188Channel

標題: 37D菠蘿包同三個師兄大戰😚😚 [打印本頁]

作者: lovelynat    時間: 2020-1-7 14:45     標題: 37D菠蘿包同三個師兄大戰😚😚

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: c_for_car    時間: 2020-1-7 14:51     標題: 回覆 1# lovelynat 的帖子

真係未見識過咁大波 想欣賞下
作者: lowb233082111    時間: 2020-1-7 15:01

37D   真係要 多幾個人先 食得曬GA!
作者: Lok0923    時間: 2020-1-7 15:12

你每個星期都好忙喎😂😂
作者: sthinvc    時間: 2020-1-7 15:14

師姐你似乎好爽咁喎~
作者: jackywong0701    時間: 2020-1-7 16:45

唔係只係得SP, 無男朋友呀?
作者: gum717    時間: 2020-1-7 17:07

引用:
原帖由 lovelynat 於 2020-1-7 14:45 發表 查看引用來源
菠蘿包返黎啦,之前幾個月工作太忙,都冇時間寫文,呢幾個月都係固定同三個SP師兄,一個禮拜做二次至三次,其中一個J君 師兄係附近返工,所以可以lunch time 係中環開房,另一個B君 師兄就weekday夜晚,最後一個D 君師兄就weekend,  ...
肥肥地先好吊麻
作者: ㋀㏽㍫    時間: 2020-1-8 00:09

引用:
原帖由 lovelynat 於 2020-1-7 14:45 發表 查看引用來源
菠蘿包返黎啦,之前幾個月工作太忙,都冇時間寫文,呢幾個月都係固定同三個SP師兄,一個禮拜做二次至三次,其中一個J君 師兄係附近返工,所以可以lunch time 係中環開房,另一個B君 師兄就weekday夜晚,最後一個D 君師兄就weekend,  ...
比著我都想日日小你
作者: phowong    時間: 2020-1-8 00:28

引用:
有時候可以留低傾計喎
作者: free_hkben    時間: 2020-1-8 02:35

引用:
完美情人
作者: taifai88    時間: 2020-1-8 09:05

支持37D放圖!
作者: 出軌無罪    時間: 2020-1-8 09:30

師姐好強。無時無刻作戰
作者: sexman44264    時間: 2020-1-10 09:41

想睇師妹對 37D大燈! 更要 37D 妹妹都睇埋!
作者: 細路仔鈕計    時間: 2020-1-10 18:28

37DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

作者: tomlearn    時間: 2020-1-10 22:37     標題: 回覆 1# lovelynat 的帖子

師妹認野👍😊,食勻東西佳品。
作者: Water_man    時間: 2020-1-11 12:21

引用:
做你sp真幸福……

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)