188Channel

標題: 引導老婆進入瘋狂狀態 [打印本頁]

作者: wetpete    時間: 2019-8-14 10:54     標題: 引導老婆進入瘋狂狀態

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 七色熊    時間: 2019-8-14 11:02

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-8-14 10:54 AM 發表 查看引用來源
好耐冇出文....講返我呢期出咗好多trip, 差唔多有三個星期扎炮,當然三星期冇餵妻,我知老婆已急不及待,但我心有個計劃,過程係咁,我一返來當然老婆女女都好掛住,就問女女今晚同唔同我瞓?女一定答Yes! 當晚女女瞓喺我哋中間,如是者女女在我哋中間瞓咗三晩,到上星期五我見香港宜家嘅情況啲酒店房價錢跌咗好多,況且呢晚要幾位同事喺呢到食飯,就book 咗間對住海嘅房,叫老婆今晚帶定戰衣,唔知大家記唔記 ...
你老婆知情下比你下屬屌左?😊
作者: andy1805    時間: 2019-8-14 11:25

師兄甘玩法老婆自己冇出去偷食咩?
作者: wetpete    時間: 2019-8-14 11:30

引用:
原帖由 七色熊 於 2019-8-14 11:02 AM 發表 查看引用來源

你老婆知情下比你下屬屌左?😊
迷迷地嘅情況下.....
作者: wetpete    時間: 2019-8-14 11:32

引用:
原帖由 andy1805 於 2019-8-14 11:25 AM 發表 查看引用來源
師兄甘玩法老婆自己冇出去偷食咩?
老婆只會喺我在場下同其他人做,次次都係我安排lol
作者: monbijoux    時間: 2019-8-14 11:38

下次可以正式3p仲正
作者: BL131    時間: 2019-8-14 12:33

起你老婆清醒個陣玩好似正啲喎
作者: bentayga    時間: 2019-8-14 12:59

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-8-14 10:54 AM 發表 查看引用來源
好耐冇出文....講返我呢期出咗好多trip, 差唔多有三個星期扎炮,當然三星期冇餵妻,我知老婆已急不及待,但我心有個計劃,過程係咁,我一返來當然老婆女女都好掛住,就問女女今晚同唔同我瞓?女一定答Yes! 當晚女女瞓喺我哋中間,如是者女女在我哋中間瞓咗三晩,到上星期五我見香港宜家嘅情況啲酒店房價錢跌咗好多,況且呢晚要幾位同事喺呢到食飯,就book 咗間對住海嘅房,叫老婆今晚帶定戰衣,唔知大家記唔記 ...
兩公婆都有共識咁玩法,都要衝破好大心理關口,佩服兼羨慕!
作者: mrfour1973    時間: 2019-8-14 13:32

有時餓d女人ㄧ排 效果出奇地好!老兄好識玩
作者: wetpete    時間: 2019-8-14 13:36

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2019-8-14 01:32 PM 發表 查看引用來源
有時餓d女人ㄧ排 效果出奇地好!老兄好識玩
贊同! 👍🏾
作者: mrfour1973    時間: 2019-8-14 14:24

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-8-14 11:32 AM 發表 查看引用來源

老婆只會喺我在場下同其他人做,次次都係我安排lol
你e個安排我聽過好多次 就係老公安排條仔 女人私底下唔聯絡等老公安排又冇法聯絡。 長玩長有
作者: cky08    時間: 2019-8-14 14:25

師兄真識玩 呀嫂飽到呢
作者: 7man    時間: 2019-8-14 14:40

正喎,師兄都中意NTR
作者: Ebokwong    時間: 2019-8-14 18:22

你同事搞你老婆戈段可以詳細d嗎?好正
作者: 東熱汁男    時間: 2019-8-14 18:49

精心策劃真好有成功感!仲要配合得宜,増加不小另類性快感,好想在你指示下玩一次
作者: 硬忍晒    時間: 2019-8-14 19:25

Ching 調教到阿嫂個西最痕時,想点玩佢都唔會say no la
作者: 7度    時間: 2019-8-14 21:49

女人清醒時會話你變態 但在作戰時整多碌鳩嚟佢就會啱晒🤭
作者: tomashenry14    時間: 2019-8-14 22:16

師兄同淫妻番黎啦!依家淫妻係米好enjoy 3p?!!!
作者: paulgortoronto    時間: 2019-8-14 22:22

引用:
餓左3星期,真係好西痕喎:smile_47:... 我試過餓老婆兩星期,再約埋朋友仔玩,一撻起佢,即入狀態
作者: sexparner8    時間: 2019-8-14 22:28

男人、女人咪一樣,邊個男人唔想屌第二條女吖,我老婆成日口講凈係鍾意俾我屌,試下第二個屌入去,我包佢擘到個西有咁大得咁大俾人屌,3p佢都得呀!
作者: paulgortoronto    時間: 2019-8-14 22:40

引用:
原帖由 sexparner8 於 2019-8-14 10:28 PM 發表 查看引用來源
男人、女人咪一樣,邊個男人唔想屌第二條女吖,我老婆成日口講凈係鍾意俾我屌,試下第二個屌入去,我包佢擘到個西有咁大得咁大俾人屌,3p佢都得呀! ...
我老婆初初都係咁講啦,吊到佢慶晒啦, 多一兩碌9出現, 佢咪照放入口
作者: wetpete    時間: 2019-8-14 22:40

引用:
原帖由 sexparner8 於 2019-8-14 10:28 PM 發表 查看引用來源
男人、女人咪一樣,邊個男人唔想屌第二條女吖,我老婆成日口講凈係鍾意俾我屌,試下第二個屌入去,我包佢擘到個西有咁大得咁大俾人屌,3p佢都得呀! ...
作者: wetpete    時間: 2019-8-14 22:43

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2019-8-14 10:40 PM 發表 查看引用來源

我老婆初初都係咁講啦,吊到佢慶晒啦, 多一兩碌9出現, 佢咪照放入口
我必須事前做好多工夫,知道老婆接受目標人物先會出招⋯⋯
作者: paulgortoronto    時間: 2019-8-14 22:47

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-8-14 10:43 PM 發表 查看引用來源
me too... 一定要先溝通好, 到時再睇情況, 咁大家都玩得開心
作者: 東熱汁男    時間: 2019-8-14 22:53

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-8-14 10:43 PM 發表 查看引用來源

請㪍要怎樣才能測試到,我老婆話佢未試過其他人碌鳩,除我以外!但又話只鐘愛我碌鳩,之不過佢話佢拍過幾次拖
作者: paulgortoronto    時間: 2019-8-14 23:02

引用:
原帖由 東熱汁男 於 2019-8-14 10:53 PM 發表 查看引用來源
請㪍要怎樣才能測試到,我老婆話佢未試過其他人碌鳩,除我以外!但又話只鐘愛我碌鳩,之不過佢話佢拍過幾次拖
過程: 要溝通,要時間,要開發,要試,要接受失敗
作者: wetpete    時間: 2019-8-14 23:13

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2019-8-14 11:02 PM 發表 查看引用來源

過程: 要溝通,要時間,要開發,要試,要接受失敗
完全同意師兄,我都花咗幾年時間
作者: quizquizquiz    時間: 2019-8-14 23:20

師兄花左咁多心機讓靚太享受,抵師兄同靚太越來越幸福享受
幻想個畫面好正,如果有埋錄音更正
唔知靚太幾時肯出來再同大家分享感受
作者: paulgortoronto    時間: 2019-8-14 23:30

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-8-14 11:13 PM 發表 查看引用來源
完全同意師兄,我都花咗幾年時間
但而家好有成功感
不過我覺得最難係"選角", 揀一個老婆OK同唔可以當食免費雞嘅人
作者: NYBB    時間: 2019-8-14 23:46

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-8-14 11:30 AM 發表 查看引用來源

迷迷地嘅情況下.....
咩cocktail可以飲到迷迷地?😂😂
作者: sexparner8    時間: 2019-8-15 01:03

引用:
原帖由 東熱汁男 於 2019-8-14 10:53 PM 發表 查看引用來源

作者: sexparner8    時間: 2019-8-15 01:19

引用:
原帖由 sexparner8 於 2019-8-15 01:03 AM 發表 查看引用來源
講就咁講,我老婆對波35c呀,同佢拍拖會唔唔揸爆佢對奶吖,佢絕對表面賢妻feel,但我保證佢屌起上黎是撚但一條佢都任屌唔嬲,其實一碌鳩點會滿足吖,我地男人咪一樣,邊個唔想食哂D女吖!
作者: DboyAK47    時間: 2019-8-15 09:09

引用:
你哋兩公婆真係好有默契
作者: Kenji    時間: 2019-8-15 09:23

作者: 王小五    時間: 2019-8-15 09:33

引用:
原帖由 sexparner8 於 2019-8-15 01:19 發表 查看引用來源

講就咁講,我老婆對波35c呀,同佢拍拖會唔唔揸爆佢對奶吖,佢絕對表面賢妻feel,但我保證佢屌起上黎是撚但一條佢都任屌唔嬲,其實一碌鳩點會滿足吖,我地男人咪一樣,邊個唔想食哂D女吖! ...
想聽下CHING同CHING嫂玩到幾放!
作者: timyangarbage    時間: 2019-8-15 10:17

作者: 艾拉傑    時間: 2019-8-15 13:23

通常飲到貓貓地係會變左另一個 mode.   :smile_47:
作者: 晴天蝸牛    時間: 2019-8-15 15:53

引用:
做咩唔加入屌埋一份?
俾你老婆試下二穴齊插俾佢enjoy下呀嗎
作者: 東熱汁男    時間: 2019-8-15 16:41

睇住老婆被吊,個心理關口好大,怕老婆過癮第二碌之後!自己出去搵食吾比我知
作者: wetpete    時間: 2019-8-15 16:52

引用:
原帖由 sexparner8 於 2019-8-15 01:19 AM 發表 查看引用來源

講就咁講,我老婆對波35c呀,同佢拍拖會唔唔揸爆佢對奶吖,佢絕對表面賢妻feel,但我保證佢屌起上黎是撚但一條佢都任屌唔嬲,其實一碌鳩點會滿足吖,我地男人咪一樣,邊個唔想食哂D女吖! ...
玩之道係互相尊重
作者: wetpete    時間: 2019-8-15 18:10

引用:
原帖由 quizquizquiz 於 2019-8-14 11:20 PM 發表 查看引用來源
師兄花左咁多心機讓靚太享受,抵師兄同靚太越來越幸福享受
幻想個畫面好正,如果有埋錄音更正
唔知靚太幾時肯出來再同大家分享感受
等我剪輯吓先
作者: wetpete    時間: 2019-8-15 18:12

引用:
原帖由 Kenji 於 2019-8-15 09:23 AM 發表 查看引用來源

睇情況你兩公婆都經常玩三p? 可以分享一下嗎?
我見到老婆全程反白眼好享受.....
作者: Jordan72-10    時間: 2019-8-15 18:15

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-8-15 06:10 PM 發表 查看引用來源

等我剪輯吓先
好期待師兄嘅錄音!
作者: mrfour1973    時間: 2019-8-15 18:51

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-8-15 06:12 PM 發表 查看引用來源

睇著老婆㸃high已十分正
作者: paulgortoronto    時間: 2019-8-15 19:41

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-8-15 06:12 PM 發表 查看引用來源

吊到反白眼係最正:smile_47:
作者: 死肥仔一名    時間: 2019-8-16 09:26

NTR真心好正。支持師兄
作者: kam12512    時間: 2019-8-16 10:11

好正呀~
睇住自己老婆俾其他人屌係咪好爽?
作者: Kenji    時間: 2019-8-16 10:31

作者: Blue-man    時間: 2019-8-16 13:00

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: 東熱汁男    時間: 2019-8-16 14:40

引用:
原帖由 sexparner8 於 2019-8-15 01:19 AM 發表 查看引用來源

女人口不對心,你老婆有35c真好大波!玩诐推好玩,可以用狗仔式玩幾好!一條鳩插西,波推另一條
作者: 中村雅俊    時間: 2019-8-16 14:55

你老婆你鋪飽曬:smile_30:
作者: 愛因果    時間: 2019-8-17 19:54

刺激
作者: Teddy_Man    時間: 2019-8-18 09:42

插到個老婆返晒白眼,加上塊面色紅卜卜,視覺效果一流👍👍
作者: quizquizquiz    時間: 2019-8-18 11:54

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-8-15 06:10 PM 發表 查看引用來源

等我剪輯吓先
十分期待
作者: wetpete    時間: 2019-8-19 10:44

引用:
原帖由 Teddy_Man 於 2019-8-18 09:42 AM 發表 查看引用來源
插到個老婆返晒白眼,加上塊面色紅卜卜,視覺效果一流👍👍
平時最enjoy插到老婆反晒白眼.....
作者: a-group    時間: 2019-8-19 16:48

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-8-19 10:44 AM 發表 查看引用來源

好有認同感下喎!
作者: 野涼    時間: 2019-8-19 17:48

作者: mrfour1973    時間: 2019-8-19 18:42

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-8-19 10:44 AM 發表 查看引用來源

插到老婆反轉係老公的責任❗
作者: sam959818    時間: 2019-8-19 19:28

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2019-8-14 10:40 PM 發表 查看引用來源

師兄我未試過,我是單男,真想試一試同兩夫妻玩是如何?真的可以嗎?你太太真的可以嗎?可以認識你兩人嗎?
作者: wetpete    時間: 2019-8-19 22:47

引用:
原帖由 sam959818 於 2019-8-19 07:28 PM 發表 查看引用來源

師兄我未試過,我是單男,真想試一試同兩夫妻玩是如何?真的可以嗎?你太太真的可以嗎?可以認識你兩人嗎?
努力啲搵個女朋友,研究吓同女性相處技巧就可以無往而不利
作者: actnow1997    時間: 2019-8-20 18:25

我老婆做時就話乜都想試,3P4P....但做完就冇咗件事。應該如何實現呢?
作者: 東熱汁男    時間: 2019-8-20 18:30

引用:
原帖由 野涼 於 2019-8-19 05:48 PM 發表 查看引用來源
佩服咁多位師兄可以令自己老婆接受同其他人扑野!!
勁!
我未試過,但幻想老婆被前度或看更阿叔偷食已經好興奮 ,實際上做不到
作者: sexparner8    時間: 2019-8-20 20:18

老婆俾人屌仍在幻想中,重未試過,不過扑嘢時引佢幻想下,佢塊面特別紅,水特別多,重會講D淫嘢,例如老公我好想試下第二條,問我想唔想睇住佢俾第二個人屌呀之類!
作者: veryok    時間: 2019-8-20 23:53

故事精彩, 期待下一次布告.
作者: wetpete    時間: 2019-8-21 01:34

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2019-8-19 06:42 PM 發表 查看引用來源

插到老婆反轉係老公的責任❗
係嘅係嘅
作者: wetpete    時間: 2019-8-21 01:38

引用:
原帖由 actnow1997 於 2019-8-20 06:25 PM 發表 查看引用來源
我老婆做時就話乜都想試,3P4P....但做完就冇咗件事。應該如何實現呢?
要無時無刻在不同場合都要引誘老婆令佢久而久之自己淫咗都唔覺
作者: wetpete    時間: 2019-8-21 01:39

引用:
原帖由 sexparner8 於 2019-8-20 08:18 PM 發表 查看引用來源
老婆俾人屌仍在幻想中,重未試過,不過扑嘢時引佢幻想下,佢塊面特別紅,水特別多,重會講D淫嘢,例如老公我好想試下第二條,問我想唔想睇住佢俾第二個人屌呀之類! ...
你太太有潛質haha
作者: paulgortoronto    時間: 2019-8-21 02:26

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-8-21 01:38 AM 發表 查看引用來源

要無時無刻在不同場合都要引誘老婆令佢久而久之自己淫咗都唔覺
同意, 我會再加埋唔好成日鍡飽佢:smile_47:,同開口埋口都提下"合適朋友",9而9之佢就會應承
作者: wetpete    時間: 2019-8-21 18:07

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2019-8-21 02:26 AM 發表 查看引用來源

同意, 我會再加埋唔好成日鍡飽佢:smile_47:,同開口埋口都提下"合適朋友",9而9之佢就會應承
任何場合都想盡辦法抽佢水,不時提佢飲咗酒有幾淫,上次屌緊佢時有幾淫但老公最愛.....
作者: paulgortoronto    時間: 2019-8-21 20:40

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-8-21 06:07 PM 發表 查看引用來源
任何場合都想盡辦法抽佢水,不時提佢飲咗酒有幾淫,上次屌緊佢時有幾淫但老公最愛.....
仲要任何場合撩起佢團火, 等佢一爆發時一發不可收拾... 吊到HI時,佢就會話乜都得
作者: 海邊粗俗的水樽    時間: 2019-8-22 22:17

真係有主動送自己老婆俾人玩既男人?
咁男人自己呢?會唔會搵其他女人玩?
作者: 東熱汁男    時間: 2019-8-23 13:24

老婆同幾個C9北上按摩,我有感覺佢地會揾男按摩師,心裡也幻想著老婆被攪而興奮
作者: 樓上吉仔    時間: 2019-8-23 13:58

其實好多夫妻都想突破兩個人以外的性愛(包括我),只是未有渠道和踏出第一步,呢度吾知有冇人試過可以分享一下
作者: 海邊粗俗的水樽    時間: 2019-8-23 17:16

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2019-8-23 01:58 PM 發表 查看引用來源
其實好多夫妻都想突破兩個人以外的性愛(包括我),只是未有渠道和踏出第一步,呢度吾知有冇人試過可以分享一下
矛盾既係,自己會想多P,但一諗起自己男人搞第二個女人又會覺得唔開心
作者: wetpete    時間: 2019-8-23 17:51

引用:
原帖由 海邊粗俗的水樽 於 2019-8-22 10:17 PM 發表 查看引用來源
真係有主動送自己老婆俾人玩既男人?
咁男人自己呢?會唔會搵其他女人玩?
唔係送老婆比人玩,而係一齊享受,我老婆對男人好揀擇,唔係係男人埋嚟就得,每個戰友都要通過審核😂😂
作者: mrfour1973    時間: 2019-8-23 17:57

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-8-23 05:51 PM 發表 查看引用來源

唔係送老婆比人玩,而係一齊享受,我老婆對男人好揀擇,唔係係男人埋嚟就得,每個戰友都要通過審核😂😂
要形要靓仔重要勁 有排揾!  揾到會食ㄧ排

作者: 海邊粗俗的水樽    時間: 2019-8-23 20:43

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-8-23 05:51 PM 發表 查看引用來源

要咁岩兩方都玩得👍🏽
作者: paulgortoronto    時間: 2019-8-23 21:10

引用:
完全同意, 雖然話淫起黎乜9都吊得, 不過我老婆會審核戰友, 咁大家咪玩得開心
作者: paulgortoronto    時間: 2019-8-23 21:12

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2019-8-23 01:58 PM 發表 查看引用來源
第一步要同老婆有良好溝通
作者: 135k246    時間: 2019-8-23 22:46

引用:
原帖由 海邊粗俗的水樽 於 2019-8-23 05:16 PM 發表 查看引用來源

矛盾既係,自己會想多P,但一諗起自己男人搞第二個女人又會覺得唔開心
你男人可唔可以接受同你一齊多P先?佢接受唔到即係你都唔洗諗
作者: 海邊粗俗的水樽    時間: 2019-8-24 17:30

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2019-8-23 09:10 PM 發表 查看引用來源

完全同意, 雖然話淫起黎乜9都吊得, 不過我老婆會審核戰友, 咁大家咪玩得開心
有得撰就放心好多
作者: 海邊粗俗的水樽    時間: 2019-8-24 17:32

引用:
原帖由 135k246 於 2019-8-23 10:46 PM 發表 查看引用來源

你男人可唔可以接受同你一齊多P先?佢接受唔到即係你都唔洗諗
其實都唔知,我就覺得佢未必接受,平時有傾下計時咁專登了下佢講呢D話題
佢都好似講笑咁答你
作者: 樓上吉仔    時間: 2019-8-24 17:46

引用:
原帖由 海邊粗俗的水樽 於 2019-8-23 05:16 PM 發表 查看引用來源

呢個情況同樣會發生在男方身上,不過兩個應該要公平,自己想試亦要接受另一半比人試,但我唸事前大家要好好溝通,其實兩夫妻可以講得呢個話題,應該都會有興趣,只是未試過而有d吾知點
作者: 135k246    時間: 2019-8-24 18:02

引用:
原帖由 海邊粗俗的水樽 於 2019-8-24 05:32 PM 發表 查看引用來源

其實都唔知,我就覺得佢未必接受,平時有傾下計時咁專登了下佢講呢D話題
佢都好似講笑咁答你
男人就係咁衰格 ,你咁大膽同佢開口講 佢反而好多嘢諗
作者: 東熱汁男    時間: 2019-8-25 13:31

引用:
原帖由 135k246 於 2019-8-24 06:02 PM 發表 查看引用來源

男人就係咁衰格 ,你咁大膽同佢開口講 佢反而好多嘢諗
當做造愛時的情趣對話,希望慢慢能夠有機會引發佢慾望
作者: hz3331    時間: 2019-8-25 15:21

我遇到最大嘅問題係, 老婆飲到七分醉嘅時候, 真係玩乜都得, 放多兩個男人入去*佢都得, 咁但係醒返之後點樣可以實行到佢之前話得嘅嘢呢
作者: lukyuet    時間: 2019-8-25 18:17

引用:
原帖由 hz3331 於 2019-8-25 03:21 PM 發表 查看引用來源
我遇到最大嘅問題係, 老婆飲到七分醉嘅時候, 真係玩乜都得, 放多兩個男人入去*佢都得, 咁但係醒返之後點樣可以實行到佢之前話得嘅嘢呢
租定酒店,約定朋友,老婆醉醉地時,扮話要俾D嘢個朋友會上泥攞,朋友上泥扮肚痛借厠所,呢個時候撻著老婆,如果老婆知朋友在厠所都同你做,多數成功。
作者: wetpete    時間: 2019-8-26 12:26

星期六晚玩咗少少新嘢,但可能對師兄們冇乜特別,當然係指定動作飮少少酒relax 吓先,入房我準備好條黑布,叫老婆試吓新玩意,佢冇 say no 只係講咗句咸濕佬....
綁咗黑布蒙眼後,再慢慢幫老婆除衫,慢慢𡃶佢每吋肌膚,發現比平時多水,在過程中叫佢幻想最想同上次去泰國個英日mix做緊(上次我同老婆在泰國喺某酒店lounge 飲嘢識嘅大隻仔, 只係飲嘢), 老婆叫得好姣好淫,不停讚老婆身材好,一下一下撞入去,叫老婆摸吓我被濕透嘅JJ 同大髀,撞咗十幾二十分鐘後完場,床單同我下身都比平時濕多一倍,之後成日提老婆同日本仔做時特別多水.....特別姣....洞內收縮得特別緊.....lol 
作者: 公園粉紅的西瓜    時間: 2019-8-26 14:51

作者: quizquizquiz    時間: 2019-8-26 20:45

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-8-26 12:26 PM 發表 查看引用來源
星期六晚玩咗少少新嘢,但可能對師兄們冇乜特別,當然係指定動作飮少少酒relax 吓先,入房我準備好條黑布,叫老婆試吓新玩意,佢冇 say no 只係講咗句咸濕佬....
綁咗黑布蒙眼後,再慢慢幫老婆除衫,慢慢𡃶佢每吋肌膚,發現比平時多水,在過程中叫佢幻想最想同上次去泰國個英日mix做緊(上次我同老婆在泰國喺某酒店lounge 飲嘢識嘅大隻仔, 只係飲嘢), 老婆叫得好姣好淫,不停讚老婆身材好,一 ...
正 , 靚太陶醉於幻想的慾望同師兄的進擊之下,激發出更多性慾, 身心反應同性慾表現應該令師兄更HIGH
兩夫妻都能更享受更有高潮:smile_o12:
作者: mrfour1973    時間: 2019-8-26 21:48

引用:
原帖由 wetpete 於 2019-8-26 12:26 PM 發表 查看引用來源
綁咗黑布蒙眼後,再慢慢幫老婆除衫,慢慢𡃶佢每吋肌膚,發現比平時多水,在過程中叫佢幻想最想同上次去泰國個英日mix做緊(上次我同老婆在泰國喺某酒店lounge 飲嘢識嘅大隻仔, 只係飲嘢), 老婆叫得好姣好淫,不停讚老婆身材好,一 ...
這post同日本仔玩可否重P0ST?
作者: 樓上吉仔    時間: 2019-8-26 22:10

引用:
原帖由 sexparner8 於 2019-8-20 08:18 PM 發表 查看引用來源
老婆俾人屌仍在幻想中,重未試過,不過扑嘢時引佢幻想下,佢塊面特別紅,水特別多,重會講D淫嘢,例如老公我好想試下第二條,問我想唔想睇住佢俾第二個人屌呀之類! ...
C兄咁你同你老婆接吾接受到交換做?
作者: 樓上吉仔    時間: 2019-8-26 22:15

引用:
原帖由 actnow1997 於 2019-8-20 06:25 PM 發表 查看引用來源
C兄咁你想吾想3or4p?我都有興趣但反而吾知邊度揾對手
作者: paulgortoronto    時間: 2019-8-26 23:35

引用:
原帖由 hz3331 於 2019-8-25 03:21 PM 發表 查看引用來源
醉嘅時候可以咪得囉, 玩多幾次咪試下(唔好換幫手)清醒狀態玩, 最好系佢個comfort zone 做主場
作者: paulgortoronto    時間: 2019-8-26 23:37

引用:
:smile_o12:師兄真多諗頭, 亞嫂有排嘆啦...
作者: veryok    時間: 2019-8-27 04:38

性幻想, 確實可以增加夫妻間的性趣.
作者: 東熱汁男    時間: 2019-8-27 09:41

引用:
原帖由 veryok 於 2019-8-27 04:38 AM 發表 查看引用來源
性幻想, 確實可以增加夫妻間的性趣.
我同老婆玩過,老婆著熱褲扮企企在唐樓樓梯企門口!
作者: wetpete    時間: 2019-8-27 10:26

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2019-8-26 09:48 PM 發表 查看引用來源

這post同日本仔玩可否重P0ST?
有日本仔只係飲吓酒傾吓計.....
作者: wetpete    時間: 2019-8-27 10:27

引用:
原帖由 paulgortoronto 於 2019-8-26 11:37 PM 發表 查看引用來源

:smile_o12:師兄真多諗頭, 亞嫂有排嘆啦...
一齊嘆至真lol
作者: actnow1997    時間: 2019-8-27 12:37

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2019-8-26 10:15 PM 發表 查看引用來源

C兄咁你想吾想3or4p?我都有興趣但反而吾知邊度揾對手
好想試吓

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)