188Channel

標題: 奇遇 更新#12 [打印本頁]

作者: chocolate46    時間: 2020-1-11 15:53     標題: 奇遇 更新#12

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 小王子    時間: 2020-1-11 16:41

拍吐。。。。。。。。。
作者: 出軌無罪    時間: 2020-1-11 17:18     標題: 回覆 1# chocolate46 的帖子

師兄形容得好深入
完全有哂畫面。待更新
作者: 東熱汁男    時間: 2020-1-11 21:00

點呀!要你幫忙關水掣?
作者: 7度    時間: 2020-1-11 21:17

(厠所門終於打開 你除)你除咗褲打飛滋俾佢見到😂
作者: chocolate46    時間: 2020-1-11 22:12

引用:
原帖由 7度 於 2020-1-11 21:17 發表 查看引用來源
(厠所門終於打開 你除)你除咗褲打飛滋俾佢見到😂
做緊嘢點會打飛機㗎。🤪🤪
作者: billycheung39    時間: 2020-1-11 22:47

引用:
原帖由 chocolate46 於 2020-1-11 15:53 發表 查看引用來源
事緣係有個客佢有個樓盤係出租嘅,夜晚個租客打電話來話水喉爆咗冇水用,問我可唔可以幫佢緊急維修。個客啲屋一向我跟開,夜晩D師傅收哂工,咁就唯有自己招呼佢啦!
已經10點幾,去到現場係一間村屋,致電租客冇人 ...
期待...
作者: timLeung88    時間: 2020-1-11 23:08

師兄冇拿,等緊你喎!🙏🙏
作者: 精蟲蟲    時間: 2020-1-12 14:52

奇遇呢?
一開門變左個肥佬赤裸咁行出黎
作者: chocolate46    時間: 2020-1-12 14:52     標題: 回覆 8# timLeung88 的帖子

快啦。。。。。。。。。👌🏼
作者: chocolate46    時間: 2020-1-12 14:53

引用:
原帖由 精蟲蟲 於 2020-1-12 14:52 發表 查看引用來源
奇遇呢?
一開門變左個肥佬赤裸咁行出黎
無咁科幻喎。
作者: chocolate46    時間: 2020-1-12 15:51

眼前畫面,令我雙腿一伸, 背脊靠後,真心呆咗!
目視景象令剛剛什麼專業,什麼聖人演繹自我,統統射進太空。
A並唔係着咗什麼戰衣吊帶絲襪,佢只不過係長髮小亂微濕,長袖純白男裝恤衫一件,白色平腳利士花邊內褲,但係今次就無帶bar,衫鈕亦都只不過係扣到肚臍高少少。企咗係我右手可及的。
呢個完全係我最喜愛嘅夢幻造型,再加埋對大燈….!不得了....!
應該係我最喜歡嘅竹筍型,加個Dcup。
想回家嘅感覺一掃而空。只想拖延時間。
[呀!今天日頭天氣真熱!]
A:[係呀!依家出邊都冇月光。]
[點解你哋唔開電視嘅?我慣咗一番屋企就開電視㗎!嘻嘻…。]
A:[我剛回來未冲涼…唔唔!]
[你做邊行?我做裝修㗎!](真白痴,係人都知啦!嗨!)
A:[賣嘢。]
大致喺咁,正宗九唔搭八講咗幾分鐘,期間我對眼有七成時間係望住佢個胸。(個波型真係好靚!)
唔知幾時,佢已經坐咗係我左邊張沙發,又特登唔覺意咁身下懶腰。露出八成大燈。(勁!一定唔止Dcup。)
跟住我就鼓起勇氣問佢~
[你咁驕人嘅身材,做零售唔係會成日俾人聊囉又博懵…。]
A微笑:[有時啦!有禮貌嘅騷擾都OK嘅。]
講到呢到,時間完全停止,靜咗落嚟........10秒。
我心跳加速,出埋洪荒之力,再次鼓起勇氣,但是就口震震,唔知點解問咗句~
[我…我....,你.....你…個波…sorry sorry,個胸,胸波型真真係好靚,唔知呢可唔好…可以畀畀我欣賞一下呢?]
A呆咗…5秒,跟隨企咗起身,走向電視櫃:...。

嚓...嚓...!(係打火機嘅聲音。)

A回頭關上大廳燈,背後亮起了燭光,面向我交义雙腿坐在茶几上。(唔燃喺呀…!搞浪漫!仲想慢慢玩?唔係發緊夢呀!訓着咗?)
無錯!大家冇讀錯,我冇寫錯,就是這樣一個畫面。
3秒...頭3秒真係驚喜又夢幻,中咗六合彩三奬重要彩票他送....3秒。
跟住我立即察覺現場環境非常危險!
想老屈我。一定係。現場裝置夜視攝影機。我立即掃視所有可疑暗角。(無理由架,我都冇乜錢!唉…!)
老闆想陷害我成件事係個局。(無可能!做咗咁多年同老闆關係好好,條水喉又真係常見自然損耗...)
咁好彩嘅嘢點會益我吖,電視機都有講啦!(我要立即離開。)
作者: jimbo86    時間: 2020-1-12 15:55     標題: 回覆 12# chocolate46 的帖子

Need more haha thanks
作者: 地捫香蕉    時間: 2020-1-12 17:51

好似之前已經poat喎
作者: chocolate46    時間: 2020-1-12 18:22

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2020-1-12 17:51 發表 查看引用來源
好似之前已經poat喎
長老👍🏻可以再好D。
作者: 7度    時間: 2020-1-12 19:19

等你呀 劇情開心得來帶點喜😄
作者: taifai88    時間: 2020-1-13 10:30

要一集過,吾係版主會關Post㗎!
作者: jackywong0701    時間: 2020-1-13 10:37

引用:
原帖由 chocolate46 於 2020-1-12 15:51 發表 查看引用來源
眼前畫面,令我雙腿一伸, 背脊靠後,真心呆咗!
目視景象令剛剛什麼專業,什麼聖人演繹自我,統統射進太空。
A並唔係着咗什麼戰衣吊帶絲襪,佢只不過係長髮小亂微濕,長袖純白男裝恤衫一件,白色平腳利士花邊內褲,但係今次就無帶bar, ...
你話想睇佢對波,唔怕比佢鬧你,話你性騷擾呀?
作者: KK_CHAU    時間: 2020-1-13 13:58

睇完那 3秒...............然後又點呀
作者: 天空次郎    時間: 2020-1-18 15:20

之後呢?快快快
..........
作者: 不停索    時間: 2020-1-21 10:56

師兄幾時再update
作者: 精蟲蟲    時間: 2020-1-21 22:17

真係忍心離開?
一定有下文
作者: dickson0708    時間: 2020-1-24 14:24

十分精彩,等你更新,我都做維修工程,但咁多年都未遇過😓😓
作者: AlphonseY-7    時間: 2020-1-26 00:24

仲未update 囉。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)