188Channel

標題: 被看清光了 [打印本頁]

作者: bbfriends    時間: 2019-8-10 21:03     標題: 被看清光了

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: hei09    時間: 2019-8-10 22:16

引用:
原帖由 bbfriends 於 2019-8-10 09:03 PM 發表 查看引用來源
好耐沒寫文,不知大家仲記得我嗎?
同阿軍一齊左就成日在我地兩個的世界中,平時都是在他番工時上來睇下文,沒有寫
因為我同阿軍的生活來來去去都無變,不特別就不寫,之前同個師兄聊天時,被他提醒了在早些日子有件我不太想寫出來的事,今日趁阿軍未放工就來寫下

早些日子因為特別事情,阿軍公司為了安全要所有員工盡快放工離開公司,不過阿軍正在趕緊一些工作第二天開會用,於是就和他同事一起回來繼續傾完佢。我不 ...
有無相吖,我都想看光🙂
作者: sk263    時間: 2019-8-11 06:09

引用:
原帖由 bbfriends 於 2019-8-10 09:03 PM 發表 查看引用來源
同阿軍一齊左就成日在我地兩個的世界中,平時都是在他番工時上來睇下文,沒有寫
因為我同阿軍的生活來來去去都無變,不特別就不寫,之前同個師兄聊天時,被他提醒了在早些日子有件我不太想寫出來的事,今日趁阿軍未放工就來寫下

早些日子因為特別事情,阿軍公司為了安全要所有員工盡快放工離開公司,不過阿軍正在趕緊一些工作第二天開會用,於是就和他同事一起回來繼續傾完佢。我不 ...
正,最喜歡多水的女仔。
作者: fw2669    時間: 2019-8-11 07:17

引用:

好長
作者: 男joey    時間: 2019-8-11 09:39

作者: CR_L    時間: 2019-8-12 07:41

一係就全書文語
一係就全口語啦

打到又書面夾啲口語咁做乜
同平時上左年紀啲人打字一樣
作者: 超級泛黃的回覆    時間: 2019-8-12 14:25

作者: yung89    時間: 2019-8-12 15:48

有圖有真相😍師姐
作者: muffy_tf    時間: 2019-8-12 16:07

作者: lostergundam    時間: 2019-8-19 20:26

佢咁攪你,你以前同佢有一手,所以比佢要脅嗎?如果唔係,就反抗佢啦!
作者: kingkong574    時間: 2019-8-20 07:27

引用:

之後同個同事重有冇關係?

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)