188Channel

標題: Phoebe著褸屌裙搏屌 (updated #29) [打印本頁]

作者: phoebebu    時間: 2019-10-19 08:08     標題: Phoebe著褸屌裙搏屌 (updated #29)

作者: MAN818    時間: 2019-10-19 08:19

引用:
原帖由 phoebebu 於 2019-10-19 08:08 AM 發表 查看引用來源
Phoebe係個中女,差唔多3字頭喇,有個男朋友,拍左拖2年。
未一齊之前,Phoebe係出邊食開仔,鮮肉呀、人夫呀、同事呀、客呀、經理都有。
之前份工係做數既(明就明,唔明就唔好問咩係做數),晚晚都OT,OT時候有target就可以食下宵夜。
話説有晚經理要返公司清野喇,過時夏天夜晚一過9點就冇冷氣氣,熱到痴線,得個usb風扇仔,開住到覺得熱呀。咁就除左一粒裇衫鈕,即係有3粒鈕冇扣。
清 ...
好正呀......好淫蕩:smile_47::smile_47:
作者: brotheron    時間: 2019-10-19 08:45

著褸屌裙要襯黑絲喎
作者: 中涼寒    時間: 2019-10-19 09:11

咁即係宜家從娘,無出來偷。
作者: Gab15    時間: 2019-10-19 09:17

以前好似有睇你個post,好耐冇見你上水啦!
支持你的office引人入性的post👍🏻
作者: GEwailuen    時間: 2019-10-19 09:17

我開夜得麻甩佬
作者: 井底性感的師兄    時間: 2019-10-19 09:31

引用:
原帖由 phoebebu 於 2019-10-19 08:08 AM 發表 查看引用來源
Phoebe係個中女,差唔多3字頭喇,有個男朋友,拍左拖2年。
未一齊之前,Phoebe係出邊食開仔,鮮肉呀、人夫呀、同事呀、客呀、經理都有。
之前份工係做數既(明就明,唔明就唔好問咩係做數),晚晚都OT,OT時候有target就可以食下宵夜。
話説有晚經理要返公司清野喇,過時夏天夜晚一過9點就冇冷氣氣,熱到痴線,得個usb風扇仔,開住到覺得熱呀。咁就除左一粒裇衫鈕,即係有3粒鈕冇扣。
清 ...
褸屌裙無得輸:smile_o12:
作者: 中年大lin人妻    時間: 2019-10-19 10:00

作者: kennychan1989    時間: 2019-10-19 10:41

辦公室攪野冇得頂
作者: Tck13032011    時間: 2019-10-19 11:23

icon相巧正喎 :smile_47:
作者: azpui    時間: 2019-10-19 11:30

引用:
清 ...
正,好好既exp, 不過差唔多3字頭都好仲好young ,呢個age 有女人味得黎仲有青春,好正,我都好想俾你用腳撩下
作者: 無袖    時間: 2019-10-19 11:50

30未到都仲好後生姐,呢d年紀先好玩好配合
作者: mrfour1973    時間: 2019-10-19 11:56

你果行 係好惨 特别係 4月 同年尾 日日要係office訓   所以比左個食野味的機會你
作者: pc6983    時間: 2019-10-19 13:48

摟屌裙正呀,有好大衝動想屌
作者: cc19880910    時間: 2019-10-19 16:08

睇完樓主嘅故事,令我諗翻起當年點樣同老婆喺我辦公室度扑嘢
作者: 離火    時間: 2019-10-19 17:28

好好既分享呢
真係難得寫字樓有好野食
作者: Godofjj    時間: 2019-10-19 18:23

引用:
清 ...
咸古去咸古區啦柒頭
作者: Czhon    時間: 2019-10-19 21:48

引用:
原帖由 brotheron 於 2019-10-19 08:45 AM 發表 查看引用來源
著褸屌裙要襯黑絲喎
師兄講得啱, 最好加埋高跟鞋
作者: savisavi    時間: 2019-10-19 22:34

引用:
原帖由 Czhon 於 2019-10-19 09:48 PM 發表 查看引用來源

呢 d OL look 真係無 L 敵
作者: savisavi    時間: 2019-10-19 22:34

引用:
原帖由 Czhon 於 2019-10-19 09:48 PM 發表 查看引用來源

作者: 曼市一哥曼城    時間: 2019-10-19 23:02

第一次就真軍中出
作者: brotheron    時間: 2019-10-19 23:32

引用:
原帖由 savisavi 於 2019-10-19 10:34 PM 發表 查看引用來源

可惜唔係條條女咁諗
作者: phoebebu    時間: 2019-10-20 08:44

作者: phoebebu    時間: 2019-10-20 08:45

作者: phoebebu    時間: 2019-10-20 08:48

作者: Gab15    時間: 2019-10-20 09:50

引用:
原帖由 phoebebu 於 2019-10-20 08:48 AM 發表 查看引用來源

就黎3字頭都青春嘛?男朋友又唔想結婚住,如果萬一遲啲分左手,我諗我都好難正正經經搵嗰第二個😔
唔駛怕,佢唔要你,我要你!
作者: Water_man    時間: 2019-10-20 11:21

師妹身材好,一定是女騎師,正!
作者: phoebebu    時間: 2019-10-20 13:00

作者: phoebebu    時間: 2019-10-20 13:53

作者: phoebebu    時間: 2019-10-20 13:53

作者: Gab15    時間: 2019-10-20 14:02

引用:
原帖由 phoebebu 於 2019-10-20 01:53 PM 發表 查看引用來源
自從上次同經理係公司攪完野之後,返工有左啲樂趣。
有次晏就去完嗰客到開會,走既時候搭電梯我企係角落頭,佢企係我側邊,突然之間,佢從搣左我patpat一下,之後攬住我條腰同我講”好想狗仔推你個大patpat”。我聽到就錫左佢條頸一啖”我要你即刻𨳒我”。
之後就即刻行去酒店喇,一入到房,佢鎖緊門既時候,我就成個人貼住佢背脊,一隻手攬住佢,另一隻就掃下佢下面喇。
佢一個轉身舉我隻手,除左我件冷衫, ...
Good post
真係次次都被中出!👍🏻
作者: Water_man    時間: 2019-10-20 16:12

引用:
原帖由 phoebebu 於 2019-10-20 01:53 PM 發表 查看引用來源
有次晏就去完嗰客到開會,走既時候搭電梯我企係角落頭,佢企係我側邊,突然之間,佢從搣左我patpat一下,之後攬住我條腰同我講”好想狗仔推你個大patpat”。我聽到就錫左佢條頸一啖”我要你即刻𨳒我”。
之後就即刻行去酒店喇,一入到房,佢鎖緊門既時候,我就成個人貼住佢背脊,一隻手攬住佢,另一隻就掃下 ...
其實內射是好正的,咁當然要安全情況下啦!
作者: brotheron    時間: 2019-10-20 18:35

引用:
原帖由 phoebebu 於 2019-10-20 08:45 AM 發表 查看引用來源

我冬夫先著黑絲,夏天好熱呀,薄款都覺得熱呀😞
同埋唔著會方便啲嘛🤫
但可以引到d男人,都值得的haha
作者: MAN818    時間: 2019-10-21 08:27

引用:
之後就即刻行去酒店喇,一入到房,佢鎖緊門既時候,我就成個人貼住佢背脊,一隻手攬住佢,另一隻就掃下 ...
射入面男女都覺得好舒服:smile_47:
作者: MAN818    時間: 2019-10-21 08:27

[quote]原帖由 phoebebu 於 2019-10-20 01:53 PM 發表 查看引用來源
之後就即刻行去酒店喇,一入到房,佢鎖緊門既時候,我就成個人貼住佢背脊,一隻手攬住佢,另一隻就掃下 ... [/quo
作者: MAN818    時間: 2019-10-21 08:29

引用:
原帖由 MAN818 於 2019-10-21 08:27 AM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 phoebebu 於 2019-10-20 01:53 PM 發表
有次晏就去完嗰客到開會,走既時候搭電梯我企係角落頭,佢企係我側邊,突然之間,佢從搣左我patpat一下,之後攬住我條腰同我講”好想狗仔推你個大p ...
師姐爽死啦:smile_47:
作者: hachiu    時間: 2019-10-21 09:34

強 Post 一定要支持。

依家仲有無同經理繼續?
公司仲有無同其他人?
作者: allen214    時間: 2019-10-21 13:47

中出孜被出
作者: gnw    時間: 2019-10-21 16:20

作者: kennychan1989    時間: 2019-10-22 00:53

·中出就最爽
作者: TinGorTinGor    時間: 2019-10-22 02:18

引用:
原帖由 phoebebu 於 2019-10-20 08:48 AM 發表 查看引用來源

就黎3字頭都青春嘛?男朋友又唔想結婚住,如果萬一遲啲分左手,我諗我都好難正正經經搵嗰第二個😔
如果真係分咗手 到時好唔正經咁識第二個咪得囉🤣
作者: phoebebu    時間: 2019-10-22 08:50

作者: 晚間幼小的回覆    時間: 2019-10-22 09:00

作者: Gab15    時間: 2019-10-22 09:15

引用:
原帖由 晚間幼小的回覆 於 2019-10-22 09:00 AM 發表 查看引用來源
我都好懷念中出的感覺!但打針個副作用太大
會水腫同調亂經期?
作者: phoebebu    時間: 2019-10-22 09:18

作者: MAN818    時間: 2019-10-22 09:25

引用:
原帖由 phoebebu 於 2019-10-22 09:18 AM 發表 查看引用來源
其實係公司,有咁好食既Manager都已經好夠,我地會好似男女朋友咁,但佢都好清楚我只係食住先,嗰時都好開心嫁。
有次夜晚睇戲揀左去數碼港,揀左套冇咩人睇既戲,坐尾二嗰行,後面仲要冇人坐。
Manager連trailer都好認真睇,我見佢咁認真,我就除左裇衫鈕,露個bra出黎,然後叫佢。
Phoebe: 喂..我心口好痕
Manager: 我諗你西痕多啲(摸我大脾)
Phoebe: 乜你 ...
真系爽死:smile_47:
作者: Gab15    時間: 2019-10-22 09:35

引用:
原帖由 phoebebu 於 2019-10-22 09:18 AM 發表 查看引用來源
其實係公司,有咁好食既Manager都已經好夠,我地會好似男女朋友咁,但佢都好清楚我只係食住先,嗰時都好開心嫁。
有次夜晚睇戲揀左去數碼港,揀左套冇咩人睇既戲,坐尾二嗰行,後面仲要冇人坐。
Manager連trailer都好認真睇,我見佢咁認真,我就除左裇衫鈕,露個bra出黎,然後叫佢。
3Q中出!👍🏻
作者: 交枝孖碌    時間: 2019-10-22 10:10

小淫妹真係幾正喎,睇到硬晒㖭
作者: bp-6m    時間: 2019-10-22 11:14

引用:
之後就即刻行去酒店喇,一入到房,佢鎖緊門既時候,我就成個人貼住佢背脊,一隻手攬住佢,另一隻就掃下佢下面喇。
佢一個轉身舉我隻手,除左我件冷衫, ...
我想知你條t-back係幼邊,細細條,還是粗邊款?
作者: 惑感惑    時間: 2019-10-22 11:48

引死人啦!
作者: Maninblue1223    時間: 2019-10-22 15:49

有呢D下屬真係好難得,真係愛上返工
作者: Delarskitten    時間: 2019-10-23 17:04

Phoebe好識玩 如果未收山就好了 就黎3字頭其實先係最最最正既moment:smile_40:
作者: MillerGhost    時間: 2019-10-24 23:07

次次都中出喎~
作者: Pk狗會    時間: 2019-10-27 12:56

你好正.引死人。
作者: AlphonseY-7    時間: 2019-10-27 13:59

好淫啊你,正啊
作者: heaethan    時間: 2019-10-28 02:24

引用:
原帖由 phoebebu 於 2019-10-22 09:18 發表 查看引用來源
有個咁淫既下屬
真係辛苦啲做管理,都係值得既
作者: lhaman    時間: 2019-10-29 00:39

作者: 離火    時間: 2019-10-30 15:56

大食比比呢~
作者: Lojcetp    時間: 2019-10-31 05:11

Thanks PHOEBE, AWESOME......
作者: Water_man    時間: 2019-10-31 06:44

做你經理真係爽死了……

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)