188Channel

標題: 引人入性嘅淫夫淫妻 [打印本頁]

作者: 西部不安的腰部    時間: 2019-9-30 18:42     標題: 引人入性嘅淫夫淫妻

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 西部不安的腰部    時間: 2019-9-30 18:43

一食完嘢,老婆就同Sam講,老公呀我想浸一陣浴,可唔可以幫我開水。兩個美人就喺度吹水。咁我就去準備我嘅按摩嘢,教好按摩油,用手機播啲音樂,跟住拎住個Silver ball,行埋去Annie度伸隻手入去佢條浴巾入面,慢慢幫佢放入去佢入面。跟住May就話唔阻我地,行左入去浴室。
咁我就拎走張頭先比Annie整濕晒嘅被,好彩張床單都未透到落去。我就叫Annie趴喺度,跟住打開佢張浴巾,鋪好喺佢身上等佢唔好凍親,再用毛巾摺返個透氣位比佢就開始。先拉開佢上半身嘅毛巾,卒熱對手,幫佢推背。咁借啲意掃過佢波邊就梗架啦。
Annie:老公你真係識架喎,推得好舒服。
我:咁我都真係學過吓嘅。
Annie:嘩,阿May咪好爽。
我:ok la
推完背。跟住到隻腳,先係小腿跟住到大腿,又係借啲意按埋pat pat再掃吓佢個妹,每次隻手經過都feel到佢pat pat啲肌肉收緊,好得意。第一次咁清楚睇到佢個Pat pat,真係好圓好挺,好鬼死靚。
跟住就叫佢轉身用毛巾蓋住佢隻眼等佢放鬆啲。之後推隻手。
呢個時候Sam就硬住咁拖May出嚟,May訓上床度,Sam就行開左攞嘢,原來去攞返粒震蛋嚟玩啊May。
咁我呢邊都按完隻手,跟住就拉開毛巾露出上半身,睇到佢對33B嘞,雖然粒蓮啡啡地,但都好靚,佢啲皮膚都好滑,重要腰幼,由於上身都冇乜嘢肌肉好推,好快咁推啲油落去推吓個波就算,再到隻大腿。今次就再推得上啲摸得再多啲又掃毛又high吓佢咁,見佢都開始enjoy返性呢邊咁我就開著個ball。跟住用毛巾抺走手上面啲精油開始卒佢粒豆豆,好快佢又面紅紅細聲叫。
隔離床嘅May已經喺度呻吟緊,聽到我硬晒。跟住Sam講左句死嘞冇電,跟住呻吟聲就慢慢冇左。梗係啦,新買嘅玩具叉唔足架麻,頭先又喺街度係咁玩。
我呢邊Annie越叫越大聲之後又震,但今次冇噴水。咁我拎返個Ball出嚟同叫佢轉身趴喺度,隔離床就見到啊May M字腳,Sam喺度幫佢奶緊,May塊面紅晒,合埋眼亨受緊。
我就幫Annie墊個枕頭,等佢趴得舒服啲。然後我喺Annie後面舔佢隻腳,由腳板開始跟住小腿舔上去大腿再到股罅,由另一隻腳落邊嚟腳板,佢不時扭嚟扭去,不時呻吟吓,好頂引。
呢個時候聽到May嘅呻吟聲越嚟越大,Sam一路用口又一路指插緊佢,跟住我一路望住佢地一路喺Annie大腿度舔嚟舔去,然後我睇住May突然雙手按住Sam個頭好大聲咁叫左出嚟,跟住Sam插多幾吓就停左手,再舔多佢個妹幾吓就停左。
咁我又專心返呢邊,我開始轉攻Annie嘅股罅,我由上而下,先係佢尾龍骨果邊,條脷打住圈咁落,慢慢咁經過佢嘅菊花,先係外圍打圈,特登唔掂到菊花,見到佢粒菊花仔收縮,好鬼頂引,再打多兩三個圈佢就開始叫,係叫得好深入果隻慢慢而長嘅啊啊聲,跟住我再向下遊走到佢妹妹口度又係圍住打圈跟住再落去豆豆度,跟住就見佢粒菊花打返開,叫得短左,然後今次我就由下向返上直接奶返上去。豆豆,妹妹口,菊花咁。一經過粒菊花佢又收返細,又叫得長啲,好明顯係兩種唔同嘅刺激感。跟住我索性專注喺佢嘅菊花度,先係打圈,再打到入菊花芯,佢嘅叫聲慢慢加大,pat pat開始震。呢個時候佢已經濕到唔知乜咁,當然有好多係我嘅口水啦。我就慢慢用兩隻手指開始指插佢,當我手指頭入左少少之後就感覺到好窄,而Annie已經係叫到好大聲,我諗有人經過我地門口應該聽到,我手指再入啲,佢又話唔得啦,咁我梗係期待佢再噴多次水啦,於是開始用手指抽插佢,重好快加快添,再加上我個咀吸住佢嘅菊花發出啲水聲同條脷加速下,佢直接自前趴左落張床度,下身係咁喺度震,佢就喘晒氣咁講
Annie: 我唔得啦,老公你好勁。
我: 吓,但我未爽喎。
Annie:唔得啦我爽死左,比我休息一下,啊。。
我:係咪未試過比人奶菊花?
Annie:係啊
我:睇嚟你有潛質向呢方面發展。
呢個時候就比Sam嘅一句說話打斷左我地嘅對話。
Sam:唔得啦,我要射啦。
我地一齊望過去,個畫面係Sam訓左喺度May就突起pat pat幫佢含緊。May一聽到Sam話要射即刻放口,停左。Sam就喺度唞大氣,結果冇射到。Sam:做乜停啊,差少少咋老婆。
May:我唔制啊,我都未爽。
Sam:我都唔想咁快射嘅,都未插我個老婆大人。
May:我有話比你插咩。
Sam:你真係唔想?
May:。。。想架
Sam:但我地冇買套喎。
May:我都有食藥架,乜你唔知咩老公。
Sam:唔怪得唔洗買套啦。咁重等乜啫。
Sam即刻彈起身細佬脹到青筋出晒嚟。我就拍吓Annie同佢講我地坐埋啲睇咯,Annie就起身,呢個時候見Sam傳教士式嘅方法,扶住佢細佬喺May嘅洞口徘徊引佢,May唔唔聲咁叫,Sam問佢真係入嘞喎,May就話,老公快啲插我啦,快啲,啊。。。一聽到叫佢插Sam即刻一嘢插到最入,然後慢慢咁出出入入,May就開始佢嘅淫叫。
最震撼嘅畫面就咁出現左喺我眼前,跟住Annie就伸個頭過嚟同我車,重推左我落床,然後佢越錫越落奶我粒蓮嘅時候我就叫,因為真係好痕。佢奶左陣就再落啲,終於去到細佬度,先係奶吓個頭,再由下而上咁成奶,上到龜頭再成支吸住咁含落去,我就只能啊啊聲咁叫,因為谷左成朝,同埋Annie嘅口技真係好好。
我:啊。。。老婆你嘅口技真係好好。
Annie含住咁答:係咩。
我:係啊。。啊。。。我可唔可以射入你個口度啊。
Annie停左口:老公鐘意射邊咪射邊囉。之後重含到雪雪聲。
我:好啦。。啊。。再含真係射啦。。我梗係想插你多啲啦。
Annie:聽到更加起勢咁上下含攪到我有少少想射,我就話夠啦再含冇得玩架啦,跟住Annie就收慢,但重係一下一下慢慢咁含,跟住先放口。
然後佢慢慢爬上嚟我身上面,同我打車輪,下身就坐落我度,細佬喺佢個濕滑嘅門口,佢前前後後咁搖,好舒服。搖搖吓比佢教啱左個位,細佬頂住佢門口。Annie叫左聲老公,就慢慢坐入左去。然後佢坐返直個人,就喺度坐蓮,我就雙手搓住佢對奶,喺度享受緊Annie嘅身體。隔離床都唔知換左幾多個體位,May嘅叫聲越嚟越大。
坐到咁上下,我就坐起身摟住Annie,然後一個轉身將佢放落床,同佢講到我啦喎,佢笑淫淫咁合埋眼準備享受我嘅抽插。於是我一嚟就慢慢而又深入咁插,佢個口已經微開,慢慢加快之下見佢個口越開越大,跟住就一聲啊。。左出嚟。
我一聽到佢叫我就加速,佢就叫到越嚟越大聲,我都有啲想射嘞,咁就收手啦。我叫佢轉狗仔式,咁我可以回一回氣,而隔離床而家都係狗仔式推到啪啪聲。
Annie轉好之後我就喺佢後面睇到佢個美臀已經爽到冇朋友,又圓又挺。
我:老婆你知唔知你呢個姿勢真係冇得頂。
Annie:咁你重唔快啲插我?
我:真係要好好欣賞吓先,好靚。
Annie:多謝老公,不過我想你快啲插我,我好痕。
我:好啦。跟住就將細佬對準佢嘅菊花口,向前頂。
Annie好大反應:啊。唔好啊。
我:唔得喎,我要入喎。
Annie:唔好啊,我求你。
我:點解先。
Annie:我怕痛啊。
我:玩吓你咋,冇落KY入唔到架,傻妹。
Annie:快啲啦老公,唔好玩啦。。好痕。
於是我就入返個正常地方,唔入由自可,一入就已經比佢夾到實,喺後面推佢重緊過正常位。再加埋視覺享受,推左一陣我都知道呢個姿勢我頂唔到好耐。
我:老婆,我頂唔住啦,可唔可以射啊。
Annie:推多陣先啦,啊。啊。
隔離床嘅叫床聲越嚟越大,佢地已經轉返男上女下,沖刺緊。
Sam:老婆我要射啦。
May:啊。。好啊。。射晒比我。。啊
跟住Sam就加速勁插佢,自己都叫埋出聲,跟住就停左,兩個人摟到實一實咁一齊啲度震。
見到呢個情況,我不由自主都喺度加速,Annie都到到哋,我重一下一下咁拉佢返嚟再撞返去向前又拉過咁,啲啪啪聲好大聲,佢都叫到好大聲。
我:老婆,我嚟啦。
Annie:射晒入去,啊。射晒比我。啊啊。
跟住我就一陣冷震咁,將啲精華射晒入去Annie體內。今次射左好多,好耐。然後慢慢拉返細佬出嚟。有少少精喺佢門口,但又冇話流返出嚟。跟住佢都軟趴喺床度,我就趴喺佢身上壓住佢伸條脷同佢車,Annie突然一個轉身,面對面咁摟住我,雙腳重要纏住我條腰話好爽。我地車左陣,咁啱呢個位我Feel到細佬喺佢妹妹附近,啱啱又未軟得返晒,於是我再插返入去,Annie又喺度淫叫,但紿終剛射完太敏感,我都係插左一陣就停左,今次就煩嘞,因為插返晒頭先啲精出嚟。大家啲毛毛都係精成張床單都係。我諗住攞紙巾抺啦,但Annie摟到實,話要摟多陣先喎,咁於是整個事後車輪,都車左幾耐先停,再摟住合埋眼enjoy左陣。好舒服好想訓。
隔離床完左事都休息緊,靜晒。
休息左一陣Annie起身左沖身,咁我合埋眼多一陣,諗諗吓我都成身精,又入去沖吓個身都好,順道重可以抽吓水。我一去到浴室,見到4隻波喺度沖緊身,May都喺度,兩個一路傾計一路都係沖緊下身Annie重伸手幫May洗,May又唔輸蝕搵啲泡又卒Annie咁。兩個都發現唔到我咁我就出返去等啦。Sam就訓著左。
兩個比人執完嘅人妻一絲不掛咁行出嚟。跟住各自著返底褲。我就自己入去沖身。
出到嚟,佢地已經諗緊要食乜,望望個電話,原
來都已經6點幾。但大家都唔想落街,亦唔知食乜好。咁我就話呢個時候係咪應該搵啲生蠔食吓呢?但間酒店自助餐又冇生蠔食,咁我就話不如我去買啲生蠔同酒返房食啦,大家都話正。Annie重話同我一齊去。佢跟手就拎左May件連身裙嚟著。跟住同May講話佢條褲濕左著唔到,May就話ok bye bye。出門口Annie 笑淫淫咁話,你地兩個慢慢嘆啦,bye bye baby。跟住就翹住我出街嘞。
一關埋門喺走廊我就揸落Annie度。
我:老婆做乜咁淫蕩,唔帶bar出街重飛晒釘咁。
Annie:老婆淫蕩啲唔好咩。
我:好,錫晒你。跟住又車吓佢。
跟住出街又冇乜特別,佢話要買返條裙聽日著,咁就同佢行左兩間時裝店就買到,之後買左啲生蠔同壽司啊咁,當然唔少得紅酒啤酒啦。
返到酒店8零鐘左右
Annie:你估佢地喺度做乜丫嗱。
我:愛囉!
Annie:唔知執左幾多劑呢。
我:啊Sam咁勁嘅咩。
Annie:佢ok la一時時,今日好似特別勁,你都係丫。
我:都係架。你同May都特別淫丫。
返到去我地喺門口偷聽左一陣,見冇乜聽氣就開門入去,竟然冇人,跟住聽到啲水聽,原來兩個又玩緊鴛鴦戲水。
我:點啊痴男怨女,執左幾多劑啊。
Sam硬住行出嚟:笑住話本來有一劑架,不過你地返左嚟。
Annie:我地唔會阻你地架喎,你地當我地透明得架啦。
May就抺住身話:好肚餓啊,陣間先啦。
跟住就著左果件戰鬥魚網衫出嚟,又一個美人。
Annie話落一落街成身汗都係去沖個涼先,咁我梗係跟埋入去啦重關埋門,費事阻住出面果兩個。跟住見到Annie除低果條底底有好多精。
我地一齊沖,都係你查吓我我查吓你咁。今次就冇吹嘞,快快手出去食嘢。
我就著左條豹紋T back,Annie就著左果套白絲質睡衣,我地一出去,佢地兩個即刻woo我地。Sam就終於都著返件底褲呢條底現晒佢抽嘢嘅。
咁我地又開餐啦,飲吓紅酒食吓嘢。
食完之後。。
Annie:點啊兩位男士,今日我地兩個準備嘅節目正唔正先。
我地兩個梗話正啦,拍晒手添。
Annie:嗱,咁換妻就玩左嘞,大家重有冇咩想玩,講出嚟聽吓,重有啲時間玩盡佢。
May:我ok 架啦,好刺激架啦,我都重未消化得晒。
Sam:突然咁問,又諗唔到啲咩喎。
我:我想做觀眾睇兩位美人自己嚟。因為有人成日話怕醜唔肯咁做。
Annie:咁咋下話。
May:好奇怪架喎。
Annie:怕咩啫,而家佢地有乜未睇過。
May:好啦。
Sam:抵錫。
跟住Sam就去枱度攞左啲玩具,佢頭先已經叉左陣電,咁我就執返啲垃圾。Annie重叫我準備條濕毛巾仔放喺床頭。
兩條女就坐喺床度,我地兩個男人就趴喺床尾好近距離咁睇。
May:點啊你地,洗唔洗咁近啊。
異口同聲:要。
Annie:就攞左支震棒, 擘大隻腳開始隔住條白色絲質嘅T back震佢個妹。
May 就攞住粒震蛋開始。
過左幾分鐘Annie 比較快有反應,開始扭個身,跟住再將支震棒開大一格。May就開始咬唇嘞,pat pat開始提高都在狀態。
冇耐Annie大聲啊。。咁叫左跟住又全身係咁震,攪掂。
Sam睇到笑淫淫。然後拎左個吸豆豆器比May叫佢試吓呢個。呢個應該就係頭先買果盒唔知乜嘢嘞。跟住先好細心咁拎塊毛巾對摺墊喺May 嘅pat pat。跟住而家有三個人睇緊啊May。初時佢都唔係咁習慣,話太震,都係掂吓掂吓咁,玩左一陣開始習慣就好啲,佢重越玩越壓住粒豆,Annie就話睇住啦,噴啦。May突然叫得好大聲
Sam:唔好停啊老婆,繼續。
May:啊。。唔得啦。。
Sam :keep 住。就得架啦。
May:啊啊。。唔得啦。好急啊。
跟住就噴左少少出嚟,佢都停左。
Sam就話傻妹做乜忍住啊。一手搶左部機,坐喺May後面摟住佢,May重未嚟得切返應,Sam就將部機又吸返落去粒豆豆度。
May:啊。。老公唔得啦。。啊。。放過我啦。。我瀨啦。。
Sam:放鬆啲,你好叻,好性感。
May:唔得啦唔得啦。啊。。。。。。
跟住就係噴到一床都係震到失晒控咁。好在有條毛巾,不過都有啲落左張床。同我塊面度。
Annie:Woo。。又解鎖技能。
呢個時候Sam又忍唔住嘞,一路揸May一路同佢車。我都手多多摸Annie,我問佢玩唔玩呢部嘢。Annie話唔洗,想同我玩真人多啲。
跟住我抱起佢放左佢喺May隔離,錫佢全身,慢慢游落去胸,再落妹妹度,May就比人揸波卒豆豆。
跟住我遊落去奶Annie一時間唔記得頭先內射過佢,唔怪得啲水咁咸同有陣精味。
我:老婆你好大陣精味。
Annie:咪老公你架囉。
跟住我奶左陣就攻落去菊花度,可能唔係第一次Annie反應冇咁激,但都開始淫叫,玩左陣又上返去奶豆豆,見佢開始爽,我直情 o 字咀口吸佢佢粒豆,佢反應又大左,重雙手按住我個頭喺度叫,我再用兩隻手指插入去,再出出入入,跟住手指feel到佢個妹入面有好大壓力壓住隻手指,Annie開始叫到好大聲,突起晒個pat pat,我知佢嚟料於是再大力啲吸,同時指插佢。
Annie:老公。。啊。。我嚟啦。。。
跟住噴左內我個口度。話口爆人就講得多,比人口爆都係第一次。雖然冇乜味,都係拿拿林吐返出嚟。
Annie:老公你好勁啊。。Sorry ar。
我傻豬,講呢啲,我不知幾有成功感。再嚟。
Annie:啊。唔好啊。
佢條底褲又濕晒,咁就幫佢除左去。
跟住起返身見MAY趴左喺度突高個Pat pat就喺我隔離,佢好專心咁幫Sam含緊。
Annie見我望住May個pat pat就示意我攪佢,於是我奶佢大肶,今次記得有精嘞,重要唔係我嘅添,咁就攻佢粒菊花算。佢就含到唔唔聲叫。pat pat係咁扭。不過佢件衫阻住,條脷唔舒服,我都奶左幾吓就算。
起返身見Sam同Annie打緊車輪,一路比May含緊,享緊齊人之福。咁我就一手攞支震棒震May,一手攞粒震蛋震Annie。淫叫聲充滿成間房。
跟住Annie起身叫我訓低,佢好溫柔咁放細佬出嚟,再含吹奶啜。又要我M字腳咁,跟住佢拍May隻手一邊幫我打飛機,一邊同May咬耳仔。跟住May伸過嚟我度幫我含,Annie就奶袋底,我個人即時爽到爆然後佢地又換左去一齊奶Sam忙個不停,然後Annie又返嚟幫我奶嘅時候抬起我隻腳,奶左落我菊花度,我即刻好似觸電咁,個感覺好強烈,好大聲咁啊左出嚟。如果呢吓架埋May嘅吹功應該就失左手架啦。
我:重乜咁重口味啊。
Annie:老公對我好我咪對返佢好囉。
我:真抵錫
跟住我又拉佢上嚟要佢坐蓮啦,因為隔離已經坐緊。Annie坐左落去自己搖,跟住我就拉開佢膊頭果兩條吊帶,然後拉件衫落嚟,露出佢堅挺嘅雙乳,開始時雙手揸Annie兩邊奶,跟住見May對大奶跳得咁勁,忍唔住伸隻手過去揸佢,一隻手揸May一隻手揸Annie。
佢地坐左一陣,咁我地就叫佢地轉狗仔式,兩條女趴喺度,一對比下Annie個pat真係吸引好多,跟住我地一二三一齊插入去各自老婆度,兩條女就一齊叫,個環境好淫。推左一陣,Sam示意我調轉,於是我就插May,Sam插返Annie,兩條女知咩事,叫得重大聲啲,跟住我頂唔順,想射,於是叫May訓低喺床邊,我就企喺地下,將佢雙腳放喺我膊頭度嚟插佢,因為咁樣可以插到好入。再拎起支震棒,一路插一路震佢豆豆,佢叫得好勁,跟住震晒,於是我錫左佢個咀一啖就出返嚟,Sam呢個時候都轉緊姿勢,咁我同佢打個眼色,大家都明白又調返轉玩。當Sam再插返入去May度,May因為著晒就己經大聲呻吟,咁我又用返同樣方法對付返Annie,一樣成功,又震又插咁令到佢高潮,跟住佢又喺度大叫,又用對手腳翹住我咁我都識做,即刻放低支震棒緊抱住佢加速,然後就射晒入去Annie度,諗住照舊抱住車一陣,點知Annie推開我。呢個時候May己經又高潮,Sam重起勢咁插。Annie伸手拎左條濕毛布係咁二抹一抹我半軟嘅細佬,二話不說就趴落去含。佢含得好細力,應該好有經驗,知道呢個時候細佬好敏感。
我:啊。。好舒服。
May:啊啊。。。我夠啦。。啊。。好爽啦。。。
Sam:老婆,但我未夠喎。
May:老公你太勁啦。啊。我頂唔順啦。啊啊。。。
Sam:老婆咁可唔可以幫我口爆?
May:你細佬有我地4個人嘅嘢喎,啊。。我冇咁重口味喎。啊。。
Sam:好啦咁。最緊要你夠爽。
跟住Annie又突起佢個死人Pat pat喺度左右搖。
Sam醒目即刻埋位,咁就出現我比Annie 含緊,Annie又同時比Sam插嘅畫面。Sam一路插一路有啲嘢漏返出嚟。插左一陣Annie又開始唔唔聲咁含我。
見到呢個畫面又比佢含返硬我。Annie都放口。
咁我見May都休息得咁上下就走埋去問吓佢Ok嗎?
佢話ok,咁我咪摟住佢再插過,4個人嘅愛液真係濕到一塌糊塗。佢好肉緊咁摟住我係咁叫,跟住。。
Sam:我想射啊。老婆你想我射喺邊啊?
冇人應佢,哈哈
Sam:老婆。。
我:May你老公叫你喎
佢先醒返起
May:啊。你鐘意丫,我比人插緊啊。啊。。
Sam:我想射你入面啊。。
May:但我比你個frd插緊喎。
我:比返個老婆你勒。
於是我就去返Annie度,推返佢訓落床,見到啲白漿好多好杰,都唔理得咁多,又插過。
Sam就好急咁又插返落May度即刻加速,喺May嘅狂叫聲下Sam又射左勒。佢地兩個都訓低晒喘氣。當然唔少得事後車輪啦。
Annie:老公我都差唔多啦,快啲。啊。。
咁我就駁命咁加速啦,feel到Annie嘅收縮,好似捉實我細佬咁,再加上佢駁命摟住我叫,咁我都想射啦。
我:老婆你而家個高潮樣好靚,我呢世都會記住。
Annie:啊。。唔好停啊。。啊啊。。。射晒比我啊。。
我再摟實佢插多幾吓都要射嘞。又射晒入去,然後摟住打車輪,細佬就好快軟返嘞今次。而家4個都冇晒力訓晒喺兩張充滿4個人愛液嘅床上面摟住當日嘅愛人休息緊。我跟住就訓著埋。過左唔知幾耐,Annie拍醒我話要去厠所,我先放開佢,個人清醒返啲,原來已經一點幾,於是坐起身睇吓隔離床啦,兩件肉虫面對面摟住訓緊。
跟住聽到厠所有沖涼聲,咁我走入去八吓啦。
我:又沖涼?
Annie:你啲嘢啊,流到我成隻腳都係啦。
我:咁鐘唔鐘意先。呢個時候我都走入去沖埋一份。
Annie:梗係鐘意啦,你重有冇丫,再射啲嚟添丫。
我:我唔得啦,好多年冇試過一晚三啦。如果唔係你個衰妹咁正,我都射唔到三次。
Annie:衰佬又口花花。
我:咁係丫麻。

Annie沖完自己又好細心咁幫我沖細佬。
跟住我地上返床,打左陣車輪我就喺佢後面咁摟住佢則訓,細佬就貼住佢Pat pat,隻手就揸住佢一邊波。佢就拖住我揸波嘅手一齊訓。
第二朝訓訓吓,感覺到有人攪我條嘢,但係好舒服,初時個人都未醒,以為發綺夢。跟住發覺係現實,張開眼一睇,原來Annie又含緊我。
我:啊。。老婆乜你咁早啊。
Annie: 我頭先去厠所見到人地喺度水中蕭,咁你又訓緊咪試吓吹醒你囉。
我:哦。
Annie:咁醒正唔正先。
我:正。。好正。
Annie:咁就好嘞。
跟住佢又深喉又用手chok又含個袋啦,玩左好耐。
厠所亦都傳嚟淫叫聲。聲到我硬晒。
Annie 口技真係好勁,攪到我有啲射意,我示意佢爬上嚟比我插,佢搖頭,話唔制。
我:啊。。老婆我好舒服啊,陣間你一咀都係架。
Annie:老公快啲射比我。
呢個時候另外兩個應該完左事,出嚟睇住Annie為我口交。
Annie:洗盡混身解數含到雪雪聲,我都比啲叫床聲鼓勵吓佢。佢再加速深喉,我終於忍唔住又射左,今次口爆左佢,佢即刻停止動作,但含住等我射完,再慢慢含多幾吓,就爬上嚟我度,要同我車輪,佢好明顯含住啲精。
我:唔好啊。
Annie:唔。。唔。。
May同Sam:咀佢。咀佢。
見Annie Look 大隻淫眼係咁唔唔聲,而且果啲都係我自己嘅,咁我都唯有用個口迎接佢個嘴仔。
佢只係淺淺咁錫我,並冇打開個口。喺度忍笑。
May同Sam:車佢。車佢啦。
咁我就吸佢個嘴諗住死就死啦。點知佢個頭又離開啲,跟住打開口,冇晒?
May同Sam: Woo。。。
跟住Annie 伸條脷出嚟,示意佢已經吞左,但細心睇脷尖重有少少嘅,然後佢慢慢伸條脷過嚟我度,咁我就伸條脷去接佢跟住脷疊脷玩左陣再車左陣就完左。
我:老婆重乜唔比我插啊。
Annie:獎勵你囉。
我:吓。
Annie:尋日口爆左你,今日想幫你口爆返。
我:哦。傻瓜。
Annie:咁爽唔爽先。
我:好爽,呢兩日真係好爽,多謝老婆。
Annie:我都多謝老公。我都好爽。快啲起身啦,去食早餐啦。
我:可唔可以唔食啊。
Annie:唔得啊,夠鐘交房啦。我地要離婚啦。
我:係喎。
於是Annie拉我起身,我重回緊魂。
睇住兩條靚女著內衣,都好爽,最後一眼睇到Annie個靚蘿,真係有啲唔拾得。Sam重意由未盡咁係咁向May揸波抽水。跟住我都起身刷牙著衫走人。
出到街已經中午,仍舊係Annie翹住我。今日去左間面店好快就食完個早餐。
Annie:好嘞,早餐就食完嘞,今個假期真係好爽,有你地真好。好瘋狂。
May:真係一世難忘。你個痴線婆。
Sam:你都有份嘅。May又面紅紅咁打Sam。
我:我都爽到爆左,呢兩個老婆都真係好正。
Sam:下次去加拿大探我地再玩過。
我:好,一於咁話。
Annie:你地想吓啦。
May:死心啦你地,咸濕佬。
我:你地過兩日就走,咁重有乜嘢攪?
Sam:冇啦,呢兩日行吓街買啲嘢就走啦。
我:好啦咁唔好阻你地啦,走咯。
一行出舖頭May就翹返住我,Annie就返返去Sam度。
Annie 跟住走嚟擁抱我老婆。之後話
Annie: 借個老公比我Goodbye Kiss 得唔得。
May笑住答:唔好咁耐啊衰婆。
跟住Annie過嚟摟住同我車,我雙手又唔安分咁摸佢pat pat。
然後May都同Sam車左陣。
跟住我地一齊行左陣街。
佢地買左好多嘢要返酒店嘞,咁我地就say goodbye,再見呢對淫夫淫妻嘞。
作者: ricky0060    時間: 2019-9-30 19:03

兩個女仔比較,你鐘意同邊個做多d
作者: 西部不安的腰部    時間: 2019-9-30 19:20

老實講,May事後都有問過我呢個問題,我都係答佢Annie,因為佢夠淫
作者: chris4296    時間: 2019-10-1 00:38

Wo C 兄,唔好話睇呀,要寫都要兩粒鐘,好嘢!
作者: kam12512    時間: 2019-10-1 01:06

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2019-9-30 06:43 PM 發表 查看引用來源
一食完嘢,老婆就同Sam講,老公呀我想浸一陣浴,可唔可以幫我開水。兩個美人就喺度吹水。咁我就去準備我嘅按摩嘢,教好按摩油,用手機播啲音樂,跟住拎住個Silver ball,行埋去Annie度伸隻手入去佢條浴巾入面,慢慢幫佢放入去佢入面。跟住May就話唔阻我地,行左入去浴室。
咁我就拎走張頭先比Annie整濕晒嘅被,好彩張床單都未透到落去。我就叫Annie趴喺度,跟住打開佢張浴巾,鋪好喺佢身上等佢 ...
睇到要打飛機 好想響現場觀場呀
作者: 西部不安的腰部    時間: 2019-10-1 03:00

引用:
原帖由 chris4296 於 2019-10-1 12:38 AM 發表 查看引用來源
Wo C 兄,唔好話睇呀,要寫都要兩粒鐘,好嘢!
我用電話打都打左幾晚。
作者: 西部不安的腰部    時間: 2019-10-1 03:02

引用:
原帖由 kam12512 於 2019-10-1 01:06 AM 發表 查看引用來源

睇到要打飛機 好想響現場觀場呀
有得現場睇我都想睇啊。
一回憶起就硬,打一陣又要搵老婆救火。
作者: lostergundam    時間: 2019-10-1 08:08

好有心機嘅好文,樓主要save低啊…
作者: 40人夫    時間: 2019-10-1 13:26

作者: 西部不安的腰部    時間: 2019-10-1 13:41

正正就係因為正到咁,我先要同大家分享
作者: Richardli77    時間: 2019-10-1 14:41

好精彩的故事!
作者: Richardli77    時間: 2019-10-1 14:44

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2019-10-1 01:41 PM 發表 查看引用來源
呢D故事,好難發生我身上
作者: 西部不安的腰部    時間: 2019-10-1 15:00

引用:
原帖由 Richardli77 於 2019-10-1 02:44 PM 發表 查看引用來源

呢D故事,好難發生我身上
十日前我都係咁諗,要嚟嘅會嚟
作者: 超級大壽包    時間: 2019-10-1 15:22

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2019-10-1 01:41 PM 發表 查看引用來源
最正係可以攞正牌同人哋老婆拍拖一日,回憶會比淨係屌人老婆多好多,多謝分享。
作者: Jxxxdiscuss    時間: 2019-10-1 16:51

睇完都知道可預不可求,樓主真有性福!💪💪👍
作者: Misssexytong    時間: 2019-10-1 17:23

好正,我係女都睇到出晒水
但重點係你老婆肯玩,因為你老婆未試過,而對方不嬲都淫,你係男人更加唔會say no,所以重點係你老婆say yes一切先可以開始到
打咁多字真心佩服,我好貪玩亦好中意sex,玩過好多野,想開心share但又懶得打字!
噴水,中出,換妻,集於一身
睇到㷫恰恰,好彩過兩日我都可以降溫啫!如果唔係真係慾火焚身,哈哈!

唔知我baby睇唔睇到我呢個留言呢
過兩日你要盡情放我水呀!要屌到我嗌唔好,知唔知!
最多我應承你叫大聲D =p

作者: 西部不安的腰部    時間: 2019-10-1 17:27

引用:
原帖由 超級大壽包 於 2019-10-1 03:22 PM 發表 查看引用來源

最正係可以攞正牌同人哋老婆拍拖一日,回憶會比淨係屌人老婆多好多,多謝分享。
呢一日拍拖先係精髓,有愛喺入面啲女仔先會投入,佢地深明呢一點,所以先咁玩,都係老婆話我知嘅。由於真係識左好耐大家對大家嘅了解好深,知道唔會因為咁樣玩而出事,先可以咁放心玩到咁盡,事後喺我地4個嘅谷度,Annie話我地四個係愛人,的確講得冇錯。我地四個之間可以喺自己伴侶面前對任何一個講我愛你。
作者: 西部不安的腰部    時間: 2019-10-1 17:33

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2019-10-1 05:23 PM 發表 查看引用來源
但重點係你老婆肯玩,因為你老婆未試過,而對方不嬲都淫,你係男人更加唔會say no,所以重點係你老婆say yes一切先可以開始到
打咁多字真心佩服,我好貪玩亦好中意sex,玩過好多野,想開心share但又懶得打字!
睇到㷫恰恰,好彩過兩日我都可以降溫啫!如果唔係真係慾火焚身,哈哈!

過兩日你 ...
都係Annie嘅功力,再加上我地同Sam都一樣識左咁耐,佢知道Sam係好男人,聽講Annie都落左一翻苦功,星期五佢都未應承架,所以Annie先喺個遊戲度追住佢,最大轉換點應該係佢騎Sam果下,應該係騎完有少少動心,Annie再落咀頭,而佢冇再拒絕,咁先成事。
作者: 西部不安的腰部    時間: 2019-10-1 17:35

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2019-10-1 05:23 PM 發表 查看引用來源

過兩日你 ...
師姐你過兩日爽完記得都上嚟分享吓
作者: willis2600    時間: 2019-10-1 17:57

呢個經歷真係好難忘
再+上要離開果種唔捨得

換妻呢個IDEA真係估唔到係你地老婆主動提出
睇得出佢地好愛你地
作者: 寂寞小奴    時間: 2019-10-1 18:02

好淫賤呀 睇到我濕哂 宜家要diy la
作者: 40人夫    時間: 2019-10-1 18:23

作者: 40人夫    時間: 2019-10-1 18:23

作者: Misssexytong    時間: 2019-10-1 18:31

引用:
原帖由 寂寞小奴 於 2019-10-1 06:02 PM 發表 查看引用來源
小奴A_A有冇性趣同小妹我做個fd
作者: Misssexytong    時間: 2019-10-1 18:34

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2019-10-1 05:35 PM 發表 查看引用來源

師姐你過兩日爽完記得都上嚟分享吓
我好懶打字嫁,不過如果玩得精彩,我都會上黎分享下既!
作者: 西部不安的腰部    時間: 2019-10-1 18:46

引用:
原帖由 willis2600 於 2019-10-1 05:57 PM 發表 查看引用來源
呢個經歷真係好難忘
再+上要離開果種唔捨得

換妻呢個IDEA真係估唔到係你地老婆主動提出
睇得出佢地好愛你地
佢地好愛我地,我地一樣咁愛佢地。
而家兩份愛加埋兩份愛唔只4份有加乘作用。
的確係有啲唔捨得,但唔係因為大家嘅身體。而家關係嘅升華
作者: 西部不安的腰部    時間: 2019-10-1 18:48

引用:
原帖由 寂寞小奴 於 2019-10-1 06:02 PM 發表 查看引用來源
合理,快啲搵主人救火,再同大家分享吓
作者: 寂寞小奴    時間: 2019-10-1 20:12

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2019-10-1 06:31 PM 發表 查看引用來源

小奴A_A有冇性趣同小妹我做個fd
緊係有啦 互相分享心得🤣🤣
作者: 寂寞小奴    時間: 2019-10-1 20:13

引用:
原帖由 40人夫 於 2019-10-1 06:23 PM 發表 查看引用來源

DIY就不如搵你主人解決啦 :smile_38:
宜家無主人啦😢
作者: Gab15    時間: 2019-10-1 20:21

引用:
原帖由 寂寞小奴 於 2019-10-1 08:13 PM 發表 查看引用來源

宜家無主人啦😢
記得你主人已經結咗婚!🤷🏻‍♂️
作者: 寂寞小奴    時間: 2019-10-1 20:23

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2019-10-1 06:48 PM 發表 查看引用來源

合理,快啲搵主人救火,再同大家分享吓
宜家無咗主人啦😢😢
作者: 寂寞小奴    時間: 2019-10-1 20:23

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-1 08:21 PM 發表 查看引用來源

記得你主人已經結咗婚!🤷🏻‍♂️
你咁好記性既🤣🤣
作者: Misssexytong    時間: 2019-10-1 20:44

引用:
原帖由 寂寞小奴 於 2019-10-1 08:12 PM 發表 查看引用來源

緊係有啦 互相分享心得🤣🤣
私聊?你會唔會介意我已經係C9嫁🤣
作者: Gab15    時間: 2019-10-1 20:57

引用:
原帖由 寂寞小奴 於 2019-10-1 08:23 PM 發表 查看引用來源

你咁好記性既🤣🤣
兩三年前有跟睇你個post,已經係你fans
宜家呢排點呀?
作者: 00ccbbaa    時間: 2019-10-1 21:02

作者: 40人夫    時間: 2019-10-1 21:12

作者: 寂寞小奴    時間: 2019-10-1 21:15

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2019-10-1 08:44 PM 發表 查看引用來源

私聊?你會唔會介意我已經係C9嫁🤣
好呀 我都就黎做C9 又點會介意🤣🤣
作者: 寂寞小奴    時間: 2019-10-1 21:17

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-1 08:57 PM 發表 查看引用來源

兩三年前有跟睇你個post,已經係你fans
宜家呢排點呀?
多謝你💕 睇下遲啲寫唔寫返同主人嘅野🤣
作者: 寂寞小奴    時間: 2019-10-1 21:18

引用:
原帖由 00ccbbaa 於 2019-10-1 09:02 PM 發表 查看引用來源

可能好多人等緊做你主人,哈哈
可能唔會有呢
作者: 寂寞小奴    時間: 2019-10-1 21:19

引用:
原帖由 40人夫 於 2019-10-1 09:12 PM 發表 查看引用來源

無左主人咁陰公?

不過師妹應該收到大量PM了,應徵做主人
但我好高要求架🤣
作者: Gab15    時間: 2019-10-1 21:20

引用:
原帖由 寂寞小奴 於 2019-10-1 09:17 PM 發表 查看引用來源

多謝你💕 睇下遲啲寫唔寫返同主人嘅野🤣
都好呀!等你出回憶篇post
你頭先話都係就嚟C9,你已經結咗婚啦?
作者: Misssexytong    時間: 2019-10-1 21:20

引用:
原帖由 寂寞小奴 於 2019-10-1 09:15 PM 發表 查看引用來源

好呀 我都就黎做C9 又點會介意🤣🤣
Pm左你啦準人妻!
小奴變人妻,正,哈哈
作者: Gab15    時間: 2019-10-1 21:20

引用:
原帖由 寂寞小奴 於 2019-10-1 09:19 PM 發表 查看引用來源

但我好高要求架🤣
乜要求呀?
作者: 40人夫    時間: 2019-10-1 21:27

作者: 40人夫    時間: 2019-10-1 21:29

作者: 寂寞小奴    時間: 2019-10-1 21:36

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-1 09:20 PM 發表 查看引用來源

都好呀!等你出回憶篇post
你頭先話都係就嚟C9,你已經結咗婚啦?
未係人妻 出年先係😂
作者: Gab15    時間: 2019-10-1 21:38

引用:
原帖由 寂寞小奴 於 2019-10-1 09:36 PM 發表 查看引用來源

未係人妻 出年先係😂
恭喜哂你!
未來老公都可以做你主人呀!😆
作者: 西部不安的腰部    時間: 2019-10-1 22:03

恭喜小奴升格女主人
作者: zzzasd    時間: 2019-10-1 23:05

師兄篇文真係近期絕佳之作!
唔知有無阿May同Annie嘅身材相可以分享下?有相睇肯定可以讀得更投入
作者: 西部不安的腰部    時間: 2019-10-1 23:54

而家啲起底技術太高超,我唔能夠冒呢個險放相,sorry
作者: 柒七仔    時間: 2019-10-2 00:54

師兄,很精彩!這些機會真係可偶不可求,難得:smile_o12:
多謝分享!
作者: devil_popo    時間: 2019-10-2 09:33

引用:

過兩日你 ...
妳有要求我一定滿足妳!加上果日高手雲集,我應該係照顧妳多過幫妳放水好D!
作者: 西部不安的腰部    時間: 2019-10-2 09:38

唔好意思,新手回唔到短訊。
如果有師兄姐想交流可以喺呢度傾,如果想一齊玩的話,我同老婆暫時都係接受唔到同唔識嘅人玩,唔好意思
作者: Gab15    時間: 2019-10-2 09:41

個post雖然好長,但我有用心去睇,真係feel到樓主好努力打好呢篇post!
我冇諗過你地玩換妻會玩得咁激,真係好好睇又真實!👍🏻
作者: Misssexytong    時間: 2019-10-2 09:49

引用:
原帖由 devil_popo 於 2019-10-2 09:33 AM 發表 查看引用來源

妳有要求我一定滿足妳!加上果日高手雲集,我應該係照顧妳多過幫妳放水好D!
好期待,聽晚又有得玩A_A
作者: Misssexytong    時間: 2019-10-2 10:13

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2019-10-2 09:38 AM 發表 查看引用來源
如果有師兄姐想交流可以喺呢度傾,如果想一齊玩的話,我同老婆暫時都係接受唔到同唔識嘅人玩,唔好意思
你老婆知唔知你出post?
作者: Gab15    時間: 2019-10-2 10:17

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2019-10-2 09:49 AM 發表 查看引用來源

好期待,聽晚又有得玩A_A
玩乜呀?🤔
作者: 西部不安的腰部    時間: 2019-10-2 10:19

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2019-10-2 10:13 AM 發表 查看引用來源

你老婆知唔知你出post?
知,我將條link share左喺我地4個個谷度,佢地都話正
作者: 西部不安的腰部    時間: 2019-10-2 11:20

講開呢share比佢地睇,又有啲驚喜收獲,令個故事更加完整,跟住再有少少嘅後續,雖然冇之前咁精彩,但當可以係少少嘅彩蛋咁。大家有興趣我再打,做嘢先
作者: lostergundam    時間: 2019-10-2 12:22

有興趣睇彩蛋,還有其他精 彩故事嗎?
作者: 西部不安的腰部    時間: 2019-10-2 12:26

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-10-2 12:22 PM 發表 查看引用來源
有興趣睇彩蛋,還有其他精 彩故事嗎?
精神故事就冇嘞,我邊似其他師兄咁好福氣,係今次咁好彩咋
作者: Misssexytong    時間: 2019-10-2 12:44

下續係咩,有興趣想知XD
作者: 隨心_隨意    時間: 2019-10-2 13:15

有拍拖做前奏真係唔同feel
作者: 西城望    時間: 2019-10-2 14:03

好Q正
作者: bp-6m    時間: 2019-10-2 16:32

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2019-10-2 09:38 AM 發表 查看引用來源
我老婆就調返轉,佢話搵個吾識的無甘尷尬
作者: 西部不安的腰部    時間: 2019-10-2 16:58

引用:
原帖由 bp-6m 於 2019-10-2 04:32 PM 發表 查看引用來源

我老婆就調返轉,佢話搵個吾識的無甘尷尬
我地就怕死啲,唔識嘅始終有危險性,最怕唔知對方身體有冇問題。
同埋我地有感情喺入面會投入好多。又唔洗換套換到冇癮。
當然好多人搵唔識嘅係想冇感情喺入面驚會令原來感情變質。
結論各取所需。規矩自己定,玩得開心就得。
作者: 西部不安的腰部    時間: 2019-10-2 17:37

既然有人想睇,咁我就打比大家睇吓

彩蛋

果日星期一下午有時間喺公司打埋個尾,收工前剛好post左上嚟。由於第二日放假,咁我就同啲同事出去晚飯,飲吓啤酒傾吓公司啲嘢。老婆就同啲frd去左打邊爐girl talk。
咁打好左段嘢咁精采梗係要同佢地分享吓等佢地都回味吓。
果日食完飯上左同事部車,拎部手機睇吓老婆有冇搵我,見到冇佢嘅whatsapp就算,其他好多訊息就費時睇住啦,因為太多。十二點左右返到屋企。開門見冇著燈但著左冷氣,咁以為老婆出門口唔記得關冷氣啦,因為佢成日都係咁。咁我就放低啲嘢除左件衫準備入房拎底褲沖涼。去到房門口聽要啲震蛋聲,原來自己老婆喺度玩緊震蛋。
我:嘩,攪咩啊你。
老婆:忍唔住囉。
我:邊個攪到你忍唔住啊,你唔係同啲女去食飯咩?
跟住佢伸直雙手向住我,咁我就摟一摟佢,話我未沖涼。
老婆:咁你快啲沖涼先啦。
我錫左佢一啖就去左沖涼嘞。
好快沖完涼返入房,我就見到。。。老婆竟然著左上次買比Annie果套戰鬥睡衣,訓左喺床度等緊我。
我呆左一呆。老婆企起身問我
老婆:點啊,靚唔靚啊
我:靚,好靚,不過點解喺你度嘅?
老婆:鐘唔鐘意先
我:勁鐘意啦。
老婆:邊個著得好睇啲先。
梗:係老婆你啦。
老婆:講大話。
我:冇啊,真架。
老婆:你唔係話佢好靚架咩。
我:係丫,不過你波大啲,著得靚過佢少少。(跟手摟住佢揸吓佢對波,再坐喺床邊拉佢坐落我大肶)。
老婆:衰佬又口花花。
我:講,做乜咁早返嚟嘅今晚。做乜忍唔住。
老婆:其實都係早你少少返嚟,點解忍唔住就要問自己嘞?
我:又開我事?
老婆:你篇咸故啊。
我先記返起:係喎,我些牙左喎。
我:咁你咪睇完濕左成晚?
老婆:啱啱先睇完咋。
我:哦。
老婆:你send出嚟我都睇唔到嘅。我都唔係會員。
我:係喎,唔記得添,咁你點睇架?
老婆:係頭先Annie訓醒copy返啲字出嚟我先見到咋麻。
我:吓,有咁嘅事?
老婆:係啊,你又冇睇whatsapp啦。
我:係啊,諗住返嚟先慢慢睇。都唔知你地傾過計。
呢個時候諗住拎手機睇吓。
老婆:陣間先睇啊。(跟住誇坐喺我身上)
我:Sorry
跟住就起勢咁車,我就係咁揸佢,件絲質睡衣真係好順滑,再揸吓佢Pat pat,細佬已經頂住佢。然後老婆推我訓低,跟住錫我耳仔,再落頸,重種左粒草莓喺我心口,再奶我粒蓮,攪到我勁痕。然後再落,起身幫我解開條毛巾,咁我就順勢訓返好啲。大爺咁大字型訓喺張床度等住享受老婆為我服務。
跟住老婆就開始趴喺度幫我又吹又奶,攪到我好舒服,跟住我問老婆頭先粒震蛋呢,佢指住床頭枱面,除左震棒之外就係上次同Annie買果個Silver ball 嘅搖控。
咁我咪伸手攞左呢兩樣嘢,跟住㩒著個搖控器,老婆就開口啊一聲叫左出嚟,跟住再含住我。咁我話老婆不如我地玩69咯,於是老婆含住我轉個pat pat過嚟誇過我個頭,成個妹妹喺我眼對,而且條白色T back濕到透咗,妹妹口有一條嘢凸左出嚟,就係個ball嘅部份。
跟住我二話不說就lam落去啦,跟住老婆好自然咁縮,個pat pat提返高,我又要用手拉返佢落嚟我先有得lam,跟住我用手指拉開少少條T back,方便自己,先係進攻粒豆豆,老婆唔唔聲咁叫左陣,再成個妹妹由豆豆開始向上lam,再到會陰,跟住菊花,老婆叫左出嚟,放左口,再好落力咁含返深喉,我於是再lam得佢勁啲,專lam粒收縮左嘅菊花度,幾吓功夫,老婆就喺我個頭上面震,嚟左高潮。我停左口佢都重震緊,因為重有粒ball喺度。我於是叫老婆繼續趴喺度,我就起返身,再墊好條毛巾喺床,拎起支震棒就喺佢小腿開始隔住對絲襪,沿住吊襪帶經過佢嘅pat pat,慢慢咁震返落粒豆豆度,老婆已經叫到好大聲,條腰曲起左,我於是另一隻手按返低佢條腰,等個pat pat凸返出嚟,咁先易震到粒豆豆。
震多兩震老婆上身已經趴晒落床度,叫到變晒聲,話
老婆:啊。。我唔得啦。。。停。停啊。。。
一聽到咁我再將震棒加快。
老婆:啊。。。(叫得好長)。張床重要訓架啊。。。
我:放鬆啲。。冇事架。。
老婆:啊。。。啊啊。。。啊嚟啦。。。啊。
跟住就漏到條毛巾,T back ,絲襪全部濕晒,佢就全身訓晒落床係咁震,我就關晒啲機,慢慢咁除晒佢啲T back絲襪,拎返粒ball出嚟。佢就得返件吊帶裙仔。
我執一執張床就將老婆訓返好。
跟住慢慢拉低佢兩條吊帶,慢慢露出佢嘅大波,車搓左一陣拉彈左佢嘅乳頭一吓,然後趴落去摟住佢打返個車輪,佢就自動波M字腳咁等我嘅抽插。當我嘅細佬嚟到佢洞口就feel到好濕好舒服。
我慢慢咁進入,老婆就慢慢張開口,但未叫出聲,當我入左大半,我就一吓插到底,佢終於叫出啊一聲。跟住我慢慢一下一下入,佢就一吓一吓叫,慢慢咁加速之下,佢越叫越大聲,我就越插越快,跟住佢伸手拉我嘅pat pat,咁我知佢差唔多到,我就大力啲,插到最深,喺佢嘅面容扭曲同亂叫聲吓,我feel到佢越嚟越緊。。。
我:老婆你好窄啊。。。
老婆:啊。。咪你囉。。啊。。。(到左)
我:咁我射入去啦喎。
老婆係咁點頭。咁我就加到最快速摟到佢實一實咁中出左佢。
然後佢摟住我震左幾吓。
我就一直摟住佢同佢車,直到細佬軟返。
再拎紙巾抹乾淨老婆同自己。
然後我都訓落床摟住老婆車左陣。佢就好溫柔咁摟住我。
過多幾分鐘,手機又傳嚟訊息聲(其實頭先做嘅期間不斷都有)
老婆:肯定係個衰婆啦。
呢個時候我都拎返部電話睇下。嘩淨係我地個谷都幾十個訊息。
以下係大約內容:
======≠==============================
我:(引版條link)
老婆:都睇唔到嘅,咩嚟
(隔左好耐)
Annie:早晨愛人,咩啊,等我睇吓先
Annie:(我段文)
Annie:嘩,做乜一起身就收到啲咁激嘅嘢啊。好掂啊衰佬。攪到人地濕晒
Annie:果度要登入先睇到架,所以我貼比你睇
老婆:咩嚟架,我食緊飯,唔得閒睇住
Annie:同衰佬?
老婆:唔係啊,佢公司食飯,我同啲frd食緊
Annie:哦,咪我地四個果日玩嘅嘢囉,個衰佬用文字打左上去論壇比人睇啊
老婆:吓咁咪比人知道晒?
Annie:鬼知係你咩?得個英文名架咋
老婆:咁我返去先睇啦
Annie:睇完著返我留比你果套衫引吓衰佬啦,佢應該會好開心
Annie:我真係頂唔順,唔同你傾住。吹醒老公,整轉Morning Q先,你慢慢睇
(靜左一陣)
老婆:嘩。乜真係咁詳細,好似睇緊咸故咁嘅,啱啱沖完涼又濕晒啦
(又一陣之後)
Sam:@John攪到我晨早比人整醒下話
Sam:但又寫得好好,我知道晒你地果日點玩,哈哈,好正呀
Annie:好多細節我都唔記得左
Sam:佢地做乜冇晒反應
Annie:衰佬救緊火啦一定。May頭先濕晒啦
Annie:老公你都打一篇嚟睇吓
Sam:我先冇佢咁得閒
Annie:咁個故事先完整,而家冇左你地果part
Sam:有啲嘢打錯
Annie:例如?
Sam:果日喺戲院都冇卒到啊May
Annie:冇?我都見到架喎
Sam:我放粒震蛋入去咋
Annie:咪即係係囉
Sam:都唔同
Sam:老婆你返工小心啲,我而家都出門口
===================================
跟住我完事又加入
我:幾位愛人,你地果日表現得咁精彩我唔打低點得啊,你睇你地幾爽
Sam:咁你貼喺呢度咪得囉
我:貼出去比人睇吓,大家一齊爽吓麻。返正冇人知係你
Sam:做乜而家先蒲頭
我:你老婆咪講左囉,老婆睇完自己喺度玩,好彩我返得嚟合時
Annie:愛人有冇著返套戰衣同你玩
老婆:有
Annie:你地爽晒啦
我:ok啦,你地咪一樣
Annie:唔一樣,我趕住返工,玩左轉快嘅就要行
Annie:老公今晚唔準去街啊
Sam:遵命,咁你早啲返去琼乾水等我
Annie:好
老婆:你個淫娃
Annie:又話人淫
老婆:你係
Annie:我認,咁你呢?
老婆:唔係
Annie:咁唔係囉
老婆:專心返工啦你,我地訓啦,goodnight
Annie :goodnight 愛人們
我:goodnight 今晚玩得開心啲
Sam :goodnight

彩蛋完畢。
作者: 牙聰#    時間: 2019-10-2 17:52

作者: singgame2    時間: 2019-10-2 19:19

除左正唔知講咩好。
無人相都可以upload d玩具同靚衫相好正好多👍🏼
作者: 西部不安的腰部    時間: 2019-10-2 20:14

https://imgur.com/a/pKbrvDl
作者: 西部不安的腰部    時間: 2019-10-2 20:16

引用:
原帖由 singgame2 於 2019-10-2 07:19 PM 發表 查看引用來源
除左正唔知講咩好。
無人相都可以upload d玩具同靚衫相好正好多👍🏼
第一次原來攪張相都有難度
作者: bp-6m    時間: 2019-10-2 20:48

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2019-10-2 08:14 PM 發表 查看引用來源
https://imgur.com/a/pKbrvDl
你老婆肯同你著呢幾套衫,屌帶絲絨玩真開心,我老婆成日話麻煩吾著,真羨慕
作者: 隨心_隨意    時間: 2019-10-2 21:01

黑色果件係靚既
作者: 00ccbbaa    時間: 2019-10-2 21:11

作者: 00ccbbaa    時間: 2019-10-2 21:13

作者: lostergundam    時間: 2019-10-2 21:58

彩蛋好正,大家都玩得好投入啊
作者: 40人夫    時間: 2019-10-2 22:08

作者: 西部不安的腰部    時間: 2019-10-2 22:13

引用:
原帖由 40人夫 於 2019-10-2 10:08 PM 發表 查看引用來源

吸豆果個勁唔勁?
老婆話勁,初頭好唔舒服
作者: 西部不安的腰部    時間: 2019-10-2 23:03

引用:
原帖由 00ccbbaa 於 2019-10-2 09:13 PM 發表 查看引用來源

兩套都好正
冇錯一黑一白兩套唔同風格,都好正
作者: 西部不安的腰部    時間: 2019-10-2 23:06

引用:
原帖由 bp-6m 於 2019-10-2 08:48 PM 發表 查看引用來源

你老婆肯同你著呢幾套衫,屌帶絲絨玩真開心,我老婆成日話麻煩吾著,真羨慕
試吓你幫佢著?
作者: bp-6m    時間: 2019-10-2 23:26

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2019-10-2 11:06 PM 發表 查看引用來源

試吓你幫佢著?
試過了,希望同佢出去外國玩時,可以更放
作者: 西部不安的腰部    時間: 2019-10-2 23:28

引用:
原帖由 bp-6m 於 2019-10-2 11:26 PM 發表 查看引用來源

試過了,希望同佢出去外國玩時,可以更放
人在外地應該會放啲,又可以試吓唔好著,返正佢嫌煩,哈。
作者: couplelover    時間: 2019-10-3 00:38

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2019-10-2 11:28 PM 發表 查看引用來源

正師兄,記得咁清楚
作者: singgame2    時間: 2019-10-3 02:01

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2019-10-2 08:16 PM 發表 查看引用來源

第一次原來攪張相都有難度
立刻多好多畫面👏🏼👏🏼👏🏼
作者: bp-6m    時間: 2019-10-3 12:04

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2019-10-2 11:28 PM 發表 查看引用來源

佢好醒的,出到去飲兩杯就黎,一入酒店房就除我條褲,要含
作者: 00ccbbaa    時間: 2019-10-3 12:29

作者: 西部不安的腰部    時間: 2019-10-3 12:36

引用:
原帖由 bp-6m 於 2019-10-3 12:04 PM 發表 查看引用來源

佢好醒的,出到去飲兩杯就黎,一入酒店房就除我條褲,要含
樓上講得唔錯架試吓。
或者師兄分享吓平時點玩,你又想點玩,一齊研究吓
作者: bp-6m    時間: 2019-10-3 14:05

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2019-10-3 12:36 PM 發表 查看引用來源

樓上講得唔錯架試吓。
或者師兄分享吓平時點玩,你又想點玩,一齊研究吓
其實最怕另一半係飲到全醉,又要好小心睇住佢仆親,因為心痛,最正係7分醉,佢又知佢自己做緊乜,但要好似你地甘著哂戰遠更加無能,因為已經醉了,中間試探下佢想今晚點插?佢就好易濕,但永遠都不能試到佢,一條真腸插下邊,另外手搓條假插後邊
作者: 西部不安的腰部    時間: 2019-10-3 14:39

引用:
原帖由 bp-6m 於 2019-10-3 02:05 PM 發表 查看引用來源

其實最怕另一半係飲到全醉,又要好小心睇住佢仆親,因為心痛,最正係7分醉,佢又知佢自己做緊乜,但要好似你地甘著哂戰遠更加無能,因為已經醉了,中間試探下佢想今晚點插?佢就好易濕,但永遠都不能試到佢,一條真腸插下邊,另外手搓條假插後邊 ...
唔好比佢欴咁多囉
作者: bp-6m    時間: 2019-10-3 15:51

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2019-10-3 02:39 PM 發表 查看引用來源

唔好比佢欴咁多囉
佢好難的,一著左飲,就會追住飲
作者: 炎夏外圍的碼頭    時間: 2019-10-3 17:18

勵害,支持長文,簡直高潮迭起!
作者: 40人夫    時間: 2019-10-3 23:16

作者: 西部不安的腰部    時間: 2019-10-4 08:54

太震
作者: anny80h    時間: 2019-10-4 12:59

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2019-9-30 06:43 PM 發表 查看引用來源
咁我就拎走張頭先比Annie整濕晒嘅被,好彩張床單都未透到落去。我就叫Annie趴喺度,跟住打開佢張浴巾,鋪好喺佢身上等佢 ...
咁玩係好正,不過小心你老婆越來越大食
作者: 西部不安的腰部    時間: 2019-10-4 13:23

大食先好玩,不過冇咁易
作者: 更年大叔    時間: 2019-10-4 15:34

引用:
師兄文采真好,可以搵到合拍既朋友去試咁刺激既野,羨慕。
作者: 更年大叔    時間: 2019-10-4 15:45

引用:
同其他人玩,個感覺一定唔會好似你呢家咁enjoy.
你地識得互相尊重丫嘛。
作者: anny80h    時間: 2019-10-4 16:11

引用:
原帖由 西部不安的腰部 於 2019-10-4 01:23 PM 發表 查看引用來源
大食先好玩,不過冇咁易
我之前試過3對人去美國旅行時交換,一路換唔同老公好刺激。你地可以去加拿大揾佢地玩時試下
作者: 西部不安的腰部    時間: 2019-10-4 17:12

引用:
原帖由 更年大叔 於 2019-10-4 03:45 PM 發表 查看引用來源

同其他人玩,個感覺一定唔會好似你呢家咁enjoy.
你地識得互相尊重丫嘛。
互相尊重好重要

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)