188Channel

標題: 九記泰妹愈黎愈唔掂 [打印本頁]

作者: garychow1984    時間: 2019-11-10 15:53     標題: 九記泰妹愈黎愈唔掂

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: YuanYuan    時間: 2019-11-10 16:43

嘩很貴的機!!!
作者: 生生不息2014    時間: 2019-11-10 23:18

五佰誅
作者: 007star    時間: 2019-11-11 09:50

作者: hoh998    時間: 2019-11-11 14:34

引用:
原帖由 garychow1984 於 2019-11-10 03:53 PM 發表 查看引用來源
今日去九記上長樓梯, 開門即見到2件怪獸, 即走...
去第2日, 開鐵閘上去, 有2件, 是但, 入閘, 按緊個陣就同隔離個泰妹同泰文傾計, 按就一般, 轉身叫打出時問我肯俾幾多, 我話5百, 佢話要6百, 我唔制, 佢就算, 照除我褲, 但又唔俾除衫, 只可伸手入去...唉!!! ...
有water fish
作者: lwan3388    時間: 2019-11-11 15:29

早幾個月發覺變佐質,已冇再去!貴夾醜,詠春傍身,骨埸通行
作者: 我快樂起G    時間: 2019-11-11 17:40

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-11-11 03:29 PM 發表 查看引用來源
我都兩三個月無去過,又貴又醜,個老板娘比我窒到,靜係識傻笑!:fst_013:
作者: ScoutDant    時間: 2019-11-11 18:57

其實尼度推介,加上個别師兄出手疏爽,往往使到囡囡喺服務同錢銀要求都變質,真係兩難,好嘢推介出自真心分享,結果你有我真係無,仲要樣樣屈得就屈,後來者換嚟一肚氣:smile_27:
作者: bkklover    時間: 2019-11-12 10:26

大家冇堅持只會食貴野
堅持加200連搜身。all or nothing! 
如果唔係就冇出路。
作者: 江蛟    時間: 2019-11-12 10:32

我上次上重金屬, 個技師開我300手打, 500用口, 我話試過口爆300就有交易, 佢唔制, 我就乜都唔做, 臨走俾錢時佢扁哂咀
作者: normalman2020    時間: 2019-11-12 11:20

原來泰妹已經去到咁貴了?
作者: leglover    時間: 2019-11-12 12:20

引用:
原帖由 lwan3388 於 2019-11-11 03:29 PM 發表 查看引用來源
其實三舊HJ係泰妹想建立嘅公價, 年多前係灣仔, 現在去到九記, 可能係雞頭教佢地, 好似師兄講, 好多重要詠春手, 真係變哂!
作者: kowloon3388    時間: 2019-11-13 13:32

引用:
原帖由 garychow1984 於 2019-11-10 03:53 PM 發表 查看引用來源
今日去九記上長樓梯, 開門即見到2件怪獸, 即走...
去第2日, 開鐵閘上去, 有2件, 是但, 入閘, 按緊個陣就同隔離個泰妹同泰文傾計, 按就一般, 轉身叫打出時問我肯俾幾多, 我話5百, 佢話要6百, 我唔制, 佢就算, 照除我褲, 但又唔俾除衫, 只可伸手入去...唉!!! ...
我食過5件泰,全部app識,正骨場做, 出去酒店玩又舒服又乾淨時間又多,而加酒店又平,仲當晒你係男朋友,  六舊水詠春打j,  吾係馬
作者: 我快樂起G    時間: 2019-11-13 14:05

引用:
原帖由 kowloon3388 於 2019-11-13 01:32 PM 發表 查看引用來源

我食過5件泰,全部app識,正骨場做, 出去酒店玩又舒服又乾淨時間又多,而加酒店又平,仲當晒你係男朋友,  六舊水詠春打j,  吾係馬
C兄,咁你即係洗左幾多錢?
作者: aeonho    時間: 2019-11-13 17:19

咁嘅時時勢,有人幫襯。
但係當d客係老襯,長樓梯&重金屬,我已blacklist.
Hea按!
作者: aeonho    時間: 2019-11-13 17:24

俾錢relax,不是受氣(戲)。
同埋可能D ching豪俾tips.
泰妹覺得變得理所當然。
服侍得咁likey,我實會轉場。
九城又多泰選擇,作為消費者要懂得權利。不要俾當羊牯!
作者: kowloon3388    時間: 2019-11-13 17:45

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-11-13 02:05 PM 發表 查看引用來源

C兄,咁你即係洗左幾多錢?
酒店2百幾,  有d冇俾有d俾300, 吾好當肉金,當俾佢自己買野,有時仲幫你massage
作者: garychow1984    時間: 2019-11-14 19:52

引用:
原帖由 kowloon3388 於 2019-11-13 01:32 PM 發表 查看引用來源

我食過5件泰,全部app識,正骨場做, 出去酒店玩又舒服又乾淨時間又多,而加酒店又平,仲當晒你係男朋友,  六舊水詠春打j,  吾係馬
約出去酒店我都玩過,不過係印尼妹
但其實消費都唔平
作者: ykwong    時間: 2019-11-17 00:09

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: kowloon3388    時間: 2019-11-17 06:07

引用:
原帖由 garychow1984 於 2019-11-14 07:52 PM 發表 查看引用來源

約出去酒店我都玩過,不過係印尼妹
但其實消費都唔平
我識個d吾係trade個 d, 係同你談情個種,要擺d時間,勝在吾係撈個種,當正你係老公,好玩好多,賓印lee兩三年都食左好多件,都係談情個種, 廿幾至四十幾都有,  但真係要擺d時間, 同埋自己個look要整好d
作者: kowloon3388    時間: 2019-11-17 06:12

引用:
其實好多交友app都揾到,睇你要即食磅水個隻定係溝女個隻,  即食個d好簡單,睇啱問佢, 佢答你就係, 要溝女個隻要擺時間談情,但我己覺得lee d女吾係出黎做好玩好多

作者: ZGMF-X20A    時間: 2019-11-21 18:47

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: taibb88    時間: 2019-12-16 07:26

引用:
原帖由 江蛟 於 2019-11-12 10:32 發表 查看引用來源
我上次上重金屬, 個技師開我300手打, 500用口, 我話試過口爆300就有交易, 佢唔制, 我就乜都唔做, 臨走俾錢時佢扁哂咀
啱啊! 任佢叫價做高晒價位, 一定唔接受, 最多唔做, 多客唔做, 佢就唔會亂叫!

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)