188Channel

標題: 新地方 新刺激 #1 #13 #25 #38 #60 UPDATED@ #83 [打印本頁]

作者: babycatcat    時間: 2019-10-10 19:34     標題: 新地方 新刺激 #1 #13 #25 #38 #60 UPDATED@ #83

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: lmk33333    時間: 2019-10-10 20:14

嘩,應該重有其他分享,期待。
作者: 無袖    時間: 2019-10-10 20:20

你都真係好耐冇上黎,去左邊個場蒲,帶埋我🤭
作者: kaikin121    時間: 2019-10-10 20:40

內容好正睇到我直左,支持你吖!
作者: azpui    時間: 2019-10-11 03:11

引用:
原帖由 babycatcat 於 2019-10-10 07:34 PM 發表 查看引用來源
各位師兄,師姐. 好耐無上過黎.

今年4, 5月既時候 (好似咁上下), 係呢度既師兄介紹我去另一個FORUM度, 改變左我既人生

個個FORUM我係新人, 一開始都係分享下D經歷同埋性生活. 係個邊識左2個男仔同一個人夫. 今次主要講個人夫同我.

個人夫做TRANIER, 健身教練. 有間PRIVATE STUDIO. 叫做自己生意. 個排我做開GYM同YOGA. 見佢有STU ...
叫住第二條女名?
Btw 都好想試你汗同體液既味
作者: 班哲文C    時間: 2019-10-11 03:22

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: 雨宮慶太    時間: 2019-10-11 04:09

繼續講多啲
作者: BL131    時間: 2019-10-11 07:09

引用:
原帖由 babycatcat 於 2019-10-10 07:34 PM 發表 查看引用來源

今年4, 5月既時候 (好似咁上下), 係呢度既師兄介紹我去另一個FORUM度, 改變左我既人生

個個FORUM我係新人, 一開始都係分享下D經歷同埋性生活. 係個邊識左2個男仔同一個人夫. 今次主要講個人夫同我.

個人夫做TRANIER, 健身教練. 有間PRIVATE STUDIO. 叫做自己生意. 個排我做開GYM同YOGA. 見佢有STU ...
師姊可唔可以介紹下。另一個forum係邊到?

作者: babycatcat    時間: 2019-10-11 07:50

引用:
原帖由 無袖 於 2019-10-10 20:20 發表 查看引用來源
你都真係好耐冇上黎,去左邊個場蒲,帶埋我🤭
係呀,堅耐無出文啦
作者: babycatcat    時間: 2019-10-11 07:51

引用:
原帖由 azpui 於 2019-10-11 03:11 發表 查看引用來源

叫住第二條女名?
Btw 都好想試你汗同體液既味
個個係佢老婆個名
作者: 若比鄰    時間: 2019-10-11 08:01

引用:
原帖由 babycatcat 於 2019-10-11 07:51 AM 發表 查看引用來源

個個係佢老婆個名
你聽到嗰時有無唔開心?
作者: babycatcat    時間: 2019-10-11 09:27

引用:
原帖由 若比鄰 於 2019-10-11 08:01 發表 查看引用來源

你聽到嗰時有無唔開心?
咁又無喎
作者: babycatcat    時間: 2019-10-11 09:37

佢射左佢既第一次係我個肚之後, 我就用口幫佢先啜乾淨. 先再拎紙巾抺左佢D精液.

跟住佢幫我鋪左條毛巾係地下, 大家就坐係地下度休息. 當時我全新赤裸, 佢就仲著住左件背心. 咁大家都係講下D自己既背景, 我就問佢佢叫住個個女仔名係邊個, 個陣先知佢有老婆, 個個係佢老婆個名. 原來佢同佢老婆好少做, 所以就上網識女仔, 撩上床.

我問佢, 我係第幾個同佢係佢個STUDIO做, 佢答我我係第2個係佢個STUDIO同佢做.

休息左陣, 都係9點幾. 佢就繼續教埋我做其他器械同正確姿勢. 當然, 佢一定唔會俾我著返D衫. 所以佢好好走去閂左D冷氣, 而佢就除埋件背心. 個下睇到我心心眼, 佢個BODY真係好正. 我即刻爆左句 “你個BODY好正”. 佢即刻有個超滿足既樣出左黎.
作者: 走甜檸檬茶    時間: 2019-10-11 10:33

正!有冇第二炮先???
作者: mrfour1973    時間: 2019-10-11 10:49

引用:

第時结左緍 叫老公做教練 再跟step 玩多次
作者: babycatcat    時間: 2019-10-11 11:59

引用:
原帖由 走甜檸檬茶 於 2019-10-11 10:33 發表 查看引用來源
正!有冇第二炮先???
點會無,我仲會繼續update
作者: Gab15    時間: 2019-10-11 12:03

引用:
原帖由 babycatcat 於 2019-10-11 11:59 AM 發表 查看引用來源

支持你出post 2
又幾想睇你著leggings!
作者: thomasgp02a    時間: 2019-10-11 13:22

期待第二戰,夠淫
作者: babycatcat    時間: 2019-10-11 15:25

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2019-10-11 10:49 發表 查看引用來源

第時结左緍 叫老公做教練 再跟step 玩多次
而家我老公咪係佢羅
作者: babycatcat    時間: 2019-10-11 15:26

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-11 12:03 發表 查看引用來源

支持你出post 2
又幾想睇你著leggings!
好快有更新
作者: babycatcat    時間: 2019-10-11 15:26

引用:
原帖由 thomasgp02a 於 2019-10-11 13:22 發表 查看引用來源
期待第二戰,夠淫
就快就快
作者: 無袖    時間: 2019-10-11 15:50

副body正,咁有冇屌到你高潮迭起,反哂艇先先😂
作者: 炎夏外圍的碼頭    時間: 2019-10-11 16:18

如果唔叫其他女人的名字會投入些羅
作者: AlphonseY-7    時間: 2019-10-11 16:23

想知第二個係咩討論區?🤣
作者: babycatcat    時間: 2019-10-11 16:37

玩器械同教姿勢都係前奏, 我地2個都除曬D衫就一定會再有第二次…

唔知幾時開始, 佢支捧捧已經升起左, 佢企係我面前教緊我D姿勢, 我即刻紅都面曬, 仲俾佢支野吸引左.

Me: 可唔可以企前少少
Trainer: 做咩要企前D?
Me: 我想玩捧… (指住佢下面)
Trainer: 淫娃! (佢即刻奸笑+淫左出黎)

跟著佢企前左一步, 我就幫佢CHOK下支健身棒.

Trainer: CHOK多陣就要
Me: 嗯…

我一邊CHOK住, 一邊自模個胸. 佢就2手FING FING, ENJOY緊我幫佢CHOK. CHOK左一陣, 我就轉用口再幫佢含, 我隻手就已經轉左去妹妹度摸緊. 一陣之後, 佢叫我企起身, 趴係另一部機度.

Trainer: 起身, 過去個邊趴低.
Me: 哦…
Trainer: 我又要啦!
Me: 帶套呀…

不過佢無理我, 跪左係我後面就拎住支捧係我個股隙同妹妹外面度磨. 俾佢磨到好想要, 又唔敢叫佢入, 唔想俾佢知我個刻淫到咩位. 磨多陣佢就開始試下插入我妹妹度, 我即刻叫佢唔好.

Me: 唔好… 呀, 帶套please...
Trainer: 帶左唔好feel呀…

Me: 我今晚仲要返去陪bf (主要係呃佢先, 唔想俾佢打真軍).

Trainer: 唔緊要啦, 有左我要左你…
Me: 我仲好愛佢呀.
Trainer: OK

之後佢都肯用套, 我就幫佢帶返個套, 我就再叭低俾佢後入…

Me: 呀… 好大呀…
Trainer: 大過你條仔啦…
Me: 一定係你大支… D… 呀…
Trainer: 妳好屌過D之前的妹妹同我老婆

之後俾佢係後面插左2,3個字之後再轉位. 我俾佢拉起身企起度俾佢後入. 可能唔係太岩, KEEP唔住就再轉左玩女上.

Trainer: 坐上黎
Me: 呀, 好硬呀
Trainer: 好濕好熱呀...
Trainer: 我就射, 口爆你OK?

跟住佢推開我除套, 我就跪係地下, 俾佢撳住我個頭塞左支捧入口度. 隔左陣就射左入我口度.
作者: mrfour1973    時間: 2019-10-11 17:25

引用:
原帖由 babycatcat 於 2019-10-11 04:37 PM 發表 查看引用來源
玩器械同教姿勢都係前奏, 我地2個都除曬D衫就一定會再有第二次…

唔知幾時開始, 佢支捧捧已經升起左, 佢企係我面前教緊我D姿勢, 我即刻紅都面曬, 仲俾佢支野吸引左.

跟著佢企前左一步, 我就幫佢CHOK下 ...
妳好屌過D之前的妹妹同我老婆
e句我要學下 講比d女人知 
作者: CTAN2Y33    時間: 2019-10-11 22:34

引用:
原帖由 babycatcat 於 2019-10-11 03:25 PM 發表 查看引用來源

而家我老公咪係佢羅
你老公?
作者: 油站扁扁的膠袋    時間: 2019-10-11 23:56

圖圖圖圖
作者: 走甜檸檬茶    時間: 2019-10-12 00:21

引用:
原帖由 babycatcat 於 2019-10-11 11:59 AM 發表 查看引用來源

一不離二,二不離三,應該執多鑊
作者: kam12512    時間: 2019-10-12 08:41

好正 好有劇情 好刺激師妹就好 有得咁玩
作者: sk263    時間: 2019-10-12 13:57

引用:

係gym做別有一番風味
作者: Vittel    時間: 2019-10-13 08:14

好正呀,仲有冇呀?
作者: 前晚真空的筍盤    時間: 2019-10-13 12:28

連續兩炮好滿足啊
作者: mrfour1973    時間: 2019-10-13 18:25

重有冇report
作者: sk263    時間: 2019-10-13 22:50

引用:
原帖由 babycatcat 於 2019-10-11 04:37 PM 發表 查看引用來源

跟著佢企前左一步, 我就幫佢CHOK下 ...
口爆同中出最爽
作者: babycatcat    時間: 2019-10-14 09:20

YES, 就結婚啦.
作者: babycatcat    時間: 2019-10-14 09:21

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2019-10-11 17:25 發表 查看引用來源

妳好屌過D之前的妹妹同我老婆
e句我要學下 講比d女人知  
我聽到個下好開心好正.
作者: babycatcat    時間: 2019-10-14 09:31

佢送出左佢既第2次入口個我之後, 佢支野一直無離開我個口. 我跪住係地下度, 一邊捉住佢支野黎CHOK, 一邊係度啜. 我D口水同佢D精液一直儲住係我個口入面, 直至裝唔到就係我個咀角慢慢流返出黎. 跪住係地下度繼續幫佢含住. 佢既精液就一路流落我個胸同滴左落大脾上面. 到佢支野開始軟返, 大家都回左氣之後就起返身去沖涼. 當然大家係唔會分開沖架啦.

入到淋浴間, 我地繼續互相撫摸, 不過大家經歷左2次愛愛同做GYM之後, 大家已經無曬力去做第3次. 沖完涼, 大家就各自去換返衫, 佢就好好人咁車我返屋企.

我就BOOK左下星期再過黎上堂...
作者: 粉紅色的西    時間: 2019-10-14 10:48

作者: gum717    時間: 2019-10-14 13:23

引用:
原帖由 babycatcat 於 2019-10-14 09:31 AM 發表 查看引用來源
佢送出左佢既第2次入口個我之後, 佢支野一直無離開我個口. 我跪住係地下度, 一邊捉住佢支野黎CHOK, 一邊係度啜. 我D口水同佢D精液一直儲住係我個口入面, 直至裝唔到就係我個咀角慢慢流返出黎. 跪住係地下度繼續幫佢含住. 佢既精液就一路流落我個胸同滴左落大脾上面. 到佢支野開始軟返, 大家都回左氣之後就起返身去沖涼. 當然大家係唔會分開沖架啦.

入到淋浴間, 我地繼續互相撫摸, 不 ...
爽到爆:smile_47::smile_47:
作者: mrfour1973    時間: 2019-10-14 18:27

引用:
原帖由 babycatcat 於 2019-10-14 09:31 AM 發表 查看引用來源

Book堂再戰! Gym 房變炮房! 祼體做gym 幾正!
作者: 無袖    時間: 2019-10-14 19:42

引用:

睇黎會keep住食?
想問下係咪未婚夫餵唔飽你定為食先?🤭
作者: 小Tbaby    時間: 2019-10-14 20:08

引用:
原帖由 無袖 於 2019-10-14 07:42 PM 發表 查看引用來源

睇黎會keep住食?
師姐話老公係男主角呀
作者: ~srysry~    時間: 2019-10-14 20:14

好正吖.睇都睇到硬晒.
作者: babycatcat    時間: 2019-10-14 22:41

引用:
原帖由 粉紅色的西 於 2019-10-14 10:48 發表 查看引用來源

我都想上堂!😬
慢慢有得上
作者: babycatcat    時間: 2019-10-14 22:41

引用:
原帖由 gum717 於 2019-10-14 13:23 發表 查看引用來源

爽到爆:smile_47::smile_47:
同佢做真係好開心
作者: babycatcat    時間: 2019-10-14 22:42

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2019-10-14 18:27 發表 查看引用來源

Book堂再戰! Gym 房變炮房! 祼體做gym 幾正!
Gym房變炮房,真係好爽好爆
作者: babycatcat    時間: 2019-10-14 22:43

引用:
原帖由 無袖 於 2019-10-14 19:42 發表 查看引用來源

睇黎會keep住食?
男主角就係我既未來老公
作者: babycatcat    時間: 2019-10-14 22:43

引用:
原帖由 小Tbaby 於 2019-10-14 20:08 發表 查看引用來源

師姐話老公係男主角呀
有睇清我個post喎
作者: babycatcat    時間: 2019-10-14 22:44

引用:
原帖由 ~srysry~ 於 2019-10-14 20:14 發表 查看引用來源
好正吖.睇都睇到硬晒.
睇到硬曬咋?
作者: 小Tbaby    時間: 2019-10-14 22:46

引用:
原帖由 babycatcat 於 2019-10-14 10:43 PM 發表 查看引用來源

有睇清我個post喎
我有認真睇😛
我反而想知點解可以發展成而家咁
作者: 40人夫    時間: 2019-10-14 22:57

作者: 40人夫    時間: 2019-10-14 22:57

作者: ~srysry~    時間: 2019-10-14 23:43

引用:
原帖由 babycatcat 於 2019-10-14 10:44 PM 發表 查看引用來源

睇到硬曬咋?
都唔止架😂
作者: 持久力強    時間: 2019-10-14 23:51

引用:
原帖由 babycatcat 於 2019-10-14 10:43 PM 發表 查看引用來源

男主角就係我既未來老公
佢為你離婚?
作者: babycatcat    時間: 2019-10-15 11:39

我同佢既故事會一路講落去...
作者: babycatcat    時間: 2019-10-15 11:40

引用:
原帖由 40人夫 於 2019-10-14 22:57 發表 查看引用來源

恭喜

但進展得好快? :smile_38:
都快架. 其實由第一次見到大肚都係6個月內既事.
作者: babycatcat    時間: 2019-10-15 11:47

引用:
原帖由 ~srysry~ 於 2019-10-14 23:43 發表 查看引用來源

都唔止架😂
咁仲有咩野先?
作者: babycatcat    時間: 2019-10-15 11:47

引用:
原帖由 持久力強 於 2019-10-14 23:51 發表 查看引用來源

佢為你離婚?
係!
作者: babycatcat    時間: 2019-10-15 11:48

上次見完教練之後, 成個星期都只係同我個陣既BF見過2次同上過床, 中間都無咩特別. 反而諗住教練黎自慰變成一種心癮. 渴求著下一個星期既GYM堂…

好快又一個星期. 個日我又去佢個STUDIO度上堂. 不過今日同上次唔同. 今日佢地無全CLOSE做PRIVATE LESSON. 反而係正常營業. 教練依舊都有係樓下接我. 上到去, 我就照正常咁換衫做GYM. 過程就唔多講...

今堂我專登著左一條YOGA PANTS, 佢比一般運動LEGGINGS薄同貼身, 底下當然無著底底. 上身就帶左個YOGA用既BRA, 外面加返件短身背心. 因為出面都仲有其他人, 廢時太過份. 換埋衫出黎都8點幾, 教練今次好鬼正經, 教我做GYM, 做到大慨9點幾就TAKE個BREAK. 呢個時候, STUDIO既人已經走曬, 得返我同教練係度.

Me: 無曬人啦?

Trainer: 係呀. 我成晚望住你, 下面又COOL到好實呀. 幫我解放下佢啦.

Me: 你邊度COOL住呀 (奸笑)

Trainer: 呢度 (佢指住下體)

Me: 我黎摸下 (我一下揸落去, feel到好實淨)

Trainer: 嘩! 好X痛呀, 屌你呀…

Me: 想屌咪屌羅… (我講完之後就拉低左佢係短褲同LEGGINGS, 佢支野就即刻彈左出黎).

Trainer: 咁串, 一陣屌死你呀…

除左佢條LEGGINGS同短褲, 我用手幫佢CHOK支野, 佢就拉高同除左我件背心. 我一路CHOK, 一路用我條脷去奶佢既龜頭. 睇住佢支野充血脹大. 當佢享受完我既口部護理, 佢就要我除左個BRA TOP, 我以為佢想玩我對波波既時候, 佢竟要我露住上身去鎖正門….

Trainer: 除左BRA先啦 (順手揸左我對波一陣)

Me: 呀… 好衰架 (打左佢隻手一下)

Trainer: 好啦, 幫我去鎖玻璃門啦...

Me: 唔係呀嘛. 我上身無衫架喎...

Trainer: 無事既...

咁我就行過去鎖門, 佢就跟著係我後面去. 當我一烏低鎖門個下, 佢係後面一手攬住我, 另一隻手就扯低我條YOGA褲.

Me: 做咩呀…

Trainer: 無呀, 想扑你羅. 見你上面一路行一路蕩, 好淫蕩呀

Me: 唔好係呢度啦…

Trainer: 唔得啦, 我扯到好硬 (個陣已經拉低左條YOGA褲, 係出面磨緊)

Me: 呀… 唔得呀… 唔好呀… 你無帶套既…

Trainer: 唔帶啦, 扑到你有左為止…

Me: 今日唔可以呀… 今晚約左男朋友…

Trainer: 咁仲好, 俾佢知你有幾賤 (之後就插左佢個龜頭入去)

Me: 你黎真架… 呀.. .呀.. 呀…

之後佢就同我玩狗仔式. 係咁推我… KEEP住呢個POSE一陣, 佢就抽返出黎. 我就仆左係地下. 大家就入返去STUDIO入面再繼續. 係STUDIO度, 佢自己帶返個套就再女上男下式, 我係上面一邊搖, 佢就一邊玩我對波. 搖左陣就轉返出男上女下, 就係我入面射左.

佢抽出黎個陣, 佢就除左個套, 倒D精落我個胸度, 睇住佢慢慢流落去我妹妹D毛度. 我就用口幫佢清理下佢支捧既精液. 今晚玩既時間好短, 只係做左一次. 因為我仲要去我男朋友度過夜. 咁我地就去沖涼房度沖身就換衫…

作者: 不動明皇    時間: 2019-10-15 12:07

單單你套戰衣已經不得了.

仲要唔著衫睇住你攸GYM ..點可以冇第二炮呀?!

望住你對波又夾住又FING 住...下邊隻鮑又夾夾下..標晒水...唔砌多你一獲都唔係男人喇.
作者: 不動明皇    時間: 2019-10-15 12:15

同教練做完.番去再同BF 做...有冇被懷疑呀?
話晒教練都條野都大過你條仔..你條仔插入去會唔會直洞洞呀?!
作者: 40人夫    時間: 2019-10-15 13:24

作者: 小Tbaby    時間: 2019-10-15 13:29

引用:
原帖由 40人夫 於 2019-10-15 01:24 PM 發表 查看引用來源

咦,因大肚而婚?

半年太快了
有咩問題呢   結得婚既認定左對方啦
作者: winwin8888    時間: 2019-10-15 14:34

引用:
原帖由 babycatcat 於 2019-10-10 19:34 發表 查看引用來源

我都好有興趣,想知另一個forum係邊到🤣🤣
作者: babycatcat    時間: 2019-10-15 15:09

引用:
原帖由 不動明皇 於 2019-10-15 12:07 發表 查看引用來源
單單你套戰衣已經不得了.

仲要唔著衫睇住你攸GYM ..點可以冇第二炮呀?!

望住你對波又夾住又FING 住...下邊隻鮑又夾夾下..標晒水...唔砌多你一獲都唔係男人喇. ...
我做GYM套衫點可以叫戰衣, 係運動衣.... 哈哈...
出去蒲個D先叫戰衣. 不過有排都唔洗著啦...
作者: mrfour1973    時間: 2019-10-15 15:10

幾時開始完全冇帶? 中出係會上引! 有得一次 好快有下次

作者: babycatcat    時間: 2019-10-15 15:10

引用:
原帖由 不動明皇 於 2019-10-15 12:15 發表 查看引用來源
同教練做完.番去再同BF 做...有冇被懷疑呀?
話晒教練都條野都大過你條仔..你條仔插入去會唔會直洞洞呀?!
同佢開心完再返去俾BF, 真係差D唔知佢入左.:smile_42:
作者: babycatcat    時間: 2019-10-15 15:11

引用:
原帖由 40人夫 於 2019-10-15 13:24 發表 查看引用來源

咦,因大肚而婚?

半年太快了
我又唔覺得. 佢起碼係我愛既人
作者: babycatcat    時間: 2019-10-15 15:12

引用:
原帖由 小Tbaby 於 2019-10-15 13:29 發表 查看引用來源

有咩問題呢   結得婚既認定左對方啦
講得好呀~~~~
作者: babycatcat    時間: 2019-10-15 15:14

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2019-10-15 15:10 發表 查看引用來源
幾時開始完全冇帶? 中出係會上引! 有得一次 好快有下次
同佢識左4個月打後先唔用...

其實佢一開始偷偷地引我唔用. 間唔中入個陣先唔用再帶返....
作者: 小小大懶蟲    時間: 2019-10-15 15:24

引用:
原帖由 babycatcat 於 2019-10-15 03:10 PM 發表 查看引用來源

同佢開心完再返去俾BF, 真係差D唔知佢入左.:smile_42:
筷子同牙籤之分別?
作者: babycatcat    時間: 2019-10-15 15:36

引用:
原帖由 小小大懶蟲 於 2019-10-15 15:24 發表 查看引用來源

筷子同牙籤之分別?
係大紅腸同筷子既分別.
作者: mrfour1973    時間: 2019-10-15 18:24

引用:
原帖由 babycatcat 於 2019-10-15 03:36 PM 發表 查看引用來源

係大紅腸同筷子既分別.
6野唔大 唔得  都頂到有D痛先一流
作者: Rchan0049    時間: 2019-10-15 18:45

之後應該陸續有黎
作者: 無袖    時間: 2019-10-15 23:36

依家仲有同教練keep住玩?
作者: ~srysry~    時間: 2019-10-16 09:25

引用:
原帖由 babycatcat 於 2019-10-15 11:47 AM 發表 查看引用來源

咁仲有咩野先?
睇到又硬個心又羅羅亂.甘更係向大海發射激情嘅一炮😂
作者: dragonbone    時間: 2019-10-17 14:34

引用:
原帖由 babycatcat 於 2019-10-15 11:48 AM 發表 查看引用來源
上次見完教練之後, 成個星期都只係同我個陣既BF見過2次同上過床, 中間都無咩特別. 反而諗住教練黎自慰變成一種心癮. 渴求著下一個星期既GYM堂…

好快又一個星期. 個日我又去佢個STUDIO度上堂. 不過今日同上次唔同. 今日佢地無全CLOSE做PRIVATE LESSON. 反而係正常營業. 教練依舊都有係樓下接我. 上到去, 我就照正常咁換衫做GYM. 過程就 ...
師妹應該仲未update完架嘛??
好想知之後點喎~~
作者: babycatcat    時間: 2019-10-18 12:01

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2019-10-15 18:24 發表 查看引用來源

6野唔大 唔得  都頂到有D痛先一流
痛痛地之後就會多水, 落差大先正.
作者: babycatcat    時間: 2019-10-18 12:01

引用:
原帖由 無袖 於 2019-10-15 23:36 發表 查看引用來源
依家仲有同教練keep住玩?
哈哈, 慢慢睇落去啦. 你會知我地點樣.
作者: babycatcat    時間: 2019-10-18 12:02

引用:
原帖由 ~srysry~ 於 2019-10-16 09:25 發表 查看引用來源

睇到又硬個心又羅羅亂.甘更係向大海發射激情嘅一炮😂
大海咁浪費?
作者: babycatcat    時間: 2019-10-18 12:02

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-10-17 14:34 發表 查看引用來源

師妹應該仲未update完架嘛??
好想知之後點喎~~
仲未完, 有好多野架...
作者: babycatcat    時間: 2019-10-18 12:38

個晚大家返衫之後, 我就要走先. 係STUDIO度做左一次其實唔夠. 不過要交人就無法.

上到我BF度, 一入去見到佢又係打緊機 (係呀, 又係打緊). 真係咩MOOD都無曬. SAY過HI之後, 連之前想俾佢扑既意慾都暫時消失左.

咁我自己就行去浴室沖涼先. 我除左衫無耐, 我BF就走入去廁所. 佢一除條褲就見佢支野已經扯扯地. 個下我有D面紅, 幾想一野啜落去. 當然我無理佢啦. 佢痾左尿之後, 就攬實我係我 PATPAT外面磨:

ME: 痾完尿又唔洗手就想攪我呀?
BF: 係呀, 強姦你邊洗要乾淨架.
ME: 唔玩呀! 你咁衰, 成日掛住打機.
BF: 打完啦, 而家梗你玩其他野啦.

跟著佢夾硬逼我埋牆, 壓住我. 用其中一隻手摔我妹妹同準備插隻手指入去…

BF: 咦? 咁濕既? (摔緊外面)
BF: 點解咁易插到2隻手指架 (成機指插我)
ME: 嗯… (唔想應佢, ENJOY緊)

之後BF用手指指插左我一陣就撳低左我個人鳥低, 企係後面一野就插左入去…

ME: 呀, 又唔用套呀? 你唔怕攪大我呀?
BF: 幾時有人強姦條女會帶套架… (個陣佢好大力咁抽插緊)
BF: 最多一陣外面射啦…
ME: 呀… 你唔好咁大力啦…
BF: 你個妹今日咁好插, 梗係要大力D架啦.
ME: 呀…

我同BF就KEEP住後入左十幾分鐘, 我地無轉POSE…

BF: 呀… 咁快就夾我呀.
BF: 唔好呀, 就俾你夾爆啦.
ME: 呀… 老公好正呀… (HIGH到已經腳軟)
BF: 唔得呀, 要射啦… (個陣插得好快)
ME: 呀, 唔好射入去呀…
BF: 呀… 唔得啦… (射曬入去)
BF: 老婆, 你好正呀… (再頂入D)

俾佢插左係入面一陣之後, 佢先抽返出黎. 大家都上氣唔接下氣. 而佢抽出黎後, 我就跪左係浴缸入面…

作者: 40人夫    時間: 2019-10-18 13:25

作者: ~srysry~    時間: 2019-10-18 17:24

引用:
原帖由 babycatcat 於 2019-10-18 12:02 PM 發表 查看引用來源

大海咁浪費?
無計啦.下次射比你
作者: ~srysry~    時間: 2019-10-18 17:27

引用:
原帖由 babycatcat 於 2019-10-18 12:38 PM 發表 查看引用來源
個晚大家返衫之後, 我就要走先. 係STUDIO度做左一次其實唔夠. 不過要交人就無法.

上到我BF度, 一入去見到佢又係打緊機 (係呀, 又係打緊). 真係咩MOOD都無曬. SAY過HI之後, 連之前想俾佢扑既意慾都暫時消失左.

咁我自己就行去浴室沖涼先. 我除左衫無耐, 我BF就走入去廁所. 佢一除條褲就見佢支野已經扯扯地. 個下我有D面紅, 幾想一野啜落去. 當然我無理佢啦.  ...
佢射左入去.之後你再跪喺浴室入邊....好似唔多開心甘噃
作者: hli9    時間: 2019-10-18 17:32

引用:
原帖由 babycatcat 於 2019-10-18 12:38 PM 發表 查看引用來源

咁我自己就行去浴室沖涼先. 我除左衫無耐, 我BF就走入去廁所. 佢一除條褲就見佢支野已經扯扯地. 個下我有D面紅, 幾想一野啜落去. 當然我無理佢啦.  ...
射入面,真係好正架
作者: dragonbone    時間: 2019-10-18 17:36

引用:

樓主BF都係快槍手一名喎..........唔怪之得會識左教練幫~~
作者: 40人夫    時間: 2019-10-18 18:07

作者: 無袖    時間: 2019-10-19 11:53

我都試過幾個鐘內分別同sp gf搞,個感覺係好特別,唔係一個爽字形容得哂
作者: dragonbone    時間: 2019-10-19 16:31

引用:
原帖由 40人夫 於 2019-10-18 06:07 PM 發表 查看引用來源

點才叫快呢?
babycat既BF得10幾,都應該快啦掛............
識玩,唔會一招到尾既.
作者: 我不是灰姑娘    時間: 2019-10-19 16:37

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-10-19 04:31 PM 發表 查看引用來源

babycat既BF得10幾,都應該快啦掛............
識玩,唔會一招到尾既.
識玩,唔使吓吓花式表演嘅
作者: dragonbone    時間: 2019-10-19 16:47

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-10-19 04:37 PM 發表 查看引用來源

識玩,唔使吓吓花式表演嘅
唔花式,都可以快慢深淺控制下,一樣耐.
作者: babycatcat    時間: 2019-10-21 09:12

無MOOD個陣, 2次夠架啦.
作者: babycatcat    時間: 2019-10-21 09:13

引用:
原帖由 ~srysry~ 於 2019-10-18 17:24 發表 查看引用來源

無計啦.下次射比你
好難喎...
作者: babycatcat    時間: 2019-10-21 09:14

引用:
原帖由 ~srysry~ 於 2019-10-18 17:27 發表 查看引用來源

佢射左入去.之後你再跪喺浴室入邊....好似唔多開心甘噃
跟本無曬俾 MOOD俾佢攪. 同教練做左一次其實都夠夠地
作者: babycatcat    時間: 2019-10-21 09:15

引用:
原帖由 hli9 於 2019-10-18 17:32 發表 查看引用來源

射入面,真係好正架
睇下邊個啦.

個晚之後先知道俾我BF射入面原來無咩FEEL啦.
作者: babycatcat    時間: 2019-10-21 09:16

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-10-18 17:36 發表 查看引用來源

樓主BF都係快槍手一名喎..........唔怪之得會識左教練幫~~
教練後尾先識. 以前同BF多數都係普通既SEX.

快槍手又唔算係. 有D仔10分鐘唔洗就完事.
作者: babycatcat    時間: 2019-10-21 09:17

引用:
原帖由 40人夫 於 2019-10-18 18:07 發表 查看引用來源

點才叫快呢?
呢D野有定義架?
作者: babycatcat    時間: 2019-10-21 09:18

引用:
原帖由 無袖 於 2019-10-19 11:53 發表 查看引用來源
我都試過幾個鐘內分別同sp gf搞,個感覺係好特別,唔係一個爽字形容得哂
男同女唔同. 同埋對手都有影響.

如果我同BF做先, 之後先到教練, 肯定會HIGH爆

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)