188Channel

標題: 外出公幹認識了一個當地老板 [打印本頁]

作者: kwan027    時間: 2019-9-16 22:47     標題: 外出公幹認識了一個當地老板

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: temperamentstar    時間: 2019-9-16 23:27

引用:
原帖由 kwan027 於 2019-9-16 10:47 PM 發表 查看引用來源
話說外出時認識了一個開涼果店既老板,問佢請唔請人,佢二話不說就問我幾時開工,於是我就答應咗佢下星期一返工,當時我已經辭職對上份工安心做呢份工。
當我第一日返工,我咩都唔識做,老板好好人咩都親自教我,正當我去貨倉加嘢期間,突然間係我面前出現,捉住我隻手問我,第一日返工習唔習慣呀!辛唔辛苦,我話唔辛苦,都幾好。於是每日去貨倉期間佢都會走入嚟,有次我烏低身搬貨既時候,唔小心走咗光,我好尷尬走返出店門, ...
0分重作!
作者: bentayga    時間: 2019-9-17 08:57

夠鐘食藥!
作者: 7度    時間: 2019-9-17 19:08

引用:
原帖由 temperamentstar 於 2019-9-16 11:27 PM 發表 查看引用來源

0分重作!
點止0分 直情負数
作者: sg9394    時間: 2019-9-18 00:55

有院友走甩咗
作者: GEwailuen    時間: 2019-9-18 07:48

引用:
原帖由 kwan027 於 2019-9-16 10:47 PM 發表 查看引用來源
話說外出時認識了一個開涼果店既老板,問佢請唔請人,佢二話不說就問我幾時開工,於是我就答應咗佢下星期一返工,當時我已經辭職對上份工安心做呢份工。
當我第一日返工,我咩都唔識做,老板好好人咩都親自教我,正當我去貨倉加嘢期間,突然間係我面前出現,捉住我隻手問我,第一日返工習唔習慣呀!辛唔辛苦,我話唔辛苦,都幾好。於是每日去貨倉期間佢都會走入嚟,有次我烏低身搬貨既時候,唔小心走咗光,我好尷尬走返出店門, ...
零分重作
作者: mtvong    時間: 2019-9-20 15:06

:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: 故事唔多通暢~~  
作者: ABC_Baba    時間: 2019-9-21 08:37

作者: 肥星星    時間: 2019-9-23 06:50

淨係由車抱入間房到,已經笑左la  

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)