188Channel

標題: 唔做CDRom,分享點同人開波-1 [打印本頁]

作者: Smartboychung    時間: 2019-11-2 06:29     標題: 唔做CDRom,分享點同人開波-1

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: MillerGhost    時間: 2019-11-2 07:43

不得了呀~ 條女真係好正~
作者: taifai88    時間: 2019-11-2 08:36

引用:
原帖由 Smartboychung 於 2019-11-2 06:29 發表 查看引用來源
各位師兄師姐大家好,小弟做左cd rom好耐不過呢排成日訓唔著但又無咩心機夜晚做正經野,所以係度發下開口夢文筆唔好唔好見怪😊

介紹下自己先,小弟28,181,間唔中都會做下運動,正常職業夠食夠住,前排無聊玩下交友app好彩不至於太毒都有啲回覆😂 今次講下a小姐先啦,佢叫ada 24歲係護膚品牌子HR,~165,C,pat都firm幾挺下😍 傾耐左順理成章出黎食下飯啦,第一次見佢係閒日放工時間 ...
一齊就吾係齋攪,齋攪就真係冇謂一齊囉!
作者: 井底性感的師兄    時間: 2019-11-2 09:24

交友app識到合心水的真心不易:smile_o12:
作者: lmk33333    時間: 2019-11-2 11:43

交友APP識到,真係唔易,開發多D佢
作者: kinkin59    時間: 2019-11-2 12:09

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: kinkin59    時間: 2019-11-2 12:13

作者: blackka    時間: 2019-11-2 21:18

睇得出佢對你上曬心
作者: bentayga    時間: 2019-11-3 15:33

引用:
原帖由 Smartboychung 於 2019-11-2 06:29 AM 發表 查看引用來源
各位師兄師姐大家好,小弟做左cd rom好耐不過呢排成日訓唔著但又無咩心機夜晚做正經野,所以係度發下開口夢文筆唔好唔好見怪😊

介紹下自己先,小弟28,181,間唔中都會做下運動,正常職業夠食夠住,前排無聊玩下交友app好彩不至於太毒都有啲回覆😂 今次講下a小姐先啦,佢叫ada 24歲係護膚品牌子HR,~165,C,pat都firm幾挺下😍 傾耐左順理成章出黎食下飯啦,第一次見佢係閒日放工時間 ...
其實著T都可能只係習慣,不過香港男仔覺得啲囡囡著T就係淫咁啫!啲鬼妹由細著到大純粹覺得靚,本地女仔好多都唔慣有條帶咁界住個屎忽(我老婆都係,但我要佢著佢都肯嘅!)係都要著阿婆底貪舒服!
作者: 赤腳小子去燒蠔    時間: 2019-11-3 20:26

作者: 7度    時間: 2019-11-3 23:15

你試買條男裝T back著下咪知🤣
作者: bentayga    時間: 2019-11-4 08:57

引用:
原帖由 7度 於 2019-11-3 11:15 PM 發表 查看引用來源
你試買條男裝T back著下咪知🤣
你又知我冇?
作者: Smartboychung    時間: 2019-11-4 18:15

引用:
原帖由 MillerGhost 於 2019-11-2 07:43 AM 發表 查看引用來源
不得了呀~ 條女真係好正~
依家暫時氹到佢比我插一陣先戴番套,希望可以氹到佢食藥比我中出🙈
作者: Smartboychung    時間: 2019-11-4 18:16

引用:
原帖由 taifai88 於 2019-11-2 08:36 AM 發表 查看引用來源

一齊就吾係齋攪,齋攪就真係冇謂一齊囉!
岩呀所以keep住咁先,佢發難chur既再算
作者: Smartboychung    時間: 2019-11-4 18:19

引用:
原帖由 井底性感的師兄 於 2019-11-2 09:24 AM 發表 查看引用來源
交友app識到合心水的真心不易:smile_o12:
另外都仲有個幼稚園miss有機會再分享😄
作者: Smartboychung    時間: 2019-11-4 18:20

引用:
原帖由 lmk33333 於 2019-11-2 11:43 AM 發表 查看引用來源
交友APP識到,真係唔易,開發多D佢
有咩新玩法介紹下😛
作者: Smartboychung    時間: 2019-11-4 18:24

引用:
原帖由 bentayga 於 2019-11-3 03:33 PM 發表 查看引用來源

其實著T都可能只係習慣,不過香港男仔覺得啲囡囡著T就係淫咁啫!啲鬼妹由細著到大純粹覺得靚,本地女仔好多都唔慣有條帶咁界住個屎忽(我老婆都係,但我要佢著佢都肯嘅!)係都要著阿婆底貪舒服! ...
長知識了😄 咁遲啲捉住佢貪靚既心態諗啲野玩下先!
作者: 井底性感的師兄    時間: 2019-11-4 18:24

作者: 古斯塔夫二世    時間: 2019-11-5 08:10

其實作故仔真係冇意思

話自己181,又話自己有做開運動,正常職業,算係OK。講到咁都係想搏女PM你。呢度D女全部男扮女人妖黎
作者: 卜卜星    時間: 2019-11-5 10:37

随身戴套???
作者: Smartboychung    時間: 2019-11-6 03:47

引用:
原帖由 古斯塔夫二世 於 2019-11-5 08:10 AM 發表 查看引用來源
其實作故仔真係冇意思

話自己181,又話自己有做開運動,正常職業,算係OK。講到咁都係想搏女PM你。呢度D女全部男扮女人妖黎
多謝師兄提醒呢度啲女可能係仔扮,不過我依家無PM功能所以放心😊
師兄亦都十分英明知道我有作故仔,所以都係度澄清番:
我實際係高過181,做運動次數比間唔中做下為多,職業除左正常外仲算係專業,夠食夠住仲夠去旅行買玩具約女遊車河,本身想低調啲但比你色穿左唯有坦白從寬😊
其實寫小小背景都只係想講解番點解佢會應我又肯出黎又發生左之後既事姐😊 雖然小弟會考高考作文都攞A,但文筆生疏引起師兄你誤會本人向你衷心致歉🙏🏼
作者: Smartboychung    時間: 2019-11-6 03:55

引用:
原帖由 卜卜星 於 2019-11-5 10:37 AM 發表 查看引用來源
随身戴套???
出得黎總會為不同情況作準備😊
有時用得著有時用唔著,今次係好彩入面既唔好彩所以用得著,不過都洐生左之後有件事過一兩日再講😄
作者: Hkwargod    時間: 2019-11-7 11:10

引用:
原帖由 Smartboychung 於 2019-11-6 03:47 AM 發表 查看引用來源

多謝師兄提醒呢度啲女可能係仔扮,不過我依家無PM功能所以放心😊
師兄亦都十分英明知道我有作故仔,所以都係度澄清番:
我實際係高過181,做運動次數比間唔中做下為多,職業除左正常外仲算係專業,夠食夠住仲夠去旅行買玩具約女遊車河,本身想低調啲但比你色穿左唯有坦白從寬😊
其實寫小小背景都只係想講解番點解佢會應我又肯出黎又發生左之後既事姐😊 雖然小弟會考高考作文都攞A,但文筆生疏引起師兄你誤 ...
引板有時男扮女
作者: loveyourstory    時間: 2019-11-8 17:52

師兄用咩app呀?
作者: Smartboychung    時間: 2019-11-9 00:51

作者: Hkwargod    時間: 2019-11-9 05:47

引用:
原帖由 Smartboychung 於 2019-11-6 03:55 AM 發表 查看引用來源

有時用得著有時用唔著,今次係好彩入面既唔好彩所以用得著,不過都洐生左之後有件事過一兩日再講😄
師兄,之前果post做乜被屏蔽?
作者: sk263    時間: 2019-11-9 14:59

引用:
原帖由 Smartboychung 於 2019-11-6 03:55 AM 發表 查看引用來源

期待露出經歷👍🏻
作者: 丁春秋    時間: 2019-11-10 03:49

絕對 態度正確
以前有個女仔 約佢出街 本身想培養下 溝佢拍拖既
點知第一次出街就嘴左
順勢帶佢返屋企開波
跟住 咩發展念頭都無晒
唔單係因為唔一齊都有得扑
而係大家因性開始,係做都做性伴侶啦
慾海浮沉多年,深深體會到:唔係果回事,就唔好行果條路
作者: 東熱汁男    時間: 2019-11-10 19:22

樓主係性愛高手!一次就成為條女性工具!條女索吾索,可以分享照片嗎?

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)