188Channel

標題: 在漆黑中與陌生人做愛 #.24 係日本同朋友做 [打印本頁]

作者: 天河浪人    時間: 2019-7-28 00:50     標題: 在漆黑中與陌生人做愛 #.24 係日本同朋友做

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: HARGREAVES1    時間: 2019-7-28 01:04

作得幾好
作者: 天河浪人    時間: 2019-7-28 01:11

當係作咁讚,一樣都多謝你
作者: PAN2016    時間: 2019-7-28 05:32

引用:
原帖由 天河浪人 於 2019-7-28 12:50 AM 發表 查看引用來源
唔信既當故聽,謝謝

有個老友好玩得,呢個玩法佢同我講過話試過,聽起黎幾過癮,
因為我都係正正常常就無乜特別野玩就會少D興趣,

咁係咩玩法呢?

我係酒店開左房沖左涼先,
跟住對方自己摸上房來,我開門俾佢行入房先,但我會唔開燈,佢乜都睇唔到,
咁我就上番床入番被先大叫可以開燈啦;
俾佢睇一睇房仲有冇人,就去沖涼。大家仲係見唔到大家既
佢沖完就出黎熄燈慢慢摸上床,
之後大家 ...
玩過差不多。讚
作者: 天河浪人    時間: 2019-7-28 11:54

同好喎師兄,等你分享下仲有乜可以玩
我最鐘意試D古怪野,
其實我而家都有D主意諗緊,又係搵陌生人既,
努力搵緊人試,試到再打下更新:smile_47:
作者: feibutt1    時間: 2019-7-28 20:35

師兄,咁玩法好有新意,但係邊到搵到囡囡肯咁玩呢?
作者: 天河浪人    時間: 2019-7-28 23:37

(甜)英文  ring,要俾錢既手機APP,朋友叫我用
作者: Water_man    時間: 2019-7-29 00:46

引用:
原帖由 天河浪人 於 2019-7-28 12:50 AM 發表 查看引用來源
唔信既當故聽,謝謝

咁係咩玩法呢?

跟住對方自己摸上房來,我開門俾佢行入房先,但我會唔開燈,佢乜都睇唔到,
之後大家 ...
之前有見過……copy?
作者: 古斯塔夫二世    時間: 2019-7-29 01:42

又想昆女仔pm你扑野?呢度冇女架,全部男扮女人妖
作者: 天河浪人    時間: 2019-7-29 11:58

我只係度打出黎
作者: 天河浪人    時間: 2019-7-29 11:58

鐘意點講就點講啦,多謝收看
作者: randyrandy    時間: 2019-7-30 16:08

師兄謝分享
我都試過,的確好特別既感覺
作者: 天河浪人    時間: 2019-7-30 18:35

引用:
原帖由 randyrandy 於 2019-7-30 04:08 PM 發表 查看引用來源
師兄謝分享
我都試過,的確好特別既感覺
竟然?! 我仲以為自己係第一個諗到想咁玩既人
不過隔離POST係村屋識到個女神級個位巴打, P10個種係地鐵就即時搵到人開房既女女 ,個種玩法我都想試下
作者: flyer2003    時間: 2019-7-31 00:33

作者: 天河浪人    時間: 2019-7-31 01:04

引用:
原帖由 flyer2003 於 2019-7-31 12:33 AM 發表 查看引用來源
多謝師兄分享,支持你再share 多d
多謝師兄,食飯上床個D好似無乜特別咁,再有過癮野再打出黎
作者: CCandy    時間: 2019-7-31 10:33

引用:
原帖由 天河浪人 於 28-7-2019 00:50 發表 查看引用來源
唔信既當故聽,謝謝

咁係咩玩法呢?

之後大家 ...
:smile_30:好大膽, 不過好刺激
作者: ajenny    時間: 2019-7-31 10:35

引用:
原帖由 CCandy 於 2019-7-31 10:33 AM 發表 查看引用來源

又黑又同陌生人
作者: 天河浪人    時間: 2019-7-31 14:57

引用:
原帖由 CCandy 於 2019-7-31 10:33 AM 發表 查看引用來源

都唔算既我覺得,睇下個女仔接受到D乜,我都係好羨慕村屋識到SL個師兄,
條女好似好好玩咁,係地鐵即時同個色狼去開房:smile_47:
好想做個個色狼:smile_47::smile_47:
作者: 天河浪人    時間: 2019-7-31 14:59

引用:
原帖由 ajenny 於 2019-7-31 10:35 AM 發表 查看引用來源
又黑又同陌生人
同JENNY姐比算得D乜啦,得閒出番多D POST 丁下啦
自從無左OFFICE妹妹, 你既POST都係我個人覺得最好睇TOP5入面
作者: ajenny    時間: 2019-7-31 15:26

引用:
原帖由 天河浪人 於 2019-7-31 02:59 PM 發表 查看引用來源

同JENNY姐比算得D乜啦,得閒出番多D POST 丁下啦
自從無左OFFICE妹妹, 你既POST都係我個人覺得最好睇TOP5入面
多謝
作者: 天河浪人    時間: 2019-7-31 23:53

引用:
原帖由 ajenny 於 2019-7-31 03:26 PM 發表 查看引用來源
多謝
最正係D親戚,哈
作者: CCandy    時間: 2019-8-2 15:19

引用:
原帖由 天河浪人 於 31-7-2019 14:57 發表 查看引用來源

都唔算既我覺得,睇下個女仔接受到D乜,我都係好羨慕村屋識到SL個師兄,
條女好似好好玩咁,係地鐵即時同個色狼去開房:smile_47:
好想做個個色狼:smile_47::smile_47: ...
果個真係好正, 地鐵遇到好難架嘛:smile_40:
作者: 天河浪人    時間: 2019-8-2 16:09

引用:
原帖由 CCandy 於 2019-8-2 03:19 PM 發表 查看引用來源

果個真係好正, 地鐵遇到好難架嘛:smile_40:
講起地鐵,細個時都試過類似,個陣著西褲番工,某日大雨
咁拎住個袋,拎住把雨傘,本身排隊前面係個男人,上車時側面有個短裙米七左右靚女攝埋黎係我前面上車,
本身前面都避迫到郁唔到,
我就試下擋住後面,但真係擋唔到,仲要迫多兩個上黎,FEEL到後面有波頂住我,我下身貼正靚女個PAT,佢一開頭有望一望我,之後就寧番轉面;
我就無著底褲,夏天西裝個感覺好薄,加埋佢短裙,直頭好似肉貼肉咁,未扯起我都FEEL到個袋同支棍都入左佢PATPAT中間;
之後我左手公事包右手雨傘,大開中門咁,迫到想側身都側唔到,
之後緊係有反應啦;成支野完全FEEL到俾佢大腿包住咁頂同磨佢;
過左幾個站小人D,佢都落車,我即時寧向車門,太大好難遮
呢個時候先發現有小小濕左西褲。。。唉,可惜無拎電話,好想做呀SAM囉:smile_24:

作者: 天河浪人    時間: 2019-8-18 03:17

同朋友做就試得多,但唔用套就極極少;

話說早幾日同幾個朋友快閃左轉日本,1男3女去左上高地睇景,
頭幾日都冇乜野,都係居酒屋食飯飲酒,都無乜野。
之後出發去岐阜,住在上高地前個溫泉鄉,
間酒店係有幾間貸切風呂免費任你地用任你地浸,好靚既;

好啦,5點去到酒店咁係酒店沖完涼浸左溫泉就食飯,
食完就4條友一齊番房繼續飲酒吹水,
用手機玩大話骰同LUCKY,很可惜,MFFF並無發生
兩個都飲到醉左暈係度,
我同另一個都WING WING地合眼;
咁我就話:岩岩你地用左,另外個池又有人用緊,我無影相,我出去影下D風呂,你慢慢休息啦
咁呀P就話佢又要去,岩岩係咁幫諗個兩條友影相打卡,佢自己都無影。

咁就拎起門匙兩條友一齊出去啦,
出面有3間貸切,一間中SIZE 無開,得番一大一細,大個間大得好恐怖,大浴池咁既,仲要有半天吊搖搖椅,都幾恐怖;
細個間其實都唔細,有一個高身大木桶,同埋一個可以夠3人用既寝湯,仲要有D好靚既夜燈,好有FEEL;
嘩嘩聲影完相,
我:好鬼靚呀,你番去先,我想浸下 講完呢句就開始除浴衣,因為入面有著白底T
P:我都浸
我:你仲有著泳衣咩?
P:一早除左啦,邊有人著泳衣浸架,佢兩個要打卡阻住我姐,D水岩岩好但俾佢地搞住囉岩岩

咁你都無所謂我仲有咩所謂 
好啦,一齊除衫沖涼啦,小木椅就得一張,我叫佢沖先,我可以幫佢洗背,咁佢都卻之不恭地坐低
正正經經洗背啦,之後到我,都係正正經經既,直到浸溫泉時都仲係正正經姐既,因為無套係身我好少亂黎:smile_35:

直到上水邊坐,通常浸幾分鐘又座番兩倍時間,
咁就一南一北咁對住坐啦,佢就坐係度,我就訓係度;
P突然話:依?乜你有剃毛架,點解既?
我:係呀,一直都會,睇落好睇D麻,又好似長D咁,
P:挑,成日話自己有幾長幾長,岩岩好頂到底,完全唔覺囉囉囉~~~
我:屌,又未硬又浸完熱水,緊係唔大啦,你夠話自己少仔啦,兩粒LIN 都唔係PINK過馬騮LINK既,食埋食埋唔少啦
P:痴線,你估你咩,周圍食,我用過兩個咋,天生呀ON9
我:你話係就係啦啦啦~~~
P突然分開雙腿

P:我之前條仔話我小陰唇仲係入面,係靚囉。

我即時呆一呆,其實本身都正正經經既,居高臨下望時只係望到小小毛,都仲可以唔亂諗既,
但佢突然咁做,比起支棍,最先有反應係個腦囉

我一邊行番落水一邊講:好大水蒸汽睇唔清楚呀,我黎睇真D
P:做乜要俾你睇咁真呀  講完但無合番埋對腳
我無理到佢講乜,一行到去就彎身,左加手手指公,
打開佢黎睇:又真係幾靚阿,好細既小陰唇,仲包住係入面

P:喂屌,你有冇問過我呀
我:頭先唔記得問,我幫你問下佢意見 ; 一口就啜埋去
我唔多鍾意幫女仔用口,驚有味,好彩完全無味

用口時間就唔耐,技巧都係個D啦
佢濕既時候我都硬左,
太熱了拎住支棍企番起身,
我:都OK啦無吹水掛
P:但唔知你講既其他真唔真呢

聽到佢咁講,一鳩就吉入去啦都唔駛佢用口玩,夠哂硬
插左五分鐘都唔夠,唔係射呀,係熱到仆街要上番上呀,對腳熱住咁做,好似呼吸唔到咁,
咁就企係度轉後插,一齊睇住外面個景,真係好爽
插左十幾分鐘佢話黎左腳軟,我話完事好唔好,佢又唔肯,要繼續插,問有冇地方俾到佢坐底或挨底,
咁就一路後插住行去換衫個度啦,個度有張台,俾佢坐到上去,角度岩岩好FIT我
今次就玩左十幾分鐘,本身佢都唔夠皮,但無套係度我又驚佢會出事,
咁佢又黎多次後,我就出番黎,行去沖涼個邊,諗住自己打埋出黎射落地沖走佢算,
佢叫我唔好住,就走埋黎幫我用口仲吞埋,又係估佢唔到。

番到去P就即去廁所同刷牙,個兩件啤酒撞清酒撞燒酒既屍體仲暈緊趴係台,拍都唔醒,
唯有搬佢地入被鋪啦,都俾我偷嘴左啖同指插左幾下,照計感覺應該係P好用D

朋友插得多,但都係戴套,唔用套插朋友個感覺硬係特別淫賤,

覺得幾特別所以分享,P既圖唔會俾,隨便話假
要風呂個景同酒店介紹就有:smile_15:
作者: akitty    時間: 2019-8-18 06:38

引用:
原帖由 天河浪人 於 2019-8-18 03:17 AM 發表 查看引用來源
同朋友做就試得多,但唔用套就極極少;

話說早幾日同幾個朋友快閃左轉日本,1男3女去左上高地睇景,
頭幾日都冇乜野,都係居酒屋食飯飲酒,都無乜野。
之後出發去岐阜,住在上高地前個溫泉鄉,
間酒店係有幾間貸切風呂免費任你地用任你地浸,好靚既;

好啦,5點去到酒店咁係酒店沖完涼浸左溫泉就食飯,
食完就4條友一齊番房繼續飲酒吹水,
用手機玩大話骰同LUCKY,很可惜,MFFF ...
我想要酒店介紹呀。。可以pm我嗎??
貸切露天溫泉呢~又私隱又開放
作者: 六索    時間: 2019-8-18 10:45

點解可以約到mfff甘好?你哋4個都無男女朋友嗎?
作者: 天河浪人    時間: 2019-8-18 16:48

引用:
原帖由 akitty 於 2019-8-18 06:38 AM 發表 查看引用來源

我想要酒店介紹呀。。可以pm我嗎??
貸切露天溫泉呢~又私隱又開放
kitty喎,當然得啦,我係你忠實粉絲黎架
由你同阿哥BB,到中間兩個SP ,又到台灣3P直到而家都有追:smile_47:
我係JALAN訂既,你GOOLE條 LINK 加埋AGODA之類再搵多次都搵到,
個河景靚到不得了,我鐘意朝早個景所以俾左張朝相你
作者: 天河浪人    時間: 2019-8-18 16:56

引用:
原帖由 六索 於 2019-8-18 10:45 AM 發表 查看引用來源
點解可以約到mfff甘好?你哋4個都無男女朋友嗎?
得我同一個女既無,個個我唔識既;
佢地話3條女去咪OK,無講有私人司機姐
本身都好正經旅行無諗要做乜,咁岩順手摸埋佢兩個姐,
一扯起身就見到好似 最錫我老婆師兄 佢老婆鐘意個種透視網底褲,點忍得手:smile_15:
作者: akitty    時間: 2019-8-18 17:34

引用:
原帖由 天河浪人 於 2019-8-18 04:48 PM 發表 查看引用來源
kitty喎,當然得啦,我係你忠實粉絲黎架
由你同阿哥BB,到中間兩個SP ,又到台灣3P直到而家都有追:smile_47:
我係JALAN訂既,你GOOLE條 LINK 加埋AGODA之類再搵多次都搵到,
個河景靚到不得了,我鐘意朝早個景所以俾左張朝相你 ...
嘩。。。先多謝吾該師兄你先。。個溫泉資料

然後再多謝師兄你一直以來既追棒。
不過而家少左好多野可以分享啦~
美少女轉身變將變成人妻🙈🙈🙈
無乜野可以打出來嚕。。
作者: 天河浪人    時間: 2019-8-18 17:46

引用:
原帖由 akitty 於 2019-8-18 05:34 PM 發表 查看引用來源

嘩。。。先多謝吾該師兄你先。。個溫泉資料

然後再多謝師兄你一直以來既追棒。
不過而家少左好多野可以分享啦~
美少女轉身變將變成人妻🙈🙈🙈
無乜野可以打出來嚕。。 ...
上高地真係好靚既,
但係名古屋坐車去好似都幾撚遠,因為我揸車都唔近,
反而係台灣去富山機場,跟住直去上高地就方便好多;

唔再玩太可惜了,不過難得過得開心幸福既,又經過咁多野,
呢個世界就算唔留言都可能有人密密支持你既:smile_15:
無野打既話睇我囉,我放任到100歲
作者: akitty    時間: 2019-8-18 18:18

引用:
原帖由 天河浪人 於 2019-8-18 05:46 PM 發表 查看引用來源
上高地真係好靚既,
但係名古屋坐車去好似都幾撚遠,因為我揸車都唔近,
反而係台灣去富山機場,跟住直去上高地就方便好多;

唔再玩太可惜了,不過難得過得開心幸福既,又經過咁多野,
呢個世界就算唔留言都可能有人密密支持你既:smile_15:
無野打既話睇我囉,我放任到100歲 ...
哈哈哈。。
我就睇下100歲,師兄仲係吾係老當益壯仲出到野先。。。
台灣,師兄都有推介既私人貸切溫泉???
作者: Talkbs1    時間: 2019-8-18 23:54

引用:
原帖由 天河浪人 於 2019-7-28 11:54 AM 發表 查看引用來源
同好喎師兄,等你分享下仲有乜可以玩
我最鐘意試D古怪野,
其實我而家都有D主意諗緊,又係搵陌生人既,
努力搵緊人試,試到再打下更新:smile_47: ...
師兄咁容易揾到食,教下小弟,好羨慕
作者: 天河浪人    時間: 2019-8-19 15:16

引用:
原帖由 akitty 於 2019-8-18 06:18 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈。。
我就睇下100歲,師兄仲係吾係老當益壯仲出到野先。。。
台灣,師兄都有推介既私人貸切溫泉???
睇相佬話我玩到死個日,老左反而多MODEL級埋身,唔知有冇呃鳩我呢,
不過佢批我以前D野就好準既
台灣無,未去過,只想去日本,差唔多去左大半個日本,要日本資料隨時問我
作者: 天河浪人    時間: 2019-8-19 15:25

引用:
原帖由 Talkbs1 於 2019-8-18 11:54 PM 發表 查看引用來源

師兄咁容易揾到食,教下小弟,好羨慕
我有個男仔朋友又好似你咁想,幾年無拍拖成日問我點解,想我點講好?
我答佢,基本既話食完餐飯行埋D答下膊頭,貼近下調下情就錫落去啦,驚西咩:smile_15:
唔比錫總有原因,對你無興趣自然唔駛諗搵下個啦,或者當收兵就自己睇路啦;
比錫既,都要睇下上唔上床,人地話明要拍拖但我唔拍既,唔通呃鳩佢咩,
都試過俾好多呢種女仔Blacklist架,所以我覺得都唔容易搵到食:smile_35:
作者: lostergundam    時間: 2019-8-19 16:19

師兄d分享好正,請問可以比d資料我嗎?浸溫泉真係勁舒服
作者: 天河浪人    時間: 2019-8-19 16:31

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-8-19 04:19 PM 發表 查看引用來源
師兄d分享好正,請問可以比d資料我嗎?浸溫泉真係勁舒服
當然,我去過既溫泉景,呢間入到頭10既我覺得,
全海景我麻麻地,山水景我鍾意D,
一邊聽住D流水聲,一邊聽埋淫水既唧唧聲,好爽
無限時個下好麻

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)