188Channel

標題: 行山吞精記 [打印本頁]

作者: 大食CC    時間: 2019-10-12 11:35     標題: 行山吞精記

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: Water_man    時間: 2019-10-12 11:46

你朋友(同學、同事)好後生?

作者: HoYinOne    時間: 2019-10-12 11:56

我 sp 也試過 超刺激
作者: 大食CC    時間: 2019-10-12 11:57

引用:
原帖由 Water_man 於 2019-10-12 11:46 AM 發表 查看引用來源
你朋友(同學、同事)好後生?
中佬黎啦
作者: 大食CC    時間: 2019-10-12 11:57

引用:
原帖由 HoYinOne 於 2019-10-12 11:56 AM 發表 查看引用來源
我 sp 也試過 超刺激
係呀,而家秋天最好咁玩。
作者: 大食CC    時間: 2019-10-12 12:04

而家好來吞精,真係好想好想。
作者: leechi1978    時間: 2019-10-12 12:36

引用:
原帖由 大食CC 於 2019-10-12 11:35 AM 發表 查看引用來源
上星期約左個舊同學去馬鞍山郊野公園行山。天氣好熱,我著左條開襠裙褲,仲帶左雨傘同水,以防中暑。
行左好耐終於有張石凳俾我地休息下。朋友好熱,用把傘姐住下身,然後拎左條j出黎散熱。我見到就同jj講天氣熱等姨姨錫下,點知jj就變大左,又好強壯,我烏低身錫左jj幾啖,朋友啊左一聲。我見到jj好可愛,就拉拉條開襠裙褲坐左係佢上面,搖左幾下。
點知咁啱有人經過,我唔敢再搖,扮情侶打下車輪,當其他人走左我 ...
CC,你好激呀,的精好味嗎?
作者: ae100    時間: 2019-10-12 12:47

嘩...吞精...有料💪🏻
作者: ahfranky    時間: 2019-10-12 13:41

做你同學真係好有口福
作者: 井底性感的師兄    時間: 2019-10-12 13:41

引用:
原帖由 大食CC 於 2019-10-12 11:35 AM 發表 查看引用來源
上星期約左個舊同學去馬鞍山郊野公園行山。天氣好熱,我著左條開襠裙褲,仲帶左雨傘同水,以防中暑。
行左好耐終於有張石凳俾我地休息下。朋友好熱,用把傘姐住下身,然後拎左條j出黎散熱。我見到就同jj講天氣熱等姨姨錫下,點知jj就變大左,又好強壯,我烏低身錫左jj幾啖,朋友啊左一聲。我見到jj好可愛,就拉拉條開襠裙褲坐左係佢上面,搖左幾下。
點知咁啱有人經過,我唔敢再搖,扮情侶打下車輪,當其他人走左我 ...
甘好玩
作者: 若比鄰    時間: 2019-10-12 13:42

引用:
佢成身汗,JJ應該好重口味,你忍到?
定係呢個係你喜好🤭
作者: MAN818    時間: 2019-10-12 13:42

引用:
原帖由 大食CC 於 2019-10-12 12:04 PM 發表 查看引用來源
而家好來吞精,真係好想好想。
真羡慕....咁大個仔無人吞過我啲精
作者: kam12512    時間: 2019-10-12 14:16

引用:
行山我都啱喎 幾時一齊行 我幫你地拍片
作者: 8862    時間: 2019-10-12 14:47

妳的嗜好?
作者: 更年大叔    時間: 2019-10-12 18:08

以前住舊樓既後樓梯,都試過口爆女友
作者: BL131    時間: 2019-10-13 06:47

引用:
難得去膠遊
點解唔影返啲郊野露出寫真?
作者: 01344261    時間: 2019-10-13 10:09

好刺激
作者: taifai88    時間: 2019-10-13 15:10

引用:
原帖由 大食CC 於 2019-10-12 11:35 發表 查看引用來源
CC 回歸?
作者: 精蟲蟲    時間: 2019-10-13 16:21

舊同學行山都可以吞精咁爽
作者: legacyb4    時間: 2019-10-14 09:05

引用:
我都試過好刺激,我們在烏溪沙站上去,做完剛剛有人行到真的嚇死我們。
作者: ericchan654321    時間: 2019-10-14 10:07

好想吞嘅原因係咩呢:smile_41::smile_41:感覺同肚餓一樣:smile_41::smile_41::smile_41:
作者: 超級大壽包    時間: 2019-10-14 10:07

引用:
你同學就咁拎條J出嚟散熱都得?😂
作者: gum717    時間: 2019-10-14 13:30

引用:
仲行到咩
作者: pineapple006    時間: 2019-10-14 14:22

引用:
原帖由 legacyb4 於 2019-10-14 09:05 發表 查看引用來源

我都試過好刺激,我們在烏溪沙站上去,做完剛剛有人行到真的嚇死我們。
香港地方始終小,玩野戰隨時會給人看見。
作者: supercray    時間: 2019-10-14 14:38

吞埋系好
但行山環境太惡劣,又大汗
冇趣
作者: samchantw    時間: 2019-10-14 16:41

作者: 40人夫    時間: 2019-10-14 23:09

作者: supercray    時間: 2019-10-15 09:47

所以卡啦ok 口爆最 high 

上下齊唱K

入厕所又可洗洗 清潔
作者: yung89    時間: 2019-10-15 13:33

引用:
我又要同你行山👀😍
作者: legacyb4    時間: 2019-10-15 16:55

引用:
原帖由 pineapple006 於 2019-10-14 02:22 PM 發表 查看引用來源

香港地方始終小,玩野戰隨時會給人看見。
條女主動話要沒有辦法
作者: siuming135    時間: 2019-10-15 17:48

吞精:smile_47:
作者: yyb1    時間: 2019-10-17 11:34

可遇不可求
作者: hli9    時間: 2019-10-18 07:18

嘩,行山有精送.正呀
作者: kensen    時間: 2019-10-18 12:11

幾個舊同學,咪望住你地囉
作者: sexman44264    時間: 2019-10-19 09:20

引用:
我都好行山, 幾時同我一齊行又搖下我條巨 J?:smile_13:
作者: 大食CC    時間: 2019-10-26 19:45

而家秋高氣爽,行山最好啦!jj都唔臭,好鐘意。佢而家成日打俾我叫我行山含j。
作者: freepic1iman_dc    時間: 2019-10-26 20:19

引用:
原帖由 大食CC 於 2019-10-12 11:35 發表 查看引用來源
您朋友都幾唔忍得禾。。,
作者: 人夫人夫人夫    時間: 2019-10-28 12:00

引用:
野外真係未試過
可能一唸起清潔就卻步

不過有時無咁理性既性先最正
作者: yw613a    時間: 2019-10-28 20:42

睇嚟 樓主嘅口技 一定有超高水準
作者: 貪杯的靈魂    時間: 2019-10-28 21:48

引用:
原帖由 大食CC 於 2019-10-26 07:45 PM 發表 查看引用來源
而家秋高氣爽,行山最好啦!jj都唔臭,好鐘意。佢而家成日打俾我叫我行山含j。
我都想同你行
作者: 代北集團    時間: 2019-10-29 15:35

引用:
我次次行山都喘晒氣 , 你舊同學仲硬得起  咁有朝氣 , 佢體真係好好 !!!
(我今年35碎)
作者: taifai88    時間: 2019-10-29 17:24

真係好卦住CC!
作者: jazz_Chung    時間: 2019-10-29 20:54

引用:
我又好想約你行下
作者: WAIMAN6666    時間: 2019-10-30 14:45

識玩緊係打野戰
作者: 大食CC    時間: 2019-11-2 07:02

引用:
原帖由 代北集團 於 2019-10-29 03:35 PM 發表 查看引用來源

我次次行山都喘晒氣 , 你舊同學仲硬得起  咁有朝氣 , 佢體真係好好 !!!
(我今年35碎)
行d無咁高難度嘅山就有氣力扑野
作者: Water_man    時間: 2019-11-2 07:05

引用:
原帖由 大食CC 於 2019-11-2 07:02 AM 發表 查看引用來源

行d無咁高難度嘅山就有氣力扑野
有機會亦想陪你行山wo……
作者: color_man    時間: 2019-11-6 16:30

作者: bugcat    時間: 2019-11-7 00:19

真係好大食= =
作者: 王妃子    時間: 2019-11-7 00:41

作者: deepdeepho    時間: 2019-11-18 01:03

射完咁考攰仲行到山咩
作者: 大食CC    時間: 2019-11-23 08:05

射完就走啦,真係想行山咩。想食精啫!
作者: 小辣椒仔    時間: 2019-11-23 08:15

引用:
原帖由 大食CC 於 2019-11-23 08:05 AM 發表 查看引用來源
射完就走啦,真係想行山咩。想食精啫!
甘落山之後有冇再食呀😝
作者: 齋馬天尼    時間: 2019-11-26 09:54

行山吞精, 補充CC嘅精力
作者: color_man    時間: 2019-11-29 19:42

作者: randomg    時間: 2019-12-1 20:36

行山都吞到 識玩😂👍🏻
作者: 出軌無罪    時間: 2019-12-13 02:05

隨身無套。就咁坐落去😅
作者: 大食CC    時間: 2019-12-15 08:27

引用:
原帖由 legacyb4 於 2019-10-14 09:05 發表 查看引用來源

有人見到係好刺激,不過有d膽心俾人拍左片
作者: 出軌無罪    時間: 2019-12-15 09:09     標題: 回覆 57# 大食CC 的帖子

通常都會自己享受唔會post上網既
作者: 大食CC    時間: 2019-12-21 09:38

試過條片俾人上載上網
作者: 出軌無罪    時間: 2019-12-21 09:41     標題: 回覆 59# 大食CC 的帖子

最後點發現到架?有無留底
作者: 大食CC    時間: 2019-12-28 12:23     標題: 回覆 60# 出軌無罪 的帖子

佢俾條link我睇咪知道囉
作者: 地獄樓主    時間: 2019-12-28 12:32

成身汗都含 好能假!!
作者: 大食CC    時間: 2019-12-28 12:35

引用:
原帖由 地獄樓主 於 2019-12-28 12:32 發表 查看引用來源
成身汗都含 好能假!!
假你咪唔好睇囉!
作者: 出軌無罪    時間: 2019-12-28 12:38     標題: 回覆 61# 大食CC 的帖子

C姐有無其他更新。。
作者: st999631    時間: 2019-12-28 21:16

Thanks for share
作者: ㋀㏽㍫    時間: 2020-1-10 18:53

引用:
行左好耐終於有張石凳俾我地休息下。朋友好熱,用把傘姐住下身,然後拎左條j出黎散熱。我見到就同jj講天氣熱等姨姨錫下,點知 ...
我都想同你行下山~~~~~~
作者: aa1479381728zz    時間: 2020-2-12 11:14

妳有冇咁豪放,點联络妳😘😏
作者: 一招收你皮    時間: 2020-2-12 18:26

行山攪野幾正
試過同個sp行山影相。入黑嗰陣附近冇人。推左sp入草叢位大戰
作者: crazymaggie    時間: 2020-2-13 12:51

引用:
原帖由 大食CC 於 2019-12-28 12:35 發表 查看引用來源
假你咪唔好睇囉!
哈哈...我信你...
因為我都試過......真係超緊張...
有單車友踩過黎....我掛住啜睇唔到....
俾佢一野推開....我仲以為自己整痛佢....Hahaha~
事後先識驚....
作者: cal2048    時間: 2020-2-13 14:17

第一次玩吞精? 感覺怎樣?
作者: 道理行天下    時間: 2020-2-13 14:39

有D女鍾意原汁原味上次同件人妻露營荒山野嶺係個營裏面唔搞嘢就呃你啦佢幫我吹嘅時候我諗住用啲濕紙巾抹下先啦 佢叫我唔好抹,話唔鍾意嗰啲濕紙巾嗰啲香味 , 咁我就知佢鍾意原汁原味
作者: mui1892    時間: 2020-2-13 19:05

引用:
原帖由 道理行天下 於 2020-2-13 14:39 發表 查看引用來源
有D女鍾意原汁原味上次同件人妻露營荒山野嶺係個營裏面唔搞嘢就呃你啦佢幫我吹嘅時候我諗住用啲濕紙巾抹下先啦 佢叫我唔好抹,話唔鍾意嗰啲濕紙巾嗰啲香味 , 咁我就知佢鍾意原汁原味 ...
我都鍾意原汁原味
作者: 道理行天下    時間: 2020-2-14 17:54

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-2-13 19:05 發表 查看引用來源
我都鍾意原汁原味
唔通嗰個係你

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)