188Channel

標題: 飲醉酒後的驚喜 [打印本頁]

作者: 貪杯的靈魂    時間: 2019-6-28 11:05     標題: 飲醉酒後的驚喜

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: HARGREAVES1    時間: 2019-6-28 12:22

引用:
原帖由 貪杯的靈魂 於 2019-6-28 11:05 AM 發表 查看引用來源
話說我同老婆結婚已超過十年,我地都差唔多四十歲,而佢對於性方面早已經冇咩興趣. 成日聽人講女人三十如狼,四十似虎,但我完成係佢身上搵唔到呢d野. 佢宜家一個月都唔需要一次,買左盒condom十二個成年都用唔晒.
呢個驚喜就發生係琴晚,我同屋企人食飯果陣飲左唔少酒,返到去就即刻沖涼瞓左. 之後老婆放工返到來,果陣應該係十二點幾,正常咁係房除晒衫準備去沖涼,而我就半夢半醒咁見到佢一絲不掛,呢個情境都 ...
會不會屌咗另一個人?
作者: redneck    時間: 2019-6-28 12:40

有古怪喎 可能公司多左個靚仔同事 或者返屋企時喺地鐵比人磨完 
作者: 貪杯的靈魂    時間: 2019-6-28 12:54

引用:
原帖由 HARGREAVES1 於 2019-6-28 12:22 PM 發表 查看引用來源

會不會屌咗另一個人?
係自己屋企wor
作者: 斷空食客    時間: 2019-6-28 13:40

帽事,揾個後備經手人姐。你好快做老豆。好多女都係咁。
作者: bentayga    時間: 2019-6-28 13:48

引用:
原帖由 斷空食客 於 2019-6-28 01:40 PM 發表 查看引用來源
帽事,揾個後備經手人姐。你好快做老豆。好多女都係咁。
有同感!喺出便偷食完番嚟補ㄧ飛,有乜依郁就入師兄數啦喂!
作者: leap20168    時間: 2019-6-28 14:31

引用:
原帖由 bentayga 於 2019-6-28 01:48 PM 發表 查看引用來源

很多電視,電影結局都系咁
作者: 粗魯B    時間: 2019-6-28 19:29

出面食吾飽,回家補不飛
作者: china2008    時間: 2019-6-28 20:28

有景棍!
作者: 太陽小獅子    時間: 2019-6-29 02:56

嚇死樓主了😂😂
作者: Godofjj    時間: 2019-6-29 05:45

引用:
原帖由 貪杯的靈魂 於 2019-6-28 11:05 AM 發表 查看引用來源
話說我同老婆結婚已超過十年,我地都差唔多四十歲,而佢對於性方面早已經冇咩興趣. 成日聽人講女人三十如狼,四十似虎,但我完成係佢身上搵唔到呢d野. 佢宜家一個月都唔需要一次,買左盒condom十二個成年都用唔晒.
呢個驚喜就發生係琴晚,我同屋企人食飯果陣飲左唔少酒,返到去就即刻沖涼瞓左. 之後老婆放工返到來,果陣應該係十二點幾,正常咁係房除晒衫準備去沖涼,而我就半夢半醒咁見到佢一絲不掛,呢個情境都 ...
出面食唔飽返黎搵你補飛。師兄節哀
作者: 是常識吧?    時間: 2019-6-29 08:25

咩原因都好,起碼有得食
作者: feibutt1    時間: 2019-6-29 08:45

你老婆其實好大食,你唔知姐。
作者: 野生的隊長    時間: 2019-6-29 09:06

如果真係有36D,好難相信佢會唔想搵嘢食
作者: 小辣椒仔    時間: 2019-6-29 09:10

有36E😍😍
作者: 貪杯的靈魂    時間: 2019-6-29 09:19

引用:
原帖由 feibutt1 於 2019-6-29 08:45 AM 發表 查看引用來源
你老婆其實好大食,你唔知姐。
以前係,但生完之後就慢慢冇左性趣
作者: 貪杯的靈魂    時間: 2019-6-29 09:20

引用:
原帖由 野生的隊長 於 2019-6-29 09:06 AM 發表 查看引用來源
如果真係有36D,好難相信佢會唔想搵嘢食
大波同大食有關係?佢成日都想自己對波可以細d
作者: 揮之筆去    時間: 2019-6-29 10:27

作者: HARGREAVES1    時間: 2019-6-29 10:56

引用:
原帖由 揮之筆去 於 2019-6-29 10:27 AM 發表 查看引用來源
回來揾你補飛,自己執生☺
突然咁主動,必然有古惑
作者: 天空次郎    時間: 2019-6-29 18:04

好多人同我諗法一樣,突然返來搵你食,真係有問題,因為性尼d野,唔會突然間想要。
作者: 滑鼠的祝福    時間: 2019-6-30 09:59

樓主帶左帽,仲一個有一段時間
作者: sscyhk    時間: 2019-6-30 11:21

揾人認頭系列
作者: 凍朱古力    時間: 2019-6-30 12:52

樓主師兄,你最好呢排留意下老婆係咪扮到好靚,,應酬突然多左,又好夜先番屋企。你老婆呢個行為似係出面受到引誘,搵你救火嘅現象。
ps:希望樓主可以發佈下後續情況
作者: 四眼平    時間: 2019-6-30 13:15

作者: kennychan1989    時間: 2019-6-30 16:51

古怪1平時喜歡你用口服務,今次嘅悐然拒絕,好大機會剛剛俾人中出。
古怪2一個月冇一次,特然見你醉酒都主動攪你,唔通知你飲醉咗會硬D?
古怪3師兄今次是否中出?平時用開袋今次咁好死益你?
集合總結,出年鼠年BB有50%係你,有50%係奸夫的。
作者: jam911    時間: 2019-6-30 18:39

開始文到綠色的氣味呀~
作者: wolalah    時間: 2019-7-1 12:08

有问你老婆点解会突然这样?
作者: 凍朱古力    時間: 2019-7-1 15:12

引用:
原帖由 wolalah 於 2019-7-1 12:08 PM 發表 查看引用來源
有问你老婆点解会突然这样?
樓主兄應該處理緊調查緊老婆,大家比啲時間等樓主兄忙完先再回覆
作者: 卜卜星    時間: 2019-7-1 15:16

等结果。。。。。。。。。。。。。
作者: yyb1    時間: 2019-7-1 16:10

喜變憂
作者: jam911    時間: 2019-7-1 16:39

突然咁安靜既……
作者: 貪杯的靈魂    時間: 2019-7-1 16:59

其實我地並唔係完全冇性生活,只係一兩個月一次,每次都係佢來M之後,只係今次佢主動d. 所以我都唔覺有咩咁出奇.
至於你地講嘅偷食,我完全感覺唔到,雖然佢成日都11-12點先返到屋企,但都有交帶,唔會話失左蹤搵唔到果種.
作者: MFS    時間: 2019-7-1 19:46

本來都替樓主開心,但一睇啲comment發覺又學到野🤣
作者: 果粒橙    時間: 2019-7-1 23:19

比人中出咗,比你執一劑搵你認數
作者: 7man    時間: 2019-7-2 13:26

引用:
原帖由 貪杯的靈魂 於 2019-6-28 12:54 PM 發表 查看引用來源

係自己屋企wor
出面食完唔夠喉,再返來搵你補番夠
作者: mlingmling12345    時間: 2019-7-2 17:37

be careful ar, ching, may not be a good sign
作者: 浪漫的水管    時間: 2019-7-3 14:34

作者: 風雪中的沙龍    時間: 2019-7-4 14:20

引用:
原帖由 貪杯的靈魂 於 2019-7-1 16:59 發表 查看引用來源
其實我地並唔係完全冇性生活,只係一兩個月一次,每次都係佢來M之後,只係今次佢主動d. 所以我都唔覺有咩咁出奇.
至於你地講嘅偷食,我完全感覺唔到,雖然佢成日都11-12點先返到屋企,但都有交帶,唔會話失左蹤搵唔到果種. ...
一兩個月一次都叫性生活😳😳
你都識話成日十一,二點先返啦!你估下點解咁夜返💚💚💚
有冇睇過啲自拍係一邊講電話,一邊比人插🤢🤢🤢
作者: sexparner8    時間: 2019-7-13 21:16

我以前老婆,隔幾日唔搞都唔得,重講一、二個月,女人淫起上來,真係估佢唔到!
作者: sexparner8    時間: 2019-7-13 21:21

引用:
原帖由 sexparner8 於 2019-7-13 09:16 PM 發表 查看引用來源
我以前老婆,隔幾日唔搞都唔得,重講一、二個月,女人淫起上來,真係估佢唔到!
重有一次去日本,兩個飲多幾杯酒,梗係插佢啦,屌屌下佢同我講,(老公今晚3個男人一齊屌我都得呀),第二日瞓醒,佢話冇講過喎,心唸,外表賢良淑德,你個淫閪吖!
作者: 鬼屋灰黑頭    時間: 2019-7-13 22:12

引用:
原帖由 貪杯的靈魂 於 2019-6-29 09:19 AM 發表 查看引用來源

以前係,但生完之後就慢慢冇左性趣
師兄,我同你一樣,個老婆生完就性慾下降,身同感受
作者: 貪杯的靈魂    時間: 2019-7-14 07:52

引用:
原帖由 sexparner8 於 2019-7-13 09:16 PM 發表 查看引用來源
以前老婆,即係已經離左婚?
作者: 貪杯的靈魂    時間: 2019-7-14 07:53

引用:
原帖由 鬼屋灰黑頭 於 2019-7-13 10:12 PM 發表 查看引用來源

師兄,我同你一樣,個老婆生完就性慾下降,身同感受
有冇諗過用咩方法令佢有返性趣?
作者: HKG_golden    時間: 2019-7-14 18:47

作者: ookiroppi    時間: 2019-7-14 18:56

引用:
原帖由 bentayga 於 2019-6-28 01:48 PM 發表 查看引用來源

妖, 比你講左先。
作者: NYBB    時間: 2019-7-14 19:58

引用:
原帖由 貪杯的靈魂 於 2019-7-14 07:53 AM 發表 查看引用來源

有冇諗過用咩方法令佢有返性趣?
師兄,首先你要諗吓自已先。你以前係咪屌得你老婆唔爽?!
爽嘅話,佢晚晚都追住你坐啦!
作者: sam959818    時間: 2019-7-15 02:19

引用:
原帖由 sexparner8 於 2019-7-13 09:21 PM 發表 查看引用來源

重有一次去日本,兩個飲多幾杯酒,梗係插佢啦,屌屌下佢同我講,(老公今晚3個男人一齊屌我都得呀),第二日瞓醒,佢話冇講過喎,心唸,外表賢良淑德,你個淫閪吖! ...
樓主我都是過來人,結婚後生了兩件,性生活小很多,因大家都沒有新鮮感,再過幾年,小到兩三個月一次例行交貨,但不代表自己唔得或唔想,一在外給個姣婆電一電色心便起,其實女人都是,又有人追正明自己還有魅力,多開心😃又有新鮮感,最重要是不是自己老公,只要對方屌得我舒服,便不用跟老公一起時約束,
作者: sam959818    時間: 2019-7-15 02:23

引用:
原帖由 sam959818 於 2019-7-15 02:19 AM 發表 查看引用來源

樓主我都是過來人,結婚後生了兩件,性生活小很多,因大家都沒有新鮮感,再過幾年,小到兩三個月一次例行交貨,但不代表自己唔得或唔想,一在外給個姣婆電一電色心便起,其實女人都是,又有人追正明自己還有魅力,多開心😃又有新鮮感,最重要是不是自己老公,只要對方屌得我舒服,便不用跟老公一起時約束, ...
可以放開淫蕩一下,唔怕話自己淫蕩,同老公便要忍忍,因還要一起生活。所以好多人妻都喜歡偷情又放、又新鮮、又獲獲高潮疊起
作者: 川子心    時間: 2019-7-15 03:45

作者: 貪杯的靈魂    時間: 2019-8-6 14:17

https://www.photobox.co.uk/my/ph ... oto_id=502044161092
作者: bentayga    時間: 2019-8-6 14:36

引用:
原帖由 貪杯的靈魂 於 2019-8-6 02:17 PM 發表 查看引用來源
https://www.photobox.co.uk/my/ph ... oto_id=502044161092
冇嘢睇嘅?!
作者: harharry    時間: 2019-8-6 22:10

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: sam959818    時間: 2019-8-7 02:12

引用:
我覺得樓主老婆在外偷吃,而那晩她偷吃不飽,回到家要你止痕。
因我也試過,瞓瞓下老婆回來不知道,她幫我含撚,見我硬了自己坐上去,我問做乜今晚咁上火,她說是可能在出面飲了酒,好想屌閪,但我覺得她好濕好像給屌過,所以一路屌一路問舒服嗎?喜唔喜歡做下皇后,找多幾個一起屌妳,她說你唔怕戴綠帽咩!我說只要妳開心高興興奮我一定支持妳,但不可以欺騙我感情,因人人都不想給至愛的人欺騙。所以她攬住我說,剛同班朋友食飯飯酒,比個朋友帶左去開房,但他很快出野,吹極再唔起頭,所以她便走,回家見到我便很想給我屌哈哈😄說我止得痕
作者: sam959818    時間: 2019-8-7 02:27

樓主不用這樣不開心,性還性,愛還愛,只要大家真心相愛,什麼都可以解決商量,想自己都會在出面發生性行為,自己老婆在未認識你也可能也發生性行為,一起過下半世是不可以自私,最緊要真誠相待,大家分享喜怒哀樂,也可以一起分享性愛享受
作者: alex0804    時間: 2019-8-7 17:10

點睇都似係帽事啵,女人淫起上黎幻想唔到嫁,不過我估師兄都唔似會介意帶帽咁
作者: 我都好愛我老婆    時間: 2019-8-10 16:20

引用:

師兄,其實你講得真有道理,樓主老婆真係好大機會喺出面食唔飽,返屋企再食埋下半餐。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)