188Channel

標題: 老闆好朋友 [打印本頁]

作者: Juicyhornybaby    時間: 2019-8-13 02:05     標題: 老闆好朋友

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: eJ615    時間: 2019-8-13 03:03

真可憐,仲要佢自己打出嚟,師妹你可以同佢割蓆啦!
作者: alfred1398    時間: 2019-8-13 03:08

引用:
原帖由 Juicyhornybaby 於 13-8-2019 02:05 發表 查看引用來源
呢度真係好有愛,上次出post話同老闆分手後,收到好多PM,開頭以為係撩我上床,但原來更多既係為我打氣,安慰我既messages! 多謝大家!
好多人問我,同老闆分左手係咪會辭工,當然唔會,我無做錯,點解要我辭職?我可以做到公私分明,唔得既,只係老闆。。。
老闆有個好朋友叫B,佢同老闆差不多年紀,好多時都會上公司揾老闆,因為佢地生意上都有合作。
有一日B上到公司見到我話,做咩甘攰既?同佢分左 ...
無理由出得一次咁少
作者: Water_man    時間: 2019-8-13 04:04

未扑便交貨,浪費左少少…………
作者: mrfour1973    時間: 2019-8-13 06:48

條油唔多得
作者: kinkin59    時間: 2019-8-13 06:53

嘥哂,真可惜!最慘係你比佢撻著左又無得爽
作者: kinkin59    時間: 2019-8-13 06:53

嘥哂,真可惜!最慘係你比佢撻著左又無得爽
作者: kingwah123    時間: 2019-8-13 07:54

真係灰左... 師姐-你咁索咁野火!... 陸續有來呀
作者: marriedgor    時間: 2019-8-13 08:32

引用:
原帖由 Juicyhornybaby 於 2019-8-13 02:05 AM 發表 查看引用來源
呢度真係好有愛,上次出post話同老闆分手後,收到好多PM,開頭以為係撩我上床,但原來更多既係為我打氣,安慰我既messages! 多謝大家!
好多人問我,同老闆分左手係咪會辭工,當然唔會,我無做錯,點解要我辭職?我可以做到公私分明,唔得既,只係老闆。。。
老闆有個好朋友叫B,佢同老闆差不多年紀,好多時都會上公司揾老闆,因為佢地生意上都有合作。
你老闆個朋友太過嘥料喇 c 姐 :smile_o04:
作者: green1    時間: 2019-8-13 08:47

作者: vc9394    時間: 2019-8-13 09:06

呢條友都幾搞笑
作者: Eddyo    時間: 2019-8-13 09:16

引用:
原帖由 Juicyhornybaby 於 2019-8-13 02:05 AM 發表 查看引用來源
吾系冇砌呀!!
作者: lowb233082111    時間: 2019-8-13 09:24

只是 自己J 出黎!!!!!!!  英雄
佢只想見一見 你隻鮑?
作者: Gab15    時間: 2019-8-13 09:49

引用:
因為你太正到西未入已射!俾係我見到你咁淫又正可能都會咁呀!
作者: constitute    時間: 2019-8-13 09:57

引用:
噢~ 咁搞笑?咁咪即係有一碟靚餸係面前,齋聞⋯⋯唔食⋯⋯

我估佢唔夠力回氣?

Too bad.....
作者: genesic    時間: 2019-8-13 10:24

引用:
呢個好笑。
都未開始。甘就完左。。。。比老闆同朋友知應該會比圍內笑一世
作者: genesic    時間: 2019-8-13 10:26

引用:
老闆圍內朋友都知你身邊嘅detail 師姐都係要小心啲搵partner 
作者: andy1805    時間: 2019-8-13 10:29

老闆直頭叫朋友同師姐玩小心啊!吾知幾時玩輪大米
作者: kensen    時間: 2019-8-13 12:00

之後,你有冇求佢比你?
作者: askl222    時間: 2019-8-13 12:17

引用:
物以類聚?妳老板同佢朋友一樣係快槍手。。。😏
作者: 牛头人的悲哀    時間: 2019-8-13 13:41

作者: 鋼佬    時間: 2019-8-13 14:37

約咗啲喎,甘快, 我諗佢唔係你杯茶, 曳曳方便
作者: Little~Penguin    時間: 2019-8-13 15:36

作者: kraxi    時間: 2019-8-13 16:43

雖然我係女,
但劑睇文字都想像到你有幾正
作者: cola1915    時間: 2019-8-13 17:27

起碼都插入三秒先內射啦,認真嘥料
作者: fortuneteller18    時間: 2019-8-13 22:12

引用:
妳之前啲partner歲數 係咪都係顯大過妳?
作者: BL131    時間: 2019-8-13 22:57

射完第2炮先持久?
等update.
作者: chris4296    時間: 2019-8-14 00:00

What next ?
作者: bonnie.k    時間: 2019-8-14 00:49

作者: iroi234    時間: 2019-8-14 01:19

下。。。。你有無唸過係你太正。。令佢。。。失左控。。
作者: azpui    時間: 2019-8-14 03:28

引用:
哇,個尾真係好意外。。完全估佢唔到。。。。
Btw 我比較想舔你個一線鮑多d, haha
作者: sam959818    時間: 2019-8-14 03:30

引用:
正明樓主很正👍哈哈😄睇住幻想我都硬晒
作者: roger_v    時間: 2019-8-14 09:39

引用:
嘩,簡直人間悲劇
作者: Kenji    時間: 2019-8-14 12:00

作者: Kenji    時間: 2019-8-14 12:01

作者: kraxi    時間: 2019-8-14 12:59

冇出好耐啦...
作者: kraxi    時間: 2019-8-14 12:59

冇出好耐啦...
作者: hli9    時間: 2019-8-14 13:20

哈哈哈,未入就派報紙,咁之後點算呀?
作者: bekamp    時間: 2019-8-14 14:13

可惜,餵唔飽咪特別餓?
作者: Katrinacat    時間: 2019-8-14 16:16

引用:
睇到故事結局,好慘呀......
作者: 東熱汁男    時間: 2019-8-15 09:47

真係反高潮,未入就自己Chock射,你當時心情怎樣?會否立即跌佢春袋大叫癈X,不過條佬被你由頭含到袋袋都未射已經好過我,成條X被含盡,條佬應該好短
作者: 天河浪人    時間: 2019-8-15 15:11

唔,好難理解,雖然我都好多過癮既經歷,但涉及感情既真係少之又少
同個自己鍾意既人一齊,最終佢當係玩具,跟手又同佢朋友圈入面D人做,
做埋條友D朋友既玩具

綠奴既師兄/鍾意做奴既巴打/鍾意做人肉玩具既絲就見得多,
俾人玩完感情再俾佢D朋友玩既,真係好少見
作者: 快樂蛋糕    時間: 2019-8-18 03:42

作者: 野涼    時間: 2019-8-19 15:48

作者: mtvong    時間: 2019-8-19 17:18

呢D情況 多數發展係 好耐無偷食的男人身上
作者: yung89    時間: 2019-8-19 20:52

又再一次失望🤣

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)