188Channel

標題: 等左好耐? [打印本頁]

作者: at26    時間: 2019-6-23 08:55     標題: 等左好耐?

作者: HARGREAVES1    時間: 2019-6-23 09:08

引用:
原帖由 at26 於 2019-6-23 08:55 AM 發表 查看引用來源
五年前我係工作上識左A君⋯大家仲係二十頭,大家都未拍
佢高米八,一副鄰家男孩既乖乖仔樣
當時我單身,大家曖昧左幾個月,之後我識左另一個(而家既老公)就無疾而終左⋯但一直而來,我知道佢冇拍拖,係fb仲就不時暗示掛住我⋯
幾個月前,我同我老公鬧交,佢同我出左黎飲酒,飲飲下好唔舒服,佢屋企又係附近,就上左去休息
我果日著左條貼身短裙,扒左係佢梳化度休息,條裙已經退到上pat pat 附近⋯佢坐左 ...
你都幾重口味!
作者: mrfour1973    時間: 2019-6-23 09:17

引用:
原帖由 at26 於 2019-6-23 08:55 AM 發表 查看引用來源
當時我單身,大家曖昧左幾個月,之後我識左另一個(而家既老公)就無疾而終左⋯但一直而來,我知道佢冇拍拖,係fb仲就不時暗示掛住我⋯
幾個月前,我同我老公鬧交,佢同我出左黎飲酒,飲飲下好唔舒服,佢屋企又係附近,就上左去休息
我果日著左條貼身短裙,扒左係佢梳化度休息,條裙已經退到上pat pat 附近⋯佢坐左 ...
有得一次有下一次
作者: 浪漫的水管    時間: 2019-6-23 09:23

作者: 鐵棒柔情    時間: 2019-6-23 10:09

作者: ookkman    時間: 2019-6-23 10:11

引用:
人妻跟住心思思架拉 好想再搵A上佢家再砌
作者: 幪面超人    時間: 2019-6-23 10:38

好正,諗緊你地當時嘅景象
作者: 貪杯的靈魂    時間: 2019-6-23 12:07

工作上認識嘅人,最好保持返少少距離
作者: genesic    時間: 2019-6-23 12:16

引用:
完全明白等左好耐嘅心情。我試過曖昧左幾個月後 佢識左男朋友 但七年之後佢男朋友去左working holiday 1年,甘之後就有機會了。。。。。
作者: HARGREAVES1    時間: 2019-6-23 12:24

引用:
原帖由 genesic 於 2019-6-23 12:16 PM 發表 查看引用來源

完全明白等左好耐嘅心情。我試過曖昧左幾個月後 佢識左男朋友 但七年之後佢男朋友去左working holiday 1年,甘之後就有機會了。。。。。
比人屌到鬆哂,先去執二攤
作者: genesic    時間: 2019-6-23 12:36

引用:
原帖由 HARGREAVES1 於 2019-6-23 12:24 PM 發表 查看引用來源

比人屌到鬆哂,先去執二攤
佢都係得一個男朋友姐,而且又無話執唔執二攤。人妻都係甘咋嘛
作者: HARGREAVES1    時間: 2019-6-23 13:30

引用:
原帖由 genesic 於 2019-6-23 12:36 PM 發表 查看引用來源

佢都係得一個男朋友姐,而且又無話執唔執二攤。人妻都係甘咋嘛
咁你執咗佢未?
作者: 浪漫的水管    時間: 2019-6-23 14:01

作者: 浪漫的水管    時間: 2019-6-23 14:02

作者: HARGREAVES1    時間: 2019-6-23 14:44

引用:
原帖由 浪漫的水管 於 2019-6-23 02:02 PM 發表 查看引用來源

好過叫鷄,又可中出
你又啱喎
作者: 浪漫的水管    時間: 2019-6-23 15:46

作者: G-HKG    時間: 2019-6-23 16:20

。之後仲有無下文,做SP
作者: joe415    時間: 2019-6-23 21:35

引用:
我比較有興趣知,如果你老公知道了,你會點?
作者: 隔壁潮吹的人妻    時間: 2019-6-24 08:55

引用:
有冇爆后门
作者: 浪漫的水管    時間: 2019-6-25 08:03

作者: 是常識吧?    時間: 2019-6-29 16:38

無keep住食?

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)