188Channel

標題: 我被人控制高潮 [打印本頁]

作者: iou2012    時間: 2019-7-23 15:37     標題: 我被人控制高潮

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: jfcs123    時間: 2019-7-23 15:43

好長,未睇晒都讚左先
作者: 牙聰#    時間: 2019-7-23 16:08

作者: nicotine23    時間: 2019-7-23 16:12

謝謝師姐分享~

看來是很刺激的玩法
作者: mrfour1973    時間: 2019-7-23 16:45

重有墨玩法等我學下野
作者: bentayga    時間: 2019-7-23 16:54

引用:
原帖由 iou2012 於 2019-7-23 03:37 PM 發表 查看引用來源
原來真係有高手,事源最近有很多煩惱事,找了一位男性朋友(叫佢A啦)傾吐下。他是老公的朋友的朋友,不過就同我熟D,所以上咗佢屋企。傾乜唔多講,不過傾傾下講到我同老公的性生活。講到自己都有D痕,主要由於過去一年老公都無法令我得到好好的享受,我唔係淫,都係普通女人,都想享受一下性高潮。之前老公都俾到我,我都享受過。但這一年唔知發生什麼事,老公每次都好快就完同有時都起唔到。我又唔知點同佢講,只好話下次會好 ...
ㄧ隻淫奴初鍊成,恭喜師姐!
作者: A1000    時間: 2019-7-23 17:48

被玩了一整晚,舒筋活絡?
作者: 前晚忽然駱駝    時間: 2019-7-23 19:45

引用:
原帖由 iou2012 於 2019-7-23 03:37 PM 發表 查看引用來源
原來真係有高手,事源最近有很多煩惱事,找了一位男性朋友(叫佢A啦)傾吐下。他是老公的朋友的朋友,不過就同我熟D,所以上咗佢屋企。傾乜唔多講,不過傾傾下講到我同老公的性生活。講到自己都有D痕,主要由於過去一年老公都無法令我得到好好的享受,我唔係淫,都係普通女人,都想享受一下性高潮。之前老公都俾到我,我都享受過。但這一年唔知發生什麼事,老公每次都好快就完同有時都起唔到。我又唔知點同佢講,只好話下次會好 ...
好正!唔知會唔會有多P嘅調教呢:smile_40:
作者: formanlo    時間: 2019-7-23 20:05

師姊,你兩公婆幾大年紀?
作者: cky08    時間: 2019-7-24 00:49

師姐 要唔要有觀眾睇住 羞恥度倍增
作者: 1frankz    時間: 2019-7-24 01:14

"條腰得28寸" ... 有無打錯字呀
作者: brotheron    時間: 2019-7-24 02:22

口塞扣唔實既
作者: Water_man    時間: 2019-7-24 07:59

一位淫奴的的誕生……正!
作者: 卜卜星    時間: 2019-7-24 09:58

女禽男so easy
作者: 人妻控    時間: 2019-7-24 10:06

引用:
硬了
作者: Ehhehh    時間: 2019-7-24 10:26

作者: iou2012    時間: 2019-7-24 10:45

我只認我被A挑起咗條淫根,我無可能做奴的。我是被迫聽A話(當時)。所以你哋可唔可以唔好叫人淫奴。我最多係淫娃。
作者: iou2012    時間: 2019-7-24 10:46

引用:
原帖由 formanlo 於 2019-7-23 08:05 PM 發表 查看引用來源
師姊,你兩公婆幾大年紀?
我30中,老公40尾。
作者: 人妻控    時間: 2019-7-24 10:49

引用:
原帖由 iou2012 於 2019-7-24 10:45 AM 發表 查看引用來源
我只認我被A挑起咗條淫根,我無可能做奴的。我是被迫聽A話(當時)。所以你哋可唔可以唔好叫人淫奴。我最多係淫娃。
淫娃好乖呀
作者: mrfour1973    時間: 2019-7-24 10:52

引用:
原帖由 iou2012 於 2019-7-24 10:46 AM 發表 查看引用來源

我30中,老公40尾。
老公4O尾唔多勁? 有墨問題先?
作者: boar36    時間: 2019-7-24 11:11

引用:
原帖由 1frankz 於 2019-7-24 01:14 AM 發表 查看引用來源
"條腰得28寸" ... 有無打錯字呀
咪喺,28吋 ....... 都算喺粗喎
作者: 幪面超人    時間: 2019-7-24 11:13

變白虎以表決心
作者: formanlo    時間: 2019-7-24 11:16

引用:
原帖由 iou2012 於 2019-7-24 10:45 AM 發表 查看引用來源
不過你話呢兩星期比A係咁調教,但係你又講到被迫咁嘅?
作者: NPGG    時間: 2019-7-24 11:25

引用:
原帖由 iou2012 於 2019-7-24 10:46 AM 發表 查看引用來源

我30中,老公40尾。
享用兩枝棍

不一樣感受
作者: bentayga    時間: 2019-7-24 11:30

三十中條腰重係28好好㗎啦!你估明星要靠個殼搵食咩!
作者: taibb88    時間: 2019-7-24 11:57

其他調控呢淫娃?
作者: sixdog    時間: 2019-7-24 13:27

淫娃應該係中意放任高潮而不是被空制
作者: gavinyk    時間: 2019-7-24 13:44

硬了
作者: lowb233082111    時間: 2019-7-24 13:54

淫娃 姐姐  有無PIC 先!!
你有飽飯食 都要照顧下兄弟
作者: @Sze若    時間: 2019-7-24 13:56

作者: iou2012    時間: 2019-7-24 14:09

嗰次之後兩日同老公做,佢奇怪我點解變左做白虎,我是旦作了個理由。我諗佢信掛。

不過我諗好多男人都喜歡白虎,我老公那次都用咗比較多的時間玩我妹妹。佢仲比平時硬,但可能老公太興奮,當我幫佢用口不到兩分鐘就口爆咗,我有D失落自己走去toilet 將D精吐番出來。

諗番前兩日俾A口爆後,我自願吞咗A的精,好似對老公唔公平咁。但嗰次A俾到我嘅感覺實在無法忙記。
作者: 不停索    時間: 2019-7-24 14:33

引用:
原帖由 iou2012 於 2019-7-24 02:09 PM 發表 查看引用來源
嗰次之後兩日同老公做,佢奇怪我點解變左做白虎,我是旦作了個理由。我諗佢信掛。

不過我諗好多男人都喜歡白虎,我老公那次都用咗比較多的時間玩我妹妹。佢仲比平時硬,但可能老公太興奮,當我幫佢用口不到兩分鐘就口爆咗,我有D失落自己走去toilet 將D精吐番出來。

諗番前兩日俾A口爆後,我自願吞咗A的精,好似對老公唔公平咁。但嗰次A俾到我嘅感覺實在無法忙記。 ...
咁就搵呀A去滿足妳嘅性慾啦
作者: HyacinthY    時間: 2019-7-24 15:46

作者: Kenji    時間: 2019-7-24 16:48

作者: 毛明示    時間: 2019-7-24 17:01

引用:
原帖由 iou2012 於 2019-7-24 02:09 PM 發表 查看引用來源

諗番前兩日俾A口爆後,我自願吞咗A的精,好似對老公唔公平咁。但嗰次A俾到我嘅感覺實在無法忙記。 ...
出咗一次可以再硬嗎?
作者: 野涼    時間: 2019-7-24 17:05

作者: 野涼    時間: 2019-7-24 17:06

作者: 鋼佬    時間: 2019-7-24 18:40

睇到我都硬咗, 阿A真係識玩
作者: NYBB    時間: 2019-7-24 21:41

睇嚟師妹好多嘢未玩過,好快有啲更激玩法
作者: samuelbe    時間: 2019-7-24 23:58

引用:

我30中,老公40尾。
40 尾有時會力不從心
作者: DboyAK47    時間: 2019-7-25 08:32

引用:

寫下弟二次A點調教你啦
作者: 毛明示    時間: 2019-7-25 08:41

綠帽的羞恥感可能令佢更硬
作者: fb550107add36b    時間: 2019-7-25 09:26

作者: iou2012    時間: 2019-7-25 15:14

同老公做完之後兩日,因某D事,我搵咗個藉口打電話比A。其實大家都心照,所以個晚我上咗A屋企。

初初我地都係傾下普通嘢。A明知我想點,但總是把話題帶䦕。慢慢是我把話題帶到老公到。話咗比佢聽嗰次老公口爆我,但我就滿足唔到。

A在我耳邊輕聲叫我去沖涼好似上次咁,佢話以準備咗一把新剃刀。之後我好似上次咁把以有少少的隂毛再剃光,然後就脫光所有衣服出來。

A好似上次咁玩我,令到我長時間在高潮的邊緣。在我哀求A比我高潮時,A話今次唔會比我,因為佢話我同老公做愛令佢有帶綠㡌的感覺,所以要懲罰我。跟著佢張小A抽出來然後張一粒震蛋放入去,保持我的性興奮但又到不了高潮的狀態。之後他抽插我的口。當A在口爆我之後,我就失望地知道A是説真的。我的高潮是控制在他手。

心情平伏後,大家都有一個默契。佢唔俾,我唔可以有。他要有,我唔可以唔要。他要三次,我就要來三次。
作者: nicotine23    時間: 2019-7-25 15:27

偷食確係滋味D

加上咁厲害的高手, 可以控制高潮
作者: lowb233082111    時間: 2019-7-25 16:06

引用:
原帖由 iou2012 於 2019-7-25 03:14 PM 發表 查看引用來源
同老公做完之後兩日,因某D事,我搵咗個藉口打電話比A。其實大家都心照,所以個晚我上咗A屋企。

初初我地都係傾下普通嘢。A明知我想點,但總是把話題帶䦕。慢慢是我把話題帶到老公到。話咗比佢聽嗰次老公口爆我,但我就滿足唔到。

A在我耳邊輕聲叫我去沖涼好似上次咁,佢話以準備咗一把新剃刀。之後我好似上次咁把以有少少的隂毛再剃光,然後就脫光所有衣服出來。

A好似上次咁玩我,令到我長時間在高潮 ...
咁你就乖乖地 等你的高潮
作者: 香港中心的香腸    時間: 2019-7-25 18:13

淫奴真聽主人話,乖
作者: alstom    時間: 2019-7-25 19:03

引用:

唔公平呀
作者: herman0_0    時間: 2019-7-25 20:00

作者: a-group    時間: 2019-7-25 22:58

Cancel !!

作者: koalaau    時間: 2019-7-26 10:57

調教原來係咁,奴係奴緊都唔知。
作者: DboyAK47    時間: 2019-7-26 12:54

引用:
原帖由 iou2012 於 2019-7-25 03:14 PM 發表 查看引用來源

你都有M奴性格啦
作者: a-group    時間: 2019-7-26 14:51

引用:

一切已完!
指既係你既正常婚姻生活,完全地你自已瓦解了自已矜持,不過其實並不是表面咁完全,對方明顯用上高明手段引導你內心矛盾,當然開始時係未清楚你性生活上既問題,但試問一個女人點可能對非親密男性下輕易透露這種私事?對方憑呢種舉動就知道了你底牌,知道你正正處於作為一個女性情同慾上最旺盛的階段,這種旺盛令你變得脆弱同迷失,因為你確實對慾望既充實,身心上係極到需要沉溺,對慾火既享受完全釋放,就是這種陰差陽錯下遇上這個人,他不用吹灰之力令你既理智瓦解,甚至係得勢不饒人用了激將法,令你有倒氣心態下豁出去接受他既挑釁,對方知你當時進退兩難下,而且你主動在先,好自然起懷柔方式的挑釁下,你會錯下去,因為那刻你覺得自已主動除下人妻底線既衣服,已經變得被動下,他反而刻意要你沖涼,其實看似讓你冷靜,其實已經係試緊你的底線,由你開水喉一刻,他便知你逃不掉,因為沖涼不會令你得到冷靜,反而容易之後挑逗你肉體時,不用擔心你會忽然要求沖涼下既猶豫,你要離開其實著回衫便可,可需要冷靜?反而在浴室下他要剃清恥毛,就是迫你自已同引導你,令你錯誤覺得剃掉才是出軌的底線,你一剃就間接就已經默認會配合他既要求,但重點關鍵係…之後你所作出既選擇,對方變成唔有強迫或引誘你,係你自已一廂情願既選擇,更加註定你以後既主動權徹底失去,在他面前你連半點作為人妻既貞節都被撕破!而且從他之後使用既道具,就已經確定他是這類人,再加上故意講綠㡌的感覺,完全促成令你迷亂成為他淫亂下淫盡可夫既女人,只少這種情況,你可能從來無想過自已會咁發生起現實中,之後他成功地無力自控下令你的高潮被他牽引,甚至係種拘束,更令你開始覺得已成為他的慾物,完全失去作為人妻既矜持,所以確實真係一切已完,你會步入日常生活中被他不停引導下,慾火無法壓止被挑撥,會被佢更進迫地做出更羞恥既配合要求,但你由自願起他家除衫一刻開始,你已經完全被俘虜,可怕既係之後你好清楚自已面對性慾挑撥下,會身不由已服從,無論願不願意下,起他面前完全被他主宰你既身心,做出更羞恥既你!
作者: bentayga    時間: 2019-7-26 15:46

被調教成淫奴仍不自知,只知自己被挑起條淫根,自認只係淫娃,我諗師姐好快會被要求玩多P了!
作者: a-group    時間: 2019-7-26 15:52

引用:
原帖由 bentayga 於 2019-7-26 03:46 PM 發表 查看引用來源
被調教成淫奴仍不自知,只知自己被挑起條淫根,自認只係淫娃,我諗師姐好快會被要求玩多P了!
怕且係被嗰位男人,掌控主導性慾下,不知點進退多D,始終連反面既能力都無可能做到!
作者: BL131    時間: 2019-7-26 23:09

引用:

好正呀
唔好比佢停
作者: lifa.cpa    時間: 2019-7-27 08:23

作者: HARGREAVES1    時間: 2019-7-27 09:02

引用:
原帖由 lifa.cpa 於 2019-7-27 08:23 AM 發表 查看引用來源

唔怪得啦,啱啱入左依個年齡,男既跌volt啦
你講女人入咗呢個大食階段?
作者: a-group    時間: 2019-7-27 11:02

引用:
原帖由 lifa.cpa 於 2019-7-27 08:23 AM 發表 查看引用來源

唔怪得啦,啱啱入左依個年齡,男既跌volt啦
一來睇工作,二來睇個性,三來都要睇女伴既互動!
作者: Kenji    時間: 2019-7-27 20:50

作者: SexDevil    時間: 2019-7-28 13:49

為左高潮乜都很做既女奴其實好好玩同埋好易調教。
作者: davidkwong2014    時間: 2019-7-28 13:49

引用:
正呀,等妳再多下文
作者: davidkwong2014    時間: 2019-7-28 13:51

引用:
知道啦,he he
作者: FU9572@33A    時間: 2019-7-29 12:30

作者: 一起會飛    時間: 2019-7-30 09:37

作者: Simonhatesjazz    時間: 2019-7-30 11:43

引用:
原帖由 a-group 於 2019-7-26 02:51 PM 發表 查看引用來源

一切已完!
指既係你既正常婚姻生活,完全地你自已瓦解了自已矜持,不過其實並不是表面咁完全,對方明顯用上高明手段引導你內心矛盾,當然開始時係未清楚你性生活上既問題,但試問一個女人點可能對非親密男性下輕易透露這種私事?對方憑呢種舉動就知道了你底牌,知道你正正處於作為一個女性情同慾上最旺盛的階段,這種旺盛令你變得脆弱同迷失,因為你確實對慾望既充實,身心上係極到需要沉溺,對慾火既享受完全釋放,就是這 ...
要小心再有其他更進一步的要求,妳會好易被利用, 應找一個會就住妳的男人。
作者: 2036絕    時間: 2019-7-30 23:10

30係狼虎之年@@?
作者: 前期奔放的牛    時間: 2019-7-31 00:05

好鬼正
作者: heaethan    時間: 2019-8-7 23:19

絲打,你好,近來食得飽飽嗎?  ^^~
作者: psyam    時間: 2019-8-8 20:01

引用:
原帖由 a-group 於 2019-7-26 02:51 PM 發表 查看引用來源

一切已完!
指既係你既正常婚姻生活,完全地你自已瓦解了自已矜持,不過其實並不是表面咁完全,對方明顯用上高明手段引導你內心矛盾,當然開始時係未清楚你性生活上既問題,但試問一個女人點可能對非親密男性下輕易透露這種私事?對方憑呢種舉動就知道了你底牌,知道你正正處於作為一個女性情同慾上最旺盛的階段,這種旺盛令你變得脆弱同迷失,因為你確實對慾望既充實,身心上係極到需要沉溺,對慾火既享受完全釋放,就是這 ...
分析得好好
我都好想遇到咁既高手 有能力令我失去理智同沉淪
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2019-8-9 15:47

引用:
原帖由 psyam 於 2019-8-8 08:01 PM 發表 查看引用來源

分析得好好
我都好想遇到咁既高手 有能力令我失去理智同沉淪
呢位師姊好似想搵個人調教下喎。
作者: man8604    時間: 2019-8-9 17:13

好鬼正,A先生技術都好高
作者: 滿滿的感覺    時間: 2019-8-13 15:47

濕濕地了
作者: timyangarbage    時間: 2019-8-15 10:24

作者: Talkbs1    時間: 2019-8-15 22:17

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: farm1615    時間: 2019-8-15 22:47

淫人妻女笑多多
作者: heaethan    時間: 2019-8-26 21:26

好想睇你下文, 絲打
快啲返黎啊 ^^
作者: thornote430    時間: 2019-8-28 00:21

你為咗A,冇同老公做,咪好容易穿煲?
作者: heaethan    時間: 2019-9-6 05:19

近來玩得開心嗎?
作者: Benbenbenji    時間: 2019-9-7 11:02

正呀,師姐有無諗過自己咁淫?之後調教成點

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)