188Channel

標題: 我和b小姐的。。。你我他? [打印本頁]

作者: 香港人-01    時間: 2019-10-22 02:01     標題: 我和b小姐的。。。你我他?

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: manhattan2046    時間: 2019-10-22 03:11

前後一齊入,b小姐飽死啦
作者: supercray    時間: 2019-10-22 04:25

用得眼罩
大家互信度好高
非常合拍
作者: 香港人-01    時間: 2019-10-22 08:31

引用:
原帖由 supercray 於 2019-10-22 04:25 AM 發表 查看引用來源
用得眼罩
大家互信度好高
非常合拍
講得好啱!玩得癲係其次,信仼係佔大部分,我地清楚明白安全先係最重要。之前都探過唒口風先搵s 架啦
作者: 牙聰#    時間: 2019-10-22 17:32

作者: kennychan1989    時間: 2019-10-22 23:05

佢講句強姦呀!俾著我一定嚇到缩
作者: Vittel    時間: 2019-10-22 23:15

正呀,繼續講落去啦
作者: 香港人-01    時間: 2019-10-23 01:19

引用:
原帖由 kennychan1989 於 2019-10-22 11:05 PM 發表 查看引用來源
佢講句強姦呀!俾著我一定嚇到缩
嗰一下真係驚左一驚然後想停左就算。。。好在佢後尾表態ok先去馬!
作者: 香港人-01    時間: 2019-10-23 01:41

咁我地兩射唒入去之後就諗住拎出黎啦,b小姐喺呢個時候就話啦:我想lam唒啲精,得吾得?咁梗係好啦,直頭爽添啦,點知佢淨走左埋去s到,起勢咁啜,含同奶小s,然後叫我自己行埋一邊,要好好享受下佢人生第三個男人。睇見佢一路含一路摸住人地嘅腹肌同胸肌,我真係有少少囉囉攣。不過我梗係吾會放過呢個機會啦,其實我已經拍底左佢講嘅野,事後我重同佢講返,你識我之前就食一條腸食廿年,今次一次食兩條點睇先?佢話下不為例喎,我話睇下點?。。。

到佢兩個攬住休息嘅時候,其實我已經回回地氣,然後我見到雙洞都慢慢流出精液都即刻硬硬地。咁之後我就再拎啲催情藥查落b嘅陰蒂同Lin 頭。。。慢慢佢開始呼吸急促,應該已經醒左,但佢竟然扮訓,咁我叫s起身,將b抱起放係床邊然係叫s同b打住笳輪同撫摸b個胸,而我就負責任奶佢下面同錫大脾,務求要b佢自己起身。如是者經過大約十分鐘佢醒左然後有一個要求,一個似曾相識嘅要求,平時嘅b只會同我講,今次佢話:我想你哋射唒入去我到,今晚我做你哋嘅飛機杯。。。講完我地繼續錫,錫到妹妹泛濫之際,我示意s後入,而我就攻佢個口,含含下佢話:對唔住呀bb,我應承過除咗我老公就只有你可以插我,但今晚我好淫呀,我好想要唒全部呀。。。聽到呢個位我停咗一停,走埋去錫佢個咀,然後同佢講你今晚淨係需要享受。。。s就繼續抽插妹妹,我就繼續抽插佢個咀。。。平時含含下都要抖下氣,今日竟然含到成個av女優咁,越含越有,去到一個位我都停停佢,費事吹爆。。。咁我叫s去返前面,錫佢同摸佢胸,當然俾b有機會再摸下啲肌肉,而我就慢慢插佢妹妹。經過今次之後我發覺其實練肌肉對自己同人地都百利而無一害。。。經過左大約十分鐘,b小姐自己提出左話要dp,我明白佢嘅意思係想背對住s女上,然後我插佢妹妹,因為佢好鍾意望住我個樣做。。。不過今次咁樣真係第一次,佢啲水多到一個點係jep jep 聲好似查左潤滑劑咁,所以前後都好易入,有同女友做過anal都知,佢地anal嘅叫聲係淫好多大聲好多,直情變左第二個人咁。。。b一路叫:救命呀,入啲呀,唔好停呀。。。我好鍾意做愛呀。。。不過今次嘅戲肉係,我哋停左dp 然係轉為車輪轉咁快速抽插,每人插b嘅妹妹幾十下快速,b嘅叫聲又尖又高,好似就黎要暈咁,結果s係第三次快插後出左,而我跟住佢都射埋入去。。。b最後話:夠唒啦我,今晚吾得啦。。。我就同佢講今次咁多先啦,而s都語重心長咁講左句:女人真係女人,同女仔兩回事。另外s事後同我講,兄弟你好似沉沉地船喎。。。。
作者: manhattan2046    時間: 2019-10-23 02:16

引用:
原帖由 香港人-01 於 2019-10-23 01:41 AM 發表 查看引用來源
咁我地兩射唒入去之後就諗住拎出黎啦,b小姐喺呢個時候就話啦:我想lam唒啲精,得吾得?咁梗係好啦,直頭爽添啦,點知佢淨走左埋去s到,起勢咁啜,含同奶小s,然後叫我自己行埋一邊,要好好享受下佢人生第三個男人。睇見佢一路含一路摸住人地嘅腹肌同胸肌,我真係有少少囉囉攣。不過我梗係吾會放過呢個機會啦,其實我已經拍底左佢講嘅野,事後我重同佢講返,你識我之前就食一條腸食廿年,今次一次食兩條點睇先?佢話下不為例 ...
睇到我都硬硬地,好正
你地三個都好合拍渦
作者: 香港人-01    時間: 2019-10-23 02:22

引用:
原帖由 manhattan2046 於 2019-10-23 02:16 AM 發表 查看引用來源

睇到我都硬硬地,好正
你地三個都好合拍渦
話就合拍,其實b先係重點,佢享受我地先易夾
作者: manhattan2046    時間: 2019-10-23 02:29

引用:
原帖由 香港人-01 於 2019-10-23 02:22 AM 發表 查看引用來源

話就合拍,其實b先係重點,佢享受我地先易夾
係呀, 要女既夠high夠放先好玩
作者: bentayga    時間: 2019-10-23 09:19

玩完二穴中出B梗係唔幫師兄含啦!容乜易有屎喺條啫度呀!S中出完師兄又幫B奶閪咪吃埋人哋啲精?
作者: 香港人-01    時間: 2019-10-23 10:04

引用:
原帖由 bentayga 於 2019-10-23 09:19 AM 發表 查看引用來源
玩完二穴中出B梗係唔幫師兄含啦!容乜易有屎喺條啫度呀!S中出完師兄又幫B奶閪咪吃埋人哋啲精?
師兄果然理性!呢個情況係會出現,不過我地嘅默契亦昇華到b佢黎之前已經清潔好,不成問題。而我係有食到s嘅精,不過我都有先清潔再奶,所以數量不多。講到尾都係尊重姐^_^咁先夠放架嘛!
作者: bentayga    時間: 2019-10-23 13:39

引用:
原帖由 香港人-01 於 2019-10-23 10:04 AM 發表 查看引用來源

師兄果然理性!呢個情況係會出現,不過我地嘅默契亦昇華到b佢黎之前已經清潔好,不成問題。而我係有食到s嘅精,不過我都有先清潔再奶,所以數量不多。講到尾都係尊重姐^_^咁先夠放架嘛! ...
完全AV feel呀!
作者: rayjai2014    時間: 2019-10-23 13:49

正啊師兄,我都想試一試睇完,真心羨慕,加油!
作者: 半空濃濃的主席    時間: 2019-10-24 00:10

作者: gnw    時間: 2019-10-24 15:35

作者: 香港人-01    時間: 2019-10-25 02:30

可遇不可求!心情吾矛盾,因為只有一個方向,大家都爽!
作者: manhattan2046    時間: 2019-10-25 02:39

不過同SP真軍真係唔敢
作者: 香港人-01    時間: 2019-10-25 13:36

引用:
原帖由 manhattan2046 於 2019-10-25 02:39 AM 發表 查看引用來源
不過同SP真軍真係唔敢
Sp就見人見智啦,不過我同b小姐又吾係一兩次就可以建立呢啲信任嘅。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)