188Channel

標題: 荃灣足浴 [打印本頁]

作者: fb550107add36b    時間: 2019-8-1 18:29     標題: 荃灣足浴

作者: yankeesreporter    時間: 2019-8-1 18:51

作者: fb550107add36b    時間: 2019-8-1 18:56

作者: 三刀金主    時間: 2019-8-1 19:20

1000打飛支,勁
作者: fb550107add36b    時間: 2019-8-1 19:23

作者: for158    時間: 2019-8-1 19:24

引用:
原帖由 fb550107add36b 於 2019-8-1 06:29 PM 發表 查看引用來源
今朝放工之前收到個信息,係我以前幫襯開既足浴店既技師yoyo發送比我,話掛住我,甘岩我出左糧,嗰間足浴店就喺我公司附近所以放工就上左去。上到去都係照平時一樣沖涼先,我乜都無著甘就瞓喺張床度,佢入到黎之後同我講:我地無乜生意,起雙飛好嗎?我就問佢幾錢,佢話一千(本身如果一個人幫我按就收650),我見出左糧又未試過雙飛就同意左。另一個技師之後就入左黎,佢地兩個都幾靚又大波,佢地知道我唔係真係想按摩就直 ...
大波乜cup ?
作者: fb550107add36b    時間: 2019-8-1 19:26

作者: tonygolf    時間: 2019-8-1 23:12

C HING UP乜春呀,嚟m仲撩你雙飛,你又接受到,陰莖呀
作者: fb550107add36b    時間: 2019-8-1 23:17

作者: fb550107add36b    時間: 2019-8-1 23:18

作者: fb550107add36b    時間: 2019-8-1 23:21

作者: fb550107add36b    時間: 2019-8-1 23:25

作者: Pekan    時間: 2019-8-1 23:39

引用:
原帖由 fb550107add36b 於 2019-8-1 11:25 PM 發表 查看引用來源

我已經講得好清楚,我係想伸手入去摸先知佢黎m,我係無奈地隔住底褲摸佢下面,人地都明係你唔明
Ching,好明顯下路唔通la,邊有咁多m
作者: lostergundam    時間: 2019-8-2 00:23

隔住底底摸姨媽巾……
作者: fb550107add36b    時間: 2019-8-2 00:30

作者: hkfungfung    時間: 2019-8-2 02:24

作者: ho501501    時間: 2019-8-2 09:20

引用:
原帖由 fb550107add36b 於 2019-8-1 11:25 PM 發表 查看引用來源

我已經講得好清楚,我係想伸手入去摸先知佢黎m,我係無奈地隔住底褲摸佢下面,人地都明係你唔明
自己問自己答???
作者: 二奇    時間: 2019-8-2 09:37

引用:
原帖由 fb550107add36b 於 2019-8-1 06:29 PM 發表 查看引用來源
今朝放工之前收到個信息,係我以前幫襯開既足浴店既技師yoyo發送比我,話掛住我,甘岩我出左糧,嗰間足浴店就喺我公司附近所以放工就上左去。上到去都係照平時一樣沖涼先,我乜都無著甘就瞓喺張床度,佢入到黎之後同我講:我地無乜生意,起雙飛好嗎?我就問佢幾錢,佢話一千(本身如果一個人幫我按就收650),我見出左糧又未試過雙飛就同意左。另一個技師之後就入左黎,佢地兩個都幾靚又大波,佢地知道我唔係真係想按摩就直 ...
雙飛打飛機太貴了, 1000蚊做全套都得啦 (士巴價)
作者: fb550107add36b    時間: 2019-8-2 10:15

作者: fb550107add36b    時間: 2019-8-2 10:16

作者: 在旺角的東莞仔    時間: 2019-8-2 10:52

樓主:你是玩雙飛二條女喎,1個女嚟M無得摸咁你唔摸另外果個,唔係二個到嚟M啊
作者: fb550107add36b    時間: 2019-8-2 12:26

作者: bankerkong    時間: 2019-8-2 12:49

引用:

佢有無話365日都有m ?二個一齊來m?
作者: 超力電磁俠    時間: 2019-8-2 14:50

呢間 可以不去了, 應該都係 明搵笨、 仲話熟客添、 要客人使一千蚊
作者: fb550107add36b    時間: 2019-8-2 17:12

作者: 生生不息2014    時間: 2019-8-2 18:13

引用:
一樣使1千玩雙飛不如直接加錢開大好過
作者: fb550107add36b    時間: 2019-8-2 18:18

作者: 南島    時間: 2019-8-3 00:00

引用:
足浴的技師能否約外出時鐘酒店雙飛? 收費怎樣呢?
作者: kingc777    時間: 2019-8-3 00:18

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: kingc777    時間: 2019-8-3 00:19

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: 至愛不渝    時間: 2019-8-3 05:03

你自己睇下自己寫乜?
我除低少少右邊技師條底就摸佢下面,開始出水。左手就摸佢對波,佢自動除低少少件吊帶衫比我摸佢對波,當我想摸佢下面,想伸入去摸,佢話黎緊M,

唔合格重作,如果唔知邊度唔合格返學校讀多啲書先。
作者: msc07    時間: 2019-8-3 06:30

引用:
原帖由 至愛不渝 於 2019-8-3 05:03 AM 發表 查看引用來源
你自己睇下自己寫乜?
我除低少少右邊技師條底就摸佢下面,開始出水。左手就摸佢對波,佢自動除低少少件吊帶衫比我摸佢對波,當我想摸佢下面,想伸入去摸,佢話黎緊M,

唔合格重作,如果唔知邊度唔合格返學校讀多啲書先。 ...
明顯有錯!零分。
作者: fb550107add36b    時間: 2019-8-3 07:50

作者: fb550107add36b    時間: 2019-8-3 07:52

作者: fb550107add36b    時間: 2019-8-3 07:53

作者: reddoor    時間: 2019-8-3 08:19

引用:
原帖由 fb550107add36b 於 2/8/2019 03:53 PM 發表 查看引用來源

唔好意思係我錯
睇到有个老豆打仔
唔好淨係讲知错,错係边度,講出来。
作者: 車站中心的神童    時間: 2019-8-3 08:49

作者: shellgas    時間: 2019-8-3 13:43

作者: msc07    時間: 2019-8-4 00:50

$1000 / 20分钟
作者: Tck13032011    時間: 2019-8-4 21:38

一千貴左d
作者: avman003    時間: 2019-8-4 23:28

好明顯係搵笨柒,師兄是好心叫我地不要上去!
作者: fb550107add36b    時間: 2019-8-5 09:41

作者: Godofjj    時間: 2019-8-15 01:20

黎m唔好返工啦!最憎
作者: 穹蒼一飛雁    時間: 2019-8-15 10:58

:smile_41: :smile_41: 抵唔抵見人見智, 總之玩得開心就得囉.....
作者: sscyhk    時間: 2019-8-17 15:18

起雙飛,唔係有兩次咩?一次就88
作者: mark_tw    時間: 2019-8-18 15:58

刚刚经過,原来澳洲名勝已经不在。
作者: leglover    時間: 2019-8-21 17:32

$1000 機票都好貴喎!
作者: wingyantang    時間: 2019-8-21 18:23

作者: ScoutDant    時間: 2019-8-21 21:57

引用:
原帖由 mark_tw 於 2019-8-18 03:58 PM 發表 查看引用來源
刚刚经過,原来澳洲名勝已经不在。
我一年無去都唔知,始終無新血好難挨:smile_27: 不過講識揼足鐘出火有手勢,幫趁咗七年從末試過甩拖,上個星期約咗人去荃灣食晏,想話順路幫趁,點知臨時改去尖沙咀,結果無入荃灣:smile_27: 我近年都已經少入荃灣,睇嚟又去少一區:smile_34:
作者: ho501501    時間: 2019-8-22 08:19

海霸街紅色小巴站附近有間六佰包屌埋同按摩嘅士巴

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)