188Channel

標題: 好奇男人有時候嘅性愛心理... [打印本頁]

作者: FunSunViv    時間: 2019-7-12 14:54     標題: 好奇男人有時候嘅性愛心理...

作者: 幪面超人    時間: 2019-7-12 15:28

引用:
原帖由 FunSunViv 於 2019-7-12 02:54 PM 發表 查看引用來源
:smile_o15: 我叫Viv, 唔係真嘅新手嚟咖, 不過唔想被人認出
有一件事我好幾日都不吐不快仲有d唔開心...

問題如下: 如果有個女仔...應該叫做同你曖昧緊...已經上埋對方屋企啦夜媽媽嘅時候...
訓埋同一張床添...女方都已經幫男方用緊口, 男方去到一半要停唔俾女方繼續咁即係代表咩嘢?
講清楚少少個背景, 我同佢都係單身, 同學關係(喺外國讀緊書咖)
我地成日都 ...
想知道佢係咪處男先?
作者: 幪面超人    時間: 2019-7-12 15:45

在關鍵剎停妳的口爆,確實有問題,我覺得佢對妳同佢關係,他有所保留,男人原本由條J諗嘢突然間轉番用腦叫停,他應該出自內心的直接反應,此刻並不想同妳關係再進一步
作者: 愛生活    時間: 2019-7-12 16:08

作者: FunSunViv    時間: 2019-7-13 18:17

作者: 幪面超人    時間: 2019-7-13 23:56

引用:
原帖由 FunSunViv 於 2019-7-13 06:17 PM 發表 查看引用來源

唔係啦
咁佢對妳肯定有保留
作者: HARGREAVES1    時間: 2019-7-14 07:13

引用:
原帖由 FunSunViv 於 2019-7-12 02:54 PM 發表 查看引用來源
:smile_o15: 我叫Viv, 唔係真嘅新手嚟咖, 不過唔想被人認出

問題如下: 如果有個女仔...應該叫做同你曖昧緊...已經上埋對方屋企啦夜媽媽嘅時候...
訓埋同一張床添...女方都已經幫男方用緊口, 男方去到一半要停唔俾女方繼續咁即係代表咩嘢?
講清楚少少個背景, 我同佢都係單身, 同學關係(喺外國讀緊書咖)
我地成日都 ...
男人幫男人含?
作者: 6Inch    時間: 2019-7-24 00:00

引用:
原帖由 HARGREAVES1 於 2019-7-14 07:13 AM 發表 查看引用來源

男人幫男人含?
:smile_14:
又有可能喎。。。
作者: paulgortoronto    時間: 2019-7-24 01:46

引用:

我地成日都 ...
係唔係佢就要爆? 怕口左爆你會唔開心, 你有冇提人爆系口到??
作者: Tck13032011    時間: 2019-7-24 06:53

佢果陣急尿.....卦 :smile_35:
作者: ynk697    時間: 2019-7-25 07:20

你含得唔夠爽呀⋯⋯
作者: alstom    時間: 2019-7-25 08:17

引用:
原帖由 ynk697 於 2019-7-25 07:20 AM 發表 查看引用來源
你含得唔夠爽呀⋯⋯
唔舒服
作者: 艾拉傑    時間: 2019-7-25 09:26

有時都會唔爆, 啜到咁上下就算, 因為冇乜時間瞓再射埋會影響第二日精神, 又或者第二日有體力勞動都想狀態好 dd, 早一晚射過係會差 d 有影響, 可能其他大哥體質強冇呢 d 影響.
作者: 粉紅寶寶    時間: 2019-7-25 22:26

可能個男仔唔舒服🤔
作者: 蛇貴妃    時間: 2019-7-26 13:55

1. 唔舒服... 除非佢開口咬人支o野啦:smile_30: 否則我覺得可能性唔大
2. 有d男人會係咁, 唔好意思, 你仲要係第一次同人同床就爆, 人家可能怕醜呢 調返轉諗第一次人地就奶你你自己又會點反應?
3. 除o左唔好意思同怕醜之外亦有可能係扮, 因為係人都聽過啦, 話淨係要人幫自己口爆對方無得爽=自私, 佢唔想你對佢有咁o既印象

暫時係諗到咁多咋
不過如果你係有心想淫俾人睇, 又真係不妨單聲佢知可以射入你口囉, 未必個個咁醒可以get到o架
作者: 粉紅寶寶    時間: 2019-7-26 15:13

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-7-26 01:55 PM 發表 查看引用來源
1. 唔舒服... 除非佢開口咬人支o野啦:smile_30: 否則我覺得可能性唔大
2. 有d男人會係咁, 唔好意思, 你仲要係第一次同人同床就爆, 人家可能怕醜呢 調返轉諗第一次人地就奶你你自己又會點反應?
3. 除o左唔好意思同怕醜之外亦有可能係扮, 因為係人都聽過啦, 話淨係要人幫自己口爆對方無得爽=自私, 佢唔想你對佢有咁o既印象

暫時係諗到咁多咋
不過如果你係 ...
娘娘,會唔會d牙唔小心刮到?

怕醜⋯⋯嘅男士我未遇過,見識小
作者: 根dom    時間: 2019-7-27 14:23

佢應該重視你感受, 所以驚你有hard feeling而停
作者: hli9    時間: 2019-7-28 16:11

可能條友仔基架
作者: bubble69    時間: 2019-7-30 18:13

可能佢唔想射入你口度,驚個味你頂唔順,所以推番開你囉

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)