188Channel

標題: 同居女友(20歲真軍篇) [打印本頁]

作者: 香煎性感的牛牛    時間: 2019-9-12 22:28     標題: 同居女友(20歲真軍篇)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 曼市一哥曼城    時間: 2019-9-12 22:45

支持
有無靚腿相
作者: 不毛之地    時間: 2019-9-13 00:39

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 12-9-2019 22:28 發表 查看引用來源
原來打真軍嘅感覺係咁爽㗎……

終於到女朋友20歲嘅生日,同佢book咗間酒店慶祝佢嘅成人禮,亦都係佢第一日同我同居嘅日子

個衰女包嗰日著到鬼死咁靚,生日啫,都唔使咁少布嫁,連身吊帶短裙+長腿高踭鞋,仲要show下事業線,搞到我一度食飯一到扯曬旗,上到酒店房,喺浴室沖涼嘅時候,都忍唔住磨咗佢下面幾十下,佢亦都幫我含咗幾輪,望住佢楚楚可憐嘅樣,加上一對 32B既粉嫩車頭燈, 跪喺浴 ...
我同老婆(當年仲係女友)都係頭兩年keep住有帶套,之後食咗藥試過打真軍中出之後係返唔到轉頭。仲記得第一次中出係有少少怯,之後淨係講中出都有好多花臣,例如著住條T-back屌,射完將條
T-back移返正,等啲米青唔好流出嚟,回完氣屌多次,嗰種滑潺潺同一般西水好唔同,插插吓上一round米青會起白泡。
又或者射門口,隻鮑魚本身西水濕淋淋再加米青,最後用手摔勻,望到都硬,用支棒磨吓好快可以第二Q。
作者: 香煎性感的牛牛    時間: 2019-9-13 07:22

多謝師兄嘅賜教 原來可以咁多玩法, 不過 打真軍嘅滿足感 真係令人返唔到轉頭, 不過冇左個套阻隔, 隨時將佢喺任何地方都就地正法, 諗起都爽 之後再同大家分享
作者: 赤腳小子去燒蠔    時間: 2019-9-13 11:51

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2019-9-12 10:28 PM 發表 查看引用來源

終於到女朋友20歲嘅生日,同佢book咗間酒店慶祝佢嘅成人禮,亦都係佢第一日同我同居嘅日子

個衰女包嗰日著到鬼死咁靚,生日啫,都唔使咁少布嫁,連身吊帶短裙+長腿高踭鞋,仲要show下事業線,搞到我一度食飯一到扯曬旗,上到酒店房,喺浴室沖涼嘅時候,都忍唔住磨咗佢下面幾十下,佢亦都幫我含咗幾輪,望住佢楚楚可憐嘅樣,加上一對 32B既粉嫩車頭燈, 跪喺浴 ...
爽死啦師兄
作者: sc429hk    時間: 2019-9-13 13:11

支持, 很爽吧 !!!
作者: 不毛之地    時間: 2019-9-13 13:21

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 13-9-2019 07:22 發表 查看引用來源
多謝師兄嘅賜教 原來可以咁多玩法, 不過 打真軍嘅滿足感 真係令人返唔到轉頭, 不過冇左個套阻隔, 隨時將佢喺任何地方都就地正法, 諗起都爽 之後再同大家分享 ...
研究吓啫,我都係睇AV學,我哋好奇怪,所有SM、肛交、多P、主僕、古靈精怪嘢全部都唔玩,淨係玩米青,有次老婆大住個肚,我又谷咗好耐,於是佢除晒衫幫我出火,原本想口爆,最後用手chok嗰幾吓太應棍,走火射到佢成日都係,由條頸開始,流到落對波同肚腩都係,咁壯觀,順手起佢body摔勻啲米青,搞到連我自己成手都係,再將啲米青摔去佢隻鮑魚度,視覺效果一流。
生完之後,對波谷奶由34吋升到37吋,有次就射叫佢夾住對波,起條波罅夾住射,最後磨到啲米青白白地起泡,未軟之前再插返入鮑魚度,爽YY
作者: 香煎性感的牛牛    時間: 2019-9-13 21:47

最重要係見到自己啲精射晒喺佢身上,仲要射完之後唔清潔大覺訓
作者: paulgortoronto    時間: 2019-9-14 00:52

引用:
原帖由 不毛之地 於 2019-9-13 12:39 AM 發表 查看引用來源
我同老婆(當年仲係女友)都係頭兩年keep住有帶套,之後食咗藥試過打真軍中出之後係返唔到轉頭。仲記得第一次中出係有少少怯,之後淨係講中出都有好多花臣,例如著住條T-back屌,射完將條
T-back移返正,等啲米青唔好流出嚟,回完氣屌多次,嗰種滑潺潺同一般西水好唔同,插插吓上一round米青會起白泡。
又或者射門口,隻鮑魚本身西水濕淋淋再加米青,最後用手摔勻,望到都硬,用支棒磨吓好快可 ...
師兄,我同老婆都有咁玩過,不過佢著lace底底,拉開一邊後插到射,之後還原返條底底,睇到d精流出黎,然後濕透條底底
作者: paulgortoronto    時間: 2019-9-14 01:00

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2019-9-12 10:28 PM 發表 查看引用來源

個衰女包嗰日著到鬼死咁靚,生日啫,都唔使咁少布嫁,連身吊帶短裙+長腿高踭鞋,仲要show下事業線,搞到我一度食飯一到扯曬旗,上到酒店房,喺浴室沖涼嘅時候,都忍唔住磨咗佢下面幾十下,佢亦都幫我含咗幾輪,望住佢楚楚可憐嘅樣,加上一對  ...
我老婆試過咁玩法, 女上騎射,之後掹返出黎,睇住d精流由個閪流出黎,不過自已最後一身精… 又試過男上要老婆M字腳,之後內射晒入去, 要佢保持M字腳, 睇住d精不停流返出黎, 佢就一味兜住d精, 笑死我
作者: paulgortoronto    時間: 2019-9-14 01:09

引用:
原帖由 不毛之地 於 2019-9-13 01:21 PM 發表 查看引用來源

研究吓啫,我都係睇AV學,我哋好奇怪,所有SM、肛交、多P、主僕、古靈精怪嘢全部都唔玩,淨係玩米青,有次老婆大住個肚,我又谷咗好耐,於是佢除晒衫幫我出火,原本想口爆,最後用手chok嗰幾吓太應棍,走火射到佢成日都係,由條頸開始,流到落對波同肚腩都係,咁壯觀,順手起佢body摔勻啲米青,搞到連我自己成手都係,再將啲米青摔去佢隻鮑魚度,視覺效果一流。
生完之後,對波谷奶由34吋升到37吋,有 ...
Yeah, 大肚時一時要咁玩,我老婆又系咁,除晒衫,企系地幫我口爆,最後我射果時拎出射系胸,睇住D精落個肚,老婆仲要話D精好多好暖….
生完谷奶仲好玩,半夜谷系上黎,女上畏我飲奶…谷奶大個size就可以夾腸仔,有幾次玩夾腸仔時,佢又標奶,奶當KY用繼續夾到射,最後佢頸同胸都系,奶同精都分唔到, 超淫盪畫面
作者: 不毛之地    時間: 2019-9-14 01:19

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 13-9-2019 21:47 發表 查看引用來源
最重要係見到自己啲精射晒喺佢身上,仲要射完之後唔清潔大覺訓
內射完攬住瞓,隔咗一晚會有啲腥臭味,而通常第二朝磨磨吓又會整劑morning Q,入面滑到飛起,不過我戒咗,因為咁樣唔係咁衛生,女仔下面好易發炎
作者: 香煎性感的牛牛    時間: 2019-9-14 01:23

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2019-9-14 01:09 AM 發表 查看引用來源

Yeah, 大肚時一時要咁玩,我老婆又系咁,除晒衫,企系地幫我口爆,最後我射果時拎出射系胸,睇住D精落個肚,老婆仲要話D精好多好暖….
生完谷奶仲好玩,半夜谷系上黎,女上畏我飲奶…谷奶大個size就可以夾腸仔,有幾次玩夾腸仔時,佢又標奶,奶當KY用繼續夾到射,最後佢頸同胸都系,奶同精都分唔到, 超淫盪畫面 ...
搞到佢一身精,超淫盪畫面,正!視覺享受係好重要。
作者: 香煎性感的牛牛    時間: 2019-9-14 01:27

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2019-9-14 01:23 AM 發表 查看引用來源

條女幫自己吹,我企係到,俾佢吹到成身軟晒,企吾穩,有時玩埋制服,學妹、女僕之類,好易走火
作者: 不毛之地    時間: 2019-9-14 01:29

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 14-9-2019 01:09 發表 查看引用來源

生完谷奶仲好玩,半夜谷系上黎,女上畏我飲奶…谷奶大個size就可以夾腸仔,有幾次玩夾腸仔時,佢又標奶,奶當KY用繼續夾到射,最後佢頸同胸都系,奶同精都分唔到, 超淫盪畫面 ...
餵人奶嗰段時間呎吋大咗之外,連粒乳暈都大咗,未生之前都有一個五蚊銀咁大,生完大咗一半,仲要粒乳頭好似粟米咁大粒,好好啜
作者: paulgortoronto    時間: 2019-9-14 02:10

引用:
原帖由 不毛之地 於 2019-9-14 01:19 AM 發表 查看引用來源

內射完攬住瞓,隔咗一晚會有啲腥臭味,而通常第二朝磨磨吓又會整劑morning Q,入面滑到飛起,不過我戒咗,因為咁樣唔係咁衛生,女仔下面好易發炎 ...
的確係,試過,老婆要停賽一星期:smile_13:
作者: paulgortoronto    時間: 2019-9-14 02:18

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2019-9-14 01:23 AM 發表 查看引用來源

最淫盪係老婆一d唔覺得污糟, 玩左右手過精, 然後好似搽CREAM咁再幫我打多幾嘢
作者: paulgortoronto    時間: 2019-9-14 02:19

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2019-9-14 01:27 AM 發表 查看引用來源

條女幫自己吹,我企係到,俾佢吹到成身軟晒,企吾穩,有時玩埋制服,學妹、女僕之類,好易走火
企係到有冇單手OR雙手揸住佢個頭
作者: paulgortoronto    時間: 2019-9-14 02:21

引用:
原帖由 不毛之地 於 2019-9-14 01:29 AM 發表 查看引用來源

餵人奶嗰段時間呎吋大咗之外,連粒乳暈都大咗,未生之前都有一個五蚊銀咁大,生完大咗一半,仲要粒乳頭好似粟米咁大粒,好好啜
EXACTLY! 粒乳暈大咗!!! 仲敏感左, 仲會必奶... :smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:
作者: paulgortoronto    時間: 2019-9-14 02:26

引用:
原帖由 不毛之地 於 2019-9-14 01:29 AM 發表 查看引用來源

師兄,有冇覺得生完,未修身時都好好吊? 我老婆未有bb時係瘦底,生完未修身,個PAT有肉地,側插時好緊,兩邊肉夾到實一實,試過5分鐘繳左械
作者: 高速吸引    時間: 2019-9-14 09:46

呢日之後,師兄應該可以唔使再幫襯安全套公司D產品啦
更加唔使買ky,出左頭一Q之後已經有天然既ky喺體內:smile_30:
作者: 香煎性感的牛牛    時間: 2019-9-14 09:57

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2019-9-14 02:10 AM 發表 查看引用來源

的確係,試過,老婆要停賽一星期:smile_13:
試過呀,停左一個星期。當俾自己休息下,儲番一個星期,下星期d精多到呢,仲可以一晚兩Q
作者: 香煎性感的牛牛    時間: 2019-9-14 10:00

引用:

聽聞大肚婆都好正,一路插,見仲佢俾自己搞大個肚,好有成功感,可惜我仲未到這階段
作者: 香煎性感的牛牛    時間: 2019-9-14 10:08

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2019-9-14 02:19 AM 發表 查看引用來源

企係到有冇單手OR雙手揸住佢個頭
有呀,經常係咁,仲要臨射時出番嚟',射晒落佢心口,大脾,難得條女玩得,仲鐘意我粗粗d都得,滿足晒我d大男人心態,帝王級享受, 溝過咁多條女 曰
取好玩就係呢個 仲要後生20歲 囡,番唔到轉頭。
作者: 香煎性感的牛牛    時間: 2019-9-15 00:12

引用:
原帖由 曼市一哥曼城 於 2019-9-12 10:45 PM 發表 查看引用來源
支持
有無靚腿相
如果有師兄想睇post一張半張都可以
作者: 不毛之地    時間: 2019-9-15 03:43

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 14-9-2019 02:26 發表 查看引用來源

師兄,有冇覺得生完,未修身時都好好吊? 我老婆未有bb時係瘦底,生完未修身,個PAT有肉地,側插時好緊,兩邊肉夾到實一實,試過5分鐘繳左械
都係嘅,我老婆幫我生咗兩件,原本身型好fit,155cm 34c-25-35,每一胎都會肥少少,好彩我鍾意肥妹,所以冇叫佢減,而家變咗37c-29-37,每次屌見佢肉騰騰特別high,下面當然冇最初咁緊,但係西水比以前多,仲有一次插插吓潮吹咗,

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)