188Channel

標題: 小心 !旺、油出現GG偷錢黨 ! [打印本頁]

作者: popoleung515    時間: 2019-11-4 23:53     標題: 小心 !旺、油出現GG偷錢黨 !

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 三刀金主    時間: 2019-11-5 00:05

文明里果頭有架咩。得檔攤
作者: popoleung515    時間: 2019-11-5 00:08

準確係東南樓則邊地鐵站左近
作者: bemp5    時間: 2019-11-5 00:11

各區越來越多偷錢企企:smile_38:
作者: ccwu56x2    時間: 2019-11-5 09:25

如果我有懷疑,通常將有銀包既牛仔褲用雙腳扎住,而且唔會沖涼
作者: hk210121    時間: 2019-11-5 12:48

引用:
原帖由 popoleung515 於 2019-11-5 12:08 AM 發表 查看引用來源
準確係東南樓則邊地鐵站左近
好多大陸佬係附近
一睇就知有問題
作者: 莎偉栢看外    時間: 2019-11-5 14:14

引用:
原帖由 hk210121 於 2019-11-5 12:48 PM 發表 查看引用來源

好多大陸佬係附近
一睇就知有問題
我都留意到:smile_13:
作者: YuanYuan    時間: 2019-11-5 15:05

咸記好多大陸佬同d生面口後生靚雞一齊踎度食煙飲野吹水,小心小心。
建議:明目張膽拿個荷苞出黎,細細個唔阻定就放係床頭,四隻眼望到實,沖涼帶埋入去,個袋無野偷,由得佢抄,無L所謂,條囡都吹你唔脹,不過條女見拿唔到著數,實唔會對你好,求求其做完你趕你走,自己諗過,未開波前就要決定走佬定繼續!!!!
作者: YuanYuan    時間: 2019-11-5 15:12

引用:
原帖由 三刀金主 於 2019-11-5 00:05 發表 查看引用來源
文明里果頭有架咩。得檔攤
聞名李,地鐵出口個背脊係有老雞,以前公園仔一帶都有7鮮,近兩年就無哂,因為冇乜客識得係個度搵食。依家就算有都系老雞,同食尚凱街海豹老妖有乜分別!!!
作者: michaelwan    時間: 2019-11-6 21:03

作者: michaelwan    時間: 2019-11-6 21:08

作者: tonnylin    時間: 2019-11-6 22:49

深水埗北河街都有企企偷錢!我中過焦!
作者: HonTen    時間: 2019-11-6 22:56

引用:
原帖由 michaelwan 於 2019-11-6 09:08 PM 發表 查看引用來源
...she said $
I belevie you.............. I loss 21000 in 地鐵文明里左近she said $150 one Q :'):'):'):'):')
$21,000
為什麼帶咁多錢左身:smile_41:
可否多D詳情:smile_27:
作者: michaelwan    時間: 2019-11-9 00:40

作者: YuanYuan    時間: 2019-11-9 01:02

引用:
原帖由 michaelwan 於 2019-11-9 00:40 發表 查看引用來源
我是從荷蘭回香港渡假,住在平安大樓賓館,10月10號那天帶了三萬港元,三千人民幣去澳門博殺,去到永安百貨附近有一個女子叫價150元一Q,便跟他去一坐大廈叫大觀樓,到10樓出去,門口用鎖扣著,開門有一張雙人碌架床,近门有一個高台,我脱光衣服在放高台,大錢包放床頭,後來那女將錢包放在高台,我不維意,還將我眼鏡脫去,做緊時聽到一些聲音,他說沒有事,走時銀包有錢,不太注意多少,到食飯時才發現少了二萬港元和 ...
永on百貨 同 文明里距離好遠,咪膠up喎
作者: bigasss    時間: 2019-11-9 01:23

作者: 三刀金主    時間: 2019-11-9 16:41

通常$150都係有問題。不嬲都200
作者: YuanYuan    時間: 2019-11-9 16:43

引用:
原帖由 三刀金主 於 2019-11-9 16:41 發表 查看引用來源
通常$150都係有問題。不嬲都200
咁又未必,老咸都食過幾次百五,仲要口爆埋,不過未必個個食得落。
作者: aeonho    時間: 2019-11-9 17:10

引用:
原帖由 michaelwan 於 6/11/2019 21:03 發表 查看引用來源
 I loss 21000 in 偷錢企企 
有錢係身食企街,無招呼,無衛生,地方又唔安全。
當破財當災吧!
反係食企企,銀包最多袋400。
幫襯呢d街邊,
有勞更加不要帶。
作者: 三刀金主    時間: 2019-11-9 17:51

無錯,帶咁多錢不如去永安附近福x玩141,9成99999唔會偷錢。
作者: michaelwan    時間: 2019-11-9 21:05

作者: 落雨無帶煙    時間: 2019-11-10 05:01

作者: 騎騎笑    時間: 2019-11-14 08:34

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-11-5 03:05 PM 發表 查看引用來源
咸記好多大陸佬同d生面口後生靚雞一齊踎度食煙飲野吹水,小心小心。
建議:明目張膽拿個荷苞出黎,細細個唔阻定就放係床頭,四隻眼望到實,沖涼帶埋入去,個袋無野偷,由得佢抄,無L所謂,條囡都吹你唔脹,不過條女見拿唔到著數,實唔會對你好,求求其做完你趕你走,自己諗過,未開波前就要決定走佬定繼續!!!! ...
yy兄,我講吓11月12號早上11點幾,去平記找件企企,上辦公樓時距行先我跟尾,我見距邊行邊玩電話,心想好多人都係咁。好啦到入升降機,我開始手多多全身摩,距好配合,到入房前又聽到收信號聲音,都未懷異狀,入房叫我先比2魚先甘奇怪,門口有張枱仲有塊布隔,住叫放D衫褲袋係上面,我開始感覺有D怪,銀包咪離開我視線,我堅決要把褲放到床上,她態度180度改變,隻西即時擺上塊面度。攤開係床度叫快D做,我話妳D咁態度我吊你吾起。。我覺得條女好有問題着衫走入。
作者: YuanYuan    時間: 2019-11-14 08:58

引用:
原帖由 騎騎笑 於 2019-11-14 08:34 發表 查看引用來源

yy兄,我講吓11月12號早上11點幾,去平記找件企企,上辦公樓時距行先我跟尾,我見距邊行邊玩電話,心想好多人都係咁。好啦到入升降機,我開始手多多全身摩,距好配合,到入房前又聽到收信號聲音,都未懷異狀,入房叫我先比2魚先甘奇怪,門口有張枱仲有塊布隔,住叫放D衫褲袋係上面,我開始感覺有D怪,銀包咪離開我視線,我堅決要把褲放到床上,她態度180度改變,隻西即時擺上塊面度。攤開係床度叫快D做,我話妳 ...
無錯,證明你心理質素好,非常正確。
上樓時不停send message 就要留意。
留意入到房門有冇橫摔 或比較穩陣既鎖,或佢求其關埋就算,有道簾係最可疑。
佢堅持要你俾錢先係唔想你做完睇銀包, 同埋令到你放個荷包係容易被找到的位置.  
堅持要你放個袋或衫褲係一個你睇唔住既位置係非常可疑。
條女過份熱情,做埋d奇怪野例如大聲播音樂,女上責住你控制住你等等。
建議: 做賊的總是取易不取難, 如果你有背郎或袋, 入閘前先兩舊水袋係褲袋, 將荷包放係一個連你自己都覺得好L麻煩先搵到既位置, 令賊仔抄起上黎無咁容易無咁就手, 有機會抄唔到你荷包你又差唔多做完, 咁就有機會途過一劫.

作者: 三刀金主    時間: 2019-11-14 20:33

傻,咁即係就咁走送左2魚比佢,死都問佢攞返
作者: 騎騎笑    時間: 2019-11-15 08:47

三刀兄咪玩啦!我當時心想隔離D房1定有同黨,2魚當買個教訓,人身安全緊要。
作者: 三刀金主    時間: 2019-11-15 18:11

傻,d同黨仲驚過你。
作者: avman003    時間: 2019-11-16 14:12

引用:
原帖由 三刀金主 於 2019-11-15 06:11 PM 發表 查看引用來源
傻,d同黨仲驚過你。
這句真,

但2百元買個平安,亦冇不可。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)