188Channel

標題: Ex GF 家姐 (更新 39# 再更新 65#) [打印本頁]

作者: 日本deedee    時間: 2019-12-18 19:14     標題: Ex GF 家姐 (更新 39# 再更新 65#)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 出軌無罪    時間: 2019-12-18 19:21     標題: 回覆 1# 日本deedee 的帖子

哈!原來玲姐有心偷拍你
作者: 日本deedee    時間: 2019-12-18 19:50     標題: 回覆 2# 出軌無罪 的帖子

以後,隨傳随到,不論年紀都要幫玲姐
作者: lulu1238899    時間: 2019-12-18 19:56

有靚女就無所謂啦👍👍
作者: 人妻控    時間: 2019-12-18 20:05

引用:
原帖由 日本deedee 於 2019-12-18 19:14 發表 查看引用來源
好耐無發帖,自從搬左來呢個版,我亦好耐無去搵玲姐,因為佢同個frd住,玲姐亦有男朋友,佢都有人滿足佢,我又要過番自己個人生活。不過,上星期玲姐發左個信息比我,叫我去幫佢個同住同事按下摩推油。心諗…咁益我?
於是,帶齊香薰油上 ...
如果太忙,可搵我做外援xdd
作者: 出軌無罪    時間: 2019-12-18 20:44     標題: 回覆 3# 日本deedee 的帖子

有時佢既客可能好難啃架喎
作者: agnes0725    時間: 2019-12-18 20:50

巴打又食又拎,西鳩利
作者: exityrv    時間: 2019-12-18 21:19

同玲姐呢?還有沒有?
作者: davy0327    時間: 2019-12-18 22:48     標題: 回覆 1# 日本deedee 的帖子

條佬散咗
你咪又要服侍多啲玲姐
作者: 日本deedee    時間: 2019-12-19 01:26     標題: 回覆 9# davy0327 的帖子

服待玲姐,正過老C9
作者: free_hkben    時間: 2019-12-19 02:09

咁突變!!!峰迴路轉!!!!
作者: violin817    時間: 2019-12-19 09:18

玲姐對你咁好,你對返人好啲
有其他女可以介紹下嫁
作者: jeamjeam1228    時間: 2019-12-19 09:48

咁峰迴路轉!! 做多份兼職
作者: wongsiulong777    時間: 2019-12-19 10:55

樓主可否教小弟推油,等小弟幫下妳手
作者: ykdeng0064    時間: 2019-12-19 11:06

玲姐有心偷拍,以後成為奴隸,哈哈
作者: mtvong    時間: 2019-12-19 11:10

有排你推呀 !!
作者: bemp5    時間: 2019-12-19 11:43     標題: 回覆 1# 日本deedee 的帖子

咁設局又唔錯啵!辛苦哂樓主啦
作者: forceclk    時間: 2019-12-19 11:57

多謝師兄的分享
作者: tubeful    時間: 2019-12-19 11:58

咁峰迴路轉!! 當做多份兼職
作者: ookiroppi    時間: 2019-12-20 01:34     標題: 回覆 15# ykdeng0064 的帖子

車~~  咸濕按摩, 我都識啦, 不過我冇客之嘛。😂😂😂😂
作者: taibb88    時間: 2019-12-20 06:49

禁算系你蝕抵定有著數😬😬😬
作者: Sampras730    時間: 2019-12-20 14:13

引用:
原帖由 日本deedee 於 2019-12-18 19:14 發表 查看引用來源
好耐無發帖,自從搬左來呢個版,我亦好耐無去搵玲姐,因為佢同個frd住,玲姐亦有男朋友,佢都有人滿足佢,我又要過番自己個人生活。不過,上星期玲姐發左個信息比我,叫我去幫佢個同住同事按下摩推油。心諗…咁益我?
好正呀,求更新
作者: boy636281    時間: 2019-12-20 14:31

一家便宜兩家著 玲姐又可以搵外快 你又可以搵著數👍
作者: free_hkben    時間: 2019-12-20 15:26

接客後要補飛俾玲姐嗎?
作者: 大峽谷    時間: 2019-12-20 15:37

細佬有福,有得食又有得拎!
作者: fattg    時間: 2019-12-20 15:45

多謝師兄返來分享,咁你又使唔使服侍玲姐?
作者: 粉紅寶寶    時間: 2019-12-20 18:01

引用:
hahahaha最後好搞笑
作者: 人妻控    時間: 2019-12-22 15:58

冬至係咪同玲姐做節😍
作者: 中涼寒    時間: 2019-12-23 06:26

比玲姐捉,好過比男人捉
作者: 理工駱駝    時間: 2019-12-24 00:59

師兄應該加緊屌爆佢,咪等佢以為您好蝦
作者: 惑感惑    時間: 2019-12-24 09:09

嘩!比我都原,咁多正嘢食。
作者: kensen    時間: 2019-12-24 11:34

咁又幾好,可以試唔同菜..
作者: 卜卜星    時間: 2019-12-24 15:22

你系做按摩???????
作者: hcleung113    時間: 2019-12-25 11:58

ching有腳喺手,想say no都唔得啦
作者: carson239    時間: 2019-12-31 10:19

非常期待樓主的更新!!!
作者: 走甜檸檬茶    時間: 2019-12-31 10:40

引用:
樓主,玲姐仲有冇揾你呀!
作者: dragonbone    時間: 2019-12-31 15:07

引用:
師兄既故事永遠都咁引人入性..............
作者: 肥星星    時間: 2019-12-31 15:37

要幫手隨時出聲haha
作者: 日本deedee    時間: 2020-2-22 12:17     標題: 回覆 1# 日本deedee 的帖子

自從被玲姐拍左片後,幫佢做過十單生意左右,來去都係幫D女人推油,撫摸全身,然後揸下波,捽lin頭,再指插到佢地高潮,大部份都肯幫我打飛機,有兩三個肯幫我用口吹,當然肯定係淫婦,哈……,有幾個係比較怕醜,最初要用毛巾遮,最後,都係比我睇全相。另外,屌過兩個,有戴套,因為佢地需求大,老公比唔到滿足。不過,佢地都有共通點,個個都好多水。
首先講一個怕醜嘅女人,樣似老成嘅莫文慧,身材應該有35B,佢差不多40歲,都係單身,完事後閒聊兩句,佢話拍過兩次拖,都不合分手,加埋做過五次愛。同佢按摩,仲要去間比較四正酒店房,玲姐話呢個女人係要正按,唔好亂來,入房後,佢沖涼出來,著T恤短褲,有底底不過上面無爸爸,開始我由腳按起,到大腿屁股,好正經無掂佢重要部位,按背時我坐上佢屁股上,試試用條嘢high佢股溝,後來感到唔對路,叫我唔好坐住屁股,話壓得佢好重。
我:唔好意思,咁,不如幫你推油,推鬆你全身,唔另收費。
女:唔好啦,我唔習慣對住其他男人除晒衫。
我:可以用毛巾遮住架,我唔會攞開毛巾。推油舒服架
女:我試過,但之係女技師……咁…,我諗下先啦!
我:男技師,手法唔同,會全身鬆好多。(我帶少少邪氣語調同佢講)
之後,我伸手去按佢背兩邊,輕按佢對波,好奇怪佢無抗拒,我因為當時係無坐係佢屁股上,我跪係道,跨住佢於是我用硬左嘅龜頭,慢慢頂一下佢大腿中間近屁股,然後離開,頂一下又離開,重複做,加上我對手挑逗,佢開始呼吸急速,有點緊張。我換個位置,坐係床頭幫佢按頭,我打開雙腳對住佢面,一來我短褲鬆,二來扯左旗,佢睇到我條嘢,即時面紅好怕羞,仲咬唇。我按住佢頭又唔比佢擰去另一面,一直睇住我凸左出來條嘢。
我:放鬆D
女:嗯,嗯…(因我掃緊佢耳仔,唔知係回答我,定係撩得佢舒服)
我:你未見過咩?
女:你講咩?
我:男人條嘢。
女:唔…知,無…無…
我:我條係咪比較大?(佢即時合埋眼)
我:反轉幫你按前面。
我一開始先幫佢按膊頭,佢都合埋眼,慢慢移落去按胸,一摸落去佢lin原來已硬左,我將佢隻手放左落我條嘢上面(隔住褲),起初無動作,但經我按佢對波後,佢慢慢摸我條嘢。
我:唔緊要,慢慢來,無事架,當我係你男朋友就得架。
女:嗯嗯……你條……好熱
我:你隻手好溫柔,不如我除左條褲,會方便D
女:唔好,唔洗,唔洗啦!
我:咁…我可以直接D幫你按胸部嘛?
女:嗯……
我就伸手入去揉佢對波,令到佢好興奮,不斷細聲叫。
女:呀~!好舒服……啊…
我:你都摸得我好舒服。
我往下按,幫佢按肚,慢慢按落去小腹,正想進一步伸手入佢褲入面,佢捉住我隻手阻止我。
女:唔好!我唔按下面。
我:我只係幫你做養生,按兩邊卵巢,放心我唔會點到你重要部位。
佢諗左一陣放開左隻手,於是,我伸入去按。
女:(微微叫)呀~呀~
我:你剃左毛?還是…你本身…
女:嗯……我覺得…好醜,我唔知點解,一直都無陰毛…
我:唔係吖!好乾淨,好好呀!(慢慢輕撫佢)
女:呀~啊~真係?嗯…停,唔好再摸落去,我唔想比人摸陰道,怕會鬆。
男:唔怕,我唔會插手指入去,我去廁所先洗手,乾淨D。
我洗完手,就除左條褲行出去,諗住比佢容易發揮,點知出到去,佢竟然都除左件T,下身只剩底底,但見到有少少濕,我真係忍唔住,扒上床,慢慢貼近佢,錫佢,頸…耳仔…面…咀,同佢車輪起來,我伸手落摸佢對波,隔住褲用下面磨佢妹妹,又頂佢妹妹。
女:錫我!用力少少頂我,呀~好舒服!嗯…啊…
我:(想除佢底底)不如,我地做愛?
女:唔得,呀…我……唔會…
我:我忍唔住
女:我用手…呀~幫你
我:你都忍唔住,噢!真係想屌你。
女:嗯…我夾實大脾,你插入…我大脾La,你…依家頂我,我…都舒服。
我:(心諗)唔係呀!屌仲舒服呀!
我:咁,好啦!
佢大脾都好滑好肉,結果我用條嘢插入佢脾La,射晒落佢大脾。回左嘢後,我地車左三四分鐘,然後一齊沖涼,終於見到佢全身,佢真係天生白虎,好光滑,妹妹保養得好好,好粉紅好淺色,無反唇,接近一字鮑。沖涼時都有車一兩下。
我:試過比男朋友錫下面未?
女:(擰頭)嗯嗯,無。好核突。
我:咁,你有無含過男朋友條嘢?
女:痴線,咁污糟!
我:怪唔得你兩個男朋友同你分手。
女:唔係呀!(跟住走左出去,瞓番上床)
我:(即刻跟出去)攬下你,ok嘛?
女:嗯!
女:我第一個男朋友,佢第一次搞我,搞到我好痛,隔左四五個月後,去佢屋企,佢話想來多次,其實我怕,點知做完後,佢第二日同我講分手,話我性冷感,又話我無毛唔吉利。
我:咁第二個呢?
女:又係咁囉,所以我一直唔拍拖。
我:我地有無等二次?
女:你……你想做愛?嗯…你條嘢幾大,諗下先。
之後,我叫玲姐再約呢個女人,玲姐話叫我搞得玲佢開心,就幫我約。哈哈哈,正!

有機會,寫埋另一個淫婦,三個鐘要左兩次加口爆。
作者: china2008    時間: 2020-2-22 12:34

師兄快D再寫睇到硬晒!👍👍
作者: atalla221    時間: 2020-2-22 12:34

引用:
原帖由 日本deedee 於 2020-2-22 12:17 發表 查看引用來源
自從被玲姐拍左片後,幫佢做過十單生意左右,來去都係幫D女人推油,撫摸全身,然後揸下波,捽lin頭,再指插到佢地高潮,大部份都肯幫我打飛機,有兩三個肯幫我用口吹,當然肯定係淫婦,哈……,有幾個係比較怕醜,最初要用毛巾遮,最後,都係比我 ...
咬牙切齒既羨慕呀
作者: live_alone    時間: 2020-2-22 12:55

樓主有沒有相post上來睇下?
作者: 四衝程    時間: 2020-2-22 14:30

引用:
原帖由 日本deedee 於 2020-2-22 12:17 發表 查看引用來源
自從被玲姐拍左片後,幫佢做過十單生意左右,來去都係幫D女人推油,撫摸全身,然後揸下波,捽lin頭,再指插到佢地高潮,大部份都肯幫我打飛機,有兩三個肯幫我用口吹,當然肯定係淫婦,哈……,有幾個係比較怕醜,最初要用毛巾遮,最後,都係比我 ...
正,有錢袋,仲有得食。
作者: pc6983    時間: 2020-2-22 14:39

這個機會不是我的,只好睇師兄出POST
作者: Loff    時間: 2020-2-22 16:23

nice,慢慢繼續寫
作者: mtvong    時間: 2020-2-22 18:03

有得屌  又有錢收 !!  爽YY 啦 !!
作者: ookiroppi    時間: 2020-2-22 19:43

精彩, 我都唔得啦, 睇到硬晒, 要找SL插啦。
作者: exityrv    時間: 2020-2-22 22:57

正,說說同玲姐的故事。
作者: NYBB    時間: 2020-2-23 00:07

師兄簡直係引版偶像,食女多到有排數👍👍👍
作者: 丁春秋    時間: 2020-2-23 06:39

點解咁小說Feel😂😂
作者: cal2048    時間: 2020-2-23 09:27

師兄,係咪只用手指搞掂。用jj服侍另計。
作者: 日本deedee    時間: 2020-2-24 00:36     標題: 回覆 43# 四衝程 的帖子

有次對住個醜女人,都要照幫佢按對波又墮又唔實,西毛多到好肉酸,呢D我唔講咋。
玲姐唔係次次比好嘢我架。
作者: st999631    時間: 2020-2-24 00:37

Thank You  Very Much !
作者: 日本deedee    時間: 2020-2-24 00:38     標題: 回覆 48# exityrv 的帖子

同玲玲姐已無咩激情,可能習慣左啦!同佢朴嘢好似例行公事。哈哈……
作者: 日本deedee    時間: 2020-2-24 00:40     標題: 回覆 50# 丁春秋 的帖子

我將事實寫出來,寫得生動D,等各位師兄睇得開心D。呢D係親身經歷。
作者: 日本deedee    時間: 2020-2-24 00:42     標題: 回覆 32# kensen 的帖子

係呀!老幼醜靚,燕瘦嬛肥,唉~咩都有!
作者: 日本deedee    時間: 2020-2-24 00:43     標題: 回覆 21# taibb88 的帖子

有開心,梗有唔開心。
作者: CTAN2Y33    時間: 2020-2-24 08:00

引用:
原帖由 日本deedee 於 2020-2-24 00:36 發表 查看引用來源
有次對住個醜女人,都要照幫佢按對波又墮又唔實,西毛多到好肉酸,呢D我唔講咋。
好想睇你講醜女的故事😁
作者: Loff    時間: 2020-2-24 16:08

引用:
原帖由 日本deedee 於 2020-2-24 00:36 發表 查看引用來源
係啦,講下點完事
作者: 日本deedee    時間: 2020-2-25 12:30     標題: 回覆 51# cal2048 的帖子

係玲姐收一筆按摩錢(我無問幾多,因玲姐話我有得happy),按完後,條女會有貼士比我,有多有少,最多係個次個胖濶太,1000。
作者: janchino    時間: 2020-2-25 14:57

引用:
原帖由 日本deedee 於 2020-2-25 12:30 發表 查看引用來源
係玲姐收一筆按摩錢(我無問幾多,因玲姐話我有得happy),按完後,條女會有貼士比我,有多有少,最多係個次個胖濶太,1000。
幾好wo ... 我都有學過下按摩~請唔請人呀
作者: 玻璃大屋    時間: 2020-2-25 20:03

引用:
原帖由 日本deedee 於 2020-2-25 12:30 發表 查看引用來源
哈哈...Ching有玩有錢,又可以令女士開心
支持師兄繼續
作者: Eddyo    時間: 2020-2-26 08:35     標題: 回覆 39# 日本deedee 的帖子

睇完扯到行晒, 期待快d更新, 謝謝!!
作者: kt42    時間: 2020-2-26 12:22

Nice experience
作者: 日本deedee    時間: 2020-3-5 15:15

近期疫情問題,玲姐無咩女客按摩,有師兄話想知我之前同個醜女人按摩,就同大家分享下慘烈嘅事。
玲姐當時無講個女人係醜,佢比左張相,只得身材睇到,其實幾fit架,但黑左D,我仲問係唔係菲傭,哈……,咁我就答應。
去到酒店房,一開門,嘩!身材真係得,條事業線好深,但係個樣唔掂,扯唔起旗呀!個女人叫阿敏啦!好主動拉我入去,坐喺床攬住我手臂。
敏:一陣按得溫柔點,我要舒服架。
我:好,我手勢得,你識做啦!
敏:嗯…好壞呀你。
心諗,我只係正經按,唔好想要其他呀!我無反應架。
敏:我去沖涼,你等一陣。(跟住仲錫我面一下)
我見佢入左去浴室,我即刻抹面,然後準備香薰油,雖然樣差,身材ok就算,隔住磨沙玻璃幻想下係靚女,都有點點反應嘅。佢圍住大毛巾出來,皮膚真係唔白,唉~
敏:幫我除左條毛巾。
我:我幫你?你瞓上床先吖!然後先幫你推背。
敏:我要先推胸!
我:你鍾意,你係客人。
我跟住拉低上身毛巾,露有對應該有C orD奶,但佢瞓低,已向兩邊瀉開,明顯唔夠firm,仲要大深啡乳暈。但係都要做架,收左order。
敏:嗯!啊……嗯…好衰架,摸到…人地…個乳頭硬晒,𠵱…
我:舒服?夠唔夠力?你對波好靚啊!(講大話都要,為錢)
敏:嗯…衰人…鍾意嘅,比你…食…下囉,呀~用力少少揸。
我:你隻手做咩?
敏:想幫你照顧你兄弟囉。
我:唔洗啦!(我驚佢知我無反應)
敏:哎呀,你點解唔起頭?你同阿玲琴晚搞左成晚?你細佬好攰?
我:係呀,係呀
敏:(坐左起身,)咁,你今日唔可以……同人地…
(仲係咁摷我褲浪,屌吖!見到對墮蓮,點樣硬呀?)
敏:咁……你個咀唔攰啊?係呀…可!
我:你,想我同你車輪?
我都未講完,就車左埋來,但老實講,合埋眼同佢車,佢條脷真係好得,係可以瀬晒我成個口腔,又吸我條脷入去佢口,又咬我唇,咁我摸住佢背脊皮膚,唔係差都滑,最緊要睇唔到個樣,細佬都開始硬,佢摸到我細佬有起色,一路錫落去我body,輕咬我粒的,推低我落床,好主動幫我吹,好似好耐無食過腸咁氣勢,直頭吞晒我條腸入口,不斷用力吞吐,總之我合埋眼,幻想係之前個靚太,咁硬到令佢滿意,點知佢要來69,成個西隊比我,OMG,佢D毛多到西兩邊都有(本人喜愛白虎),又唔齊整,陰唇厚又反出來,無奈為錢幫佢69瀬一兩下,幸好無臭味。
敏:嗯~嗯~噢~瀬得我…好爽~啊!插條脷入去,快!
我:你好多水,屌鳩你,淫婦你濕晒,你都吹撚到我好硬。卜你個街!
(其實我真係鬧緊佢)
敏:啊~啊~~好耐…無試過…呀…咁爽,伸入D,你條撚,好味…啊!
我:呀~我就來啦!要射啦!
敏:射我口,射入我口。嗯~
佢係咁用力吞,之後我射左,佢仲啜好似想啜晒我的精。佢吞完之後,我瞓左張床,佢又去搞我,瀬我蛋蛋,瀬我大脾,然後又瀬我屎眼,佢真係好淫,如果佢好樣D,我一定同佢大戰十回合。佢服侍完我之後,我就再幫佢推油。
我:你好耐無搞嘢?還是,你老公餵唔飽你?
敏:我無老公,我單身。我似結左婚?即係我好老啦!
我:哦,唔係咁意思,你頂隴27 28
敏:哈哈,你又幾準啊!我今年31
我:咁你做咩工?今日閒日都得閒?
敏:我開美容店,剛剛開多間分店做美甲。我店裡有幾個靚女,睇你,都係鍾意靚女啦!
(嘩!有米啊!我真係要付出下)
我:唉,我老啦!而且有玲姐。
敏:你大我唔係好多,我知你幾大。
我:係啊!你剛剛睇到我,知我都好大!
佢一手打落我細佬,然後講。
敏:你又真係幾大,但係要插下我,先知清楚有幾大。
我:玲姐話唔可以同客人做愛。
敏:我知,我應承左佢,但…我好想同你做。
我屌,對住你我好快軟,點搞呀?我心真係無興趣做,結果,醜婦好唔開心咁,未夠鐘就走啦!
佢臨走前同我講,下次介紹佢店嘅靚女比我,幫佢地推油。雖然做左個醜,但有機會有好嘢食。
作者: lazyday0616    時間: 2020-3-5 19:24

希望你苦盡甘來啦, 等你好消息
作者: adamsmith1723    時間: 2020-3-6 00:05

引用:
原帖由 日本deedee 於 2020-3-5 15:15 發表 查看引用來源
近期疫情問題,玲姐無咩女客按摩,有師兄話想知我之前同個醜女人按摩,就同大家分享下慘烈嘅事。
玲姐當時無講個女人係醜,佢比左張相,只得身材睇到,其實幾fit架,但黑左D,我仲問係唔係菲傭,哈……,咁我就答應。
去到酒店房,一開門,嘩 ...
有捨先有得,祝樓主生意興隆。
作者: exityrv    時間: 2020-3-6 00:07

精彩,精彩,人生就係有苦有甜
作者: yung89    時間: 2020-3-6 10:22

引用:
原帖由 日本deedee 於 2020-3-5 15:15 發表 查看引用來源
去到酒店房,一開門,嘩 ...
都起碼有機會食好野啦
搞到我都想進修下呢行😍
收徒嗎

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)