188Channel

標題: 人生第二Q,新蒲崗公記房心睇住住家菜隻閪嚟屌 [打印本頁]

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2019-12-10 09:52     標題: 人生第二Q,新蒲崗公記房心睇住住家菜隻閪嚟屌

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: mike240681    時間: 2019-12-10 11:00

果陣咁後生都去食熟女,第晚去好過啦
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2019-12-10 13:17

引用:
原帖由 mike240681 於 2019-12-10 11:00 發表 查看引用來源
果陣咁後生都去食熟女,第晚去好過啦
係徒置区成日裝到C9坐痰罐,而家可以睇,新蒲崗係住家菜,後生囡都出旺角,佐顿,我之後午夜鸠硬多數去城寨叫8元G
作者: waiman62    時間: 2019-12-10 13:27

作者: Neumann    時間: 2019-12-10 18:01

生動精彩。支持樓主繼續!
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2019-12-10 19:41

引用:
原帖由 waiman62 於 2019-12-10 13:27 發表 查看引用來源
衍慶街都係在下的回憶
衍慶亍恒生樓上公寓,都係工廠妹,住家菜標榜咪一能樣工廠妹未必正過廟亍艇妹,住家菜好過城寨,城寨8元G,我戴家计会兔费套
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2019-12-10 20:17

引用:
原帖由 waiman62 於 2019-12-10 13:27 發表 查看引用來源
衍慶街都係在下的回憶
衍慶亍公記有痰罐.中出完第一時間疴大尿
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2019-12-12 03:37

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2019-12-10 20:17 發表 查看引用來源
衍慶亍公記有痰罐.中出完第一時間疴大尿
中出完即洗鸠同疴大尿係可以減少中招机会
作者: uji_lover    時間: 2019-12-13 00:53

長知識
睇到硬晒
打真軍係爽既
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2019-12-13 05:12

引用:
原帖由 uji_lover 於 2019-12-13 00:53 發表 查看引用來源
長知識
睇到硬晒
打真軍係爽既
真軍係爽.唔係点留得住老公
作者: steinjack    時間: 2019-12-13 08:05

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2019-12-10 09:52 發表 查看引用來源
係池俾池女食左個處男,池房內真係得五W红燈,真係屌十零秒乜閪未睇過,當晚係徙置区屋企门外走廊瞓,諗起屌閪,個十零秒抽插同出嘢個種快感,打飛机出火真係差好遠,當年自己打飛机揾私隱地方都難,破左處又心思思,好多都話叫G屌閪前 ...
多謝師兄分享精彩叫G 歷史。
作者: SHATINYAU    時間: 2019-12-20 00:43

大開眼界
作者: fb4439589    時間: 2020-1-26 11:50     標題: 回覆 1# 西九理性的羊羊 的帖子

長知識 thanks for sharing
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2020-1-30 09:59

引用:
原帖由 steinjack 於 2019-12-13 08:05 發表 查看引用來源

多謝師兄分享精彩叫G 歷史。
後來经常去城寨屌鸡,8元,倒水,用袋十元,我多数講明帶袋屌一陣,再除袋屌到射米青
作者: bluepupil    時間: 2020-2-15 16:34     標題: good link

https://www.188channel.com/viewt ... amp;extra=page%3D17
作者: bluepupil    時間: 2020-2-15 16:35     標題: good link

介紹給大家一個不錯的論壇,可以看到免費魚茶訊息喔
作者: stord823    時間: 2020-2-15 17:50

當年,N...N  年前,新蒲崗大廈二樓永安公寓,經常有好嘢住家菜,老板姓周,我地經常一齊睇摔角,君子馬蘭奴🤣
作者: stord823    時間: 2020-2-15 17:53

啲房心就同我地一齊睇,一邊打麻雀,輸咗就叫:𡃁仔,益吓你
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2020-2-16 00:20

引用:
原帖由 stord823 於 2020-2-15 17:53 發表 查看引用來源
當年無論边度的房心都係聚埋打麻雀,有的塘边打蒙,睇啱边件
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2020-2-16 00:58

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-2-16 00:20 發表 查看引用來源
當年無論边度的房心都係聚埋打麻雀,有的塘边打蒙,睇啱边件
客入房,轉頭打埋鋪就入房,當年的房無厕所,有水喉同洗手盆,
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2020-2-16 02:24

引用:
原帖由 stord823 於 2020-2-15 17:53 發表 查看引用來源
個時你都係中出射子宮?中過幾次?
作者: reddoor    時間: 2020-2-16 03:22

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-1-29 17:59 發表 查看引用來源
後來经常去城寨屌鸡,8元,倒水,用袋十元,我多数講明帶袋屌一陣,再除袋屌到射米青
我唔信你未飲7喜,60年代事。
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2020-2-16 06:56

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-2-16 03:22 發表 查看引用來源

我唔信你未飲7喜,60年代事。
今年66.去城寨叫鸡係73年.74年開始我係巴力瞓
作者: stord823    時間: 2020-2-16 14:46

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-2-16 02:24 發表 查看引用來源
個時你都係中出射子宮?中過幾次?
個時啲套好流,做做會穿,多數中出,去城寨就先睇脫衣舞,同小電影,睇場道友叫:
有一飛揸定飛,冇飛俾兩皮。叫多數雞仔,一般七個半,但有醜様收六個半......
作者: reddoor    時間: 2020-2-17 16:13

引用:
原帖由 stord823 於 2020-2-15 22:46 發表 查看引用來源

個時啲套好流,做做會穿,多數中出,去城寨就先睇脫衣舞,同小電影,睇場道友叫:
有一飛揸定飛,冇飛俾兩皮。叫多數雞仔,一般七個半,但有醜様收六個半...... ...
一落城寨,就會聽到“發財埋便,叫鷄對面”
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2020-2-18 06:34

引用:
原帖由 stord823 於 2020-2-16 14:46 發表 查看引用來源

有一飛揸定飛,冇飛俾兩皮。叫多數雞仔,一般七個半,但有醜様收六個半...... ...
師兄一定飲左7喜,我叫城寨8元鸡係C9
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2020-2-18 06:38

引用:
原帖由 stord823 於 2020-2-16 14:46 發表 查看引用來源

屌穿袋咁耐試過一次,係官塘屌泰妹,八十年代公記叫G可以唔帶套,但有一两件超班货係要帶套
作者: union6578995    時間: 2020-2-18 19:57

Those were the days oldies
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2020-2-19 15:57

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-2-16 00:58 發表 查看引用來源
客入房,轉頭打埋鋪就入房,當年的房無厕所,有水喉同洗手盆,
的囡入房,一定用房內的盤暖壺取水幫你洗能鸡沖閪,然後先上床開鑊
作者: stord823    時間: 2020-2-19 17:24

你地啲後生仔出世遲,叫雞都辦數少過其他東亞地區,一樓一打過炮唔超過十分錢,一係玩伯娘企企,一係上樓肥娜打飛機,想當年係老廟有專車,車你去紅磡睇港產A片,主角高佬森,條撚有可樂樽咁粗,回程去老廟食碗牛鞭,再慢慢上樓搵廟街皇后,(要排隊),唔啱數,搭6B去城寨,先賭兩場外圍狗仔,用花木蘭做膽,拖中入城食狗肉,再去番灘起過孖,睇埋華星脫衣舞,條賓州仔開始著火,先慢慢搵雞,大眾市民都好享受過依家啲中產。
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2020-2-20 11:48

引用:
原帖由 stord823 於 2020-2-19 17:24 發表 查看引用來源
你地啲後生仔出世遲,叫雞都辦數少過其他東亞地區,一樓一打過炮唔超過十分錢,一係玩伯娘企企,一係上樓肥娜打飛機,想當年係老廟有專車,車你去紅磡睇港產A片,主角高佬森,條撚有可樂樽咁粗,回程去老廟食碗牛鞭,再慢慢上樓搵廟街皇 ...
高佬森時代,飲晒七喜,
作者: reddoor    時間: 2020-2-20 15:58

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-2-19 19:48 發表 查看引用來源
高佬森時代,飲晒七喜,
高佬森年代,一晚七獲,街知巷聞。
作者: stord823    時間: 2020-2-20 18:34

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-2-20 15:58 發表 查看引用來源

高佬森年代,一晚七獲,街知巷聞。
嗰個年代,未發明偉哥,但廟街有位名叫吊蟹齋主賣西班牙烏蠅,話有麻甩佬食咗之後當晚俾老婆趕咗落街瞓,原因係扑到老婆叫救命都唔停手🤣
作者: stord823    時間: 2020-2-20 18:41

時代進步了,唔好咁懷念舊時的日子,依家唔起頭可以食偉哥,出嘢快有犀利是,但嚿時冇愛滋,有盤尼西林,乜撚性病都唔怕。
作者: reddoor    時間: 2020-2-21 03:53

引用:
原帖由 stord823 於 2020-2-20 02:41 發表 查看引用來源
時代進步了,唔好咁懷念舊時的日子,依家唔起頭可以食偉哥,出嘢快有犀利是,但嚿時冇愛滋,有盤尼西林,乜撚性病都唔怕。
個年代用印度神油,九头查六神丸,飲波打酒生鸡蛋(未有红牛)
真军就出野即刻柯尿,水龍头冲九头。
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2020-2-21 05:32

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-2-21 03:53 發表 查看引用來源

印度神油及六神丸都係遲出嘢-初用有効.第一次用印度神油就係去新续地亍叫艇妹.俾龜婆係門外叫耐
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2020-2-21 08:35

引用:
原帖由 stord823 於 2020-2-19 17:24 發表 查看引用來源
你地啲後生仔出世遲,叫雞都辦數少過其他東亞地區,一樓一打過炮唔超過十分錢,一係玩伯娘企企,一係上樓肥娜打飛機,想當年係老廟有專車,車你去紅磡睇港產A片,主角高佬森,條撚有可樂樽咁粗,回程去老廟食碗牛鞭,再慢慢上樓搵廟街皇 ...
而家伯娘企企好玩過七十年代初叫鸡,個時的鸡入房幫你洗能係著晒衫,跟住叫你上床,佢先除衫沖下隻閪上床瞓隔离,先楂波,佢就劣能到硬到就標先劈開隻閪帶你條能入閪窿,俾揸唔可以玩蓮的,双手一路顶住唔俾责,一停佢就西,個時真軍屌唔到一分鐘就射,一知你射就唔俾U N深,一chog完就推鸠開
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2020-2-21 12:13

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-2-21 08:35 發表 查看引用來源
而家伯娘企企好玩過七十年代初叫鸡,個時的鸡入房幫你洗能係著晒衫,跟住叫你上床,佢先除衫沖下隻閪上床瞓隔离,先楂波,佢就劣能到硬到就標先劈開隻閪帶你條能入閪窿,俾揸唔可以玩蓮的,双手一路顶住唔俾责,一停佢就西,個時真軍屌 ...
而家回味緊H K企亍北嫂濑閪,隻鸡典床典席,何日北嫂鸡再來
作者: siew1203    時間: 2020-2-21 17:07     標題: 回覆 30# stord823 的帖子

Well
Tokyo Yoshiwara soapland pick you up by BENZ , BMW, SPECIALLY JP VERSION OF TOYOTA CROWN ..etc.
Service and quality are totally higher much lol
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2020-2-22 08:38

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-2-21 17:07 發表 查看引用來源
Well
Tokyo Yoshiwara soapland pick you up by BENZ , BMW, SPECIALLY JP VERSION OF TOYOTA CROWN ..etc.
Service and quality are totally higher much lol
當年神童輝爆富豪朋友鐘意一樓一
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2020-2-27 06:30

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-2-22 08:38 發表 查看引用來源
尚有的富豪都係鐘意同我一能樣同鸡濑閪
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2020-2-27 08:25

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-2-22 08:38 發表 查看引用來源
尚有的富豪都係鐘意同我一能樣同鸡濑閪
作者: k.w.wong56    時間: 2020-2-27 09:01     標題: 回覆 30# stord823 的帖子

真系平有平玩,真開心👍👍
作者: federer_man    時間: 2020-3-3 15:40

引用:
原帖由 stord823 於 2020-2-20 18:41 發表 查看引用來源
犀利是可以持久D?食幾多mg? 偉哥有副廠,平D。可惜犀利是無,要食正廠
作者: federer_man    時間: 2020-3-3 15:43

引用:
記得有單新聞,有個富豪去完飲,跟著去馬檻叫鷄結果馬上瘋。所以有錢佬都唔一定食貴G

作者: federer_man    時間: 2020-3-3 15:44

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-2-21 03:53 發表 查看引用來源

六神丸都得咩?紅門兄有冇試過?
作者: reddoor    時間: 2020-3-4 04:42

引用:
原帖由 federer_man 於 2020-3-2 23:44 發表 查看引用來源
六神丸都得咩?紅門兄有冇試過?
嗱到扑街,一陣鳩头就会麻痹,
冇哂感觉,屌死女。
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2020-3-4 04:54

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-3-4 04:42 發表 查看引用來源

冇哂感觉,屌死女。
我六神丸有用.不過多用印度神油.係H K 公記叫鸡用.北上後就冇用.快出咪咁平屌多鑊
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2020-3-4 08:54

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-3-4 04:42 發表 查看引用來源

冇哂感觉,屌死女。
我六神丸有用.不過多用印度神油.係H K 公記叫鸡用.北上後就冇用.快出咪咁平屌多鑊
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2020-3-4 08:57

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-3-4 08:54 發表 查看引用來源
用印度喷左鸠頭.用厕纸包住.等的味唔外傳.而家用袋有延時.唔使用印度
作者: reddoor    時間: 2020-3-4 11:44

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-3-3 16:57 發表 查看引用來源
用印度喷左鸠頭.用厕纸包住.等的味唔外傳.而家用袋有延時.唔使用印度
杜蕾斯個隻我用过,真喺使得,不过要等一陣先有效,完事后成个鸠头麻痹,冇晒感觉。
作者: federer_man    時間: 2020-3-5 00:12

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-3-4 11:44 發表 查看引用來源

杜蕾斯個隻我用过,真喺使得,不过要等一陣先有效,完事后成个鸠头麻痹,冇晒感觉。
屌閪時有冇快感呢?如果無,屌幾耐都唔過引
作者: reddoor    時間: 2020-3-5 10:18

引用:
原帖由 federer_man 於 2020-3-4 08:12 發表 查看引用來源
屌閪時有冇快感呢?如果無,屌幾耐都唔過引
就喺要少d感觉,望住囡囡比我狂插我又出唔到野,不知幾过瘾。
比起平时晨早收工,自己都唔好意思。
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2020-3-6 04:53

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-3-5 10:18 發表 查看引用來源

就喺要少d感觉,望住囡囡比我狂插我又出唔到野,不知幾过瘾。
比起平时晨早收工,自己都唔好意思。
平時H K企企冇用延時好耐,H K叫鸡自己帶套的囡唔鐘意北上用偉哥或真軍內地企企就用油

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)