188Channel

標題: 酒店噴水,床單濕晒 [打印本頁]

作者: elainewongbb    時間: 2019-10-13 14:36     標題: 酒店噴水,床單濕晒

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: Gab15    時間: 2019-10-13 14:51

引用:
原帖由 elainewongbb 於 2019-10-13 02:36 PM 發表 查看引用來源
無上黎一排了,因為各種原因,餓左一排無食飽,尋晚終於book好"餐廳"去開餐。

哩位ching都識左一段時間,我地先去食飯,食飽當然有下場啦。

去到酒店,我先去沖涼,本身ching話一齊沖。但因為我有驚喜比ching, 所以堅持我自己沖先。

係ching沖緊果陣,我開始換定套私家性感睡衣係床等佢出黎。件睡衣係黑色透視,胸部果個位係穿窿,我對G奶突晒出來。我下身係茶包底底,上身乳頭 ...
你同個ching打真軍?😮
作者: bp-6m    時間: 2019-10-13 16:40

引用:
原帖由 elainewongbb 於 2019-10-13 02:36 PM 發表 查看引用來源
無上黎一排了,因為各種原因,餓左一排無食飽,尋晚終於book好"餐廳"去開餐。

哩位ching都識左一段時間,我地先去食飯,食飽當然有下場啦。

去到酒店,我先去沖涼,本身ching話一齊沖。但因為我有驚喜比ching, 所以堅持我自己沖先。

係ching沖緊果陣,我開始換定套私家性感睡衣係床等佢出黎。件睡衣係黑色透視,胸部果個位係穿窿,我對G奶突晒出來。我下身係茶包底底,上身乳頭 ...
好精彩,如果可以知道當日件戰衣係什麼款仲正
作者: cocoalva    時間: 2019-10-13 16:46

引用:

師姐!知你會噴水實好幸福、好開心,因為我老婆都會架!噴到成床濕哂,我再去飲哂佢啲水,真係好正!
作者: R.Gonzalez    時間: 2019-10-13 18:09

引用:

篇文重覆左一次既義拎?
作者: mrfour1973    時間: 2019-10-13 22:00

引用:
原帖由 cocoalva 於 2019-10-13 04:46 PM 發表 查看引用來源

師姐!知你會噴水實好幸福、好開心,因為我老婆都會架!噴到成床濕哂,我再去飲哂佢啲水,真係好正!
噴過就成日噴?
作者: 7度    時間: 2019-10-13 22:17

應該好快有片睇 正
作者: johnlee19830101    時間: 2019-10-13 22:42

引用:

羨慕個位c 兄,可以同你親熱一次就正la
作者: sk263    時間: 2019-10-13 22:45

引用:

最愛會噴水的女人,一路插一路噴水,D水好暖流過袋袋好舒服😌
作者: 04329234    時間: 2019-10-13 22:55

等左咁耐終於知道你對波原來係G cup...
作者: beast74mo    時間: 2019-10-13 23:11

真是好想睇你親身示範件戰衣
作者: lmk33333    時間: 2019-10-13 23:50

好期待你套戰衣!
作者: askl222    時間: 2019-10-14 04:31

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: Water_man    時間: 2019-10-14 06:56

龋彩,但內容好像貼左兩次……
作者: farm1615    時間: 2019-10-14 07:52

淫賤住家菜
作者: 寵物先生    時間: 2019-10-14 10:02

好耐無上來睇,一睇第一篇就咁激
作者: 赤腳小子去燒蠔    時間: 2019-10-14 10:14

引用:

從未遇過噴水的女人,好想見識下
作者: gum717    時間: 2019-10-14 13:29

大波又會噴水:smile_47:
識扑一定要扑
作者: 40人夫    時間: 2019-10-14 13:45

作者: yung89    時間: 2019-10-14 19:48

作者: elainewongbb    時間: 2019-10-14 22:56

我習慣係word 度打文章
可能出post時唔小心貼左2次
各位唔好意思😣
作者: BL131    時間: 2019-10-15 07:52

引用:

一晚4次

作者: MAN818    時間: 2019-10-15 08:24

引用:
原帖由 赤腳小子去燒蠔 於 2019-10-14 10:14 AM 發表 查看引用來源

從未遇過噴水的女人,好想見識下
我都系....真系想見識吓
作者: K10732p    時間: 2019-10-15 11:42

作者: Rchan0049    時間: 2019-10-15 11:55

作者: 港男happy4    時間: 2019-10-15 12:42

好精彩!我刀好想試作同師姐玩!
作者: 井底性感的師兄    時間: 2019-10-15 13:41

引用:

食完美食,食美乳,正:smile_o12:
作者: Godofjj    時間: 2019-10-15 16:44

正呀師姐..我都同你做朋友
作者: ~srysry~    時間: 2019-10-16 11:06

識噴水真係好feel 好多.我都開發左女朋友.佢依家都會噴.一路插一路噴😆佢噴緊個陣會夾到好實😍直頭係雙重享受.佢個樣同我下體嘅享受
作者: lifa.cpa    時間: 2019-10-16 16:26

作者: andy_wal    時間: 2019-10-17 03:56

引用:
原帖由 elainewongbb 於 2019-10-14 10:56 PM 發表 查看引用來源
我習慣係word 度打文章
可能出post時唔小心貼左2次
各位唔好意思😣
師姐,文章好正,形容得好細緻,睇得出真係好high! 希望多分亨呀!
作者: chanac2019    時間: 2019-10-17 06:28

作者: gnw    時間: 2019-10-24 15:38

作者: 無袖    時間: 2019-10-24 17:31

都係打真軍?🤭
作者: elainewongbb    時間: 2019-10-25 15:51

引用:
原帖由 無袖 於 2019-10-24 05:31 PM 發表 查看引用來源
都係打真軍?🤭
Yes
因為唔鍾意戴套
但係安全做足
大家都有定期驗身先唔戴
同埋我有食藥
作者: Gab15    時間: 2019-10-25 16:13

引用:
原帖由 elainewongbb 於 2019-10-25 03:51 PM 發表 查看引用來源

Yes
因為唔鍾意戴套
但係安全做足
大家都有定期驗身先唔戴
同埋我有食藥
下⋯⋯識Sp都叫佢交出驗身報告先會打真軍呀?
作者: MAN818    時間: 2019-10-25 16:16

引用:
原帖由 elainewongbb 於 2019-10-25 03:51 PM 發表 查看引用來源

Yes
因為唔鍾意戴套
但係安全做足
大家都有定期驗身先唔戴
同埋我有食藥
你真系得嘅~驗咗身先屌,真係五體頭地😅😅👍👍
作者: 向前號    時間: 2019-10-26 00:12

超正呀,你已經結左婚嗎?我有跟著睇你,但好似之前冇講是嗎:smile_41:
引用:
原帖由 elainewongbb 於 2019-10-25 15:51 發表 查看引用來源

Yes
因為唔鍾意戴套
但係安全做足
大家都有定期驗身先唔戴
同埋我有食藥

作者: 人夫人夫人夫    時間: 2019-10-30 09:11

引用:

噴水係爽既

不過要就位,唔係既話,之後無位瞓

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)