188Channel

標題: 深水埗超跌錢報告 [打印本頁]

作者: 洛業    時間: 2019-7-15 00:08     標題: 深水埗超跌錢報告

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 江蛟    時間: 2019-7-15 00:19

引用:
原帖由 洛業 於 2019-7-15 12:08 AM 發表 查看引用來源
地點,福X街12X號,門口寫以前好出名巨乳女星名
事發,按鐘本來想走,唔合眼緣,位姐姐落力sell又話包舒服,又誠,算啦,知難搵食,米入閘囉,做body推油,500,60分鐘,見你靚仔俾多30分鐘你,
一路做一路sell做全套加100,包舒服又誠,煩到你死,我話得啦、得啦,加啦!
知道好佢好似唔識按咁,算入正題,一路吹,吹左陣,格離按鍾俾野佢,講左陣,算,返來又吹,一陣又有人按鍾,同佢收錢, ...
可憐的師兄,最怕口臭。。。
我試過屁臭,即刻軟哂想走。
作者: qwertyuiop2016    時間: 2019-7-15 00:22

全套都得解甲唔得?
作者: reddoor    時間: 2019-7-15 00:30

引用:
原帖由 洛業 於 14/7/2019 08:08 AM 發表 查看引用來源
事發,按鐘本來想走,唔合眼緣,位姐姐落力sell又話包舒服,又誠,算啦,知難搵食,米入閘囉,做body推油,500,60分鐘,見你靚仔俾多30分鐘你,
一路做一路sell做全套加100,包舒服又誠,煩到你死,我話得啦、得啦,加啦!
知道好佢好似唔識按咁,算入正題,一路吹,吹左陣,格離按鍾俾野佢,講左陣,算,返來又吹,一陣又有人按鍾,同佢收錢, ...
乜唔喺深水埗.....住家推油撚雀足90分..2魚半咩,你搞乜野呀。
作者: YuanYuan    時間: 2019-7-15 00:46

好慘,六舊跌撚到澎澎聲,去觀記都有后生啦,六魚食到三劑,唔會咁黑仔食三劑都冇一劑okay掛?或者你又會聽個傻強講, 又神秘又七日又後生又好伏務?佢唔昆你吹大D佢邊有生意。食企係靠自己G運, 成條街咁多自己揀啱先上,咪又係個D女,污糟呀?難度你D囡做個個冰清肉結,黃花歸女?出嚟做個個一撚樣架啦。橫掂係要跌嘅都跌得少D冇咁傷。
作者: 洛業    時間: 2019-7-15 01:27

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2019-7-15 12:22 AM 發表 查看引用來源
全套都得解甲唔得?
係解左甲,身材唔得,the加肚腩,算,連服務都唔得,依位姐姐都好唔老實,第二D,一句到尾300淨做、400包曬
作者: 洛業    時間: 2019-7-15 01:30

引用:
原帖由 江蛟 於 2019-7-15 12:19 AM 發表 查看引用來源

可憐的師兄,最怕口臭。。。
我試過屁臭,即刻軟哂想走。
算,諗住服務好都算,連服務都冇,入之前講到天花龍鳯,入左真係吊到嗎嗎聲
作者: 洛業    時間: 2019-7-15 01:33

引用:
原帖由 reddoor 於 2019-7-15 12:30 AM 發表 查看引用來源

乜唔喺深水埗.....住家推油撚雀足90分..2魚半咩,你搞乜野呀。
冇開工呀,諗住出來玩,貴D冇所謂啦,話曬百物騰貴、搵食更難,直頭一肚氣
作者: 洛業    時間: 2019-7-15 01:35

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-7-15 12:46 AM 發表 查看引用來源
好慘,六舊跌撚到澎澎聲,去觀記都有后生啦,六魚食到三劑,唔會咁黑仔食三劑都冇一劑okay掛?或者你又會聽個傻強講, 又神秘又七日又後生又好伏務?佢唔昆你吹大D佢邊有生意。食企係靠自己G運, 成條街咁多自己揀啱先上,咪又係個D女,污糟呀?難度你D囡做個個冰清肉結,黃花歸女?出嚟做個個一撚樣架啦。橫掂係要跌嘅都跌得少D冇咁傷。 ...
諗住多少少錢,有服務都算,最慘係冇
作者: reddoor    時間: 2019-7-15 01:40

引用:
原帖由 洛業 於 14/7/2019 09:33 AM 發表 查看引用來源

冇開工呀,諗住出來玩,貴D冇所謂啦,話曬百物騰貴、搵食更難,直頭一肚氣
唔喺掛,二鱼半服务好过六鱼,我唔信囉。
作者: japgod    時間: 2019-7-15 09:53

聽到 500 推油即刻走啦,怪邊個,七左就七左

作者: 有團火的三行仔    時間: 2019-7-15 10:55

6舊可以整個早場雙飛玩(指壓)
作者: dickywah    時間: 2019-7-15 12:07

s s p中蕉多
作者: farm1615    時間: 2019-7-15 13:31

指壓服务有保證的
作者: Zero_Between    時間: 2019-7-15 15:20

引用:
原帖由 reddoor 於 2019-7-15 12:30 AM 發表 查看引用來源

救命, 笑死我:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:
作者: SHATINYAU    時間: 2019-7-15 15:25

深水保老雞區,點値呢個價
作者: Zero_Between    時間: 2019-7-15 15:31

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-7-15 12:46 AM 發表 查看引用來源
好慘,六舊跌撚到澎澎聲,去觀記都有后生啦,六魚食到三劑,唔會咁黑仔食三劑都冇一劑okay掛?或者你又會聽個傻強講, 又神秘又七日又後生又好伏務?佢唔昆你吹大D佢邊有生意。食企係靠自己G運, 成條街咁多自己揀啱先上,咪又係個D女,污糟呀?難度你D囡做個個冰清肉結,黃花歸女?出嚟做個個一撚樣架啦。橫掂係要跌嘅都跌得少D冇咁傷。 ...
YY兄, 一針見血:smile_38:
作者: ensuning    時間: 2019-7-15 16:31

作者: ensuning    時間: 2019-7-15 16:38

作者: ensuning    時間: 2019-7-15 16:45

作者: Zero_Between    時間: 2019-7-15 16:58

睇黎有人入錯鋪頭
冇講邊位呀
作者: ensuning    時間: 2019-7-15 17:04

作者: Zero_Between    時間: 2019-7-15 17:41

引用:
原帖由 ensuning 於 2019-7-15 05:04 PM 發表 查看引用來源
睇黎好多分身想攪小動作.
無講邊位呀:smile_13::smile_13::smile_13:
唉..其實你專業小小得唔得, bearpop既post(AD?)比人笑, ensuning就走出來攻擊人
好難睇唔出你既分身術............
同樣既手法: 先攻擊人, 再用分身自已推介自己檔野
手法其實有D舊, 同埋寫得太誇張(似4台咁天花龍鳳), 明顯其他CHING們唔受落,  
比人踢爆仲要淨係識玩小學雞回覆, 正面D啦, 咁樣對你生意冇幫助, 不過可能你寫完份稿就收錢代代平安
得閒參巧下其他Makerting/思考下, 點樣改下D口卑啦, 與時並進下啦.......

好嗎?WINWIN兄:smile_15:
我又HEA夠時間準備收工......
作者: ensuning    時間: 2019-7-15 18:21

作者: 洛業    時間: 2019-7-15 20:31

各位c兄,心情平和一點,如果有人好似買廣告咁,米去試下返來出個報告囉
有人話好,有人話吹水,依D野見仁見智,有人話我7左,我都唔理佢,大家係度分享者,啱聽米聽吓囉,唔啱聽米算囉⋯⋯
我出報告係想話俾D師兄知,我中左伏,大家小心依個姐姐,正所謂我不入地獄 誰入地獄
作者: 洛業    時間: 2019-7-15 20:35

我去平時深XX洗樓時,有時唔知頭唔知路想按鍾,都有師兄經過提點一下,依個會中伏,唔好入,多個人知,多個朋友,小一個人中伏
作者: ensuning    時間: 2019-7-15 22:25

作者: Zero_Between    時間: 2019-7-16 09:53

引用:
原帖由 ensuning 於 2019-7-15 06:21 PM 發表 查看引用來源

哎呀..其實你成日去話人系分身而引導去圉人.
YY去騷擾人不成.你地成班就去諷刺人.
你甘講嘅推post法.入邊咪全是分身(包括我)
手法寫文每人有一套,C兄們受5受落實各有.
你要串人先,人窒番你,就要發爛渣去屈人.
成熟d啦.寫文有錢收嘅我都會去寫.你真上腦.
阿咸旦哥,who is 阿 Win我就吾知.
比你忠心嘅對言.大個仔啦.EQ高d啦 ...
你鍾意囉, 你做事既決定權係你到
我感覺似警訊勁舊既騙案形式姐, 我個人感覺炸, 有冇水9人你自己知
不過欣賞你呢個留言稍為好番DD, 冇咁機械人FEEL, 雖則都係攻擊人為主.........
作者: ensuning    時間: 2019-7-16 11:54

作者: entryprofit    時間: 2019-7-16 23:39

引用:
原帖由 洛業 於 2019-7-15 12:08 AM 發表 查看引用來源
十分同情師兄,其實樣吾得,又500推油,在ssp來講係貴左D!
吾知師兄係咪噤左鈡就吾好意思吾入閘果D,小弟以前就係咁!基本上係噤左就必入!覺得吾入就好吾好意思,我因為咁已經dm無數次,而家吾會lu,吾啱講聲sorry,
但係亦因為咁有時有些50/50嘅女女就反而後悔冇入,總之有得亦有失啦!
作者: HonTen    時間: 2019-7-16 23:47

引用:
600貴呀:smile_39:
作者: 江蛟    時間: 2019-7-17 00:40

剛去完樓上骨,住家式格局,中女技師,樣貌普通,身材唔肥都算fit嗰隻,沒有太大驚喜,但服務做足,由頭按到落腳,有環保吹加全套,9點半上樓過咗11點落樓,有客等緊都唔催鐘,都是6魚。可能會有師兄覺得貴,但我ok, 起碼唔會黑住面落樓。
作者: Godofjj    時間: 2019-7-17 02:07

口臭同西臭都一樣會9縮
作者: entryprofit    時間: 2019-7-17 10:34

引用:
原帖由 江蛟 於 2019-7-17 12:40 AM 發表 查看引用來源
剛去完樓上骨,住家式格局,中女技師,樣貌普通,身材唔肥都算fit嗰隻,沒有太大驚喜,但服務做足,由頭按到落腳,有環保吹加全套,9點半上樓過咗11點落樓,有客等緊都唔催鐘,都是6魚。可能會有師兄覺得貴,但我ok, 起碼唔會黑住面落樓。 ...
小弟都反而buy這些足鈡有服務的女女,90分鍾如果真係識按加全套都係市價範圍,支持!!
作者: wing2288    時間: 2019-7-17 13:43

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: 洛業    時間: 2019-7-17 13:49

作者: 江蛟    時間: 2019-7-17 15:28

樓主試完再報告下, 謝謝
作者: wing2288    時間: 2019-7-17 20:01

作者: 洛業    時間: 2019-7-17 20:22

作者: neutralwolf    時間: 2019-7-21 01:53

引用:
原帖由 洛業 於 2019-7-15 00:08 發表 查看引用來源
Hea做 仲要口臭
咩mood都無晒
真係要多謝師兄用心嘅報告 可以少d人中伏!

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)