188Channel

標題: 哈哈哈 [打印本頁]

作者: mailtopong    時間: 2019-9-5 14:42     標題: 哈哈哈

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: mrfour1973    時間: 2019-9-5 15:47

引用:
原帖由 mailtopong 於 2019-9-5 02:42 PM 發表 查看引用來源
話說我嗰陣single,成日搵人搞嘢,有個女仔好多年前已經喑戀我,只係我嗰陣有拖拍,冇理佢, 到我真係single嗰陣就約佢出嚟

嗰陣佢已經係兩個小朋友個媽媽,約咗我去食糖水, 食緊嗰陣, 佢問我感情事, 我話我都好horny. 跟住佢話佢一直都好鐘意我, 其實我真係冇諗其他嘢, 整係想同佢傾下計, 因為我都食佢唔落, 可能佢有d肥. 食完糖水我就去遊車河, 佢突然間問我有冇試過一路渣車比人 ...
放心 她冇話關你事
作者: HARGREAVES1    時間: 2019-9-5 16:55

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2019-9-5 03:47 PM 發表 查看引用來源

放心 她冇話關你事
可能係張三又或者係李四
作者: camusckn    時間: 2019-9-5 18:08

作者: CCandy    時間: 2019-9-5 19:50

引用:
原帖由 mailtopong 於 5-9-2019 14:42 發表 查看引用來源
話說我嗰陣single,成日搵人搞嘢,有個女仔好多年前已經喑戀我,只係我嗰陣有拖拍,冇理佢, 到我真係single嗰陣就約佢出嚟

嗰陣佢已經係兩個小朋友個媽媽,約咗我去食糖水, 食緊嗰陣, 佢問我感情事, 我話我都好horny. 跟住佢話佢一直都好鐘意我, 其實我真係冇諗其他嘢, 整係想同佢傾下計, 因為我都食佢唔落, 可能佢有d肥. 食完糖水我就去遊車河, 佢突然間問我有冇試過一路渣車比人 ...
愛惜生命 以後記得帶套
作者: 天河浪人    時間: 2019-9-6 00:58

引用:
原帖由 camusckn 於 2019-9-5 06:08 PM 發表 查看引用來源
個故事好似有d問題
1) 點解條女喺車度幫你吹果陣唔話你大碌 , 返而去到佢屋企先話樓主大碌 ?! 莫非樓主喺唔同地方 , 條J址旗有唔同長度 ?!!!
2) 去到條女屋企見到d細路喺度瞓 , 咁邊個照顧d 細路 ?! ...
1易解釋既 ,未扯恆有機會差2-4cm
2就難理解D ,兩個BB隨地訓 ? 定兩個3-4歲隨地訓 ,而佢地唔會同老豆報串老母帶人番黎
作者: bentayga    時間: 2019-9-6 14:54

夫之目前?
作者: 8862    時間: 2019-9-6 15:44

故事結構有缺失
作者: 8862    時間: 2019-9-6 17:05

故事結構有缺失
作者: TinGorTinGor    時間: 2019-9-6 18:06

借問聲佢老公喺邊呢?
作者: freepic1iman_dc    時間: 2019-9-7 13:56

引用:
原帖由 mailtopong 於 2019-9-5 14:42 發表 查看引用來源

直入中出無手尾,
可遇不可求嘅機會。。。。
作者: mtvong    時間: 2019-9-7 15:20

引用:
原帖由 天河浪人 於 2019-9-6 12:58 AM 發表 查看引用來源

1易解釋既 ,未扯恆有機會差2-4cm
2就難理解D ,兩個BB隨地訓 ? 定兩個3-4歲隨地訓 ,而佢地唔會同老豆報串老母帶人番黎
:smile_30::smile_30:聽故唔好博故啦 !  好難至諗到個故事架 !
作者: itti26    時間: 2019-9-7 17:42

引用:
原帖由 mailtopong 於 2019-9-5 02:42 PM 發表 查看引用來源

改改故事,話帶返自己屋企好似完美啲
作者: wantanly    時間: 2019-9-7 21:22

出黎玩到有左咁失策?
作者: ctboy    時間: 2019-9-8 11:47

我都有類似經歷搞大左個淫妻個度. 佢有戴子宮環嘅但係一次好激過程屌到佢出血,當時大家只是stop左clean up, 唔知道其實當時係整鬆左個環,之後連續日日扑嘢一日3-4Q扑左5日之後過左一段時候佢發現有左無可奈何下要落左. feel so bad for her 冇唸到搞出人命. 
作者: 不毛之地    時間: 2019-9-8 12:28

引用:
原帖由 ctboy 於 8-9-2019 11:47 發表 查看引用來源
我都有類似經歷搞大左個淫妻個度. 佢有戴子宮環嘅但係一次好激過程屌到佢出血,當時大家只是stop左clean up, 唔知道其實當時係整鬆左個環,之後連續日日扑嘢一日3-4Q扑左5日之後過左一段時候佢發現有左無可奈何下要落左. feel so bad for her 冇唸到搞出人命.  ...
屌到子宮環都爛埋
作者: 小Tbaby    時間: 2019-9-8 13:16

引用:
原帖由 ctboy 於 2019-9-8 11:47 AM 發表 查看引用來源
我都有類似經歷搞大左個淫妻個度. 佢有戴子宮環嘅但係一次好激過程屌到佢出血,當時大家只是stop左clean up, 唔知道其實當時係整鬆左個環,之後連續日日扑嘢一日3-4Q扑左5日之後過左一段時候佢發現有左無可奈何下要落左. feel so bad for her 冇唸到搞出人命.  ...
點樣可以激到出血😂😂
同埋連續扑五日之後停左一排
你又知道係你既?
作者: ctboy    時間: 2019-9-8 18:35

引用:
原帖由 小Tbaby 於 2019-9-8 01:16 PM 發表 查看引用來源

點樣可以激到出血😂😂
同埋連續扑五日之後停左一排
你又知道係你既?
我都唔知係咪我嘅不過出血個係係第一日之後日日都係同我,咁話係我搞出黎嘅都講得過去嘅. 至於點激其實就係doggie咁插佢可能咁啱插得太入了到,又係裡面隊唔同位置. 我都唔太清楚為什麼啦
作者: 小Tbaby    時間: 2019-9-8 20:09

引用:
原帖由 ctboy 於 2019-9-8 06:35 PM 發表 查看引用來源

我都唔知係咪我嘅不過出血個係係第一日之後日日都係同我,咁話係我搞出黎嘅都講得過去嘅. 至於點激其實就係doggie咁插佢可能咁啱插得太入了到,又係裡面隊唔同位置. 我都唔太清楚為什麼啦 ...
落得應該係你啦😂
不過佢整損左你仲連續幾日每日幾q咁扑
都好難唔係你🤣
你既精力太強  日日都得
作者: kejohn    時間: 2019-9-8 20:35

除非對手好勁...好淫:smile_30:
作者: kejohn    時間: 2019-9-8 20:35

除非對手好勁...好淫:smile_30:
作者: lung279    時間: 2019-9-9 01:24

作者: Hkwargod    時間: 2019-9-9 09:57

引用:
原帖由 lung279 於 2019-9-9 01:24 AM 發表 查看引用來源
我都試過 又係落左先講我聽
果時周條女係sp關係?
冇用套?
作者: 卜卜星    時間: 2019-9-9 10:17

条女本来就系比另一个搞大,点知道赖唔上,米稳你补上咯。。。
作者: ctboy    時間: 2019-9-9 20:39

引用:
原帖由 小Tbaby 於 2019-9-8 08:09 PM 發表 查看引用來源

落得應該係你啦😂
不過佢整損左你仲連續幾日每日幾q咁扑
都好難唔係你🤣
你既精力太強  日日都得
睇對手啦夠淫夠正真係停唔到
作者: 小Tbaby    時間: 2019-9-9 21:36

引用:
原帖由 lung279 於 2019-9-9 01:24 AM 發表 查看引用來源
我都試過 又係落左先講我聽
咁唔通未落問你意見?你會要?
作者: 小Tbaby    時間: 2019-9-9 21:36

引用:
原帖由 ctboy 於 2019-9-9 08:39 PM 發表 查看引用來源

睇對手啦夠淫夠正真係停唔到
失控🤣
作者: wantanly    時間: 2019-9-9 22:51

進入左身體後的抽動真係難以抗拒,有時第一次有帶,對手表現好又真係想再high唔使佢帶
作者: 人情勢利    時間: 2019-9-9 23:25

作者: sc429hk    時間: 2019-9-10 12:29

勁👍🏻
出血咁犀利!
作者: AlexChn    時間: 2019-9-10 21:44

作者: gut-gut    時間: 2019-9-11 16:22

作者: 豬姐    時間: 2019-9-11 17:27

作者: benng2012    時間: 2019-9-18 09:04

有時識耐左,知咩人,信得過,真的會博博🤭
作者: sagax    時間: 2019-9-18 10:17

引用:
原帖由 benng2012 於 2019-9-18 09:04 AM 發表 查看引用來源
有時識耐左,知咩人,信得過,真的會博博🤭
好同意師兄所講~
作者: kwongsun1983    時間: 2019-9-18 18:30

事情好似發展得太快......:smile_14: :smile_14:
作者: joseph1203    時間: 2019-9-18 18:42

作者: 高速吸引    時間: 2019-9-18 21:37

真心講,就算食藥/用套都唔係完全百分百避到,相信女既都明白,所以無怪到你,但始終生出來就真係手尾長...
作者: Godofjj    時間: 2019-9-19 14:21

又話食唔落最後都食咁多次,又要食又要話人:smile_15:
作者: 西瓜爱吃海鲜4    時間: 2019-9-20 10:47

作者: 天生蠢材必無用    時間: 2019-9-22 22:59

引用:
原帖由 8862 於 2019-9-6 03:44 PM 發表 查看引用來源
故事結構有缺失
聽故唔好駁故

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)