188Channel

標題: 兩舊水企街,請問一般多少分鐘? [打印本頁]

作者: mooska1825    時間: 2019-8-5 21:23     標題: 兩舊水企街,請問一般多少分鐘?

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: zzza    時間: 2019-8-5 22:08

就10分鐘
作者: YuanYuan    時間: 2019-8-5 22:36

試過由10分鐘到25分鐘不等,冇定。主要以快餐模式為主。
作者: yanking200x    時間: 2019-8-5 23:04

睇左1⃣️x1, 幾有衝動想出擊。好采大腦戰勝細佬。都糸落老妙食快歺。
作者: yanking200x    時間: 2019-8-5 23:27

睇左1⃣️x1, 幾有衝動想出擊。好采大腦戰勝細佬。都糸落老妙食快歺。
作者: YuanYuan    時間: 2019-8-6 08:26

引用:
原帖由 yanking200x 於 2019-8-5 23:27 發表 查看引用來源
諗一諗屌完女個種空虛迷失係一撚樣,你就會識揀
作者: dcat20    時間: 2019-8-6 08:47

引用:
原帖由 mooska1825 於 2019-8-5 09:23 PM 發表 查看引用來源
.早幾日夜晚試左
上到房,無涼沖即除衫
我話未夠硬
攬陣先
之後叫佢chok幾下,上套
張床比一人床大少少
男上女下無轉個位
我一時聞頸,一時舉佢雙腳
我諗到係10分鐘左右
佢話時間夠既話未出都要停
我插多陣叫佢打出黎
之後佢打左兩次
每次都手攰停
第三次我先出到
請問呢d 兩舊水有無話幾多分鐘?
仲有,係咪個個囡囡都會同你地講
話你好勁?
因為無論㩒鐘,足浴,按 ...
老廟企企限時15分鐘,假如插到夠鐘都未得可以加鐘做埋佢。

我都周時遇到女話我犀利,但我覺得自己普通。

有啲女仔講過俾我聽,一般客都係7分鐘之內,唔少幾分鐘之內就出嘢,只要你稍為足鐘或者超時,佢哋都會話你耐。

想多啲時間慢慢玩的話,一係幫襯酒店妹,一係部份一仔假如佢對你有feel嘅話會同你玩耐啲。

企企的話,大都係咁趕,地方又掃興,沖涼又要自己嚟。除非好偶然見到啲真係好靚嘅後生女好想試吓。
作者: ..劉馬車..    時間: 2019-8-7 18:31

作者: ..劉馬車..    時間: 2019-8-7 18:40

作者: tml0398    時間: 2019-8-7 18:47

有冇咁勁呀,,馬能咁長?
作者: kitfit    時間: 2019-8-7 20:07

引用:
原帖由 ..劉馬車.. 於 2019-8-7 06:31 PM 發表 查看引用來源

前幾日經過上海街吉野家對面, 有個企街帶我上樓, 一見到我除完褲, 企街當堂「嘩」一聲大叫, 話唔做我生意, 我都唔知點解, 我賴死唔走, 企街話比100蚊我, 請我馬上離開.我好唔開心 😭 ...
企街會比返錢你?真係好好笑。
作者: dcat20    時間: 2019-8-7 20:40

引用:
原帖由 ..劉馬車.. 於 2019-8-7 06:40 PM 發表 查看引用來源
我真係唔知點解當我除完褲, 個個企街都唔做我生意.
你影張相嚟等我幫你判斷下。
作者: 莫小雷拉    時間: 2019-8-7 21:24

我通常三至五分鐘完事
作者: glue123    時間: 2019-8-7 22:00

我最撚憎條女唔沖凉,因為我中意錫幾嘢,所以好少玩企企,齋插窿有乜癮,自己打好過慳200
作者: ScoutDant    時間: 2019-8-7 22:19

老實講,我從來無問過限時幾耐,可能近年少去老妙,其他包括咸春冠泉,都未踫過時限問題,平均嚟講,前後十五分鐘點都會有,有時慢起頭,肯定唔止三四個字:smile_34: 其實以前去老妙都從無踫過有囡幫我計時,可能係尼一兩年有啲師兄多口問,慢慢變咗個别檔口"行規",此風實在不可長,十分鐘,真係未硬得一半都要塞入去,未曾出嘢已休褲,亦係我唔再去老妙原因:smile_27:
作者: ..劉馬車..    時間: 2019-8-7 22:35

作者: ..劉馬車..    時間: 2019-8-7 22:43

作者: dcat20    時間: 2019-8-7 23:34

引用:
原帖由 glue123 於 2019-8-7 10:00 PM 發表 查看引用來源
我最撚憎條女唔沖凉,因為我中意錫幾嘢,所以好少玩企企,齋插窿有乜癮,自己打好過慳200
啱聽。

齋插窿好悶啫。
作者: dcat20    時間: 2019-8-7 23:36

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2019-8-7 10:19 PM 發表 查看引用來源
老實講,我從來無問過限時幾耐,可能近年少去老妙,其他包括咸春冠泉,都未踫過時限問題,平均嚟講,前後十五分鐘點都會有,有時慢起頭,肯定唔止三四個字:smile_34: 其實以前去老妙都從無踫過有囡幫我計時,可能係尼一兩年有啲師兄多口問,慢慢變咗個别檔口"行規",此風實在不可長,十分鐘,真係未硬得一半都要塞入去,未曾出嘢已休褲,亦係我唔再去老妙原因:smile_27: ...
呢幾年已經唔係咁樣喇。就算啲女唔計你,啲雞頭都會催佢哋。
作者: hoh998    時間: 2019-8-8 00:21

引用:
原帖由 tml0398 於 2019-8-7 06:47 PM 發表 查看引用來源
有冇咁勁呀,,馬能咁長?
女女都怕有性病
作者: YuanYuan    時間: 2019-8-8 08:42

引用:
原帖由 glue123 於 2019-8-7 22:00 發表 查看引用來源
有G頭快餐妹係唔沖涼,個體戶好多會沖,你走咗佢就沖,只系齋水沖同卒,根深蒂固好難改。要乾淨自己帶消毒紙巾抹!!
作者: ..劉馬車..    時間: 2019-8-8 09:40

作者: dogdogchiV    時間: 2019-8-8 09:47

引用:
原帖由 ..劉馬車.. 於 2019-8-7 06:31 PM 發表 查看引用來源

前幾日經過上海街吉野家對面, 有個企街帶我上樓, 一見到我除完褲, 企街當堂「嘩」一聲大叫, 話唔做我生意, 我都唔知點解, 我賴死唔走, 企街話比100蚊我, 請我馬上離開.我好唔開心 😭 ...
零分重作啦
囡囡call 馬打鑊就有
邊會俾返錢客
作者: ScoutDant    時間: 2019-8-8 11:11

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-8-7 11:36 PM 發表 查看引用來源

呢幾年已經唔係咁樣喇。就算啲女唔計你,啲雞頭都會催佢哋。
除咗妙記,其實尼兩年我都陸續有幫襯企企,特別係油麻地同北角:smile_34: 分別係尼兩處似乎好多都係個體戶,至於衛生,都係睇個别,以前油麻地有個有証嘅事前事後佢都會幾認真洗奶沖西(雖然唔接受中出),雖然未必次次用梘液:smile_34: 我了解佢而家應該轉做正行。經驗話我知一般個體輕中或者中中會較好商語,所以我唔會揾太後生嘅,佢哋就齋睇唔食,亦可以話好彩未踫到過限時企企
作者: mormor88    時間: 2019-8-8 11:52

引用:
原帖由 ..劉馬車.. 於 2019-8-7 06:40 PM 發表 查看引用來源
生野,企企怕傳染。
作者: dcat20    時間: 2019-8-8 16:12

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2019-8-8 11:11 AM 發表 查看引用來源

除咗妙記,其實尼兩年我都陸續有幫襯企企,特別係油麻地同北角:smile_34: 分別係尼兩處似乎好多都係個體戶,至於衛生,都係睇個别,以前油麻地有個有証嘅事前事後佢都會幾認真洗奶沖西(雖然唔接受中出),雖然未必次次用梘液:smile_34: 我了解佢而家應該轉做正行。經驗話我知一般個體輕中或者中中會較好商語,所以我唔會揾太後生嘅,佢哋就齋睇唔食,亦可以話好彩未踫到過限時企企 ...
你講起嚟我記起舊年玩過一個個體戶。

佢喺老廟附近,但唔係老廟。

幾elegant嘅,同一般落嚟7日嘅企企好唔同,着啲衫好企理、優美。似我以前喺跨國公司做嘢嘅時候嗰啲大老細嘅女秘書。

嗰日我見佢喺上海街慢慢行緊,唔係好肯定佢係咪G嚟嘅,專登喺佢身邊兜嚟兜去直至佢見到我,望住我,我同佢打咗個招呼,佢有反應我先至問佢係咪。

佢真係唔催鐘,我次次可以同佢慢慢做。

佢對波型亦靚,係真波,難得。

佢喺自己住嘅地方做嘢,不論地方同個人都打理得好企理,好衛生、乾淨。

佢有兩盒套,據佢講一盒普通用,一盒係同有feel嘅對手用,有浮點嗰種,呢吓嘢幾窩心。而同佢做起嚟明顯覺得佢真係鍾意嘅,唔係交戲。

我有一段時間幾鍾意搵佢,一來佢樣子幾好,身材係真嘢,性反應自然,另一方面係鍾意佢講廣東話,又唔催,做完會主動留我喺度陪佢傾偈直到我話要走。

但後來我有少少厭佢煩,因為佢開始留意住我微信上啲動向,有時去嗰頭搵食俾佢撞到佢會問長問短。我唔認為會想當佢好似女朋友,所以遮咗佢微信,亦好少搵佢。

而家佢都好少喺香港,可能返咗大陸。

有時候諗番起呢啲曾經幾好嘅對手回味吓都唔錯嘅。
作者: dcat20    時間: 2019-8-8 16:13

引用:
原帖由 ..劉馬車.. 於 2019-8-8 09:40 AM 發表 查看引用來源

你想我映上面定下面張相 ? 
全相吖,方便我幫你分析一下。
作者: ScoutDant    時間: 2019-8-8 17:38

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-8-8 04:12 PM 發表 查看引用來源
你講起嚟我記起舊年玩過一個個體戶。
佢喺老廟附近,但唔係老廟。
幾elegant嘅,同一般落嚟7日嘅企企好唔同,着啲衫好企理、優美。似我以前喺跨國公司做嘢嘅時候嗰啲大老細嘅女秘書。
嗰日我見佢喺上海街慢慢行緊,唔係好肯定佢係咪G嚟嘅,專登喺佢身邊兜嚟兜去直至佢見到我,望住我,我同佢打咗個招呼,佢有反應我先至問佢係咪。佢真係唔催鐘,我次次可以同佢慢慢 ...
其實尼啲"奇遇"間唔中都會踫到,自問自己都算係靚佬一個,結唔少女人緣,平時落街着得乾凈斯文碌,就算企企都比較想做你生意 我上面講嗰個竟然同你講嗰個有唔少雷同,連用套都相似,但可以肯定唔係同一人,因為來港多年嘅佢白話依然唔多掂,佢本來話預算做一年到年尾儲夠一筆錢轉做正行,但個多月前應該從咗良,曾經上載返工相,近日亦將舊V7moments 都全洗:smile_34: 所以話,雖然陰謀G可能佔大多數,但做G都唔係一定個個貪錢有機心,好多都只希望有人尊重佢係一個人,揾佢開心之餘都會當佢係正常朋友:smile_34: 見你啲帖,我相信你好多相好都因此相交
作者: dcat20    時間: 2019-8-8 21:02

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2019-8-8 05:38 PM 發表 查看引用來源
其實尼啲"奇遇"間唔中都會踫到,自問自己都算係靚佬一個,結唔少女人緣,平時落街着得乾凈斯文碌,就算企企都比較想做你生意 我上面講嗰個竟然同你講嗰個有唔少雷同,連用套都相似,但可以肯定唔係同一人,因為來港多年嘅佢白話依然唔多掂,佢本來話預算做一年到年尾儲夠一筆錢轉做正行,但個多月前應該從咗良,曾經上載返工相,近日亦將舊V7moments 都全洗:smile_34: 所以話,雖然陰謀G可能佔大 ...
我頭先寫完段嘢俾你之後令我諗起佢,就即管send個訊息俾佢問佢仲有冇做,佢話而家喺深圳多,好少喺香港,每星期落嚟兩、三日。

咁啱頭先佢喺度,我就搵佢執咗劑,攪咗都幾鬼耐。

我幾想除套,佢話唔得。

攪完佢去沖涼,沖完涼出嚟問我係咪篤穿咗個套?

我話冇呀,點解?

佢話好多水流出嚟。

之後送佢返深圳(我唔過關)。

喺咖啡室佢向我透露話我今日上去令佢心情複雜。

我問點解,佢問我唔覺得佢開頭有啲黑口黑面?

我話覺呀。

佢話因為佢有啲嬲我咁耐唔搵佢,但見到我又開心。

我話咪玩啦。

佢話鍾意我,不過覺得佢做呢啲嘢,同我咩都唔係,又冇資格問我咁多嘢。

我好怕啲女講呢啲。扑嘢有feel還有feel,大家最好只係幫襯同提供服務嘅關係。

佢透露而家冇做生客。

我問咁佢生活費點?

佢話有大主顧照顧,幫佢交租同資助佢喺深圳開舖頭,每星期返呢度兩、三次陪呢個大老闆。

我問咁我再搵佢怕唔怕唔方便?佢話唔怕,佢番嚟的話會話我聽。我話好,我都鍾意同佢做嘅。佢話佢都係。

不過佢唔係我幫襯過最鍾意嘅,只算得上幾鍾意,純粹係扑起嚟大家有feel呢吓難得。
作者: 至愛不渝    時間: 2019-8-9 23:41

引用:

緊係啦一抽抽生果掛晒係廢,你自己唔驚人地驚呀。
作者: redcomet2009    時間: 2019-8-11 00:11

引用:
肯定生花柳梅毒
作者: 雙勝王    時間: 2019-8-11 01:49

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-8-6 08:47 發表 查看引用來源

老廟企企限時15分鐘,假如插到夠鐘都未得可以加鐘做埋佢。

我都周時遇到女話我犀利,但我覺得自己普通。

有啲女仔講過俾我聽,一般客都係7分鐘之內,唔少幾分鐘之內就出嘢,只要你稍為足鐘或者超時,佢哋都會話你耐。

想多啲時間慢慢玩的話,一係幫襯酒店妹,一係部份一仔假如佢對你有feel嘅話會同你玩耐啲。

企企的話,大都係咁趕,地方又掃興,沖涼又要自己嚟。除非 ...
141果d伏喎
作者: dcat20    時間: 2019-8-11 14:51

引用:
原帖由 雙勝王 於 2019-8-11 01:49 AM 發表 查看引用來源

141果d伏喎
講服務的話,不論一仔同企企都要試咗至知。

講樣的話,企企可以睇啱先上,但一仔可以撳咗鍾唔啱唔幫襯。

時間的話,一仔會稍為鬆動過企企。假如你要多啲時間,唔超時太多的話佢哋可以張就,企企的話,有G頭嗰啲一夠鐘就俾G頭催。

限10-15分鐘內完事感覺好趕,冇乜趣味。

個體戶會好啲。
作者: darkvaderforce    時間: 2019-8-13 18:03

作者: yanking200x    時間: 2019-8-13 18:51

引用:
原帖由 darkvaderforce 於 2019-8-13 06:03 PM 發表 查看引用來源
以前去老妙 , 試過幾條女叫夜啲等佢收工上去再屌過:smile_o01:
甘正 尼個時候有涼沖 慢慢玩
作者: gogogolee    時間: 2019-8-14 04:12

引用:
原帖由 mooska1825 於 2019-8-5 09:23 PM 發表 查看引用來源
.早幾日夜晚試左
上到房,無涼沖即除衫
我話未夠硬
攬陣先
之後叫佢chok幾下,上套
張床比一人床大少少
男上女下無轉個位
我一時聞頸,一時舉佢雙腳
我諗到係10分鐘左右
佢話時間夠既話未出都要停
我插多陣叫佢打出黎
之後佢打左兩次
每次都手攰停
第三次我先出到
請問呢d 兩舊水有無話幾多分鐘?
仲有,係咪個個囡囡都會同你地講
話你好勁?
因為無論㩒鐘,足浴,按 ...
反問兩舊水咁豪消費仲想點 ???????????
作者: zzza    時間: 2019-8-14 14:33

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-8-8 09:02 PM 發表 查看引用來源

我頭先寫完段嘢俾你之後令我諗起佢,就即管send個訊息俾佢問佢仲有冇做,佢話而家喺深圳多,好少喺香港,每星期落嚟兩、三日。

咁啱頭先佢喺度,我就搵佢執咗劑,攪咗都幾鬼耐。

我幾想除套,佢話唔得。

攪完佢去沖涼,沖完涼出嚟問我係咪篤穿咗個套?

我話冇呀,點解?

佢話好多水流出嚟。

之後送佢返深圳(我唔過關)。

喺咖啡室佢向 ...
CHING你講到咁
攪到想搵都難:smile_30::smile_30::smile_30:
作者: h789741    時間: 2019-8-15 09:46

企街係比較差D架啦,多過3個字都吹你走
作者: hkfungfung    時間: 2019-8-16 03:09

作者: 大滾友    時間: 2019-8-16 23:30

規矩就死,人就生,講行規15分鐘內唔出野都要走人,但如果條女冧你的話,一粒鐘都無問題。
作者: YuanYuan    時間: 2019-8-17 21:25

引用:
原帖由 大滾友 於 2019-8-16 23:30 發表 查看引用來源
規矩就死,人就生,講行規15分鐘內唔出野都要走人,但如果條女冧你的話,一粒鐘都無問題。
係架,試過件好冧我,出完仲要攬住訓左半粒鐘
作者: dcat20    時間: 2019-8-18 20:11

引用:
原帖由 大滾友 於 2019-8-16 11:30 PM 發表 查看引用來源
有雞頭嗰啲唔得㗎。

先唔講佢哋一日俾人屌咁多鑊根本冇可能enjoy,當佢超級愛上你,因為你靚仔兼性能力厲害屌到佢高潮迭起,一差不多時間佢雞頭就會催佢㗎喇。

除非你搵啲個體戶。
作者: tungsingyiuyeu    時間: 2019-8-18 21:04

5-10分鐘
作者: 莎偉栢看外    時間: 2019-9-20 17:20

引用:

真係唔信呀:smile_o01:
作者: ..劉馬車..    時間: 2019-9-20 21:13

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)