188Channel

標題: 男人出軌的心態 [打印本頁]

作者: 香煎濃濃的隊長    時間: 2019-8-2 16:18     標題: 男人出軌的心態

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 床上純情的香腸    時間: 2019-8-2 16:29

入得厨房,出得廳堂,上得大床,係床上溫柔得黎帶豪放,技巧熟練,懂情趣,好似我 Ex 咁,俾我調教之後,口爆,後門樣樣掂
作者: unicontony    時間: 2019-8-2 17:11

十個男人,九個都去滾,仲有一個諗緊.....要防男人唔偷食,一係就你日日比反佢食,食到佢無力,一係就唔比錢佢洗.佢無錢就一定無得食
作者: bigeye169    時間: 2019-8-2 18:32

引用:
原帖由 香煎濃濃的隊長 於 2019-8-2 04:18 PM 發表 查看引用來源
啲人話老婆比不到妓女的滿足感給男人。
有冇人可以話我知係乜嘢。
點做至可以留住個男人?
好似啲人妻出軌嘅心態一樣
作者: 晚間巨大的留言    時間: 2019-8-2 23:05

作者: GEwailuen    時間: 2019-8-3 08:32

男人天生中意播種
作者: 樓上吉仔    時間: 2019-8-3 10:14

男女都會出軌,新鮮感好重要,女人可以作不同打扮,甚至性感少少出街,例如短裙t  black,出街有種被視姦感覺就最好,亦可以試試吾同地方,甚至少少外露玩法,增加性愛新鮮感,刺激感,當然雙方要有良好溝通,有d夫妻甚至接受到3-4p,這樣出軌機會就會很少
作者: 行行企企食飯2味    時間: 2019-8-3 16:26

作者: Yau3210    時間: 2019-8-4 08:43

男人天生就係鐘意新鮮
佢要出軌的話,根本做咩都阻止唔到
惟一可以就係做好自己
作者: 人妻控    時間: 2019-8-4 14:03

引用:
原帖由 Yau3210 於 2019-8-4 08:43 AM 發表 查看引用來源
男人天生就係鐘意新鮮
惟一可以就係做好自己
冇錯,update自己
作者: GEwailuen    時間: 2019-8-4 16:10

引用:
原帖由 Yau3210 於 2019-8-4 08:43 AM 發表 查看引用來源
男人天生就係鐘意新鮮
惟一可以就係做好自己
你似過來人身份
作者: 晚間巨大的留言    時間: 2019-8-4 18:47

作者: 幪面超人    時間: 2019-8-5 15:37

自己老婆要賢淑,出面啲女人要淫蕩
就係呢個分別
作者: SexDevil    時間: 2019-8-5 19:12

引用:
原帖由 香煎濃濃的隊長 於 2019-8-2 04:18 PM 發表 查看引用來源
啲人話老婆比不到妓女的滿足感給男人。
有冇人可以話我知係乜嘢。
點做至可以留住個男人?
先唔好講樣同身材, 做得妓女, 性技巧已經贏晒正常既女性好多倍

再加上妓女會有唔同既服務去滿足男人, 而呢一啲服務, 有好多都係一般女性唔願意做既野

你去叫雞, 比多少少錢就可以玩到

當然真係自己愛嗰個, 都會有好多野係出面既女人比唔到既
作者: 蛇貴妃    時間: 2019-8-6 13:19

心態... 貪新鮮? 因為厭倦?
我覺得要多管齊下囉, 留住佢條o野係其中幾關鍵o既一樣, 但咁講仲未夠
準確d係應該做佢o既好朋友 即係好多男女之間o既不和都係因為做人處事諗o野方向唔同所致, 學o下佢地點諗o野, 學玩佢地中意玩o既o野囉
做一個淨係要人氹要人寵o既女人, 身邊男人會好攰, 
好容易被一d夾硬扮善解人意o既第三者入侵
該溫柔o既時候溫柔, 該麻甩o既時候麻甩, 該淫蕩o既時候淫蕩 
一時當佢係兄弟, 一時當佢係老公, 一時當佢係皇帝, 又要有時當佢係小朋友 
大概係咁, 唔好怕蝕底, 佢終有一日會係另一個場合回報返俾你 
作者: harharry    時間: 2019-8-6 22:12

男人對老婆同妓女既要求/標準完全唔同,邊有得比
只可以問你想做人地老婆定妓女??
作者: meisterk2013    時間: 2019-8-13 20:34

好多時都係刺激同新鮮感

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)