188Channel

標題: 好耐冇包膠,破例講下上星期越式經歷 [打印本頁]

作者: hero1979    時間: 2019-7-28 17:41     標題: 好耐冇包膠,破例講下上星期越式經歷

作者: wah9134    時間: 2019-7-28 18:49

今時今日香港地的服務業真正變差好多,
當消費者是亞戊,
你話香港人連出火地都唔得,
班年青年唔上街唔得…!
作者: YuanYuan    時間: 2019-7-28 19:42

佢見你唔加錢,即係覺得自己sell唔到客,又或者覺得你孤鳩寒,梗係整痛你啦!!不過越妹正起上黎真係無得輸!!!(點會無人記得ching,呢度剎貼多過食飯,捱到咁耐都唔係好多人)
作者: tml0398    時間: 2019-7-28 22:02

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-7-28 07:42 PM 發表 查看引用來源
佢見你唔加錢,即係覺得自己sell唔到客,又或者覺得你孤鳩寒,梗係整痛你啦!!不過越妹正起上黎真係無得輸!!!(點會無人記得ching,呢度剎貼多過食飯,捱到咁耐都唔係好多人) ...
我俾人剎了三次
作者: reddoor    時間: 2019-7-29 10:32

鷄人鷄事,吹水文章,
鷄毛令箭,认真就输。
作者: streethunter380    時間: 2019-7-29 11:20

C兄好似以前沉過一段夢幻般的日子
作者: hero1979    時間: 2019-7-29 12:40

作者: hero1979    時間: 2019-7-29 12:44

作者: Zero_Between    時間: 2019-7-29 16:25

Hero兄好耐冇出帖了...
記得以前你由歡場講到去現實生活既唏噓:smile_27:
作者: fb7677747    時間: 2019-7-29 22:29

作者: 生生不息2014    時間: 2019-7-30 17:20

引用:
原帖由 hero1979 於 2019-7-28 05:41 PM 發表 查看引用來源
呢度應該冇咩人記得在下,
都唔緊要,之前都唔係好活躍,又成日亂講野犯規,
不過今日都想寫返個包膠,答謝下香討夜遊版俾左我咁多回憶。

話說當年在下成日去JD廟街某出名,沖涼要過海既越女場(咩名就唔開啦),
但睇住啲越女走下又一個,走下又一個,慢慢就冇再去。
上星期本來諗住去CWB冒下險,但因為遲左收工,成七點幾,又心血來潮,就去JD故地重遊
上到去,開門既係J字頭果位大家姐,我 ...
所以我最討厭去機場.貼錢買難受
作者: bkklover    時間: 2019-7-30 17:43

引用:
原帖由 生生不息2014 於 2019-7-30 05:20 PM 發表 查看引用來源

所以我最討厭去機場.貼錢買難受
如果有心機同技術可以好正,不過現在既骨場只會想快d ko 你。
月女我都好鐘意,有冇其他場有正骨月女呢
作者: hehehea    時間: 2019-7-31 20:56

好耐以前去過其他區越場, 一般都無死CHOK問題.
現在轉了SSP樓上骨泰, 有個靚妹玩其他野收唔平所以都是300/60MIN 400/90MIN HJ
出得溫柔, 
同埋皮薄有D有潔癖既女, 未開波用濕紙巾清潔都劣到我出血禁滯
作者: hero1979    時間: 2019-8-1 12:45

作者: hero1979    時間: 2019-8-1 12:56

作者: 亞凡    時間: 2019-8-2 15:06

英雄兄,好久不見!呢餐麻麻,祝下餐食返好!
作者: simonchow666    時間: 2019-8-11 11:54

河xd囡吾得了,同而家$420試過2次除上身都要加$200。
師兄有沒有cwb或其他越場介紹呀?
作者: 大測量師炳文    時間: 2019-8-13 08:31

越女大廋,皮膚又黃又乾,係對奶大小小!
作者: 007star    時間: 2019-8-13 10:36

作者: leungpong    時間: 2019-8-13 11:02

當年成日去,搵大波Anxxx part 1 又唔差,

之後有一輪d 女走晒, 北姑入場 part 1&2 都唔得,無去一輪
過左一段時間再去,無晒北姑,原來d客屌到9彩,轉返全越, 又去返一輪
之後新嘅越女麻麻地,就無再去

其中一大班越女過有灣仔自己開,開頭都幾好,之後d 女又換左批唔得,又無再去
作者: klam    時間: 2019-8-13 13:05

引用:
原帖由 hero1979 於 2019-7-28 05:41 PM 發表 查看引用來源
呢度應該冇咩人記得在下,
都唔緊要,之前都唔係好活躍,又成日亂講野犯規,
不過今日都想寫返個包膠,答謝下香討夜遊版俾左我咁多回憶。

話說當年在下成日去JD廟街某出名,沖涼要過海既越女場(咩名就唔開啦),
但睇住啲越女走下又一個,走下又一個,慢慢就冇再去。
上星期本來諗住去CWB冒下險,但因為遲左收工,成七點幾,又心血來潮,就去JD故地重遊
上到去,開門既係J字頭果位大家姐,我 ...
當年都是越囡愛好者.....
08 年第一批年青, 平均廿歲出頭, 皮膚滑又揼得!
11 年下龍x, 河x都唔錯, 樣貌身栽都好好!
但往後個 d 唔多掂, 逐樣計 $, 揼更加唔得!
作者: klam    時間: 2019-8-13 13:13

引用:
原帖由 leungpong 於 2019-8-13 11:02 AM 發表 查看引用來源
當年成日去,搵大波Anxxx part 1 又唔差,

之後有一輪d 女走晒, 北姑入場 part 1&2 都唔得,無去一輪
過左一段時間再去,無晒北姑,原來d客屌到9彩,轉返全越, 又去返一輪
之後新嘅越女麻麻地,就無再去

其中一大班越女過有灣仔自己開,開頭都幾好,之後d 女又換左批唔得,又無再去 ...
作者: 穹蒼一飛雁    時間: 2019-8-15 11:05

每個人都有不快經歷....輸完又賭過.....哈哈...
作者: hero1979    時間: 2019-8-25 16:42

作者: hero1979    時間: 2019-8-25 17:18

作者: hero1979    時間: 2019-8-25 17:20

作者: garychow1984    時間: 2019-8-25 17:45

引用:
原帖由 hero1979 於 2019-8-25 05:20 PM 發表 查看引用來源

之前既gxgx同sxki都好OK下,
可惜兩個都好似上岸,點都搵唔返,
本來有個北姑cxcx都仲可以,
聽聞都就快唔做,可能呢世都唔會再去河X了。
師兄,間場我都好耐無去
記得之前有件越妹幾正,好似叫(WinnX) 唔知有無記錯
細細粒,樣幾正,搵個幾次,試過有次按完仲沖杯咖啡俾我
我記得之前好似除衫係要加錢,不過係除晒連底底
不過間場最衰要出公海,次次沖完都要好尷尬經過個廳 (坐滿客)
然後返房...
作者: Owenowen    時間: 2019-8-25 18:24

引用:
原帖由 klam 於 2019-8-13 01:13 PM 發表 查看引用來源
我果時都係成日搵佢。真係唔錯
作者: qt301    時間: 2019-8-31 10:50

作者: chargeurs    時間: 2019-8-31 12:07

作者: 湘南比狗    時間: 2019-9-3 09:09

英雄師兄點會唔記得,小弟已經好少出來玩喇,所以香討都上少左。7月時都去過灣仔一間越場,因為之前個相熟技師已上岸,已好耐無上去,果次見有時間又心癮起便上去碰下運氣,結果都係跌錢收場,哈哈。
作者: wyblam    時間: 2019-9-9 11:16

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: 大測量師炳文    時間: 2019-9-13 18:23

引用:
原帖由 fb7677747 於 2019-7-29 10:29 PM 發表 查看引用來源
今年加了$20,越女多是用死力
越女身型個個慓悍!
用力打出是皇道!
作者: ericsaintmartin    時間: 2019-9-25 18:19

囡去囡還在
呢方面我反而唔係太過唏噓
可能我對相頭嘅要求唔高 
揀中揼得好玩得開心嘅技師都有接近五成命中率

反而最唏噓嘅係好多當年一齊網上吹水
出報告交流心得嘅師兄已經唔見咗
唔知係轉換新身份繼續傾偈
抑或已經收咗山唔再經常出嚟玩
作者: manchan60    時間: 2019-9-25 21:41

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2019-9-25 06:19 PM 發表 查看引用來源
囡去囡還在
呢方面我反而唔係太過唏噓
可能我對相頭嘅要求唔高
揀中揼得好玩得開心嘅技師都有接近五成命中率

反而最唏噓嘅係好多當年一齊網上吹水
出報告交流心得嘅師兄已經唔見咗
唔知係轉換新身份繼續傾偈
抑或已經收咗山唔再經常出嚟玩 ...
時光飛逝,冇上來幾天,網友已可面目全非.
作者: qwertyuiop2016    時間: 2019-9-25 22:07

引用:
原帖由 manchan60 於 2019-9-25 21:41 發表 查看引用來源

時光飛逝,冇上來幾天,網友已可面目全非.
幾天,有無咁誇張呀!

來來去去咪又係果幾個。
作者: wyblam    時間: 2019-9-25 23:35

舊既唔去,新既唔嚟😆

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)