188Channel

標題: 未插就射既男人 [打印本頁]

作者: Juicyhornybaby    時間: 2019-8-14 01:11     標題: 未插就射既男人

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: kefnwu    時間: 2019-8-14 02:16

haha 雖然好同情但又好想笑
作者: markluk123abc    時間: 2019-8-14 02:31

應該無第三次啦
作者: BL131    時間: 2019-8-14 06:54

引用:
原帖由 Juicyhornybaby 於 2019-8-14 01:11 AM 發表 查看引用來源
上回講到,第一次扑野居然西都未入,就已經射左。最離譜係,射完即時瞓到暈左甘,剩返濕透慶合合既我係床,真係無奈到頂點羅。但果晚無意慾食自己,所以玩一陣電話我都瞓左。
第朝未醒曬,感覺到B錫左我一啖話,我要去做野,你瞓醒就打俾我啦。
果日我請左病假,梳洗完就食個午餐返左屋企,返到去一陣B就whatsapp我問醒左未,我話已經返到屋企。佢錄左個voice message同我say sorry,話都唔 ...
真係陰功豬XD
叫佢食偉哥啦
咁搞法。邊有下次XD
作者: 東熱汁男    時間: 2019-8-14 08:09

可以幫佢打出一次先,第二次可以玩耐D
作者: green1    時間: 2019-8-14 08:57

作者: cola1915    時間: 2019-8-14 09:02

引用:
原帖由 東熱汁男 於 2019-8-14 08:09 AM 發表 查看引用來源
可以幫佢打出一次先,第二次可以玩耐D
出完一次就有排起唔到頭呢:smile_30:
作者: bentayga    時間: 2019-8-14 09:15

引用:
原帖由 BL131 於 2019-8-14 06:54 AM 發表 查看引用來源

真係陰功豬XD
叫佢食偉哥啦
咁搞法。邊有下次XD
偉哥係畀啲扯唔到旗嘅人食,早洩要睇E生咯!
作者: roger_v    時間: 2019-8-14 09:49

引用:
原帖由 Juicyhornybaby 於 2019-8-14 01:11 AM 發表 查看引用來源
上回講到,第一次扑野居然西都未入,就已經射左。最離譜係,射完即時瞓到暈左甘,剩返濕透慶合合既我係床,真係無奈到頂點羅。但果晚無意慾食自己,所以玩一陣電話我都瞓左。
第朝未醒曬,感覺到B錫左我一啖話,我要去做野,你瞓醒就打俾我啦。
果日我請左病假,梳洗完就食個午餐返左屋企,返到去一陣B就whatsapp我問醒左未,我話已經返到屋企。佢錄左個voice message同我say sorry,話都唔 ...
唉!妳真係為咗激妳老闆走去自找麻煩! 想食野啫,呢度大把又成熟又屌得嘅師兄,男人成熟唔代表年紀要好大架!
作者: SexDevil    時間: 2019-8-14 10:35

條女太太太正的話,我都試過走火,都係幾失威既。
作者: constitute    時間: 2019-8-14 11:14

引用:
原帖由 bentayga 於 2019-8-14 09:15 AM 發表 查看引用來源

偉哥係畀啲扯唔到旗嘅人食,早洩要睇E生咯!
哈哈~應該係有第二種藥既。
作者: constitute    時間: 2019-8-14 11:15

引用:
咁問題黎喇~

仲會唔會有第三次?
作者: genesic    時間: 2019-8-14 11:48

引用:
十秒就射我以為係傳說。原來真係有。
Lm 睇第三次
作者: genesic    時間: 2019-8-14 11:49

引用:
師姐會唔會分享下你比左咩b 睇令佢十秒都無?
作者: etyc    時間: 2019-8-14 11:57

引用:
仲以為係十幾分鐘,點知係十下,師姐唔講都唔知有人會咁😂
作者: 香港中心的香腸    時間: 2019-8-14 12:19

穩返你老闆啦
作者: arthurchoi336    時間: 2019-8-14 12:28

其實都好正常姐
可能B第一次搵SP
太刺激太緊張, 頭幾次快射好正常
真係有心咪試多幾次囉
作者: kraxi    時間: 2019-8-14 13:03

我以前個男朋友都係咁,
唔止易走火, 仲又短又幼:smile_39:
作者: 登川田    時間: 2019-8-14 13:22

追看性高,樓主有料到
作者: muffy_tf    時間: 2019-8-14 13:36

作者: 天字荳號飛    時間: 2019-8-14 13:39

係男人寫嚟
作者: lowb233082111    時間: 2019-8-14 15:31

其實 唔 洗去酒店啦
冷氣機 都未RUN 順
浴缸仲未去曬水

已經 射呀射 射她吧
作者: mrfour1973    時間: 2019-8-14 15:33

哈 㸃搞好啊。 冇得搞
作者: raymondwong668    時間: 2019-8-14 16:02

呢個男人唔得啦,咁快就玩完,應該無下文,無機會啦
作者: 7度    時間: 2019-8-14 16:17

叫佢搽摩囉差油🤣
作者: 夏天真好    時間: 2019-8-14 17:03

真係好灰喎,十下都無
作者: longleg2015    時間: 2019-8-14 19:00

引用:
最無用既
係佢明知都唔處理
食藥又好
神油又好
怕醜怕無面子唔去睇醫生?

醫生面前既面子緊要過係女人面前既面子?
作者: calvin999    時間: 2019-8-14 20:09

太刺激.受不了
作者: lastxmas    時間: 2019-8-14 21:21

對唔住,明明係悲劇,我笑左。
唔會有第三次喇掛
作者: bentian3000    時間: 2019-8-14 21:56

32D,点解个个都係大波
作者: lummo17    時間: 2019-8-14 23:07

調教下佢
作者: 殘傑    時間: 2019-8-15 01:41

等我插你
作者: dttcalvin    時間: 2019-8-15 08:47

引用:
我黎餵飽妳😍😍😍
作者: dgloragain    時間: 2019-8-15 09:35

第一次就話緊張走火,但第二次都應該有D準備下哇,對住一線鮑咁樣糟蹋,有點浪費!!!!
作者: genesic    時間: 2019-8-15 11:53

引用:
原帖由 kraxi 於 2019-8-14 01:03 PM 發表 查看引用來源
我以前個男朋友都係咁,
唔止易走火, 仲又短又幼:smile_39:
甘點捱個段期間?
作者: 卜卜星    時間: 2019-8-15 12:11

点解唔想打次飞机先啊???
作者: R608    時間: 2019-8-15 12:42

傳說中的細lin一線鮑為世間罕有尤物,每次插下陽物必被陰肌緊密圍攻,非有我等非凡陽刚之力不能克服,找了多年,現有缘得知,窴在非常高興!
作者: IamDC    時間: 2019-8-15 15:23

痴線 你一定餓到傻
作者: Tck13032011    時間: 2019-8-15 17:43

未出發先出野
作者: yung89    時間: 2019-8-15 20:34

睇到甘!真係唔知好嬲定好笑啦🤣
作者: stephen2018    時間: 2019-8-15 22:03

慘,我攪次次都過20MINS:smile_30:
作者: 更年大叔    時間: 2019-8-16 01:25

引用:
原帖由 bentian3000 於 2019-8-14 09:56 PM 發表 查看引用來源
32D,点解个个都係大波
咪係,點會個個身材都咁正,畀阿叔試下先!
作者: h789741    時間: 2019-8-16 11:17

興奮過頭易射姐
作者: kam12512    時間: 2019-8-16 11:33

你肯 大把人幫到你
作者: jeamjeam1228    時間: 2019-8-16 11:58

好有趣味~又好無奈! B會唔會夾埋妳老闆~玩妳呀?
作者: Blue-man    時間: 2019-8-16 12:59

射咗後第二次會耐d
作者: aprillau    時間: 2019-8-16 13:54

作者: meisterk2013    時間: 2019-8-16 22:13

好鐘意細lin lin
作者: aerofolt    時間: 2019-8-17 00:59

好 american pie.....:smile_30:
作者: aerofolt    時間: 2019-8-17 01:02

https://www.youtube.com/watch?v=8DL8cK0DqTk

:smile_30: :smile_30: :smile_30:

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)