188Channel

標題: 尋日去樓上骨一肚氣 [打印本頁]

作者: garychow1984    時間: 2019-8-31 14:39     標題: 尋日去樓上骨一肚氣

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: Jaylam    時間: 2019-8-31 15:28

咁嘅態度邊有返頭客!
作者: da_dom4000    時間: 2019-8-31 15:30

我都少去樓上骨, 但有時係度睇其他 C-Hing 有些土瓜灣及九龍城的報告後, 亦有試過, 都OK喎...
作者: garychow1984    時間: 2019-8-31 15:35

引用:
原帖由 da_dom4000 於 2019-8-31 03:30 PM 發表 查看引用來源
我都少去樓上骨, 但有時係度睇其他 C-Hing 有些土瓜灣及九龍城的報告後, 亦有試過, 都OK喎...
你講係樓上骨定足仔呀?
足仔反而有好啲,樓上骨真係無咩好
一黎樓上骨多數年紀大,二黎佢地自己做生意,有客打黎佢地一定會接
所以成日都唔會專心按...
作者: 師奶最愛    時間: 2019-8-31 18:59

引用:
原帖由 garychow1984 於 2019-8-31 03:35 PM 發表 查看引用來源

你講係樓上骨定足仔呀?
足仔反而有好啲,樓上骨真係無咩好
一黎樓上骨多數年紀大,二黎佢地自己做生意,有客打黎佢地一定會接
所以成日都唔會專心按... ...
唔係話边過 因樓上骨係個體經營 每一個客都係錢 多一個得一個 所以都唔可以怪佢地咁緊張 當然好似師兄個果咁過份就一定唔收貨
作者: kalok2009    時間: 2019-8-31 21:08

引用:
原帖由 garychow1984 於 2019-8-31 02:39 PM 發表 查看引用來源
話說尋日去旺角某樓上骨,講好價錢入房
按摩期間佢係度睇下電視,我都無咩所謂
但佢電話一有訊息嚮就睇下,一時單手按,一時就話等一等,等我覆個訊息先,跟住我都忍唔住開口話不如按完先覆啦,佢就好似好火咁話:
按完先覆我咪覆唔到個客要個客等囉,我做左咁耐都未試過有客咁講...
我話你按得好我都會返頭搵你...佢就話,我大把返頭客...
最後我唯有講句唔好意思打完場,按摩期間佢都好古怪,推油推左一 ...
似足佐敦WS 40G嗰個 40+ 嬸嬸
一路按 
一路覆信息,接電話
伏到pk
作者: eg9523    時間: 2019-8-31 21:40

冇第二次啦.
全無職業道德.
作者: kamshek    時間: 2019-8-31 22:38

引用:
原帖由 garychow1984 於 2019-8-31 02:39 PM 發表 查看引用來源
但佢電話一有訊息嚮就睇下,一時單手按,一時就話等一等,等我覆個訊息先,跟住我都忍唔住開口話不如按完先覆啦,佢就好似好火咁話:
按完先覆我咪覆唔到個客要個客等囉,我做左咁耐都未試過有客咁講...
最後我唯有講句唔好意思打完場,按摩期間佢都好古怪,推油推左一 ...
:chcz_13:  咁撚福街嘅,應該俾大家知道唔好DM,留番佢啲返頭客包場啦﹗  :chcz_14:
作者: yanking200x    時間: 2019-8-31 23:14

出來玩 好講運氣
作者: ScoutDant    時間: 2019-8-31 23:34

事實係好普遍,有啲好啲嘅就單手按,單手覆(我諗多數用公仔或抄貼回覆啩),若果密咗啲,我會開聲話不如你正正經經覆咗佢,講完好多都覺得唔好意思,咁先再落去十分八分鐘真按,電話尼樣嘢,真係又愛又恨,但想想,自己都往往係打入去嗰個,個心就可以接受多啲 :smile_27:
作者: YuanYuan    時間: 2019-9-1 00:17

咁如果條女帶住耳機再用語音拼文字回訊息,但雙手keep住按,咁又點呢 !!! 你又會唔會屌佢話佢對你唔專心一意呢!!! 咪On9再玩埋呢d樓上乜樓上乜,呢d產業已經變曬質,你唔好彩出世遲咗十幾年,九零至二千年代係好多新移民靚輕中做,服務一流,但當時東莞都好多嘢玩所以先發展得比較慢。想出嘢一係食企街,一係返SZ揼貴場!!!
作者: garychow1984    時間: 2019-9-1 11:10

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2019-8-31 11:34 PM 發表 查看引用來源
事實係好普遍,有啲好啲嘅就單手按,單手覆(我諗多數用公仔或抄貼回覆啩),若果密咗啲,我會開聲話不如你正正經經覆咗佢,講完好多都覺得唔好意思,咁先再落去十分八分鐘真按,電話尼樣嘢,真係又愛又恨,但想想,自己都往往係打入去嗰個,個心就可以接受多啲 :smile_27: ...
所以話無下次,唔會再玩樓上骨
明白自己一個人做生意,當然會緊張d搵客
但我呢一刻俾左錢當然希望個技師會專心d按,
所以下次都係去返足仔,或大d桑拿玩算
作者: abcd812hk    時間: 2019-9-1 12:00

作者: 中村雅俊    時間: 2019-9-1 12:31

我覺得呢個行業已經變曬質
做嚟做去都係呢班人,完全冇新血加盟
而呢班舊人又冇增值自己,再加上年紀越嚟越大
有時間上去足仔探險好過:smile_13:
作者: 文武筆    時間: 2019-9-1 16:11

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: tonygolf    時間: 2019-9-1 17:11

作者: garychow1984    時間: 2019-9-1 20:09

引用:
原帖由 文武筆 於 2019-9-1 04:11 PM 發表 查看引用來源
師兄開佢架步地址,提示一下各兄弟,免跌$$$
我只可以講個大廈名第一個字係數目字
作者: ScoutDant    時間: 2019-9-1 20:55

引用:
原帖由 garychow1984 於 2019-9-1 08:09 PM 發表 查看引用來源
我只可以講個大廈名第一個字係數目字
唔覺係寳?嗰度真係無幾多正評:smile_27:
作者: YuanYuan    時間: 2019-9-1 22:20

5寶出晒名呃9人,8真就踏實d不過就熟女多
作者: qwertyuiop2016    時間: 2019-9-2 01:05

我有個好辨法,樓主下次揾個老大媽揼一定唔會有呢d情況出現。

因為無客揾佢揼,所以唔駛覆客人。
作者: 快快去    時間: 2019-9-2 12:19

引用:
叫雞好過,佢一聽電話就插到佢講唔到電話,對方剩係聽到嗯嗯聲。
作者: kensen    時間: 2019-9-3 12:52

作者: credit61    時間: 2019-9-4 00:02

但夾腸又係好少有既體驗
作者: 馬甲奇俠    時間: 2019-9-4 02:20

引用:
原帖由 garychow1984 於 1-9-2019 11:10 AM 發表 查看引用來源

所以話無下次,唔會再玩樓上骨
明白自己一個人做生意,當然會緊張d搵客
但我呢一刻俾左錢當然希望個技師會專心d按,
所以下次都係去返足仔,或大d桑拿玩算 ...
足仔即係Spa??
如果唔係又點玩法? Thx!!
作者: YuanYuan    時間: 2019-9-4 10:16

引用:
原帖由 快快去 於 2019-9-2 12:19 發表 查看引用來源

叫雞好過,佢一聽電話就插到佢講唔到電話,對方剩係聽到嗯嗯聲。
有晩係老冠屌緊件高挑長腿時,佢電話響話要聽電話因為怕有突發事情,佢一路講我一路大大力打樁機咁,佢都講唔倒嘢,我邊笑邊屌差d軟鞭!!!
作者: @_@007    時間: 2019-9-5 01:39

作者: clarkkent    時間: 2019-9-6 11:13

玩咗十多年一樓一及上樓骨,總括嚟講99%都唔掂,求其按,吹就10秒。
作者: 核心邊緣的膠袋    時間: 2019-9-6 18:53

作者: gRyQWJ    時間: 2019-9-7 14:27

作者: 潮安Z    時間: 2019-9-7 20:40

作者: Damnshitchinky    時間: 2019-9-8 21:44

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)