唔中意接觸到男人,仲要唔熟更加尷尬
唔熟應該十分尷尬
所以都係mff好
作者: 7度    時間: 2020-1-18 19:40

花兄 代前面三位師兄多謝你分享包膠😊
作者: 花郎    時間: 2020-1-18 20:18

引用:
原帖由 7度 於 2020-1-18 19:40 發表 查看引用來源
花兄 代前面三位師兄多謝你分享包膠😊
多謝師兄.
作者: 花郎    時間: 2020-1-18 20:19

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2020-1-18 19:10 發表 查看引用來源
唔熟應該十分尷尬
所以都係mff好
所以我唔中意即食.中意培養感情同有了解再進一步.
作者: Hkwargod    時間: 2020-1-18 20:22

即係唔玩ons?
引用:
原帖由 花郎 於 2020-1-18 20:19 發表 查看引用來源
所以我唔中意即食.中意培養感情同有了解再進一步.

作者: freeman1010    時間: 2020-1-18 21:46

引用:
原帖由 花郎 於 2020-1-14 23:55 發表 查看引用來源
關係轉左心態就唔同.佢係我當年一個朋友聚會識到既,個晚十幾人飯聚,出來大家互相介紹,有熟有唔熟都有新朋友.佢係我朋友介紹,咁岩坐我隔離,佢有d內向少野講,我就比較健談,撩下又搵到話題大家傾到計,當晚佢主動要我微 ...
師兄肯抽身而退係正確,對大家都好。
作者: 花郎    時間: 2020-1-19 00:28

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2020-1-18 20:22 發表 查看引用來源
即係唔玩ons?
唔玩.唯一一次係飲大左俾條女拖左去開房.另外有一個同我講想玩ons既女仔其實識左一段時間.唔算ons,做左sp.有機會我再寫出來.
不過而家佢嫁左人我地斷左哩層關係啦.祝佢幸福.
作者: 花郎    時間: 2020-1-19 00:32

引用:
原帖由 freeman1010 於 2020-1-18 21:46 發表 查看引用來源
師兄肯抽身而退係正確,對大家都好。
我唔中意太有機心既女仔.幾靚都好,相處唔落去.唔係我孤寒.要俾錢咁來維持關係我不如去桑拿干手淨腳.
我同d女伴不時都互送禮物.相處大家舒服最緊要.
作者: Chartersurveyor    時間: 2020-1-20 12:39     標題: my little opinion

It seems that you love his wife, the point is that your performance is not up to your good standing, but the lady still like you, it seems that she has feeling with you, and you know that it will be damage to all parties concerned, so that you will reject such big change  ....
作者: 花郎    時間: 2020-1-20 13:38

引用:
原帖由 Chartersurveyor 於 2020-1-20 12:39 發表 查看引用來源
It seems that you love his wife, the point is that your performance is not up to your good standing, but the lady still like you, it seems that she has feeling with you, and you know that it will be d ...
情同慾好多時都係一齊.只不過好多人重慾唔重情.做愛純粹為左滿足生理.但如果有情有慾.投入同滿足感會多好多好多...
作者: kinkyb    時間: 2020-1-20 15:19

引用:
原帖由 花郎 於 2020-1-20 13:38 發表 查看引用來源
情同慾好多時都係一齊.只不過好多人重慾唔重情.做愛純粹為左滿足生理.但如果有情有慾.投入同滿足感會多好多好多...
同意呀,同無感情基礎既人做感覺係差少少,之後既回憶都比較淡薄
作者: 花郎    時間: 2020-1-20 15:50

引用:
原帖由 kinkyb 於 2020-1-20 15:19 發表 查看引用來源

同意呀,同無感情基礎既人做感覺係差少少,之後既回憶都比較淡薄
所謂感情又唔使真係去到拍拖成日掛住個種.不過我既要求起碼要有基本了解同接觸既朋友基礎.
作者: kinkyb    時間: 2020-1-20 16:12

引用:
原帖由 花郎 於 2020-1-20 15:50 發表 查看引用來源
所謂感情又唔使真係去到拍拖成日掛住個種.不過我既要求起碼要有基本了解同接觸既朋友基礎.
我表達得差   應該係接觸過幾次了解咗又唔反感   不過咁大個人都係得一次咁大把
作者: PencilHead    時間: 2020-1-20 16:21

對3p感到有好奇 ,有冇相片睇睇呀!
作者: 花郎    時間: 2020-1-20 18:43

引用:
原帖由 kinkyb 於 2020-1-20 16:12 發表 查看引用來源

我表達得差   應該係接觸過幾次了解咗又唔反感   不過咁大個人都係得一次咁大把
哩d野隨緣啦.我唔會刻意去搵sp.不過係我身上又發生唔少哩d事.而家社會只要你樣唔係太惡頂.平時注意下儀容,最緊要干干淨淨唔好烏歪乸西.做下運動身型唔好太差,如果可以練起肌肉線條咁就更加好啦.再睇下書練下講野技巧,唔好懶幽默,係同人講野有話題性就得.
咁樣機會會多好多.
大部份事件唔係我做主動.女人一樣有需要,佢地都會搵目標.到佢地向你暗示或者會主動搵你同你好多野講時.多數有下文.
所以唔好諗點去搵女,執正自己自最緊要.
作者: 花郎    時間: 2020-1-20 18:44

引用:
原帖由 PencilHead 於 2020-1-20 16:21 發表 查看引用來源
對3p感到有好奇 ,有冇相片睇睇呀!
唔好意思.我唔會放相.
作者: 小辣椒仔    時間: 2020-1-21 08:44

引用:
原帖由 花郎 於 2020-1-18 16:05 發表 查看引用來源
其實MMF 真係唔得睇住人地條棍係自己面前fing fing 下重可能掂到
諗起都驚
最好MFF 重要兩個大波妹😝
作者: 花郎    時間: 2020-1-21 12:35

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2020-1-21 08:44 發表 查看引用來源
其實MMF 真係唔得睇住人地條棍係自己面前fing fing 下重可能掂到
諗起都驚
最好MFF 重要兩個大波妹😝
好難避免有身體接觸.我份人可能有少少潔癖.硬係唔多習慣
作者: 神聖衣    時間: 2020-1-22 13:35

好彩精, 無悶場, 不過換著係我嘅話, 我就無你咁冷靜一推再推喇
作者: iamQA    時間: 2020-1-22 14:06

天時。地利。人和
咁就成就左一個故事
作者: kinkyb    時間: 2020-1-22 14:58

引用:
原帖由 花郎 於 2020-1-21 12:35 發表 查看引用來源
好難避免有身體接觸.我份人可能有少少潔癖.硬係唔多習慣
真係幾難接受到
作者: 花郎    時間: 2020-1-22 17:03

引用:
原帖由 神聖衣 於 2020-1-22 13:35 發表 查看引用來源
好彩精, 無悶場, 不過換著係我嘅話, 我就無你咁冷靜一推再推喇
多謝捧場先.冷唔冷靜要睇個人接唔接受到.我個心係1516.個誘因唔夠大所以變成唔係好想去
作者: brandy888    時間: 2020-1-23 03:42

引用:
原帖由 花郎 於 2020-1-22 05:03 PM 發表 查看引用來源
多謝捧場先.冷唔冷靜要睇個人接唔接受到.我個心係1516.個誘因唔夠大所以變成唔係好想去
其實講真句,好多人以為做單男好爽,系老公同意之下,可以隨便玩人地老婆,但你亦經過這經歷,我相信明白理解做單男感受,講真句,系3p過程中,老公一定系最興奮那一個,之後就系老婆,可以完全享受二個男生對她的慾望,到最後,單男其實只是一個配角而已,難聽D一句,同只鴨無分别,過程中又五可以太得失老公嗰方面,到完事之後,可能人地老公只系當你系一個人肉peter而已,當然,如果大家熟絡左之後,如會双方探討一下如何會令女方開心D,玩得盡情D,大家互動D,或者可令女方更可盡情享受3p帶比佢系性上的更高樂趣的話,甘做呢對夫妻既單男,都不失為一個小樂趣既!
作者: 誰明浪子心    時間: 2020-1-23 05:56

作者: 花郎    時間: 2020-1-23 13:33

引用:
原帖由 brandy888 於 2020-1-23 03:42 發表 查看引用來源

其實講真句,好多人以為做單男好爽,系老公同意之下,可以隨便玩人地老婆,但你亦經過這經歷,我相信明白理解做單男感受,講真句,系3p過程中,老公一定系最興奮那一個,之後就系老婆,可以完全享受二個男生對她的慾望,到最後,單男其實只 ...
基本上係咁.不過我哩件事中.其實亞嫂同我都係被動.m生先係最享受個個,無論生理或者心理上佢都成功滿足到.我係好奇心理,試過發現自己始終未係好接完2男1女.
亞嫂由始至終俾m生操控.其實細心既人係故事入面可以諗到佢地係咩婚姻.所以亞嫂都係同我一樣有心理障礙.
不過可能而家亞嫂已經俾m生調教到完全接受都未定..而我,就剩低回憶.
作者: mui1892    時間: 2020-3-1 20:18

係唔係好好玩架!😏😏
作者: 花郎    時間: 2020-3-1 20:45

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-3-1 20:18 發表 查看引用來源
係唔係好好玩架!😏😏
我投入唔到兩男一女
作者: mui1892    時間: 2020-3-1 20:55

引用:
原帖由 花郎 於 2020-3-1 20:45 發表 查看引用來源
我投入唔到兩男一女
哦,哈哈
作者: NYBB    時間: 2020-3-1 21:19

岩岩先睇呢個post, 3P真係又怕又想試
作者: 花郎    時間: 2020-3-1 21:27

引用:
原帖由 NYBB 於 2020-3-1 21:19 發表 查看引用來源
岩岩先睇呢個post, 3P真係又怕又想試
哩個係我第一個想記低既故事.因為發生係哩度成人版(前身香討成人色情文學)3p唔係話想試就有機會,不過如果你唔挑剔,哩度我見都唔少有淫妻愛好者可以試下去搵下.但我試過後真係接受唔到兩個男人咁近距離
作者: NYBB    時間: 2020-3-1 21:46

我同你一樣唔會主動揾人。
最近因為太得閒,所以上嚟R水吹姐。
作者: Sssacefishing    時間: 2020-3-4 18:16     標題: 回覆 80# 花郎 的帖子

3p幻想就有好多次,真實又真係未試過😔⋯⋯唔知現場會否好震撼
作者: ookiroppi    時間: 2020-3-8 06:21

我覺得做愛係好私人的事, 即使係SL知己也好, ㄧ定只有兩個人。  最鐘意見到女人高潮到的反應!
作者: adamsmith1723    時間: 2020-3-8 18:25

最鐘意見到女人高潮到的反應! X 2
作者: 花郎    時間: 2020-3-8 19:55

引用:
原帖由 ookiroppi 於 2020-3-8 06:21 發表 查看引用來源
我覺得做愛係好私人的事, 即使係SL知己也好, ㄧ定只有兩個人。  最鐘意見到女人高潮到的反應!
我地觀點相近.
作者: 花郎    時間: 2020-3-8 19:57

引用:
原帖由 Sssacefishing 於 2020-3-4 18:16 發表 查看引用來源
3p幻想就有好多次,真實又真係未試過😔⋯⋯唔知現場會否好震撼
我諗男人3p多數係幻想二女一男.兩男一女既多數係有淫妻癖好
作者: yat69    時間: 2020-3-9 14:32     標題: 回覆 44# 花郎 的帖子

最搞笑係,由主角變左做攝影師
作者: 花郎    時間: 2020-3-9 17:39

引用:
原帖由 yat69 於 2020-3-9 14:32 發表 查看引用來源
最搞笑係,由主角變左做攝影師
主角一直係m生.我係個好被動既角色

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)