188Channel

標題: 未插先射既男人的第三次 [打印本頁]

作者: Juicyhornybaby    時間: 2019-8-17 00:38     標題: 未插先射既男人的第三次

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: constitute    時間: 2019-8-17 00:42

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: ccy304    時間: 2019-8-17 00:47

師姐......係我唔會俾第三次機會佢......
Anyway真心想師姐分享相,想睇下師姐身材,特別係一線鮑,希望有機會啦。
作者: constitute    時間: 2019-8-17 00:49

一線閪加32d絕對係極品,我有過一條女都係一線閪,不過佢係飛機場⋯⋯

幾多歲以上先吸引到妳既?
作者: kennychan1989    時間: 2019-8-17 00:50

佢真係有早洩問題,冇理由快得咁緊要
作者: ffdq5    時間: 2019-8-17 01:07

太嘥料,明知自己唔得,事前應該食定十粒偉哥,插晒你上中下三個窿,要你high足一整晚。
作者: I-love-you    時間: 2019-8-17 01:40

乜咁嘥料㗎???
你咪又一次失望囉???? 之後點呀??? 即刻走人???
作者: funnyworld    時間: 2019-8-17 01:42

引用:
原帖由 Juicyhornybaby 於 2019-8-17 12:38 AM 發表 查看引用來源
係分享故事前,我有幾樣野想講。。。
第一,有人唔知係真心質疑我,定想用激將法我俾相,成日話我係男人: 如果你覺得係,你可以唔睇,唔該唔好再PM我。但如果你覺得可以甘樣令我send相俾你?你太天真啦。。。
第二,有人質疑我作故事。好,你唔喜歡,可以唔睇。乜要你相信女仔會咸濕係好難咩?女仔唔可以鐘意扑野咩?就係因為平時唔可以明正言順去講,所以我選擇係呢度分享,有問題既,你可以唔睇。但唔好質疑呢個世 ...
似乎佢最好打咗一次先好見你...btw, 樓主一定好L正
作者: s0380003    時間: 2019-8-17 03:05

啱啱臨訓前諗住追下post, 見到師姐你呢個post之後即刻笑到起左身, feel到好無奈 XDD
作者: BL131    時間: 2019-8-17 06:44

咁都仲有第3次😂😂😂
作者: 不停索    時間: 2019-8-17 07:44

引用:
原帖由 Juicyhornybaby 於 2019-8-17 12:38 AM 發表 查看引用來源
第一,有人唔知係真心質疑我,定想用激將法我俾相,成日話我係男人: 如果你覺得係,你可以唔睇,唔該唔好再PM我。但如果你覺得可以甘樣令我send相俾你?你太天真啦。。。
第二,有人質疑我作故事。好,你唔喜歡,可以唔睇。乜要你相信女仔會咸濕係好難咩?女仔唔可以鐘意扑野咩?就係因為平時唔可以明正言順去講,所以我選擇係呢度分享,有問題既,你可以唔睇。但唔好質疑呢個世 ...
師姐好嘢。。我係妳粉絲。。繼續出包膠
作者: 不毛之地    時間: 2019-8-17 08:05

引用:
原帖由 funnyworld 於 17-8-2019 01:42 發表 查看引用來源

似乎佢最好打咗一次先好見你...btw, 樓主一定好L正
打一次咪制,隨時起唔到機添呀
作者: 7度    時間: 2019-8-17 08:18

一線鮑是鮑魚界頂級貨 100隻之中都未必有一隻🤣
作者: cola1915    時間: 2019-8-17 08:41

我絕對相信師姐咸濕,每個人都有性需要,只是多與少。
另外真心想師姐分享相,想睇下師姐身材,特別係一線鮑,希望有機會啦。
最後你d慾火如何救熄?
作者: dgloragain    時間: 2019-8-17 09:49

算把啦,靚女 妳點解仲比機會佢呢??我真系好妒忌,佢有自知之明,就會pa定嘢先啦,佢係妳老闆朋友,應該都係成功人士,但對於性表現一d都吾在意,我覺得佢唔係好尊重妳lor
作者: hli9    時間: 2019-8-17 09:56

個男人真係好易射,
作者: etyc    時間: 2019-8-17 10:25

引用:
三次機會都用哂,睇嚟師妹都係要揾過第二個😂,唔知我有無咁嘅榮幸,可以滿足吓妳呢?😍
作者: calvin999    時間: 2019-8-17 10:50

同一日第3次應該無事既.HAHHA
師姐太吸引都無:smile_40: 計
作者: Sticky1981    時間: 2019-8-17 10:50

雖然聽落好似好可惜,但我又感覺到師姐又意外地搵到另一種樂趣
就你形容,大家一面倒覺得B有問題,但唔知點解佢反而可以令師姐放心而所以我覺得佢都算係師姐一個好對手!
作者: 香港中心的香腸    時間: 2019-8-17 11:24

笠多兩個會好d
作者: Katrinacat    時間: 2019-8-17 11:29

引用:
你對他實在太太太好了, 居然有三次機會
作者: CTAN2Y33    時間: 2019-8-17 11:44

次次咁快射 
係街隨便搵個男人攪野 都應該耐過佢啦
作者: dicks0n    時間: 2019-8-17 12:14

咁會唔會仲有第四次?
作者: 野生的隊長    時間: 2019-8-17 12:35

好耐冇上嚟,一向鐘意妳啲故事,所以師姐唔洗嬲,啲人信唔信妳都唔需要care,自己enjoy就得la😅. Keep sharing 👍
作者: 野生的隊長    時間: 2019-8-17 12:37

未插就射,又係可憐啲😂
作者: aa626    時間: 2019-8-17 12:59

32D,一線包,未入就冇左,佢真嘥料
作者: 登川田    時間: 2019-8-17 13:04

Chok 硬,唔射嘢!
作者: kingwah123    時間: 2019-8-17 13:17

三次機會都比到- 似乎陸續有來- 等師姐出報告-期待中
作者: 7boy04    時間: 2019-8-17 13:56

未入就出左,有*卵*都無得用😂
作者: givemeachance    時間: 2019-8-17 14:17

咁無用 不如等我來啦
作者: 曼市一哥曼城    時間: 2019-8-17 14:19

你比一次機會我就夠
作者: markluk123abc    時間: 2019-8-17 14:40

睇嚟有第四次
作者: askl222    時間: 2019-8-17 14:58

引用:
佢係有病,要睇心理醫生!
作者: 人妻在外地2    時間: 2019-8-17 15:26

作者: cyber-andy    時間: 2019-8-17 15:44

引用:
其實係咪都幾灰下呢
作者: azpui    時間: 2019-8-17 15:57

引用:
不如俾我奶你仲好啦。。。都試過2次仲俾第三次機會,你真係好
作者: nicotine23    時間: 2019-8-17 16:06

師姐的耐性很好, 又能遷就人和畀機會

如果有人都可以咁對我就好了:smile_35:
作者: lastxmas    時間: 2019-8-17 16:39

引用:
想講既野,放膽講出黎。
其他人點講,都傷唔到你分毫。
支持繼續出post
鍾意一個人,幾多次機會都會比佢架啦。B 先生咁快手,唔知第四次仲有咩好寫呢?
作者: 愛因    時間: 2019-8-17 17:13

師妹肯定係一個好有愛心的人,雖然鐘意仆野,但都唔係下下為求舒服,所以比左機會個男人。
作者: mrfour1973    時間: 2019-8-17 17:22

引用:
唔洗理d人 多謝你不停分享!
作者: mrfour1973    時間: 2019-8-17 17:24

引用:
比左3次基會證明唔多得。他ㄧ定冇女係身 ed表現係女都走頭
作者: 狼羊物語    時間: 2019-8-17 17:37

引用:
師姐,第三次都係咁,會有絕望感嗎?想要又比唔到,其實都真係會谷得好辛苦
作者: cpjelly    時間: 2019-8-17 18:01

引用:
我個人認同女人都可以好鍾意仆野,純粹好奇想問下C姐,一線鮑係咪真係性慾咁強同好敏感?
之前有件SP都係一線鮑,身材當然無C姐咁好,每次佢俾我啜粒核啜幾下就高潮,磨幾下就濕哂,插十分鐘就潮吹,又鍾意中出,每次同佢過夜最少要執佢3劑
作者: 眼仔    時間: 2019-8-17 19:25

引用:
原帖由 BL131 於 2019-8-17 06:44 AM 發表 查看引用來源
咁都仲有第3次😂😂😂
可能好靚仔呢
作者: bekamp    時間: 2019-8-18 00:20

絲打好正,敢作敢為
作者: 平常心    時間: 2019-8-18 03:07

作者: 大哥王    時間: 2019-8-18 11:34

男人最痛!
作者: yung89    時間: 2019-8-18 11:57

師姐既興奮又失望🤣
鍾意扑野既女仔我又唔覺有問題啦
無你佢地有得食?
都係支持師姐做自己👍🏻
作者: Tasteless    時間: 2019-8-19 00:57

師姐好有恆心,竟然有第三次
作者: 更年大叔    時間: 2019-8-19 09:23

其實你俾佢射完一次,回一回氣再做得唔得。
咁你咁正,我估又真係幾難忍既
作者: cktchris    時間: 2019-8-19 09:42

師姐咁極品,咁正真係可遇不可求,可惜我偏偏沒有遇上:')
作者: ericchan654321    時間: 2019-8-19 10:39

心表同情
玩假九啜豆我專科
有需要call me:smile_o13::smile_o13::smile_o13:
作者: lowb233082111    時間: 2019-8-19 11:00

唔洗 盧氣   唔好理D PM LAW
講返你先.....哈哈  佢3次都係咁 無期望GA LA!!!!!  
算啦 睇下你BOSS 仲有幾 多個FD 好過!!
BTW 我想識你老細!
作者: muffy_tf    時間: 2019-8-19 11:20

作者: 達人李奧    時間: 2019-8-19 13:24

Juicyhornybaby最後都係要自己解決?
作者: ikoyou    時間: 2019-8-19 14:16

另一方面睇,係你太正啫
作者: 野涼    時間: 2019-8-19 15:38

作者: allsll    時間: 2019-8-19 17:36

師姐唔洗咁激氣, 平常心面對得㗎喇, 唔好理啲無謂人, 我哋出post嘅都係想分享下, 有好多人又要睇 又要唔信畀意見, 佢哋都唔明白 打一個post要嘥幾多精神同時間, 支持你加油出多啲好post
作者: lostergundam    時間: 2019-8-19 20:17

好佩服c mui寫得咁詳細同有心機分享

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)