188Channel

標題: 北角皇x的10宗罪 [打印本頁]

作者: Monchhichi    時間: 2019-7-15 15:12     標題: 北角皇x的10宗罪

作者: ensuning    時間: 2019-7-15 17:20

作者: 三刀金主    時間: 2019-7-16 01:03

仲有長期有3個睇場人,一肥兩瘦行過成日望望共。都唔知要睇場黎做乜
作者: pop4567    時間: 2019-7-16 01:58

咁D女招呼得唔得
作者: Monchhichi    時間: 2019-7-16 11:58

作者: japgod    時間: 2019-7-16 21:10

多九魚,全傷港幾百棟鳳樓,唔喜歡咪去第二度,洗唔洗嘈
作者: Monchhichi    時間: 2019-7-16 22:42

作者: 行路不㷛劇打機    時間: 2019-7-16 23:52

作者: qt301    時間: 2019-7-17 23:19

作者: dcat20    時間: 2019-7-18 13:32

引用:
原帖由 Monchhichi 於 2019-7-15 03:12 PM 發表 查看引用來源
10幾年前有泰妹年代開始去,玩到近幾年完全唔想去,細列皇x10宗罪同巴打分享。

1. 毛巾又舊又黃又有味好多仲穿洞
2. 枕頭袋有臭味永遠唔換
3. 花洒頭好多壞/條喉又穿洞
4. 去水位多數塞沖親涼成腳水
5. 房內有曱甴
6. 床褥又舊又爛
7. 走廊有臭味
8. 走廊頭中尾都有幾大袋黑膠袋垃圾未清
9. 走廊永遠有班雞評人遂個房評
10. 走廊長期煙氣沖天 ...
我好少去,上兩個星期去過一次試咗一個成個全智賢咁嘅靚妹,態度又好,做嘅時候又有feel,之後喺佢返鄉下之前再幫襯咗佢一次。

10宗罪之中除咗班喪屍喺走廊徘徊等睇嘢/評論呢一點之外,其它9點都冇留意到。

呢度地方絕對唔可以話企理㗎喇,不過幫襯吓老廟嗰頭啲企企再講喇。
作者: madridcc    時間: 2019-7-20 21:09

作者: tom52443744    時間: 2019-7-22 00:29

作者: zzza    時間: 2019-7-22 16:28

房,環境真係唔掂,女得都無用
作者: Monchhichi    時間: 2019-7-24 09:01

作者: Monchhichi    時間: 2019-7-24 09:05

作者: dcat20    時間: 2019-7-27 23:59

引用:
原帖由 Monchhichi 於 2019-7-24 09:01 AM 發表 查看引用來源

老廟收咩價位? 點可以同皇x比?
皇x幾年前已4魚幾, 依家可應已5魚, 太耐冇去唔知, 但就俾個垃圾站你去食快餐? 
我上次幫襯嗰個女仔450,佢好靚女呀,又好心機,我就趁佢返鄉下之前再去幫襯佢。

地方唔可以講企理,不過好過老廟先。

老廟250,以心機同時間計,呢度最少可以玩慢少少,個女仔冇催鐘先吖。
作者: timyangarbage    時間: 2019-8-15 09:40

作者: single_man    時間: 2019-8-16 19:07

廿幾卅年前,全泰妹,有老有少,其中一個後生泰妹最好玩,我差不多每個星期上兩三次。
作者: 莎偉栢看外    時間: 2019-9-21 10:30

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)