188Channel

標題: 我係咪好癲? [打印本頁]

作者: QuestionEE    時間: 2019-7-14 23:31     標題: 我係咪好癲?

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: keung47    時間: 2019-7-15 01:40

我都试过叫服务员送气水入房,自己只围住條毛巾,当开门拿气水时转身去攞錢时整跌條毛巾,跟住都不再围返,全裸拿錢给她,还要慢慢找用前面向着她,那服务员大约四十多,我和她说不好意思,她说没事,有事须要再找她,收钱后关门走
作者: sam959818    時間: 2019-7-15 02:28

引用:
原帖由 QuestionEE 於 2019-7-14 11:31 PM 發表 查看引用來源
話說因為做野的關係 , 經常要飛唔同的地方, 亦都有機會入住不同的酒店 , 而呢個我覺得好癲的事.

其實好多時冇野做, 我都會睇下A片, 但今日我漸漸發現睇片已經不足以滿足我我欲望 , 自己一個人係酒店精虫上腦的時候 , 我開始諗有咩剌激既野玩 , 心諗酒店咁多人出出入入 , 成日都會有人經過走廊 , 我自己亦都一樣, 如果聽到人地房入面有咩"動靜"既時侯都會停低腳步 , 細心留意下 , 幻 ...
我做酒店,我食過好多單身旅遊女仕,房間服務,穿一件衣服開門還飲了酒,搞到一看𨳊硬晒
作者: manppp2004    時間: 2019-7-15 02:37

引用:
原帖由 sam959818 於 2019-7-15 02:28 AM 發表 查看引用來源

我做酒店,我食過好多單身旅遊女仕,房間服務,穿一件衣服開門還飲了酒,搞到一看𨳊硬晒
師兄真係好運, 咁係收左工先食定即食呢
作者: 川子心    時間: 2019-7-15 03:19

作者: 做我自己987    時間: 2019-7-15 08:20

咁玩好正👍🏻
作者: 幪面超人    時間: 2019-7-15 09:04

玩露出,
如果對方係男服務生,師兄係咪都會攞自己支硬棍對住佢
作者: 浪漫的水管    時間: 2019-7-15 13:58

作者: Evok    時間: 2019-7-15 16:53

好似幾好玩
作者: 晴天蝸牛    時間: 2019-7-15 21:07

我試過同女友係酒店叫room service 佢淨著bra同under去開門接,我係入面睇戲

玩另一樣係係床門扑同落地玻璃扑
Btw落地玻璃下面係泳池 我地4樓

我都覺玩得幾癲
作者: harharry    時間: 2019-7-15 21:10

C Hing 分享多少少:smile_42::smile_42:
作者: amyalixcheung    時間: 2019-7-16 03:01

作者: 精蟲蟲    時間: 2019-7-16 10:09

引用:
原帖由 QuestionEE 於 2019-7-14 11:31 PM 發表 查看引用來源
話說因為做野的關係 , 經常要飛唔同的地方, 亦都有機會入住不同的酒店 , 而呢個我覺得好癲的事.

其實好多時冇野做, 我都會睇下A片, 但今日我漸漸發現睇片已經不足以滿足我我欲望 , 自己一個人係酒店精虫上腦的時候 , 我開始諗有咩剌激既野玩 , 心諗酒店咁多人出出入入 , 成日都會有人經過走廊 , 我自己亦都一樣, 如果聽到人地房入面有咩"動靜"既時侯都會停低腳步 , 細心留意下 , 幻 ...
真識玩
咁先正,唔一定出野先high
咁樣露都好正
不過要睇彩數,黎既係男人就掃興
作者: punkysuen    時間: 2019-7-16 13:16

作者: azpui    時間: 2019-7-16 16:59

講到我而家都有少少想試咁,咁岩我而家都係酒店。。哈
作者: azpui    時間: 2019-7-16 17:00

引用:
原帖由 sam959818 於 2019-7-15 02:28 AM 發表 查看引用來源

如果質素麻麻你會唔會照食架?
作者: millerchun1118    時間: 2019-7-16 18:07

作者: millerchun1118    時間: 2019-7-16 18:07

作者: QuestionEE    時間: 2019-7-17 23:44

引用:
原帖由 幪面超人 於 2019-7-15 09:04 AM 發表 查看引用來源
玩露出,
如果對方係男服務生,師兄係咪都會攞自己支硬棍對住佢
係男既拿拿林着番條底拎左支水就算啦
作者: QuestionEE    時間: 2019-7-17 23:44

引用:
原帖由 精蟲蟲 於 2019-7-16 10:09 AM 發表 查看引用來源

真識玩
咁先正,唔一定出野先high
咁樣露都好正
不過要睇彩數,黎既係男人就掃興
冇錯。。。所以睇完係女先開門
作者: johnny794    時間: 2019-7-18 23:51

其實我有時出街只著條波褲整到少少硬去超市都覺得興奮,真係好似師兄露出真係好刺激
作者: Ultimateff    時間: 2019-7-19 01:07

作者: 人淫    時間: 2019-7-19 09:58

我都試過喺酒店, 送room service 時女友特登著得好少, 送餐嗰個又上網又唔敢望 好好玩
作者: 無心月牙    時間: 2019-7-19 10:39

作者: 無心月牙    時間: 2019-7-19 10:40

作者: sam7211    時間: 2019-7-19 11:55

引用:

師兄真爛玩,好嘢!👍
作者: 出入活潑的盡頭    時間: 2019-7-21 10:57

作者: Godofjj    時間: 2019-7-21 15:25

引用:

On9...人地當你露體狂咋,唔明你high係邊
作者: 艾拉傑    時間: 2019-7-22 11:56

最近去中山玩, 住的酒店有泳池, 早上七點有得游, 就一早去游玩下水, 諗住兩公婆游一陣就返房造動作片, 當日係星期一冇乜住客, 應該係話冇客, 游左陣去廁所, 因為係同更衣室一齊, 發現入面有桑拿焗, 咁啱有個職員行過話等多陣就夠熱夠蒸氣焗, 出番去游多陣就問老婆冇人敢唔敢跟入去男更衣室焗一陣桑拿, 佢又敢, 穿番件有兜帽浴袍跟左入去, 個淋浴間個浴簾長度只得上半咁長, 闊只遮得大半, 都唔理剝光淋左浴先入房蒸, 老婆唔似我光脫脫四圍行梗係笠番件浴袍入去, 蒸左陣就去沖身, 都冇乜事發生, 沖緊身時老婆話俾 d 刺激我, 隨即踎低幫我小兄弟打車輪, 爽左陣都係返房先繼續, 求其笠番浴袍鬆人, 點知有個職員晌浴簾罅隙問我桑拿夠唔夠熱有乜其他意見, 見到我兩人用一格仲問同個仔來旅行幾好啊, 答番佢係係係....撇...., 俾佢見到早些少 d 畫面唔知會點....哈哈....

作者: a46709394hk    時間: 2019-7-22 21:03

c兄講吓做酒店點食女好喎
作者: 我都好愛我老婆    時間: 2019-8-10 16:24

師兄,俾我都會叫老婆淨係著乳罩同底底就咁開門俾room service,好正。😊
作者: 滿滿的感覺    時間: 2019-8-13 17:00

嘩,我都想做服務員睇你呀
作者: 我都好愛我老婆    時間: 2019-8-14 20:15

引用:
原帖由 滿滿的感覺 於 2019-8-13 05:00 PM 發表 查看引用來源
嘩,我都想做服務員睇你呀
師姐,真係好痕好正!我唸你會直接入去佢房,濕哂咁自插俾佢睇!😍👍🏻👍🏻👍🏻
作者: JackLam/:    時間: 2019-8-14 21:48

作者: h789741    時間: 2019-8-15 11:35

男人有時精上腦,咁做唔出奇
作者: 天河浪人    時間: 2019-8-15 15:14

引用:

呢個有興趣,等出POST

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)