188Channel

標題: 淫妻偷食記(重開) 文#25 #49 #65 #89 #103 有相#3 #65 #89 #103 [打印本頁]

作者: vi_12123    時間: 2019-8-5 16:26     標題: 淫妻偷食記(重開) 文#25 #49 #65 #89 #103 有相#3 #65 #89 #103

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 木田    時間: 2019-8-5 16:29

引用:
原帖由 vi_12123 於 2019-8-5 04:26 PM 發表 查看引用來源
##沒有留意到版規係小vi 5岩,重新開過新post
會多d share現在同以往偷食經歷😊😊
重新寫過新post先##

之前出過ga post重新打過先
作為人妻已有4年多,(時序上之前打錯了),作為一個對性需求大的淫妻,基本上經常處於捱餓狀態,加上另一半對性比較淡泊,變左小vi成日要自己黎……
最近更加忍5住出黎偷偷開餐,一次過同大家share下我同SP的經歷
認識之後,佢已經 ...
Wtsapp 又得唔得
作者: vi_12123    時間: 2019-8-5 16:36

搬埋相過黎
http://www.23hq.com/vinvinyu/photo/58206343
http://www.23hq.com/vinvinyu/photo/58201904
作者: QQ_EE    時間: 2019-8-5 16:36

第二:smile_47:
作者: bigeye169    時間: 2019-8-5 16:39

報到先
作者: dormo0102    時間: 2019-8-5 17:09

對住你好難冇反應
作者: muffy_tf    時間: 2019-8-5 17:09

作者: cky08    時間: 2019-8-5 17:19

報到~~~~
作者: cky08    時間: 2019-8-5 17:23

仲有冇其一他故事可以分享~~~~~~~
作者: jackielam    時間: 2019-8-5 17:27

PM左你, 希望你冇刪到
作者: vi_12123    時間: 2019-8-5 17:30

有其他故事可以慢慢share
為左5好又俾人close,我有文/圖再放😊😊
作者: jackielam    時間: 2019-8-5 17:40

唔覺肥WO, 手臂咁幼
作者: bigeye169    時間: 2019-8-5 17:44

引用:
原帖由 vi_12123 於 2019-8-5 05:30 PM 發表 查看引用來源
 又要硬住等你啦
作者: sexman44264    時間: 2019-8-5 18:12

http://www.23hq.com/vinvinyu/photo/58206343
呢對波真係無得彈! 比我乳交射埋得嗎?:smile_47: :smile_47:
作者: ericli1989107    時間: 2019-8-5 19:29

報到
作者: bigeye169    時間: 2019-8-5 20:59

肥淫妻失蹤咗?
作者: 小榮x吹水    時間: 2019-8-5 21:03

等淫妻更新
作者: Baby127    時間: 2019-8-5 21:12

作者: vi_12123    時間: 2019-8-5 21:22

引用:
原帖由 Baby127 於 2019-8-5 09:12 PM 發表 查看引用來源

會員好 :
(最後一次溫馨提示) ⬇
已經對你作過多次警告 , 甚至扣分或關帖。
**重申 : 徵友的話 , 請移玉步往(徵友區)
本版是(引人入性)性事分享及性事討論為主。

如再次在版面肆無忌憚 公開招攬
會馬上關帖及禁言。
另外其他會員不停離題 , 在版面不停求聯絡方式的話 , 同樣會被扣分處理。

請各位留言前 , 細閱本版版規 ⬇
多謝合作。

(引人入性版 ...
我已經沒有招攬
純粹分享經驗及相片
請問有什麼不符合版規的地方?
我現在又未符合pm要求
未能私下詢問
煩請明言
作者: 愛生活    時間: 2019-8-5 21:35

作者: 愛生活    時間: 2019-8-5 21:35

作者: vi_12123    時間: 2019-8-5 21:39

引用:
原帖由 愛生活 於 2019-8-5 09:35 PM 發表 查看引用來源

我都想知重有咩違規  
上個post我明
所以而家重新開個post
我自己都好好留意
如果今個post,版主話違規要再close
禁我5係呢個版出post la
作者: 愛生活    時間: 2019-8-5 21:46

作者: Tck13032011    時間: 2019-8-5 23:30

玩BM一流 :smile_47:
作者: vi_12123    時間: 2019-8-5 23:58

雖然呢兩日無出去開餐,但都想同大家分享下淫妻d曳曳野,話說前排認識左1個細小vi 3年ga男仔,亦都係呢個男仔(以下稱呼為C)燃起小vi內心深處ga慾望。當時的小vi仲未出反黎玩,仲係保守d ga狀態。

當日約左c去唱k,小vi一身戰鬥格上陣,貼身短裙,黑c加高跟鞋。去到K房後,我坐下選歌,c在我背後把我環住,再輕輕含著我的 耳垂,說著今天的我好美,好迷人,自己已經忍耐了很久。

也許是第1次跟他在這個2人的環境吧,佢將我 成個人完全困在佢環中,我仍然自顧自選歌,但是沒有把他推開,也許是太久沒有同他人有此類親暱的接觸吧。

當唱了一會兒歌後,c開始對我有進一步的行為,佢低頭注視著我,把我輕帶到環中,也許當時我害羞的反應吸引了他,他開始親吻我,是那種帶有侵略感的法式熱吻,我最愛同時亦是最抗拒不能的接吻方式,總覺得會吻的把人暈頭,完全是令人神魂顛倒的感覺。

在接吻的時侯,佢的手亦開始撫摸我的胸部,一直說我的胸部很大,是什麼杯位,我害羞得沒有回答,只是隨他為所欲為。不太記得詳細的親密經過,但我知道自己已經開始超越我們之間的界線,佢嘗試想把手伸到下面的洞穴,我一直把腳夾著,不讓他的手伸入,因為一黎覺得至少要保守這地方,二黎接受不了在此種地方進行這種私密行為。但其實心中真的充滿慾望,想有人排解,同時又不敢,始終我仍然是別人的老婆,如c所言,我們的行為是偷食,充滿著 刺激,將來仍然存在著很多未知數,所以我更加不敢跟他去到最後。

他一直問我,只親吻上半身便足夠嗎,不用去到最後一步,又說這裡很暗,別人不會看到,我沒有回答,只是一直把他伸到下面的手帶回上身。也許是我動情的樣子吸引了他,他輕輕地叫了我的名字兩次,我回應佢,佢只說沒什麼,只是想叫一下我,說想看我高潮的樣子。

其實我想叫對方的姓名,但又害怕自己已經在動情,如果再叫他,會否引起他更大的慾望。

他開始伸手到我的胸口位,由裙子的邊緣進入,越過了胸罩的位置,緊緊地揉著我的胸部,他嘗試想解掉我的扣子,但有些困難,最後亦成功解掉。佢揉了一會兒後,帶少許粗暴的含著我的 乳尖,我好像發出了動情的聲音,但是很輕,佢輪流玩弄了兩邊的乳房,也許男人對於這裡算是情有獨鍾。

他一直引誘我,又問我他有逗貓棒,不想要嗎?也許我軟綿綿的身子,令佢覺得充滿新鮮感及好奇吧。但我知道我不可以跟他去到最後一步,跟住我拒絕了佢,沒有繼續下去了。
作者: 小_BenBen    時間: 2019-8-6 00:12

引用:
原帖由 vi_12123 於 2019-8-5 04:26 PM 發表 查看引用來源

作為人妻已有4年多,(時序上之前打錯了),作為一個對性需求大的淫妻,基本上經常處於捱餓狀態,加上另一半對性比較淡泊,變左小vi成日要自己黎……
最近更加忍5住出黎偷偷開餐,一次過同大家share下我同SP的經歷
啜完lin頭啜豆豆
作者: 前晚忽然駱駝    時間: 2019-8-6 00:12

引用:
原帖由 vi_12123 於 2019-8-5 11:58 PM 發表 查看引用來源
雖然呢兩日無出去開餐,但都想同大家分享下淫妻d曳曳野,話說前排認識左1個細小vi 3年ga男仔,亦都係呢個男仔(以下稱呼為C)燃起小vi內心深處ga慾望。當時的小vi仲未出反黎玩,仲係保守d ga狀態。

當日約左c去唱k,小vi一身戰鬥格上陣,貼身短裙,黑c加高跟鞋。去到K房後,我坐下選歌,c在我背後把我環住,再輕輕含著我的 耳垂,說著今天的我好美,好迷人,自己已經忍耐了很久。

也許是 ...
呢位師兄好有性福
作者: gn02218404    時間: 2019-8-6 02:18

引用:
原帖由 vi_12123 於 2019-8-5 11:58 PM 發表 查看引用來源

也許是 ...
情到濃時,唔會可惜嗎?
前戲kiss好有感覺
作者: QQ_EE    時間: 2019-8-6 07:03

不能不可以對你的迷人雙峰愛不釋手
作者: vi_12123    時間: 2019-8-6 07:20

引用:
原帖由 gn02218404 於 2019-8-6 02:18 AM 發表 查看引用來源

情到濃時,唔會可惜嗎?
前戲kiss好有感覺
都有d🤣🤣🤣
始終好少野戰經驗
感覺無禁自在
加上個陣無套呢😂😂
作者: bigeye169    時間: 2019-8-6 07:59

引用:

也許是 ...
C這次要硬著和妳分手?
作者: genesic    時間: 2019-8-6 08:51

引用:
原帖由 vi_12123 於 2019-8-5 05:30 PM 發表 查看引用來源
支持加相同更新。比人關post 就唔好
作者: silverseven    時間: 2019-8-6 09:33

引用:
原帖由 vi_12123 於 2019-8-6 07:20 AM 發表 查看引用來源

都有d🤣🤣🤣
始終好少野戰經驗
感覺無禁自在
加上個陣無套呢😂😂
己硬了😜
作者: kingdb55    時間: 2019-8-6 10:02

We can help
作者: 愛生活    時間: 2019-8-6 10:28

作者: muffy_tf    時間: 2019-8-6 11:04

作者: gn02218404    時間: 2019-8-6 11:06

引用:
原帖由 vi_12123 於 2019-8-6 07:20 AM 發表 查看引用來源

都有d🤣🤣🤣
始終好少野戰經驗
感覺無禁自在
加上個陣無套呢😂😂
經驗係累積返黎既
前人教落
我都係由無套變有套
作者: stjame    時間: 2019-8-6 11:20

好大好靚波波:)
作者: askl222    時間: 2019-8-6 11:26

引用:

也許是 ...
冇再約妳咩?冇可能就咁就放棄咖喎。。。😅😅🤣🤣
作者: 登川田    時間: 2019-8-6 11:42

樓主今日係唔係穿 T back 呀 ?
作者: Water_man    時間: 2019-8-6 12:11

師妹身材好正、支持支持!
作者: vi_12123    時間: 2019-8-6 13:12

有時只能話年輕有年輕ga好
雖然相差只有3年
但感覺上已經係好5同ga思想
之後同師弟仲有後文ga😂😂
再同大家share下
作者: 大頭妹頭大大    時間: 2019-8-6 13:24

引用:

最近更加忍5住出黎偷偷開餐,一次過同大家share下我同S ...
同感,作為人妻,另一半對性淡泊,真係好sad
作者: bigeye169    時間: 2019-8-6 14:02

引用:
原帖由 大頭妹頭大大 於 2019-8-6 01:24 PM 發表 查看引用來源

最慘係自己 老公餵唔飽
作者: gn02218404    時間: 2019-8-6 16:09

引用:
原帖由 vi_12123 於 2019-8-6 01:12 PM 發表 查看引用來源
有時只能話年輕有年輕ga好
雖然相差只有3年
但感覺上已經係好5同ga思想
之後同師弟仲有後文ga😂😂
再同大家share下
睇黎一次激過一次
作者: cky08    時間: 2019-8-6 19:17

引用:

也許是 ...
越睇越硬~~~
作者: 不吃喵的魚    時間: 2019-8-6 20:44

兩人獨處k房,真係好難控制:smile_42:
而且師姐你仲要咁火辣,點頂呀:smile_30:
作者: 前晚忽然駱駝    時間: 2019-8-6 20:44

引用:
原帖由 Water_man 於 2019-8-6 12:11 PM 發表 查看引用來源
師妹身材好正、支持支持!
大家咁話
作者: vi_12123    時間: 2019-8-6 20:53

大家也許會好好奇我同c如何把持得住,只可以說我有我的顧慮,加上當時的我心態仍然想做一個好老婆吧,所以不敢踩過同C的底線。不過之後我同C偶然都有見面,只係沒有再進一步的行為。
後來有一晚,我地出左去食飯。今次,小vi5玩戰鬥格,純粹普通背心短裙加黑絲應約。
食完飯之後,本身打算散完步,便和c各自回家。在陰暗的路上,我和c拖著手走,他笑說我好像吸血鬼,會把他搾乾。我們一直走到他的母校,走了一圈之後,我們走到樹下,c看著我,開始親吻我,一邊隔著衣服撫摸我的胸部,也許大家的慾望都被燃起了。c建議去開房,還以為不會有下文。
我們一路前往酒店,最後找到了,我們慢慢上樓。雖然不是小vi第1次去開房,但我亦覺得異常緊張。一進到房,我先去洗手間,c在脫衣服。當我出來時,c抱著我坐在床上,跟上次在k房不同,這次在光亮的環境下,我十分緊張。
這可算是我們真正的第1次,在接吻時,c想脫去我的胸罩,我脫下外衣,讓他比較方便。總覺得佢迷戀著胸口的位置,也許男人都是這樣的,他帶有一點粗暴地吻著乳房,雖然有一點痛,但同時又有另一種快感。同時他想脫下我的黑色絲襪,我引導他慢慢了解陰部位置。他把手指插進陰部,引起了我的反應,我帶著呻吟,指示著他如何做。
後來,到了我第一次認真看著他的陰莖,因為知道他對於性這方面沒什麼經驗,又擔心帶給他不好的感覺,我小心翼翼地觀察。注意到他的陰莖比較下彎,加上包皮部分較長,需要小心對待。我用手指在龜頭上先刺激,令分泌比較多時,再含下龜頭位置。有人喜歡含得較深,明顯地,這不適用於c的狀態。我只含著龜頭位,他已經感覺好舒適,他需要比較多前戲部分,但進入狀態後,可以含深一些及快一些。
之後,他想嘗試進入,雖然在沒有安全套的情況下,我讓他嘗試進入。在嘗試了一會兒後,佢終於成功插入,但我感覺不太多,或者是這個姿勢的問題?又或者始終c沒有經驗,後來我再為他口交了一會兒,他在我的口中射精,時間便到了。
有時,性的契合度也許是這樣,可能是我跟C的契合度未如理性,我和C的情況比起SP,也許更似是知已好友的情況,好多事也可以互相傾訴,這也算是另類的一種關係吧。
作者: 醉爆    時間: 2019-8-6 21:45

作者: 醉爆    時間: 2019-8-6 21:45

作者: gn02218404    時間: 2019-8-6 22:29

引用:
原帖由 vi_12123 於 2019-8-6 08:53 PM 發表 查看引用來源
大家也許會好好奇我同c如何把持得住,只可以說我有我的顧慮,加上當時的我心態仍然想做一個好老婆吧,所以不敢踩過同C的底線。不過之後我同C偶然都有見面,只係沒有再進一步的行為。
後來有一晚,我地出左去食飯。今次,小vi5玩戰鬥格,純粹普通背心短裙加黑絲應約。
食完飯之後,本身打算散完步,便和c各自回家。在陰暗的路上,我和c拖著手走,他笑說我好像吸血鬼,會把他搾乾。我們一直走到他的母校,走了一圈之後 ...
C經驗不足,慢慢黎,最緊要有妳指教啊。
作者: mosepapa    時間: 2019-8-6 22:43

睇見都想用手感覺下
作者: bentayga    時間: 2019-8-7 09:10

引用:
原帖由 vi_12123 於 2019-8-6 08:53 PM 發表 查看引用來源
食完飯之後,本身打算散完步,便和c各自回家。在陰暗的路上,我和c拖著手走,他笑說我好像吸血鬼,會把他搾乾。我們一直走到他的母校,走了一圈之後 ...
睇嚟師姐對呢次嘅正式埋牙失望噃!對方條啫唔正,冇技巧,ㄧ味粗魯,都係做番soul mate算了!
作者: cky08    時間: 2019-8-7 13:33

引用:
仲口爆埋 正
作者: 活潑的弟弟    時間: 2019-8-7 14:06

c姐真係大波 做到你sp真係有性福
作者: twin_power    時間: 2019-8-7 15:15

全力支持,高汁人妻
作者: ALHK2010    時間: 2019-8-7 15:18

報到~~~~
作者: bigwavetom    時間: 2019-8-7 15:51

引用:
原帖由 大頭妹頭大大 於 2019-8-6 01:24 PM 發表 查看引用來源

同樣,作為人夫,另一半對性冷感,也很不爽。。。
作者: 四衝程    時間: 2019-8-7 16:09

師妹真係好雙乳,咁既埋牙,玩得唔盡興。
作者: muffy_tf    時間: 2019-8-7 17:12

作者: vi_12123    時間: 2019-8-7 18:53

同C自從個次之後
仲有見下面,佢又抽下小vi水禁
但就無再開房曳曳
但俾C引起小vi性慾之後
就搞到小vi keep住性慾高脹ga狀態
從而開始小vi的偷食事件😂😂
慢慢再同大家分享同埋影下d相同大家開心share先😁😁
作者: 夏天真好    時間: 2019-8-7 19:15

咁師姐而家仲有無keep住玩呀
作者: lmk33333    時間: 2019-8-7 20:05

等師姐多分享,用到PM未?
作者: vi_12123    時間: 2019-8-8 01:26

偷食小鮮肉

睇黎食小鮮肉真係有條引ga,只可以話有時試下5同類型的對象,會有意外驚喜😂😂

話說小vi 係香討同一位師弟幾岩傾,本身打算傾耐d先出黎見面,後黎都係忍5住肚餓,所以同師弟出左黎開餐。

個日本身準備左另一條低胸裙應戰師弟,反工當然5可以太過火啦,反工就另一條斯文d,無禁性感的連身裙,但都係岩岩到大脾的裙子,再加黑絲,反工都俾同事望到實一實。收工約左師弟去旺角,見面後去左食野,跟住就行去開房了,我中途仲係禁用肥波波襲擊師弟手臂,證明小vi幾曳呢。

今次開呢間房小vi未黎過,但環境,格局都ok,算係幾舒服。師弟一入房就打左我pet pet一下,跟住叫我沖涼先。我入到廁所,跟住除曬所有3,準備開水洗白白。點知俾師弟突然入埋黎玩偷襲,睇開小vi文章都知,小vi有d m屬性,中意玩強姦play,師弟從後用手攻擊肥波波,跟住又偷襲妹妹,搞到小vi好興奮。

雖然一下子未進入狀態,但小vi已經開始出緊水。跟住師弟同小vi接吻,感覺很不錯,跟住小vi留意到師弟開始有反應,我地變左面對面,師弟示意叫我跪底幫他含腸仔,師弟望住我幫佢含,細佬亦愈來愈硬,師弟按著我的頭,不斷加快抽插的速度,雖然有時頂到喉嚨,不太舒服,但其實小vi心中亦起了奇異的快感。

接著,我們的戰場由浴室轉換到床上,師弟躺在床上,我本來以為示意小vi繼續幫他含腸仔,但師弟反而想先服待小vi。師弟對住肥波波愛不釋手,小vi亦因為他的把玩,身體開始有反應,加上師弟用手指一插小vi的淫穴,又用手指沾著淫水要小vi lam,手指的進出令小vi可以好清楚聽到水聲,而小vi亦因為太舒服,開始呻吟,想著要師弟將小淫妻的洞穴填滿,好好餵飽小vi。

師弟服待完小淫妻,當然到小vi開始服待師弟啦。但始終第一次同師弟玩,都要好好了解下對方的敏感位。我嘗試由頸部開始慢慢向下挑起師弟的反應,但師弟沒有太大反應,後來到了細佬的位置,我努力地含著細佬,希望挑起師弟的興奮位,望著細佬開始變大同埋有反應,心中亦開始有點成功感。

當再含了一會兒後,師弟想進入小vi的體內。當做戴好套後,師弟進入了小vi。雖然是第一次跟師弟造,但師弟亦帶給小vi很大的快感,我們開始首先是面對面進入,跟住又嘗試把小vi其中一張腳拉起,轉換姿勢。之後轉了用狗仔式,當玩緊途中,師弟亦引導小vi講曳曳野,又要小vi求佢將細佬插入淫穴中。小vi就最中意師弟用狗仔式粗暴地插入,因為覺得快感最大,又會插得又入又深。

我地由狗仔式再轉用女上,曳曳的小vi最中意用女上,雖然會俾對方看到肚腩仔,但又可以俾對方看著肥波波在搖晃不停,加上小淫妻最喜歡用女上嘗試坐爆對方,讓對方射精。師弟可算是有一定的耐力,經過小vi刻意上落後,仍然可以忍著不讓小vi坐爆。後來,用反傳統方式,師弟完成了第一次射精。

經過了第一次,我們也有一點疲累,便在床上閒聊了一會兒,其中亦有提及各自的性經驗以及對性的看法。休息了一會兒後,便開始第二波。師弟提出想拍下小vi幫他含腸的經過,想了一會兒,小vi覺得可以,但盡量不想拍下小vi的樣子,以及只限師弟自己收藏。雖然有人稱讚過小vi含腸含得很舒服,但小vi含得不持久,很多時間含一會兒便想休息。當師弟開始想插入,問著小vi可否嘗試不戴套,小vi在猶疑後,讓師弟嘗試不戴套,插了一會兒,後來還是怕有危機而要求師弟重新戴回。

畢竟還是想大家可以安全的玩,後來再玩了一會兒,第二次射精亦結束了。本來想著,先去洗澡後,便休息一下,各自回家。

小vi在洗澡後,穿好裙子及內衣,出來後師弟想小vi再含多細佬一次。小vi其實故意穿著了半透視的內衣,所以先把裙子脫下,著住see though bra再加T back挑逗師弟,師弟亦不禁在我含著腸仔時,撫玩著包不著的肥波波,我努力挑起細佬的反應,除了陰莖外,亦lam著袋袋,最後,在多番吞吐下,師弟在小vi 口中第3次射精。

總結黎講,今次算是幾滿足的1次,小vi好耐無食過禁飽,有機會睇下會5會再同師弟開餐,畢竟遇到好的對手並不容易,而餵飽長期飢餓的小vi更加不容易,一切可能只是緣分驅使。

附上黑絲肥腿照1張

http://www.23hq.com/vinvinyu/photo/58336919
作者: brotheron    時間: 2019-8-8 02:20

師妹夏天都著黑絲?
作者: farm1615    時間: 2019-8-8 07:46

睇到硬哂,師妹大波黑C。系男人都忍吾到
作者: 小榮x吹水    時間: 2019-8-8 08:50

引用:
原帖由 vi_12123 於 2019-8-8 01:26 AM 發表 查看引用來源
偷食小鮮肉

睇黎食小鮮肉真係有條引ga,只可以話有時試下5同類型的對象,會有意外驚喜😂😂

話說小vi 係香討同一位師弟幾岩傾,本身打算傾耐d先出黎見面,後黎都係忍5住肚餓,所以同師弟出左黎開餐。

個日本身準備左另一條低胸裙應戰師弟,反工當然5可以太過火啦,反工就另一條斯文d,無禁性感的連身裙,但都係岩岩到大脾的裙子,再加黑絲,反工都俾同事望到實一實。收工約左師弟去旺角,見面後去左 ...
淫妻食飽飽
作者: h789741    時間: 2019-8-8 08:51

引用:
原帖由 vi_12123 於 2019-8-5 04:36 PM 發表 查看引用來源
搬埋相過黎
http://www.23hq.com/vinvinyu/photo/58201904
人妻對奶好似好大好好味咁
作者: h789741    時間: 2019-8-8 08:53

引用:
原帖由 vi_12123 於 2019-8-8 01:26 AM 發表 查看引用來源
偷食小鮮肉

個日本身準備左另一條低胸裙應戰師弟,反工當然5可以太過火啦,反工就另一條斯文d,無禁性感的連身裙,但都係岩岩到大脾的裙子,再加黑絲,反工都俾同事望到實一實。收工約左師弟去旺角,見面後去左 ...
係我最愛既黑絲,貼多幾張夠打飛機
作者: Gab15    時間: 2019-8-8 09:52

奇怪!睇相睇極都唔覺得你肥,最多係身型豐滿,肉肉地!
作者: bentayga    時間: 2019-8-8 11:20

引用:
偷食小鮮肉

點解可以咁大對奶又有幼腿,J死人咩!
作者: dttcalvin    時間: 2019-8-8 11:55

引用:
偷食小鮮肉

飽哂啦🥰🥰🥰
邊算肥😍😍😍
作者: vi_12123    時間: 2019-8-8 12:36

難得一次食到飽飽😋😋
超級滿足
肥波波搞到前面豐滿
背脊好厚肉😂😂😂
加上有肚腩仔😔😔😔
咪搞到上身好肥好大份
係得d手腳呃到下人lor😂😂😂
黎緊睇下會5會有其他曳曳野分享下先😋😋😋
但今次真係餵到小淫妻好飽好舒服
作者: 小榮x吹水    時間: 2019-8-8 12:40

引用:
原帖由 vi_12123 於 2019-8-8 12:36 PM 發表 查看引用來源
難得一次食到飽飽😋😋
超級滿足
肥波波搞到前面豐滿
背脊好厚肉😂😂😂
加上有肚腩仔😔😔😔
咪搞到上身好肥好大份
但今次真係餵到小淫妻好飽好舒服 ...
會唔會已經約左下一次
作者: leap20168    時間: 2019-8-8 12:55

引用:
偷食小鮮肉

師姐對美腿真系靓爆鏡
作者: beast74mo    時間: 2019-8-8 13:02

好想睇吓小vi穿上see through bar同Tback的相
作者: muffy_tf    時間: 2019-8-8 14:17

作者: 夏天真好    時間: 2019-8-8 15:15

引用:
原帖由 vi_12123 於 2019-8-8 12:36 PM 發表 查看引用來源
難得一次食到飽飽😋😋
超級滿足
肥波波搞到前面豐滿
背脊好厚肉😂😂😂
加上有肚腩仔😔😔😔
咪搞到上身好肥好大份
可以餵到大食人妻飽飽,肯定係一件好有滿足感既事
作者: lmk33333    時間: 2019-8-8 18:28

引用:
難得一次食到飽飽😋😋
超級滿足
肥波波搞到前面豐滿
背脊好厚肉😂😂😂
加上有肚腩仔😔😔😔
咪搞到上身好肥好大份
期待見到真人!
作者: dttcalvin    時間: 2019-8-8 22:23

引用:
難得一次食到飽飽😋😋
超級滿足
肥波波搞到前面豐滿
背脊好厚肉😂😂😂
加上有肚腩仔😔😔😔
咪搞到上身好肥好大份
最緊要夠飽⋯過足癮😍😍😍
作者: 粗中有細    時間: 2019-8-9 00:38

作者: appleapple9999    時間: 2019-8-9 02:21

引用:
難得一次食到飽飽😋😋
超級滿足
肥波波搞到前面豐滿
背脊好厚肉😂😂😂
加上有肚腩仔😔😔😔
咪搞到上身好肥好大份
師姐好正🥰
作者: cky08    時間: 2019-8-9 08:43

引用:
難得一次食到飽飽😋😋
超級滿足
肥波波搞到前面豐滿
背脊好厚肉😂😂😂
加上有肚腩仔😔😔😔
咪搞到上身好肥好大份
樓主今次飽晒啦
作者: 哥哥peter    時間: 2019-8-9 13:03

對波波引死我啦~
作者: gn02218404    時間: 2019-8-9 13:26

引用:
難得一次食到飽飽😋😋
超級滿足
肥波波搞到前面豐滿
背脊好厚肉😂😂😂
加上有肚腩仔😔😔😔
咪搞到上身好肥好大份
好吸引🤔唔知幾時可以見到真人呢?
作者: jacky199123    時間: 2019-8-9 16:19

引用:
偷食小鮮肉

好正👍🏼👍🏼👍🏼 可以分享多d 嗎?
師姐係咪爆左PM?
作者: Eddyo    時間: 2019-8-9 19:54

師姊好正!!
作者: vi_12123    時間: 2019-8-9 23:02

呢幾日無再搵SP開餐,所以諗住同大家分享下小vi以前d曳曳野😎雖然5一定同偷食有關,但都可以同大家share下

當時的小vi大概23,24歲,雖然都有需求,但無拍拖,有時會上聊天室同人傾幾,就係當時,認識左R。

當時的小Vi未有性經驗,但自細到大一直對性充滿好奇同慾望,R在和我認識了一段時間後,決定出來見面。

會面之後,R車小vi去了一個隱蔽的公園,那公園沒有什麼人,旁邊有一個大涼亭,面向山有欄杆,可以一覽山下的燈光同夜景。R問小Vi想不想嘗試俾人觸摸,小vi當然想。R同小vi面對面,當時的小vi穿著普通連身裙同黑絲,R隔著衣領輕撫胸部的曲線,拉底衣領後,便扯下其中一邊胸罩,用口把小vi的lin頭含在口中。

雖然在黑暗的環境,但小vi都會擔心有人經過見到,但可能便是這種刺激,令小vi更加敏感同興趣。另一方面,R開始進擊另一邊胸部,R用手指夾著乳頭,不斷戲弄小vi的驅體。

突然,R同小vi聽到有人經過的聲音,R停下了所有動作,本來以為R想放過小vi。怎料,R只是把用大衣蓋在小vi身上,把小Vi壓向欄杆,從後面看來只是一對戀人在擁抱。當時的小vi上身已經是真空狀態,R刻意想挑逗小vi,隔著衣服不斷用腸仔頂著小vi,模仿著從後插入的姿勢,但故意不觸摸小vi的淫穴。當小vi興奮到腳軟時,R終於停下了動作。

當R隔著小vi的內褲時觸摸,不禁驚訝小vi雖然仍然是處女,但已經濕潤到有如經驗豐富的淫娃,濕潤到好像隨時歡迎男人進入一樣。R決定帶小vi去其他地方,我們便上車去下一個地點。

R帶小vi去了一個偏遠的停車場,雖然我們去了一個殘廁,看似比較少人使用,但還算乾淨。R想跟小vi玩主人及淫娃的遊戲,要小vi脫掉黑絲及內褲,坐在廁板上張開大腿,更加要自己用手張開大腿,雖然好羞恥,始終是第一次俾陌生男人看著,但小淫娃想要更大的快感,只好跟隨主人的命令。
R看著粉紅色的花瓣,亦不禁看著,用手指把玩著外陰的位置,小vi已經敏感得不停出水。R不想一下子便拿走小vi的第一次,只是用手指把玩淫水同埋進出小vi的淫穴,而小vi亦因為主人的觸摸不斷呻吟。在我地遊玩期間,其實有人敲過門,當時小vi同R暫定了一會兒,對方便放棄走了,如果當時沒有鎖門,不知道對方看到R同小vi,會有什麼反應。

相比衣著整齊的R,小vi已經好像飽受糟蹋一樣,R終於脫下長褲,那是小vi第1次見到真實的陽具。R問小淫娃想不想含一下,R慢慢指導小vi如果含肉棒,一開始小vi只是吻著龜頭,慢慢小vi開始輕撫袋袋的部分。主人看似很舒服,慢慢小vi開始含深一些,主人開始有低吟聲,小vi加快吞吐的速度,雖然有些累,但討好主人的慾望大於一切,到了主人想出來時,主人把肉棒由淫娃口中拔出,把精華射在淫娃的面上。

今次的調教可說是令小vi對於sex有更深的了解同勾起小vi更深的慾望,下次再分享小vi其他性事。

小v最近喜好的戰衣
http://www.23hq.com/vinvinyu/photo/58421154
作者: QQ_EE    時間: 2019-8-9 23:10

著左戰衣,差不多個個男人也會死在你手上
作者: Water_man    時間: 2019-8-10 05:03

有咁正既戰衣,好容易KO所有敵人…………
作者: NPGG    時間: 2019-8-10 08:46

引用:
偷食小鮮肉

好長啊
作者: Tck13032011    時間: 2019-8-10 09:06

巧想俾你對波砸住
作者: muffy_tf    時間: 2019-8-12 15:41

作者: vi_12123    時間: 2019-8-12 17:57

引用:
原帖由 muffy_tf 於 2019-8-12 03:41 PM 發表 查看引用來源

wow....嗰個c兄果然比忍得住, 一個處女係佢面前自己打開腳, 佢仲咁淡定......難得難得!!
係囉😂😂😂
當年我都覺得佢好厲害
禁都忍到
可能佢覺得食處女壓力太大吧
作者: kam12512    時間: 2019-8-12 18:09

引用:

淫妻 可以認識下你嗎?
已pm
作者: constitute    時間: 2019-8-12 23:06

引用:
原帖由 vi_12123 於 2019-8-12 05:57 PM 發表 查看引用來源

係囉😂😂😂
當年我都覺得佢好厲害
禁都忍到
唔出奇,我當年都唔太願食處女。
作者: fw2669    時間: 2019-8-12 23:09

引用:
原帖由 vi_12123 於 2019-8-12 05:57 PM 發表 查看引用來源

係囉😂😂😂
當年我都覺得佢好厲害
禁都忍到
傾下計 ☺️
作者: muffy_tf    時間: 2019-8-13 11:23

作者: vi_12123    時間: 2019-8-13 20:44

引用:
原帖由 muffy_tf 於 2019-8-13 11:23 AM 發表 查看引用來源
咁你幾時比人破........
差不多25歲破吧😆😆
最後俾個ons食左,但對於第1次真正曳曳黎講,好5滿意囉,對方無咩技巧,加上好快到🤔🤔

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)