188Channel

標題: 尖咀spa [打印本頁]

作者: 赤腳小子去燒蠔    時間: 2019-7-31 18:11     標題: 尖咀spa

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 二奇    時間: 2019-7-31 21:47

廣告照片一定不是真人, 我依家多數上樓睇女先:smile_53:
作者: dcat20    時間: 2019-8-1 20:13

引用:
原帖由 二奇 於 2019-7-31 09:47 PM 發表 查看引用來源
廣告照片一定不是真人, 我依家多數上樓睇女先:smile_53:
我所知道尖沙咀spa大部份都係本人嘅相嚟嘅,因為我都幫過一啲場嘅女影過相。不過有一部份會執相執到唔同哂亦都係事實。
作者: 月影偷情    時間: 2019-8-1 22:23

有嘅。。
Vchat:dnzw....
作者: glue123    時間: 2019-8-2 13:09

通常照片個波又白又滑睇到流口水,真人一定失望
作者: dcat20    時間: 2019-8-5 16:19

引用:
原帖由 glue123 於 2019-8-2 01:09 PM 發表 查看引用來源
通常照片個波又白又滑睇到流口水,真人一定失望
啱啱先去咗一個場,條女幾靚,ok後生,目測唔過30。

另外見場度有幾條女冇嘢做坐哂喺度,都靚、算後生。

錢多的話,真想試哂佢哋咁多個,可惜細佬得一條而年紀大每日只可以用一次,而估計呢啲女仔多數都係7日,喺度嘅時間唔會好耐。
作者: 二奇    時間: 2019-8-6 00:00

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-8-5 04:19 PM 發表 查看引用來源

啱啱先去咗一個場,條女幾靚,ok後生,目測唔過30。

另外見場度有幾條女冇嘢做坐哂喺度,都靚、算後生。

錢多的話,真想試哂佢哋咁多個,可惜細佬得一條而年紀大每日只可以用一次,而估計呢啲女仔多數都係7日,喺度嘅時間唔會好耐。 ...
c兄是否玩全套?  多少錢?
作者: dcat20    時間: 2019-8-6 08:24

引用:
原帖由 二奇 於 2019-8-6 12:00 AM 發表 查看引用來源

c兄是否玩全套?  多少錢?
嗰間舖頭話就話冇全套嘅。

不過能唔能夠氹掂啲女仔全套就要自己發揮喇。

尋日上去嘅時候見到另外幾個女仔都幾靚,呢幾日我要再去試勻哂佢哋至得。
作者: dcat20    時間: 2019-8-7 11:17

引用:
原帖由 eg9523 於 2019-8-6 01:40 PM 發表 查看引用來源

好,
希望有分享.
謝謝.
而家至有時間寫分享。

呢間舖我以前幫襯過,後來轉咗手,我嗰時搵開嘅女仔冇喺嗰度做之後,嗰度啲女仔都唔係幾得,我就冇再幫襯喇。

直到早排我之前搵開嗰個女仔返去客串,我至上返去幫襯咗一、兩次。

其實嗰兩次我已經留意到嗰度啲女仔都幾得,樣靚、後生,令麻甩佬會同佢哋有啲親密接觸嗰種。

不過因為係上去捧我之前搵開嗰個女仔場,唔好意思喺佢面前打探其他女仔嘅嘢,但係就留低咗contact俾佢哋。

嗰度以前有賣廣告嘅,但而家已經冇再賣,亦都唔會招呼生普客。必需要預先約好,上去前打個電話去,佢哋至會開門。

前日,我中午即管上去睇睇咩情況,打定心理準備可能啲女唔多得的話,求其是旦搵個稍靚少少嘅就做。

上到去,開門嘅估計係老闆娘,佢年紀睇落唔後生㗎喇。我望入去,有好幾個女仔坐喺度,食緊橙、吹緊水。

我求其是旦見到好幾個都好得,都想試吓(除咗其中一個眼腫腫同埋另外有個年紀稍大,不過都應該只係30左右)。

於是求其是旦指下一個比較好肉地、波較大嘅。

個名好似叫K_b_。

詳細玩啲乜呢度唔講喇。

之前試過幫襯咗另一間場,嗰度啲女仔同我玩咗好多嘢,我向一條友講起,佢起勢問我可唔可以除呢樣、玩嗰樣,我話你自己試吓啦,我有嘅你未必有,可能我冇嘅你有。點知條友幫襯咗,人哋唔肯同佢做某啲嘢,佢就走上討論區唱人唱到人哋冇生意。

自此我一律戴頭盔:假如一定要求包除呢樣嗰樣、俾玩呢度嗰度嘅話,咁唔好問我喇。

我幫襯呢區多個場,銅鑼灣、灣仔都有幫襯過,都係個個女仔唔同,即使同一個女仔對唔同人客都唔一樣㗎嘛,人客要自己談討,邊有話一定包呢樣嗰樣?

總之呢條K_b_係我近期玩過最開心,樣子ok、身材無得彈。佢屬於溫暖型,喺房裏面互動好好,互攬同攪對方身體嗰陣好有feel,好似大家真係鍾意咁嘅,而佢係我近期難得想番搵嘅女仔。

其實我入嚟舖頭嘅時候,一見到佢已經留意到佢眼神、表情,令我覺得呢條女應該會好招呼,所以就話要佢。

我幾想再搵番佢嘅,不過我喺出面見到另外最少仲有三個我好有興趣同佢哋都親熱吓,而我已經唔係後生仔,細佬一日出一次就好喇,一日出兩次的話怕會玩懷兼且要銀倆。

所以尋日,我打電話上去嘅時候預先問明,幾點至幾點,除咗K_b_之外仲有邊個?佢哋話有好幾個,問我有冇邊個想搵?我話我都唔識,不過係咪尋日嗰幾個?佢話係。我就諗,假如係之前嗰日嗰幾個女仔,咁最少都有兩、三個可以揀到喎,於是就約。

上到去,人好似有少少唔同。我見到前日見過嘅其一中個瘦少少、model咁上下樣子同身材嘅女仔(唔記得咗佢個名)。

佢外表cool cool哋,入到去好快亦都暖起嚟。招呼亦都貼心。每一次我問佢可唔可以咁樣咁樣,佢諗咗半秒就話你唔好講出去話我同你做呢啲,我驚傳出去唔係幾好。

我話好。

我估計佢喺呢度幾日已經有一啲fans幫襯得好頻密,我前日上嚟嗰陣見到另一個客一上到嚟就話搵佢,然後佢話有booking喎,呢個客話咁我過一陣再嚟過,要幾耐?通常呢啲客會較疏爽對個女仔好去得到多啲服務,所以呢啲女仔就算肯唔加收額外同你做某啲嘢,一般都唔想傳出去俾第啲人聽到。

不過又係嗰句,唔好問我同佢玩過乜。總之佢俾我驚喜,初初見佢cool cool咁,又有少少似model咁嘅樣以為佢會比較串,原來玩起嚟咁warm,假如我係初初出嚟玩嘅後生仔,定力少啲可能會沉,成日想嚟搵佢使哂啲錢喺佢身上想佢做女朋友。

走嗰陣已經唔記得咗佢個名,再問多一次。點知而家年紀大,加上玩女太多,啲名多到根本記唔到,落咗樓喺地鐵睇吓新聞已經唔記得咗佢個名。

講吓講吓,我而家已經心思思食完晏將啲嘢彈哂俾下屬,然後話出去開會再上去幫襯,不過呢次嘅苦惱係,我既懷念K_b_,又想再試尋日個,但又想試埋前日見過另外幾個幾靚嘅女仔。細佬得一條,每一日唔想玩太多驚玩壞,亦唔鍾意使太多錢,雖然一日幫襯一次都算敗家㗎喇。

作者: 江蛟    時間: 2019-8-7 12:14

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-8-7 11:17 AM 發表 查看引用來源

而家至有時間寫分享。

呢間舖我以前幫襯過,後來轉咗手,我嗰時搵開嘅女仔冇喺嗰度做之後,嗰度啲女仔都唔係幾得,我就冇再幫襯喇。

直到早排我之前搵開嗰個女仔返去客串,我至上返去幫襯咗一、兩次。

其實嗰兩次我已經留意到嗰度啲女仔都幾得,樣靚、後生,令麻甩佬會同佢哋有啲親密接觸嗰種。

不過因為係上去捧我之前搵開嗰個女仔場,唔好意思喺佢面前打探其他女仔嘅嘢,但係就留低咗conta ...
可能師兄係貴賓,先有特別好的服務😁😁
作者: dcat20    時間: 2019-8-7 12:52

引用:
原帖由 江蛟 於 2019-8-7 12:14 PM 發表 查看引用來源可能師兄係貴賓,先有特別好的服務😁😁
佢哋轉咗手之後,只係幫襯過兩、三次,又唔鍾意好似有啲客咁俾特別打賞,可以有幾貴賓?

仲要次次俾啲女問我做咩我都話自己係半退休人士,擺明窮L。

作者: 赤腳小子去燒蠔    時間: 2019-8-7 13:41

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-8-1 08:13 PM 發表 查看引用來源

我所知道尖沙咀spa大部份都係本人嘅相嚟嘅,因為我都幫過一啲場嘅女影過相。不過有一部份會執相執到唔同哂亦都係事實。
只能說我運氣不好
作者: neutralwolf    時間: 2019-8-7 22:06

引用:
原帖由 dcat20 於 2019-8-7 12:52 發表 查看引用來源

佢哋轉咗手之後,只係幫襯過兩、三次,又唔鍾意好似有啲客咁俾特別打賞,可以有幾貴賓?

仲要次次俾啲女問我做咩我都話自己係半退休人士,擺明窮L。 ...
只做手都夠生意
間野應該唔錯先咁多客
作者: dcat20    時間: 2019-8-7 23:27

引用:
原帖由 neutralwolf 於 2019-8-7 10:06 PM 發表 查看引用來源

只做手都夠生意
間野應該唔錯先咁多客
我估計係個別兩、三個女仔多客番頭搵。舖頭本身冇乜嘢特別好或唔好。
作者: neutralwolf    時間: 2019-8-8 00:37

咁幾錢及幾多分鐘呢?
作者: jimmyhot    時間: 2019-8-8 11:13

引用:
原帖由 赤腳小子去燒蠔 於 2019-7-31 06:11 PM 發表 查看引用來源
上星期無咩做上1仔台睇下有咩好野,睇岩打電預預約好就上去,點知相同真人真有d距離,不過算啦一場黎度當鬆下骨啦,part1按得真係唔錯,part2技術都唔錯,可惜唔似相中咁靚咁瘦,無下次😳😳 ...
咁用左幾多錢?
作者: dcat20    時間: 2019-8-8 16:19

引用:
原帖由 neutralwolf 於 2019-8-8 12:37 AM 發表 查看引用來源
咁幾錢及幾多分鐘呢?
係嗰區嘅公價及標準時間。
作者: 赤腳小子去燒蠔    時間: 2019-8-10 21:18

引用:
原帖由 jimmyhot 於 2019-8-8 11:13 AM 發表 查看引用來源

咁用左幾多錢?
600,90分鐘

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)