188Channel

標題: 淫賤的名店經理 (第二主角cici p.3#40/p.4#49p.5#62) [打印本頁]

作者: allsll    時間: 2019-7-31 10:11     標題: 淫賤的名店經理 (第二主角cici p.3#40/p.4#49p.5#62)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 牙聰#    時間: 2019-7-31 10:24

作者: 不停索    時間: 2019-7-31 10:32

睇到我好有幻想。。求師兄快出下集
作者: 離火    時間: 2019-7-31 10:57

對手實在係好識玩
作者: allsll    時間: 2019-7-31 11:02

引用:
原帖由 不停索 於 2019-7-31 10:32 AM 發表 查看引用來源
睇到我好有幻想。。求師兄快出下集
好快有架啦
作者: allsll    時間: 2019-7-31 11:03

反應好的話,下個主角我寫私影model haha
作者: 前期奔放的牛    時間: 2019-7-31 11:10

好識食喎。
作者: siuming135    時間: 2019-7-31 11:29

求師兄快出下集 X 2
作者: allsll    時間: 2019-7-31 18:01

已post全文 ha
作者: 離火    時間: 2019-7-31 18:17

引用:
原帖由 allsll 於 2019-7-31 10:01 發表 查看引用來源
已post全文 ha
十分精彩呢。。
同呢一位嘅下文呢?
作者: allsll    時間: 2019-7-31 18:25

引用:
原帖由 離火 於 2019-7-31 06:17 PM 發表 查看引用來源

十分精彩呢。。
同呢一位嘅下文呢?
已經係全文啦,反應好下一次post第二個 haha
作者: savisavi    時間: 2019-7-31 18:41

睇到硬晒
作者: 人妻控    時間: 2019-7-31 18:55

人生有幾何
作者: farm1615    時間: 2019-7-31 18:57

好吸引
作者: 離火    時間: 2019-7-31 20:00

引用:
原帖由 allsll 於 2019-7-31 10:25 發表 查看引用來源

已經係全文啦,反應好下一次post第二個 haha
期待呢。。。有無試過係鋪扑佢
作者: allsll    時間: 2019-7-31 20:11

引用:
原帖由 離火 於 2019-7-31 08:00 PM 發表 查看引用來源

期待呢。。。有無試過係鋪扑佢
係鋪頭倉炸
作者: 離火    時間: 2019-7-31 20:21

引用:
原帖由 allsll 於 2019-7-31 12:11 發表 查看引用來源

係鋪頭倉炸
呢個都有興趣知喎
作者: 鋼佬    時間: 2019-7-31 20:50

師兄真有一手
作者: 晚上開夜    時間: 2019-7-31 21:04

作者: robinspw    時間: 2019-7-31 21:19

一個字正
作者: fw2669    時間: 2019-7-31 21:19

引用:
原帖由 allsll 於 2019-7-31 10:11 AM 發表 查看引用來源
先介紹自己先, 本人三十歲係一名sales, 同太太一齊咗十年, 喺十年裏面分別有5個sp, 每一個都有keep到一年至三年以上, 今日先分享第一個,佢叫yan 當時29歲, 係一個名店經理, 我認識佢係因為一個交友apps裏, 當晚因為太太 去咗澳門做嘢兩日, 所以無無聊聊開個apps玩下, 大包圍同好多人say hi, 突然有個好靚嘅女仔回覆我, 當晚我哋都傾到好夜 大約四點幾, 本身都有諗住 ...

作者: allsll    時間: 2019-7-31 21:26

多謝大家支持,其實我第一次post,做左cd rom好耐haha
作者: 天河浪人    時間: 2019-7-31 21:38

好睇,但唔講聲就中出好PK:smile_35:
作者: 香港空氣好    時間: 2019-7-31 22:29

作者: allsll    時間: 2019-7-31 22:34

引用:
原帖由 香港空氣好 於 2019-7-31 10:29 PM 發表 查看引用來源
師兄你喺V7定KK揾女㗎?
我見啲附近啲人、個個都係師奶、大嬸真係成六張咁!😓
個時係玩Txxxer
作者: kennychan1989    時間: 2019-7-31 23:14

多謝師兄分享,點解我以前做sales 冇呢D福利
作者: 半空枯燥的小週    時間: 2019-7-31 23:47

又話細佬冇力服侍佢,之後又好硬😂😂😂
作者: sensory    時間: 2019-8-1 07:10

引用:
原帖由 allsll 於 2019-7-31 10:11 AM 發表 查看引用來源
先介紹自己先, 本人三十歲係一名sales, 同太太一齊咗十年, 喺十年裏面分別有5個sp, 每一個都有keep到一年至三年以上, 今日先分享第一個,佢叫yan 當時29歲, 係一個名店經理, 我認識佢係因為一個交友apps裏, 當晚因為太太 去咗澳門做嘢兩日, 所以無無聊聊開個apps玩下, 大包圍同好多人say hi, 突然有個好靚嘅女仔回覆我, 當晚我哋都傾到好夜 大約四點幾, 本身都有諗住 ...
真係和有所好,我對紋身女反而會感覺差d
作者: 天生外圍的駱駝    時間: 2019-8-1 07:47

作者: vc9394    時間: 2019-8-1 09:42

哈哈,唔好停繼續post
作者: iron2332004    時間: 2019-8-1 18:46

引用:
原帖由 iron2332004 於 2019-8-1 06:46 PM 發表 查看引用來源
呢個認真有興趣
睇下D MODEL仔點比師兄氹上床先

作者: 肥星星    時間: 2019-8-2 08:25

睇到我硬哂,好正 有得唔用套
作者: 小王子    時間: 2019-8-2 09:14

引用:
邊間名店,搵你R折 
作者: bentayga    時間: 2019-8-2 09:35

師兄搵乜藉口可以離家咁耐l呢?
作者: jeamjeam1228    時間: 2019-8-2 09:38

師兄~~寫得好精彩!
作者: kensen    時間: 2019-8-2 12:32

thank you your share, how about next?
作者: allsll    時間: 2019-8-2 14:36

引用:
原帖由 bentayga 於 2019-8-2 09:35 AM 發表 查看引用來源
師兄搵乜藉口可以離家咁耐l呢?
同成班fd游車河就出左去啦
作者: allsll    時間: 2019-8-2 14:37

引用:
原帖由 小王子 於 2019-8-2 09:14 AM 發表 查看引用來源

邊間名店,搵你R折 
哈哈
作者: apple114hk    時間: 2019-8-2 21:56

之後有冇係鋪頭開餐
作者: allsll    時間: 2019-8-2 22:06

今次分享第二女主角cici 22歲(內衣泳衣model)

我同佢嘅認識主要係朋友嘅一個飯局, 我朋友本身喺廣告公司做, 本身一星期前已經當晚約咗我朋友食飯, 因為佢哋提早完成咗拍攝 所以坐低咗喺餐廳飲杯嘢, 之後我仲要遲咗半個鐘先到, 幫我坐低之後我都好奇點解 多咗個人喺度, 有靚女喺度當然唔會 拒絕 大家繼續傾計食飯, 本身我唔係一個好動同主動嘅人, 所以全程我都主要聽佢哋講一齊笑, 到佢哋喺度睇返啲job record既時候, 見到佢哋 剛才影嘅 內衣廣告, 忽然我都主動睇埋一份, 睇完相之後我都不敢講咗句 影內衣廣告係咪一定要咁大波先影到, 之後佢突然面都紅曬, 我個friend就講咗句 波唔可以太大反而要適中 最重要 係body夠靚, 個刻我都 忍唔住用隻眼由頭到落底望一望佢, 我再問佢 你著casual wear冇咁大波嘅, 之後cici 一副尷尬嘅樣打左我一下, 跟住同我講 其實化妝嗰時化妝師都會喺波邊打陰影, 之後我偷笑佢話會用化妝掃掃波邊, 我突然口快快彈咗一句 會唔會掃下掃下好易濕? 之後我個friend好尷尬咁講 你真係睇得av多 見到人哋用毛筆掃妹妹,之後cici就 面紅紅冇講落去, 大家就再講其他話題 坐咗兩個鐘就食完呢餐飯, 好彩走嘅時候 大家都影咗幾張相所以ig有個contact, 食完飯之後 以往我都會送我個friend返屋企, 好彩cici住元朗 我個friend住屯門, 所以可以先送我個friend最後先送cici返去, 我個friend落咗車之後 順利成章cici坐咗前面, 當晚可能方便佢做野換衫 所以佢著咗條連身嘅吊帶裙, 當佢一坐上嚟嘅時候就見到佢非常白雲修長嘅美腿 加上有對高踭鞋, 突然間見到佢坐姿唔太自然 我問佢張凳係咪前得滯 ,佢話係呀 你個friend搞張櫈搞得前得滯 , 我叫佢係側邊按個制褪前啲, 點知佢一路都搵唔到, 嗰刻我當然要做好心轉身過去幫佢撳個掣, 當時我隻手臂都唔覺意掃一掃佢隻腳, 突然之間大家距離好接近 我聞到 好香嘅香水, 大家都有少少尷尬起來, 但係我知道唔能亂嚟, 因為要畀佢feel到 我唔同一般的狗公 , 所以調教員張凳就開車喇 ,我一路揸車 都成日作狀望下佢對腳, 十五分鐘嘅路程好快就到, 我同佢講你條裙咁短好易走光, 我過嚟幫你到樓下嘅時 我當然要落車幫佢開門啦, 之後我 都要做個偽君子 踎喺度扶佢起身, 之後就同佢say goodbye, 臨走之前 當然要留番個聯絡機會, 我畀咗張卡片佢 叫佢上到去send個whatsapp報平安畀我, 咁就開始咗我哋 認識嘅開始,哈哈

作者: savisavi    時間: 2019-8-3 01:36

扮下野其實有著數
作者: iron2332004    時間: 2019-8-3 01:45

引用:
原帖由 allsll 於 2019-8-2 10:06 PM 發表 查看引用來源

我同佢嘅認識主要係朋友嘅一個飯局, 我朋友本身喺廣告公司做, 本身一星期前已經當晚約咗我朋友食飯, 因為佢哋提早完成咗拍攝 所以坐低咗喺餐廳飲杯嘢, 之後我仲要遲咗半個鐘先到, 幫我坐低之後我都好奇點解 多咗個人喺度, 有靚女喺度當然唔會 拒絕 大家繼續傾計食飯, 本身我唔係一個好動同主動嘅人, 所以全程我都主要聽佢哋講一齊笑, 到佢 ...
淨係咁睇都扯扯地
人地呢頭影完內衣相
轉頭就比你睇到作品
冇幻想就假
作者: fw2669    時間: 2019-8-3 06:17

引用:
原帖由 allsll 於 2019-8-2 10:06 PM 發表 查看引用來源

我同佢嘅認識主要係朋友嘅一個飯局, 我朋友本身喺廣告公司做, 本身一星期前已經當晚約咗我朋友食飯, 因為佢哋提早完成咗拍攝 所以坐低咗喺餐廳飲杯嘢, 之後我仲要遲咗半個鐘先到, 幫我坐低之後我都好奇點解 多咗個人喺度, 有靚女喺度當然唔會 拒絕 大家繼續傾計食飯, 本身我唔係一個好動同主動嘅人, 所以全程我都主要聽佢哋講一齊笑, 到佢 ...
之後
作者: 離火    時間: 2019-8-3 08:09

引用:
原帖由 allsll 於 2019-8-2 14:06 發表 查看引用來源

有得鋪排真係正好多
作者: GEwailuen    時間: 2019-8-3 08:31

師兄一定好靚仔?
作者: kelvinsjs569874    時間: 2019-8-3 11:30

引用:

呢 part未入舔都好好睇~樓主快啲update🤤
作者: allsll    時間: 2019-8-3 12:29

引用:
原帖由 kelvinsjs569874 於 2019-8-3 11:30 AM 發表 查看引用來源

呢 part未入舔都好好睇~樓主快啲update🤤
哈哈, 我加倍努力
作者: farm1615    時間: 2019-8-3 20:45

等睇新故
作者: allsll    時間: 2019-8-3 23:23

以往慣例 如果我對一個女仔有興趣 我都唔會呀 好猴擒咁 每日keep contact, 今次都唔例外 大概過咗三四日, 我問佢 上次食飯嗰個friend就嚟搞生日會喎佢有冇叫你去, 之後佢話有呀, 但係我仲諗緊去唔去 因為男朋友誼鍾意我去呢啲地方, 之後我話去喇一大班人玩得開心 唔通你為咗佢 日日喺屋企咩 就算係佢都陪唔到你, 我同佢講你之後覆我啦 如果你去 我接埋你一齊過去, 佢同我講原來嗰日佢要做嘢 都係有 bikini相要影, 之後我話 好啦咁你做完嘢過去啦, 到差唔多七點幾 佢同我講我做完嘢啦 你哋食咗嘢未 到時喺邊度等, 言談間先知原來佢個job 喺尖沙咀一間酒店度影, 影完之後原來攝影師沒有check out, 之後我話不如我哋去食 茶餐廳打個底先去, 佢竟然話 唔得喎我今日 換咗件大露背 既吊帶短裙, 都係唔食啦去到先叫小小小食, 之後 我心血來潮 突然講咗句 不如買外賣上你酒店食, 佢答我可以呀 我都係瞓喺度等夠鐘先check out, 當我上到酒店之後按鐘開門, 點解我唔係見到你著 露背吊帶裙嘅, 跟住佢偷笑咁講 都未夠鐘咁早著定 一陣間移曬位, 之後我又問喇咩可以移位, 佢話 當然係乳貼啦 唔通真空上陣咩, 跟住我話 去飲嘢咁黑冇所謂啦真空舒服好多喎, 佢話唔得㗎我好易飛釘 條吊帶裙涼浸浸 一著 件衫就飛釘, 我話 難得去飲囉 飛下釘引下啲男仔都好㗎, 佢答我唔敢呀喺香港, 上年去搵男朋友 喺外國 我就真係夠膽 全日都真空出街 我同佢又去過天體沙灘 所以喺外國真係冇乜所謂, 之後我話 不如你一陣間換完衫 唔好黐乳貼住我幫你睇下先, 佢又打咗我一下 傻㗎咁咪成個輪廓畀你睇曬 畀你知道我粒lin有幾大, 我笑住同佢講 其實我都幻想到你有幾大 你有番咁上下大波 個乳暈都一定有番咁上下大, 你呢個size應該夾腸都一定冇問題 ,佢話賤格叫你啲男人唔好咁多性幻想, 點解你啲男人咁鍾意 夾腸仔, 之後我答佢其實我唔鍾意夾腸 我鍾意 捉住支肉棒 用龜頭 喺你乳暈邊不斷打圈, 佢答我 黐線㗎 咁樣畀你打圈 我粒lin一定硬度不得了, 講完呢句之後 佢開始面紅 冇乜出聲 好快咁食埋少少嘢, 之後我又好奇問佢 頭先啲job有冇相睇? 佢話未有呀要過幾日先有, 不過點解我唔check out住 因為我諗住喺呢間落地玻璃嘅酒店影多啲相先走, 但係你又上咗嚟所以下次先啦, 之後我話冇所謂㗎你照影囉我坐喺度撳下電話, 佢就打咗我一下 我諗住影全裸 平時用呢send畀男朋友diy, 咁你當我冇到 自己繼續影哈, 其實自己好難影 我以前有啲相熟嘅攝影師 會幫我影全裸大尺度嘅相 不過次次影完我都會好易濕曬好想要, 之後我幼稚咁問 咁啲攝影師見到你全裸唔會好想同你做愛㗎咩, 其實我畀佢影得大家都合作過好多次 都試過有一個開口 都嘗試引我 挑逗我, 但係無可奈何 攝影師年紀大又醜樣 所以接受唔到, 之後我話我年紀唔大喇我幫你樣囉, 不如你畀我試下帶住你 去影下相, 佢話你識唔識㗎, 之後我同佢講 而家開始我叫你做乜就做乜, 你換返頭先嗰啲 bikini出嚟, 佢好怕醜咁喺個旅行喼度攞返出嚟問我你想影咩色, 之後我叫佢攞曬出嚟畀我睇, 我去床頭將所有燈交到好暗, 我叫佢呢埋眼 放鬆個人, 之後我喺佢耳邊細細聲同佢講 不如我慢慢幫你除咗件上身衫拼下 咩色靚, 佢個人就一陣 縮一縮 我用 好溫柔嘅聲線叫佢遞高隻手 慢慢咁除咗佢上衫, 無意之中 用我件上身衫去磨佢lin頭, 嗰刻我feel到佢硬得好緊要, 大髀都夾一夾 我就知道佢應該濕曬 ready好在狀態, 除咗衫之後當然我唔會 同佢著返件bikini, 用返我一貫嘅作風, 開始用條脷 由佢耳珠 慢慢由條頸舐落去, 當我諗到佢波波過嘅時候, 我只用你知將佢乳暈 舐到濕曬, 再將佢轉身 由背脊 舐返 上條頸, 開始聽到佢嘅呻吟聲, 之後慢慢引導佢跪喺度, 我叫佢呢埋眼, 之後我捉住我條肉棒 用龜頭 喺佢度不斷打圈, 嗰刻我feel到佢應該好耐冇畀人餵飽過, 佢開始忍唔住 用手捉住我條肉棒 好急速感 用條脷 龜頭打圈, 之後用一個好可憐嘅眼神望住我, 我開始有啲 瘋狂嘅感覺 用雙手捉住佢個頭 慢慢一下一下咁含得越嚟越深, 含咗 大約五分鐘 我feel到佢有少少辛苦同攰, 我就將佢 抱上床趴喺度, 狗仔式咁翹起個pat pat 畀我 右腳板底 小腿大髀內側 慢慢舐上妹妹度 再由妹妹 經由patpat 股罅 用條脷由背脊舐返上條頸度,舐到頸既位置剛剛肉棒係佢妹妹邊度 不斷磨擦, 佢已經忍唔住立刻轉身 攬住我 大家喺度濕吻, 我雙手不斷 大陸咁揸佢對大波波, 之後 佢雙手 不斷捉住我知肉棒, 問我你有冇套, 我有死蠢竟然冇買套上門, 之後我冇答佢 嘗試 喺佢妹妹邊度不斷磨, 慢慢試下入啲, 我突然好大力咁一下插到最入 之後不同抽 插, 插左幾下之後 佢暫停咗我 同我講 冇套門準入呀好危險 我男朋友都冇畀佢唔帶套, 之後我抽返出嚟 立刻 強迫佢用口幫我含, 經過咗 五分鐘所有 我射曬落佢個口度, 之後我幫佢清潔番 又打咗我一下 同我講 我已經答應你 畀你影我全裸嘅相 點知你一張相都冇影過, 都話你啲男人信唔過, 跟住我就冇出聲同佢沖完涼電話就響了 繼續去我個friend生日party, 落到酒店大堂當然冇check out留返下半場啦
作者: bentayga    時間: 2019-8-4 00:31

引用:
原帖由 allsll 於 2019-8-3 11:23 PM 發表 查看引用來源
以往慣例 如果我對一個女仔有興趣 我都唔會呀 好猴擒咁 每日keep contact, 今次都唔例外 大概過咗三四日, 我問佢 上次食飯嗰個friend就嚟搞生日會喎佢有冇叫你去, 之後佢話有呀, 但係我仲諗緊去唔去 因為男朋友誼鍾意我去呢啲地方, 之後我話去喇一大班人玩得開心 唔通你為咗佢 日日喺屋企咩 就算係佢都陪唔到你, 我同佢講你之後覆我啦 如果你去 我接埋你一齊過去, 佢同我講原來嗰日佢 ...
精彩就精彩,可惜别字太多睇得有啲辛苦啫!
作者: SP1383    時間: 2019-8-4 15:33

好精彩呀師兄,想問下邊度有露台既酒店?
作者: allsll    時間: 2019-8-4 16:45

引用:
原帖由 SP1383 於 2019-8-4 03:33 PM 發表 查看引用來源
好精彩呀師兄,想問下邊度有露台既酒店?
屯門x金酒店
作者: SP1383    時間: 2019-8-4 17:18

🙏🏼🙏🏼🙏🏼唔該師兄
作者: desmond1133423    時間: 2019-8-5 03:51

有冇圖啊師兄
作者: kensen    時間: 2019-8-5 12:43

咁易比你上,師兄把口真係勁
作者: lummo17    時間: 2019-8-7 00:41

多謝師兄分享!請繼續!
作者: 狼羊物語    時間: 2019-8-7 14:59

等待緊師兄個下半場交戰
作者: Eddyo    時間: 2019-8-7 20:56

超正, 睇都硬呸
作者: kennyice    時間: 2019-8-8 16:11

sales 果個咁快講完?
作者: 香港空氣好    時間: 2019-8-9 23:04

作者: allsll    時間: 2019-8-11 20:39

引用:
原帖由 香港空氣好 於 2019-8-9 11:04 PM 發表 查看引用來源
係吾係想同Sales女女交配比較容易?
有冇其他行業?
反而我覺得最容易係化妝sales
作者: allsll    時間: 2019-8-11 23:20

經過咗頭先刺激嘅上半場 都要收拾心情好好去慶祝我friend嘅生日party, 當然我哋前後腳上去 我先叫佢上去, 我就去咗便利店買定下半場嘅安全套, 上到去我先搵我個friend祝賀同埋飲番杯, 之後見到佢同一大班friend喺度飲緊酒身邊都有幾個男仔埋身, 因為佢換咗件戰衣 當時好多男仔都畀佢件戰衣吸引住, 先講講佢件戰衣 係一件一件頭嘅紅色大露背 仲要露出 半個波邊, 當時我身邊都有好多朋友討論緊究竟佢係真空上陣定係黐乳貼, 當時我心諗on9㗎點會有人真空上陣, 但係因為當時環境好黑望落去又真係好似有少少特點嘅感覺, 但係頭先我喺酒店明明見到佢黐上 乳貼 點會唔清楚佢嘅情況呢, 一開始大家都扮作互相唔識各有各玩各有各飲酒, 慢慢之後我個friend各自搵我哋影相 之後我哋都影咗一張合照同埋佢, 嗰刻我心諗 既然個個男仔都望得佢咁緊 我都要人羨慕下先得, 當時同我個friend同埋佢三個影完相之後我同佢單獨都影咗張合照, 但係當時我同佢大家都沒有尷尬的感覺 大家面對面攬住影張相 我仲專登好得佢好著緊 令到佢個波邊擳咗出嚟, 之後再影第二張大家翹埋一齊 我手踭都已經托起咗佢個波, 之後大家就好自然咁坐埋一齊玩同四五個我相識嘅男仔朋友, 但好明顯身邊嘅男性朋友嘅眼光都不斷睇佢幾時會走光, 嗰刻我都忍唔住whatsapp佢小心就光好多金魚望住你, 之後佢回覆我 你心痛呀如果我畀人睇到, 大家玩嘅期間我都feel到佢刻意畀我食波餅 又不斷用 佢又長又白嘅腿 不斷磨我, 嗰刻我都feel到自己有少少硬, 可能酒精嘅關係 我都開始同佢越嚟越放攬身攬勢, 去到接近尾聲 佢直情成個人瞓咗喺我條褲上面, 明顯佢feel到我有少少 感覺, 都刻意用個頭同用塊面喺我條褲度不斷 擾攘, 突然之間 佢趴咗喺我個心度,我feel到 軟淋淋既大波波, 之後 我留意身邊有冇人望住我哋,我就偷偷地 攝咗隻手 入去 搣咗佢乳貼, 好快手咁搣咗兩邊 之後佢好突然咁用隻手揞住心口, 我就立刻扶佢起身 之後自己去咗廁所 諗住掉咗個乳貼佢, 去完之後佢喺門口等我, 期間我都見到好多眼光望住佢, 佢就捉咗我去後樓梯 瘋狂咁車我, 我隻手都開始唔聽話 攝隻手入去 瘋狂大大力咁揸佢, 當時大家嘅情況 已經去到慾火焚身, 佢不斷叫我不如我哋走反酒店, 貪玩嘅我 當然唔可以咁就浪費咗佢, 入返去先 要引下班男人, 我扶住佢落返去嘅時候 都見到 佢兩粒lin非常之硬, 入到去去咗佢去我個friend嗰邊 同佢飲多兩杯 就叫佢坐埋咗一邊 準備走, 期間我見到好多男人都發現佢飛釘 所以好多人 都炸街衣 行過去我個friend度飲杯 而望下佢, 之後我whatsapp佢 叫佢落樓下等我, 佢攞手袋同我個friend say goodbye之後 突然間有兩個男仔話送佢走, 可能因為有少少醉嘅關係 我feel到佢唔係好識拒絕, 本來都唔想咁出面 拖住佢走, 搞到我要大大聲 喺度講我順路送你返去啦, 咁樣我就抱得美人歸偷咗佢走, 其實我個friend都見到佢 開始個樣好放蕩臨走偷 偷地同我講唔好手多多 你係送人返去先好, 落到樓下 過一條街已經去到酒店大堂 沿路真係好多人 細細聲偷笑望住佢 露波邊 露背裙 見到佢飛bank其實全程 我都變得好硬, 當入到酒店升降機 我都已經喺佢耳邊問佢 點解你可以 咁淫蕩 你唔怕走光畀人睇到咩, 跟住佢回答咗我一句 全世界人都想 今晚可以吊我, 但偏偏今晚我係畀你吊, 全世界人都幻想我除曬衫個樣 都幻想緊 我粒lin頭究竟有幾大 , 魚偏偏一陣間 吊緊我嘅就係你,你唔會吊得更加興奮嗎? 入到房 我已經將我嘅獸性 毫不保留地發放出嚟, 好少可 冇會唔處理好前戲 就瘋狂地抽插, 入到房個刻 關門之後, 我已經 立刻推佢埋 牆, 好大力咁 從佢後面 大大力咁揸佢對大波波 又用手指頭 用力捽佢linlin, 飲咗酒嘅關係 佢嘅呻吟聲 越嚟越大聲, 貪玩嘅我 叫佢扒住住酒店房門大大聲叫畀走廊嘅人聽,  之後 好粗暴咁 扯起佢條裙 拉開佢條 t-back 瘋狂咁抽插佢, 我feel到佢嘅水 不斷咁沿住大髀流落去, 突然之間 佢撳住我 問我有冇帶套, 嗰刻唔理性嘅我 一句同佢講冇買到, 當佢想抽返出嚟嘅時候, 我好大力咁 捉住佢條腰同pat pat 係咁插係咁插, 慢慢慢慢佢已經由 驚慌變做enjoy, 佢嘅淫叫聲 我相信 經過走廊嘅人都要常聽到曬, 當我feel到佢嚟咗一次高潮之後, 我立刻抱返佢上床, 用手抬起佢雙腳 佢用夾住妹妹既姿勢畀我插, 佢嘅身體同面都急速變紅 雙手緊握著床單, 到差唔多黎第二次高潮嘅時候, 佢興奮到 雙手不斷揸自己對波波, 呢個時候 我已經 用全身嘅力不斷將枝大肉棒 插到最入插到最深, 之後我問佢 你唔戴bra又飛釘 係想我 今晚 好好咁吊你隻淫娃, 之後佢話 係呀 你在大力啲插深啲 我要你今晚射曬畀我, 過多十零分鐘 對佢佢係咁抽插 終於頂唔順畀佢夾爆我 一次過射曬入去, 抽反肉棒出黎既時間, 濃厚嘅精液 沿住佢陰唇邊 流到落張床度, 大家都好累 冷靜落嚟, 又畀佢吊咗我一輪 點解你唔買定套要中出我, 我唔理你呀 聽日你要去買事後丸畀我, 之後大家都好攰 瞓到第二朝。
更新埋呢個 呢個post就完喇 第三個sp我會開個新post再講 如果唔係會好亂 多謝大家支持
作者: fw2669    時間: 2019-8-12 07:46

引用:
原帖由 allsll 於 2019-8-11 11:20 PM 發表 查看引用來源
經過咗頭先刺激嘅上半場 都要收拾心情好好去慶祝我friend嘅生日party, 當然我哋前後腳上去 我先叫佢上去, 我就去咗便利店買定下半場嘅安全套, 上到去我先搵我個friend祝賀同埋飲番杯, 之後見到佢同一大班friend喺度飲緊酒身邊都有幾個男仔埋身, 因為佢換咗件戰衣 當時好多男仔都畀佢件戰衣吸引住, 先講講佢件戰衣 係一件一件頭嘅紅色大露背 仲要露出 半個波邊, 當時我身邊都有好多朋友 ...
好文
作者: thomasgp02a    時間: 2019-8-12 17:09

真是好正,咁識玩
作者: samlikarhei    時間: 2019-8-13 01:48

好正,幾時第三個出場,,,
作者: Eddyo    時間: 2019-8-13 09:09

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: kensen    時間: 2019-8-13 12:07

佢明明叫你:   我要你今晚射曬畀我   ....

所以你咪內射佢囉
作者: FerrariF50    時間: 2019-8-13 14:06

仲有第3個,快d出文啦

期待!!
作者: lummo17    時間: 2019-8-14 11:56

引用:
原帖由 allsll 於 2019-8-11 11:20 PM 發表 查看引用來源
經過咗頭先刺激嘅上半場 都要收拾心情好好去慶祝我friend嘅生日party, 當然我哋前後腳上去 我先叫佢上去, 我就去咗便利店買定下半場嘅安全套, 上到去我先搵我個friend祝賀同埋飲番杯, 之後見到佢同一大班friend喺度飲緊酒身邊都有幾個男仔埋身, 因為佢換咗件戰衣 當時好多男仔都畀佢件戰衣吸引住, 先講講佢件戰衣 係一件一件頭嘅紅色大露背 仲要露出 半個波邊, 當時我身邊都有好多朋友 ...
食著呢D淫娃,堅正!!
作者: savisavi    時間: 2019-8-14 20:54

硬晒
作者: YYYYaaaaYYYY    時間: 2019-8-16 03:36

呢個POST正WO! 師兄 KEEP住出POST 支持!!!!!
作者: 曼市一哥曼城    時間: 2019-8-16 16:11

男朋友要帶套,你就內射。爽:smile_o12:
作者: bekamp    時間: 2019-8-17 00:46

巴打好艷福
作者: dicks0n    時間: 2019-8-17 12:28

師兄識食!👍🏻
作者: lostergundam    時間: 2019-8-20 14:49

原來之前睇咗名店經理,點之私影妹仲玩得癲,食到好野啊
作者: harry16    時間: 2019-8-20 17:50

嘩~~好想望下呢個MODEL咩樣~~~
作者: johnlee19830101    時間: 2019-8-23 00:45

引用:

C 兄真識玩
斯文好男人形象,但實質就引女上釣

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)