188Channel

標題: 官塘 康龄道企亍淪陷?玩春秧,百五 [打印本頁]

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2019-10-22 04:53     標題: 官塘 康龄道企亍淪陷?玩春秧,百五

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: YuanYuan    時間: 2019-10-22 08:25

咗乜依家唔睇女疴尿都能夠鳩硬,係咪覺得隻西有“押味”唔好瀨?
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2019-10-22 09:11

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-10-22 08:25 AM 發表 查看引用來源
咗乜依家唔睇女疴尿都能夠鳩硬,係咪覺得隻西有“押味”唔好瀨?
唔係中出,H K又唔係踎厕,边有疴尿睇
作者: ScoutDant    時間: 2019-10-22 15:20

兩個星期前我都去春街揾咗件,矮矮地,望落唔算標青,但順眼似會就得人,魚半無講話吹結果無加錢都帶袋吹,問佢加幾多,佢話由得你,加唔加都無所謂,四十左右小肥中波後生靚過。做完兩條肉蟲仲瞓喺床佢電話響,講咗幾句四川話後挨落嚟,開口話傾多兩句閒話,講講吓佢話俾啲相我睇,原來佢啱啱去完十幾日東歐遊,什麼意大利,瑞士,巴黎,布拉格,斯洛伐克 ... 全部入鏡,問佢同邊個去,佢話一個人跟團,問佢駛咗幾多,佢話乜都唔捨得買,都用咗兩萬幾,跟住又俾我睇之前去澳洲啲相,係咁摟住揸住波傾成半個鐘,真係奇女子,使親萬萬聲,完全無試圖屈貼士,收你魚半,話嗰日下午就回深圳返四川:smile_34:

作者: iamsamuel    時間: 2019-10-22 16:38

引用:
原帖由 ScoutDant 於 22-10-2019 15:20 發表 查看引用來源
兩個星期前我都去春街揾咗件,矮矮地,望落唔算標青,但順眼似會就得人,魚半無講話吹結果無加錢都帶袋吹,問佢加幾多,佢話由得你,加唔加都無所謂,四十左右小肥中波後生靚過。做完兩條肉蟲仲瞓喺床佢電話響,講咗幾句四川話後挨落嚟,開口話傾多兩句閒話,講講吓佢話俾啲相我睇,原來佢啱啱去完十幾日東歐遊,什麼意大利,瑞士,巴黎,布拉格,斯洛伐克 ... 全部入鏡,問佢同邊個去,佢話一個人跟團,問佢駛咗幾多,佢話乜 ...
做雞做到幾坦蕩蕩
作者: reddoor    時間: 2019-10-23 01:16

引用:
原帖由 ScoutDant 於 21/10/2019 11:20 PM 發表 查看引用來源
兩個星期前我都去春街揾咗件,矮矮地,望落唔算標青,但順眼似會就得人,魚半無講話吹結果無加錢都帶袋吹,問佢加幾多,佢話由得你,加唔加都無所謂,四十左右小肥中波後生靚過。做完兩條肉蟲仲瞓喺床佢電話響,講咗幾句四川話後挨落嚟,開口話傾多兩句閒話,講講吓佢話俾啲相我睇,原來佢啱啱去完十幾日東歐遊,什麼意大利,瑞士,巴黎,布拉格,斯洛伐克 ... 全部入鏡,問佢同邊個去,佢話一個人跟團,問佢駛咗幾多,佢話乜 ...
應該红尘打滚多年,博有积蓄,年纪渐长,玩票性质,得閒去吓旅行,行街購物之餘做吓part time赚外快。
我在夜塲識一个风尘女子,竟然肯比钱叫我帮佢买股票,入咗20万入我户口,叫我帮佢赚d钱,欢场竟有如此女子,何其怪也。。
作者: siew1203    時間: 2019-10-23 02:53

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2019-10-22 09:11 AM 發表 查看引用來源

唔係中出,H K又唔係踎厕,边有疴尿睇
睇人,有D照樣桮上去馬桶邊疴架哈哈
作者: siew1203    時間: 2019-10-23 02:54

引用:
原帖由 reddoor 於 2019-10-23 01:16 AM 發表 查看引用來源

應該红尘打滚多年,博有积蓄,年纪渐长,玩票性质,得閒去吓旅行,行街購物之餘做吓part time赚外快。
我在夜塲識一个风尘女子,竟然肯比钱叫我帮佢买股票,入咗20万入我户口,叫我帮佢赚d钱,欢场竟有如此女子,何其怪也。。 ...
係呀
D歐遊乜遊全部都有外快搵呵呵
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2019-10-23 06:51

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2019-10-23 06:56

引用:
原帖由 siew1203 於 2019-10-23 02:53 AM 發表 查看引用來源

睇人,有D照樣桮上去馬桶邊疴架哈哈
北上足囡坐馬桶边疴.踎上去同佢濑閪佢一high义馬桶
作者: reddoor    時間: 2019-10-23 11:01

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 22/10/2019 02:51 PM 發表 查看引用來源

咁有廿萬入戶口.到65歲咪攞唔到高额老人津貼
你有得攞就好啦。
作者: ScoutDant    時間: 2019-10-23 13:31

引用:
原帖由 reddoor 於 2019-10-23 01:16 AM 發表 查看引用來源

我在夜塲識一个风尘女子,竟然肯比钱叫我帮佢买股票,入咗20万入我户口,叫我帮佢赚d钱,欢场竟有如此女子,何其怪也。。 ...
你問尼度師兄,好多都知道大把出嚟做嘅單雙程北姐大陸都有樓有車,一單三五萬蚊買賣個股唔少見,財來自有方,佢乜身家點得嚟我無興趣知亦唔會諗,只係關條撚事,記得以前灣仔青城有條女,我朋友住北角揸寶馬話去宵夜,佢話不如揸佢架保時捷,食完先去佢跑馬地屋企再飲過,幾十年前嘅事,我從來唔會睇小風塵囡囡嘅積富能力
作者: pop4567    時間: 2019-10-23 23:25

150抵玩
作者: mid1975    時間: 2019-10-24 15:04

Much older & not good looking
作者: iamsamuel    時間: 2019-10-24 20:52

引用:
原帖由 ScoutDant 於 23-10-2019 13:31 發表 查看引用來源

你問尼度師兄,好多都知道大把出嚟做嘅單雙程北姐大陸都有樓有車,一單三五萬蚊買賣個股唔少見,財來自有方,佢乜身家點得嚟我無興趣知亦唔會諗,只係關條撚事,記得以前灣仔青城有條女,我朋友住北角揸寶馬話去宵夜,佢話不如揸佢架保時捷,食完先去佢跑馬地屋企再飲過,幾十年前嘅事,我從來唔會睇小風塵囡囡嘅積富能力 ...
10幾年前莞城骨妹唔使好搏都講緊搵50萬人仔一年
作者: reddoor    時間: 2019-10-25 09:47

引用:
原帖由 iamsamuel 於 24/10/2019 04:52 AM 發表 查看引用來源

10幾年前莞城骨妹唔使好搏都講緊搵50萬人仔一年
我聽就最懒果個都过百万一年,
冇拾层八层楼楂手,冇人做G。
作者: dlsfdlsfdlsf    時間: 2019-10-25 11:16

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2019-10-22 04:53 AM 發表 查看引用來源
日昨,去春秧,成亍G,揀件百五,吹,濑.屌,上房.件囡快速除褲解B R A 坐埋床边.等我除晒衫幫我濕巾抹两点,埋位先望到幾堅c波,濃黑閪毛,黑提波我梗揸下先.掃下閪毛,囡幫我濑下蓮頭劣幾下有的硬就笠膠交幾下吹奏,
囡卧床边腳劈大露出黑唇gap,我玩啜一陣黑提波,踎低濑下隻濃毛閪,就企身屌囡隻閪過鸠引先,並同囡話一陣先正式幫佢濑閪兼又屌下濑下,並話好多囡都高潮,有囡話high左三次添,過左鸠引我 ...
歡迎七佬,重出江湖,
講下價,百蚊都得!!
作者: normalman2020    時間: 2019-10-26 09:53

150 都找到咁或反應的? 搞到我都想試試。
作者: YuanYuan    時間: 2019-10-26 17:15

引用:
原帖由 normalman2020 於 2019-10-26 09:53 發表 查看引用來源
150 都找到咁或反應的? 搞到我都想試試。
若然不論好丑,一定有
作者: reddoor    時間: 2019-10-26 18:31

引用:
原帖由 YuanYuan 於 26/10/2019 01:15 AM 發表 查看引用來源

若然不論好丑,一定有
不是不論好丑,
而是不論幾丑一定有就真。
作者: SHATINYAU    時間: 2019-10-28 09:20

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2019-10-22 03:20 PM 發表 查看引用來源
可能佢就G係為興趣,百五蚊真係要做二佰個客才夠錢去歐洲
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2019-10-29 06:41

引用:
原帖由 reddoor 於 2019-10-25 09:47 AM 發表 查看引用來源

我聽就最懒果個都过百万一年,
冇拾层八层楼楂手,冇人做G。
我係木頭小雨天執過一件上酒店快仔,百三,佢話做過桑拿,辛苦,又俾部長阿支阿左,分分鐘扣錢,我睇骨妹冇咁好景
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2019-10-29 06:44

引用:
原帖由 reddoor 於 2019-10-26 06:31 PM 發表 查看引用來源

不是不論好丑,
而是不論幾丑一定有就真。
做企企丑極有譜,平均好過一般C9,講真,有質素一落楼就上,隻閪屌到死閪,边有反應
作者: normalman2020    時間: 2019-10-29 08:02

睇人體質,以前認識一個,一天二十多個客人完全沒問題。不記得當時是二百還是二百五一個了。我和她都算熟,但之後應該是養狼狗就失蹤了。
引用:
原帖由 SHATINYAU 於 2019-10-28 09:20 AM 發表 查看引用來源
可能佢就G係為興趣,百五蚊真係要做二佰個客才夠錢去歐洲

作者: Qt_boy    時間: 2019-11-1 17:38

其實G 都有好多豪情女子, 衹是你認識他的timing是否正確。
作者: 苦樂    時間: 2019-11-3 20:44

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2019-10-22 16:38 發表 查看引用來源

做雞做到幾坦蕩蕩
叫雞都唔係君子
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2019-11-5 07:03

引用:
原帖由 苦樂 於 2019-11-3 08:44 PM 發表 查看引用來源

叫雞都唔係君子
叫鸡是君子
你情我願
促進繁榮娼盛
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2019-11-5 07:15

引用:
原帖由 normalman2020 於 2019-10-29 08:02 AM 發表 查看引用來源
睇人體質,以前認識一個,一天二十多個客人完全沒問題。不記得當時是二百還是二百五一個了。我和她都算熟,但之後應該是養狼狗就失蹤了。

鏗鏘集廟街G 一更做68個客
當年打真軍做到
兼肉肉隻閪冇咁傷
作者: normalman2020    時間: 2019-11-5 08:05

68 個客人? 皮都破啊。勁!!!
引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2019-11-5 07:15 AM 發表 查看引用來源

當年打真軍做到
兼肉肉隻閪冇咁傷

作者: YuanYuan    時間: 2019-11-5 15:15

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2019-11-5 07:15 發表 查看引用來源

當年打真軍做到
兼肉肉隻閪冇咁傷
日入一皮,勁到無倫
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2019-11-6 07:15

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-11-5 03:15 PM 發表 查看引用來源

日入一皮,勁到無倫
日做68
係15元一Q年代
叫G係高消费
我當年750/月
而廟亍己係1/5O月
而今相同年資,薪级两皮
等於400/Q
作者: dlsfdlsfdlsf    時間: 2019-11-8 15:52

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-10-26 05:15 PM 發表 查看引用來源

若然不論好丑,一定有
实战經驗:
尋日7.11.2019约晚十時去北角春街電車路,己全街行一趟,在街頭近電車總站,揾一大媽,己係全街,我認為,樣子最靚,约四五拾歲吧!!佢話佰伍拾,不限時,包含撚,票面ok, 跟佢上x樓8字,佢住板間劏房,約五拾英呎,一床一枱有廁所,佢未除衫,外面都ok, 一赤裸,OH MY GOD!!!!佢兩波係大,但漏哂氣,似隔夜煎堆!!達哂皮!!蓮頭大过蜜棗,係番石榴SIZE!!!大肚腩又皺哂皮,腰滿眼生字紋!!見到真想嘔!!佢都好勤力,博命同我食蕉,但真硬不起!!她話自己江西人非七日鲜而係在香港數年之“香港人”有HKID,同港佬,假結婚在港做鷄!!最後無扑野,走人!!回家發惡夢!!以後見到大媽鷄都怕怕!!廟街少女鷄都係二百伍拾!!大媽同少女,食粉絲,同魚翅,分別!!!
作者: normalman2020    時間: 2019-11-12 11:30

深表同情。最怕就是一脫衣服,爛布波,試過一次,印象深刻。
引用:
原帖由 dlsfdlsfdlsf 於 2019-11-8 03:52 PM 發表 查看引用來源
实战經驗:
尋日7.11.2019约晚十時去北角春街電車路,己全街行一趟,在街頭近電車總站,揾一大媽,己係全街,我認為,樣子最靚,约四五拾歲吧!!佢話佰伍拾,不限時,包含撚,票面ok, 跟佢上x樓8字,佢住板間劏房,約五拾英呎,一床一枱有廁所,佢未除衫,外面都ok, 一赤裸,OH MY GOD!!!!佢兩波係大,但漏哂氣,似隔夜煎堆!!達哂皮!!蓮頭大过蜜棗,係番石榴SIZE!!!大肚腩 ...

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2019-11-13 02:34

引用:
原帖由 dlsfdlsfdlsf 於 2019-11-8 03:52 PM 發表 查看引用來源

实战經驗:
尋日7.11.2019约晚十時去北角春街電車路,己全街行一趟,在街頭近電車總站,揾一大媽,己係全街,我認為,樣子最靚,约四五拾歲吧!!佢話佰伍拾,不限時,包含撚,票面ok, 跟佢上x樓8字,佢住板間劏房,約五拾英呎,一床一枱有廁所,佢未除衫,外面都ok, 一赤裸,OH MY GOD!!!!佢兩波係大,但漏哂氣,似隔夜煎堆!!達哂皮!!蓮頭大过蜜棗,係番石榴SIZE!!!大肚腩 ...
春秧亍的企亍由7十一到M I酒店都有,近电車総站個忽好少,你獨具慧眼,執到件春秧你眼中西施,恭喜
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2019-11-13 06:20

引用:
原帖由 normalman2020 於 2019-11-12 11:30 AM 發表 查看引用來源
深表同情。最怕就是一脫衣服,爛布波,試過一次,印象深刻。

蓮頭大过蜜棗,係番石榴SIZE!!!

我玩囡四十六年.幼齒及姥姥
蓮頭有番石榴大
真係未見過
就算四仔未睇過
作者: dlsfdlsfdlsf    時間: 2019-11-16 10:52

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2019-11-13 06:20 AM 發表 查看引用來源

蓮頭大过蜜棗,係番石榴SIZE!!!

我玩囡四十六年.幼齒及姥姥
蓮頭有番石榴大
真係未見過
就算四仔未睇過
小弟誇張左小小!!!
小小誇張,多多趣!!哈哈
大媽蓮頭,同我龟頭大,就差吾多!!
見到大媽蓮頭同漏氣波,真噁心!!發惡夢!!
發誓:永不揾大媽,四五拾歲out!!!!
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2019-11-17 01:22

引用:
原帖由 dlsfdlsfdlsf 於 2019-11-16 10:52 AM 發表 查看引用來源

小弟誇張左小小!!!
小小誇張,多多趣!!哈哈
大媽蓮頭,同我龟頭大,就差吾多!!
見到大媽蓮頭同漏氣波,真噁心!!發惡夢!!
發誓:永不揾大媽,四五拾歲out!!!! ...
咁你亀頭大到著名黑蓮脱星
何蓮蒂
咁能大
以前濕之娃件主播鍾意咁幼屌佢屎忽
U N入唔抽送
作者: 幸運鑽石    時間: 2019-11-17 12:34

濕之娃件主播 係乜水
作者: ScoutDant    時間: 2019-11-17 16:03

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2019-11-13 02:34 AM 發表 查看引用來源

春秧亍的企亍由7十一到M I酒店都有,近电車総站個忽好少,你獨具慧眼,執到件春秧你眼中西施,恭喜
曾經幾何(七八年前?),嗰邊電車轉灣位先真正有好嘢食,夜晚一個起兩個止,特別係街市收檔後九點後烏燈黑火先出現,唔係晚晚有,唔會主動,鐘意企兩檔口間,唔知見到嚇一驚嗰隻,一般三十幾唔似大媽,喺總站出渣華道燒臘舖樓上劏房開工,話就話自己雙程証,但明顯唔過酒店嗰便,早午亦唔多見到,勝在較後生好樣,但又真係成日唔同人,所以又唔肯定係本地暗娼,我當時年幫趁過幾次,但近年特登去巡都再無見:smile_27: 春街有身份証大媽唔少,紅棗姐可能係昔日街角黃花,以前企開嗰便都話唔定
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2019-11-19 07:59

引用:
原帖由 幸運鑽石 於 2019-11-17 12:34 PM 發表 查看引用來源
濕之娃件主播 係乜水
上網查下咪知
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2019-11-19 08:23

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: iamsamuel    時間: 2019-11-19 09:48

引用:
原帖由 ScoutDant 於 17-11-2019 16:03 發表 查看引用來源

曾經幾何(七八年前?),嗰邊電車轉灣位先真正有好嘢食,夜晚一個起兩個止,特別係街市收檔後九點後烏燈黑火先出現,唔係晚晚有,唔會主動,鐘意企兩檔口間,唔知見到嚇一驚嗰隻,一般三十幾唔似大媽,喺總站出渣華道燒臘舖樓上劏房開工,話就話自己雙程証,但明顯唔過酒店嗰便,早午亦唔多見到,勝在較後生好樣,但又真係成日唔同人,所以又唔肯定係本地暗娼,我當時年幫趁過幾次,但近年特登去巡都再無見:smile_27 ...
落返去近北角道個站都食過後生,係宜X大厦開波
作者: 幸運鑽石    時間: 2019-11-19 12:55

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2019-11-19 07:59 AM 發表 查看引用來源

上網查下咪知
上網查吾到何莲蒂有幾大粒,好想見到
我玩女不多,今年在老妙見過一件熟女比红棗肥大小小
而我見到好長的乳頭會興奮
你玩甘多女,見過最長有幾長
作者: ScoutDant    時間: 2019-11-19 18:33

引用:
起碼有四五個長期見到熟口熟面起碼已經成一兩年,成日幾個結伴掂行掂過,見到差人都唔閃縮,所以我斷估有証,幾個我都無幫趁過,但我都踫過另外兩個有証,有一個長房有喼但雜物滿房,尼半年唔再見佢,一個拖喼話自己夜晚會返深水埗瞓,喼用嚟裝住衫可以換吓,後面講嗰個可能兩年前,瘦身材,着得全街最靚,但服務九流,尼度好似都曾經有師兄寫過佢,可能朵臭,兩個禮拜左右就唔再見人,十年八載,春街前後二三十個我都怕有,七日有三四個我都有翻食過:smile_34:

作者: ScoutDant    時間: 2019-11-19 18:38

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2019-11-19 09:48 AM 發表 查看引用來源

落返去近北角道個站都食過後生,係宜X大厦開波
以前宜大有兩三個一樓一,七仔樓上都有,可能平又唔夠企企,後生又唔夠教會,都唔多做得住,而家間唔中都見有企企帶上宜大,但我就未上過去:smile_27:

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)