188Channel

標題: 久違的....人夫 [打印本頁]

作者: kwan027    時間: 2019-6-21 02:41     標題: 久違的....人夫

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 無袖    時間: 2019-6-21 03:20

好耐冇見啦,見你出返post真好
作者: Kayako18    時間: 2019-6-21 07:38

引用:
原帖由 kwan027 於 2019-6-21 02:41 AM 發表 查看引用來源
好耐無上來啦!最近轉咗新公司加上經常外勤到內地,所以今晚在港可以上下香討了。講返話題先...
話說在上一個月到內地工幹巧遇到之前食過既人夫,我諗都應該好耐無見,佢叫我我都唔認得佢,佢仲問我認唔認得佢,隔咗無耐的我先認得佢。咁就交換咗微信啦!返到酒店,佢就微信比我問我近來點,我話都幾好呀!無穿無爛,我都有問佢點,佢都係咁樣答我,佢話同之前老婆離咗婚再娶出咗內地妻,搬咗上內地,傾傾下佢突然問我肚唔肚 ...
爽,睇到硬哂
作者: 浪漫的水管    時間: 2019-6-21 07:43

作者: HARGREAVES1    時間: 2019-6-21 08:05

拍AV咩~連續插一個小時
作者: bigeye169    時間: 2019-6-21 10:16

引用:
原帖由 kwan027 於 2019-6-21 02:41 AM 發表 查看引用來源
好耐無上來啦!最近轉咗新公司加上經常外勤到內地,所以今晚在港可以上下香討了。講返話題先...
話說在上一個月到內地工幹巧遇到之前食過既人夫,我諗都應該好耐無見,佢叫我我都唔認得佢,佢仲問我認唔認得佢,隔咗無耐的我先認得佢。咁就交換咗微信啦!返到酒店,佢就微信比我問我近來點,我話都幾好呀!無穿無爛,我都有問佢點,佢都係咁樣答我,佢話同之前老婆離咗婚再娶出咗內地妻,搬咗上內地,傾傾下佢突然問我肚唔肚 ...
我都想玩下
作者: 幪面超人    時間: 2019-6-21 13:00

真的很引人入性
作者: smart_gentleman    時間: 2019-6-21 17:17

好奇問下樓女或其他女生, 你知道左對方食左偉哥同你搞會唔會有乜野好或者唔好既影響
作者: kwan027    時間: 2019-6-21 20:33

引用:
原帖由 Kayako18 於 21-6-2019 07:38 AM 發表 查看引用來源

爽,睇到硬哂
咁你有無xxx咩呀咁🤤🤤🤤🤤🤤
作者: kwan027    時間: 2019-6-21 20:34

引用:
原帖由 無袖 於 21-6-2019 03:20 AM 發表 查看引用來源
好耐冇見啦,見你出返post真好
無計,轉工同公幹比較忙,少出post啦
作者: kwan027    時間: 2019-6-21 20:35

引用:
原帖由 bigeye169 於 21-6-2019 10:16 AM 發表 查看引用來源

我都想玩下
你都應該同第二啲女玩過啦😍
作者: 7boy04    時間: 2019-6-22 00:03

係內地玩,感覺會唔同d😋
作者: 鐵棒柔情    時間: 2019-6-22 00:32

作者: mtvong    時間: 2019-6-22 14:23

女食家~~~:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
作者: feibutt1    時間: 2019-6-22 16:27

寫得好,夠詳細👍
作者: 浪漫的水管    時間: 2019-6-22 17:06

作者: kwan027    時間: 2019-6-23 01:27

食之隨味

話說上星期食完人夫,人夫就微信比我,咁啱我係公幹緊,佢話好想昨晚去我宿舍叫我留低,話想陪下我,同我傾下計,想呻下佢老婆既嘢比我知,咁我昨晚無返香港咁就陪咗佢一晚直至到今日先返香港,坦白講宿舍都幾嚴,出入都要登記兼影相,閒人未必入得到,我同看更講話佢幫我整嘢,其實我比咗五百蚊佢,叫佢咪報串,咁我先至可以比人夫去到我宿舍。
佢一路去我宿舍一路講佢老婆果樣呢樣唔好,話佢成日去旅行都唔陪佢,又唔係成日係屋企,成日同啲朋友去玩,玩完就返房訓覺,想佢做又話月經來話好攰,唔想做,做又求其,我都無射都訓咗。
去到我間房我就去沖涼先,當我沐浴既時候,人夫突然間衝咗入嚟,將我成個人按係牆到,佢就起勢咁啜我對提子,手就起機,其實佢一衝入嚟下面都有少少硬硬地,佢一路係咁啜係咁摸我對奶,機就起好,立即將我擰轉後面,將佢好硬好挺既弟弟一插就入咗我下面,搞到我連環啊咗三聲,其實我完全未準備好,都未夠水就入當然有啲痛啦,後來佢拔咗下面出嚟就出咗沖涼房係佢袋到搵潤滑制出嚟搽落我下面同佢下面,搽勻晒就再插落嚟,呢次就無咁痛啦!仲好順利一嘢頂到我既G點,我就叫啦啊啊啊啊啊!插啦!插啦!快啲快啲!人夫好high,又出又入,聽到好大聲既啪啪聲,人夫話好耐無試過咁扑嘢啦!你真係好滿足到我既需要,你任由我擺布,任由我話事,鍾意點玩都得。
我人生中從來未撞到一個你咁好既性伴侶,我同老婆都未試過咁,我老婆同我做愛都好勉強,求其交左功課就算,一啲都唔滿足我,而你就樣樣都滿足到我,多謝你,我話滿足到你就得啦!雖然我餓咗好耐比我撞返你,真係好,不如大家就長期做大家既性伴侶啦!好嗎?佢二話不說就好啦!之後就好大力對住我啪啪啪啦!比佢搞到我好high,我話快啲沖涼先上到床再繼續。個時佢下面就軟咗啦!
二個人沖完涼就係度睇電視,睇睇下佢又再起機了,套都唔用,我係度估佢可能食咗藥,所以突然間咁勁,真係好快就硬起來,呢次佢轉咗去鏡面前做,佢話好想睇下我個淫賤樣,佢望到就話我乜你咁淫架,你睇下你個口口水都流出嚟啦!我話係呀!見到你咁正點會唔留口水姐下,啊啊啊,插入啲再插入啲,啊啊啊啊啊!好舒服啊!頂唔順啦我!我忍唔住要摸下自己,佢雙眼望住我摸自己對奶佢就幫我啜我下面既水,佢話未飲過,話我下面既水好清甜,仲搵手指去挖我下面又搵中指插我下面,搞到我好舒服,之後我就成個人側身咗係張床到,佢就係後面都抽插我,雙手就係咁搓住我對波。
我對波比佢不停咁搓,下面就不停咁插,插到我呢忍唔住,係咁想整走佢,但整極都唔出嚟,好似上次咁又係咁夾實咗,搞到佢係咁不停狂插我,做咗大半個鐘佢忍唔住射晒落我下面,搞到我下面同張床好多精液,好彩我之前做咗結扎手術,就算有精液射咗落去都唔會有b,佢話我每次咁射會唔會令你有咗,我話你放心,我唔會害人害己既,如果係有咗,一早有啦!傻瓜嚟既。
佢射完之後都係同上星期一樣我哋無著衫褲訓到第二朝,今朝佢無喇喇著咗女性既陰道(其實我唔知點解佢會整到),叫我著男性既假狗去插佢,佢好開心,仲大叫,我講笑話你真係變態架,咁都得既,插咗幾下我下面啲水又開始流啦,我即刻除咗假狗出嚟,而佢都除咗佢即整既假陰道,佢立即起機又插我啦!呢次插咗十五分鐘佢出咗嘢啦!啲精流就去晒我口到。呢次真係夠晒飽啦!人夫問我可唔可以一星期一次,我同人夫講我哋夾到時間就做啦!連續做二星期我好攰,比我休息下一排先得閒 先搵你啦
作者: 鐵棒柔情    時間: 2019-6-23 03:10

作者: kwan027    時間: 2019-6-23 06:57

唔係結咗婚,係唔想比人搞大個肚。
作者: 鐵棒柔情    時間: 2019-6-23 10:05

作者: kwan027    時間: 2019-6-23 21:17

引用:
原帖由 鐵棒柔情 於 23-6-2019 10:05 AM 發表 查看引用來源

咁唔諗住將來結婚,生返個?
暫時未玩夠😁
作者: 浪漫的水管    時間: 2019-6-23 21:29

作者: 高速吸引    時間: 2019-6-23 22:51

有得下下打真軍,齋聽都feel到硬硬地
作者: anthonychan    時間: 2019-6-23 23:20

應該會keep 住食
作者: lifa.cpa    時間: 2019-6-28 17:29

作者: kwan027    時間: 2019-6-30 23:41

人夫約了我第三回

第三回,人夫約咗我內地自駕遊了。
人夫係微信問我放假想去邊,咁我就好想答佢去咗珠海長隆,咁人夫好早定晒所有嘢,星期五晚就係去咗宿舍附近接我了。(因為呢個星期都係內地)
當我一上到車,人夫忍唔住錫咗我一啖,仲同我講今晚會好開心,唔知點解呢排我開始有少少鍾意咗人夫,人夫一路開車一路同我傾計,開咗車無耐人夫突然間同我講,可唔可以做佢女朋友,我當然無即時答佢啦!架車去到服務區佢就停咗係度休息,問我好唔好,我係車上諗佢當我係咩呀!同我做咗2次愛就做佢女朋友會唔會當我免費動物架,人夫之後同我講話會對我好好,會照顧我起居飲食,會話係深圳租間屋比我住叫我唔好住宿舍,會比生活費我,我話比啲時間我諗下先,我下星期初覆你,之後係服務區去完廁所就繼續行程。
架車去到大半路要入油,我同佢落車抖下氣先,突然間佢拉到我去便利店附近,同我耳邊講今晚我要餵飽你,其實跟得去玩都預咗架啦!入完油就上返車繼續行程。
到咗珠海長隆先到酒店寄存咗行李先係酒店大堂拎咗入場券,因為未夠鐘check in酒店佢就拖住我隻手去長隆先,係咁拖住我隻手叫我老婆仔老婆仔,搞到我唔知點咁,我哋去度玩機動遊戲,玩到關門我哋就去酒店入住,佢叫我合埋眼一打開眼房門見到佈置得好靚,佢問我靚唔靚,酒店好有心佈置間房,突然間有個人同我唱生日歌,人夫記得我今日生日,人夫好有記性,送咗一大束玫瑰花比我,之後又送咗份生日禮物比我叫我即場拆,原來係一件超級性感睡衣,佢叫我沖完涼著比佢睇。
咁我就去沖涼啦,沖沖下涼佢走咗入嚟,洗乾淨弟弟,咁我就幫佢含啦!佢條巨肉腸真係好正,又夠粗龟頭又大,我幫佢含既時候,佢居然搵佢既腳趾去搞我下面,佢啲腳法好正搞到我好多西水,佢隨即就將佢條肉腸一嘢插我下面,搞到我大叫,佢雙手搓我對波,又搵手指挑逗我粒豆豆,我忍唔住係咁叫,叫到聲都沙埋,之後佢係沖涼房抱起我係咁插,插咗5分鐘到轉狗仔式,係我最愛招式,我叫佢大力啲,再插入再入啊!啊呀啊呀!好舒服呀老公,點知佢真係越頂越入,我係咁同佢講老公你插爆我啦!好舒服呀老公,入啲啦老公,啊呀啊呀啊呀!好正呀老公。
人夫講話老婆你今晚好正,搞到我想射同唔射之間,我忍唔住啦!比我射啦!好又換姿勢,嚟一招半邊燒鵝髀式,頂唔順啦我,又插到成床濕,有高潮,佢就抽出巨肉腸,再係口到爆晒出嚟,我將佢咁甜既精液吞晒,佢就將我放係張床到,我就大字形姿勢佢就將佢頭去住妹妹攻,佢飲到潮吹出嚟既水飲咗,都同講話我妹妹水好正好甜,佢飲完之後,老婆你今晚真係好正。
正當我沖身既時候,我聽到有人聲,人夫同另一個人講,今晚你同我要服侍我同老婆,我要搞到佢到頭唔到肺,搞到佢慾火上升,你就幫我啜佢對波,我插佢後面同佢通渠,佢就好聽到之後就照做嘢,我上到床佢就訓咗張床到,女上男下,男既叫振峰,振峰講話第一次玩,覺得好刺激,原來振峰係處男,佢同我講妹妹振峰服侍得你舒唔舒服呀!振峰係咩都唔識請多多指教,無耐人。夫條巨肉腸充滿潤滑制一嘢插我屎忽到,搞到我大叫,啊呀好痛呀老公,你慢慢入啦!好嗎?我睇到振峰下面即刻企咗係身,我見到好硬好大條,振峰好想插我但人夫唔比佢插住,因為人夫條巨肉腸插緊我,搞到我想返下面插,振峰見到咁問我係唔係好想試佢條腸,我講話人夫。插緊喎,你幫住我用手指頂住先,點知佢搵手指插我下面,佢講話你睇下你下面幾多水流出嚟,你快啲比振峰試插下,佢同人夫講比佢玩下我,人夫慢慢將佢條巨肉腸退出啲,比振峰條腸插我啦!振峰無預備避孕套,佢叫我做狗女比佢係後面插。
振峰一插入嚟搞到我好痛,原因佢條嘢比人夫既巨肉腸又肥又粗又大條,之後佢都搽少少潤滑劑先入到,插到我好大叫好痛,振峰慢慢入,人夫就係振峰後面一嘢推佢屁股令佢條嘢入我入面,我覺得好舒服,原來除左人夫振峰呢個青頭仔都好正。
人夫教振峰點做愛,問返振峰只係同一個女性做過,之後就無做過 又無射過精,振峰係咁我下面不停咁插,人夫就不停chok住條大肉腸 振峰同我做咗半個鐘,就忍唔住將精液射係我下面,人夫之後好快就入埋去再射,2個都搞到我好舒服呀!我都好耐無3p過啦!射完振峰就講話我搞到好舒服,我講話係咩你舒服就好了,人夫就去廁所洗下條巨肉腸,振峰錫左我一啖,我哋交換咗微信,之後就同我哋講拜拜啦!
事後人夫問我鍾唔鍾意呢份生日禮物,我講話鍾意呀,佢唔知我加咗。振峰做朋友,佢講話下次叫埋佢上嚟玩好唔好,我話唔好啦,你唔係問我做唔做你女朋友咩,你咁對我既,之後我哋就沖涼訓啦!
今日下午人夫車我去關口,叫我諗下做唔做做佢女朋友,我返到屋企都散晒啦!依家要訓啦下星期再講啦
作者: 士多搞錯了    時間: 2019-7-1 00:34

作者: Water_man    時間: 2019-7-1 05:54

在大陸玩,可以玩得盡慶D……
作者: askl222    時間: 2019-7-1 11:15

引用:
原帖由 kwan027 於 2019-6-30 11:41 PM 發表 查看引用來源
人夫約了我第三回

第三回,人夫約咗我內地自駕遊了。
人夫係微信問我放假想去邊,咁我就好想答佢去咗珠海長隆,咁人夫好早定晒所有嘢,星期五晚就係去咗宿舍附近接我了。(因為呢個星期都係內地)
當我一上到車,人夫忍唔住錫咗我一啖,仲同我講今晚會好開心,唔知點解呢排我開始有少少鍾意咗人夫,人夫一路開車一路同我傾計,開咗車無耐人夫突然間同我講,可唔可以做佢女朋友,我當然無即時答佢啦!架車去到服務 ...
睇嚟人夫想要妳做佢玩具喎。。。😍😍😁😁
作者: 人妻控    時間: 2019-7-1 11:24

點解可以咁自由既?
作者: bentian3000    時間: 2019-7-8 00:39

引用:
原帖由 Water_man 於 2019-7-1 05:54 AM 發表 查看引用來源
在大陸玩,可以玩得盡慶D……
我都系大陸人夫😄
作者: BL131    時間: 2019-7-8 10:19

引用:
咁都撞到
唔砌返夠本唔得啦
作者: gn02218404    時間: 2019-7-10 21:47

引用:
原帖由 kwan027 於 2019-6-23 09:17 PM 發表 查看引用來源

暫時未玩夠😁
未玩夠都會繼續玩
仲有冇其他對手?
作者: kwan027    時間: 2019-7-19 22:08

第四回:上司搭上了我
人夫自從比老婆
作者: kwan027    時間: 2019-7-19 22:42

引用:
原帖由 kwan027 於 19-7-2019 10:08 PM 發表 查看引用來源
第四回:上司搭上了我
人夫自從比老婆
第四回:被上司知道了我搭上了人夫
上司從其他人知道我同人夫上床的事,我唔知佢點解會知道呢件事,上司同我講你唔好以為做乜我唔知,之後佢話附近有人同佢講,我心諗關佢哋咩事姐,我同邊個上床,上司再講道如果再係咁,即刻炒我唔駛再返內地工作。
係上星期日我照舊約人夫,點知上司走咗出嚟,呢次仲唔比我斷正,妳去邊我要跟住,妳知唔知妳咁樣好危險,人夫本來想車我去飲酒,咁上司就跟住我啦!大家去到酒吧,上司叫咗一支威士忌,叫我同人夫陪佢飲,咁好啦陪下佢飲,我同上司都飲到醉晒,人夫就車咗我同上司去酒店,人夫一個人好勁,扶我同上司上房,的左上司係床到,人夫就開始咀我,上半部份佢講話等我同做咗先,下半部份佢睇住我同上司做比佢睇,人夫一手除晒我身上既衫,向住我對波又搓又啜頭,比佢搞到我忍唔住都要用手指插落我下面,搞到水都出埋,人夫就叫我除咗上司身上所有衣服同褲,我見到上司既下面硬硬地,人夫叫我幫上司含,佢就係後面插我下面,我一路含佢就一路插我,啊呀…啊呀...好舒服呀!人夫....
上司就係咁搓我對波加啜我對奶,乜妳原來對波咁正,妳知道嗎?我成日都幻想同妳上床,妳成日著埋啲咁正既衫,想同妳做好耐啦!妳知唔知呀!妳今晚比我啦!我餓咗好耐啦!成年都無做過啦!人夫叫我比佢啦!我無出聲,人夫比左個套比我上司,人夫幫上司戴,上司好快就推開人夫,佢立即嚟狗仔式,插到我大叫,啊啊啊!好痛呀!唔好咁大力啦!我頂唔順啦!你咁大力溫柔啲啦!
上司係咁抽插我,出出入入,佢不停打我pat pat,話我我pat好白好彈手,係咁比我下面啪啪下,水不停流,人夫就好high,係咁打飛機,打到忍唔住係我口爆,上司同我做咗半個鐘,就忍唔住射晒落個避孕套入面。
三個人做完去沖涼,上司捉住我係沖涼房又做,我真係頂佢唔順開始又硬起嚟,呢次無戴套就一嘢插落嚟,搞到我好high,人夫又開始硬啦!2個人又來,2個人輪住插咗10分鐘,佢哋又忍唔住輪住射,射完就繼續沖涼就訓覺。
醒咗之後上司講話妳繼續係內地返工啦!妳昨日滿足到我,就放妳一馬啦
作者: FU9572@33A    時間: 2019-7-20 08:42

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)