188Channel

標題: 廟街b位 - 帶帽東北妹 - 跌錢報告 [打印本頁]

作者: 好似仲十八歲    時間: 2019-6-21 01:51     標題: 廟街b位 - 帶帽東北妹 - 跌錢報告

作者: 豬老賢    時間: 2019-6-21 06:58

作者: devil1688    時間: 2019-6-21 07:12

+件有八件都係咁嗰喎!所以我情願食泰妹
作者: qwertyuiop2016    時間: 2019-6-21 09:29

已經習慣左,衣家d女多數都係咁。
作者: kwok3012    時間: 2019-6-21 11:04

咸街D7日企我食好多都好服務,俾埋v7留回頭客
作者: zzza    時間: 2019-6-21 17:51

體外射??????????????????
作者: sydney2000    時間: 2019-6-22 00:02

引用:
原帖由 zzza 於 2019-6-21 05:51 PM 發表 查看引用來源
樓主要連套體外射:')
作者: sydney2000    時間: 2019-6-22 00:02

引用:
原帖由 zzza 於 2019-6-21 05:51 PM 發表 查看引用來源
樓主要連套體外射:')
作者: YuanYuan    時間: 2019-6-22 10:23

最高潮個一刻不能與女女分享好可悲
作者: camparinorton    時間: 2019-6-22 21:36

作者: YuanYuan    時間: 2019-6-22 23:16

引用:
原帖由 camparinorton 於 2019-6-22 21:36 發表 查看引用來源
理解,樣樣唔對辦都唔緊要,重點係你跌咗兩舊半。
跌兩舊半好抵架啦,食五六舊d師兄都成L日跌錢仲要繼續食161 酒店個D
作者: kwok3012    時間: 2019-6-23 06:22

老妙有D未射就話过钟要加錢,催鈡是基本套路
作者: kwok3012    時間: 2019-6-23 06:28

師兄射到都算好,我試过影响心理軟左未射就走,所以好服务D女我多返食拎埋V7
作者: Godofjj    時間: 2019-6-23 22:43

引用:
原帖由 好似仲十八歲 於 2019-6-21 01:51 AM 發表 查看引用來源
發生於 20/6/2019 晚上
廟街,B位,即係 北海街 同 廟街 交界位置既企街
條女東北妹,報稱吉林,身高165左右,今晚帶左帽
佢皮膚黝黑,但粉底好厚,我喺樓下未睇真,我認柒左。
有生仔紋。OK, 唔緊要
0服務,一黎就插。OK, 唔緊要
摸佢對奶,摸左幾下就格手,又話就快黎M, 摸到lin 話會好痛。OK, 唔緊要
做緊既期間,又掛住睇手機。呢d情況,雖然無晒癮,但都係嗰句 ...
即場屌9佢呀麻呢d咁既雞
作者: 老廟英雄    時間: 2019-6-24 01:57

作者: YuanYuan    時間: 2019-6-24 08:35

要屌靚妹係咁,唔輪到你話事,男人既死症。
屌輕中都有一半機會好服務態度好。屌熟女服務直頭有保證。屌老妖,佢直頭當你係佢隻鴨!!!
作者: eg9523    時間: 2019-6-24 13:36

射得唔舒服, 好緊要.     :smile_27:
作者: yanking200x    時間: 2019-6-25 17:29

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-6-24 08:35 AM 發表 查看引用來源
要屌靚妹係咁,唔輪到你話事,男人既死症。
屌輕中都有一半機會好服務態度好。屌熟女服務直頭有保證。屌老妖,佢直頭當你係佢隻鴨!!!
職業操守問題!
作者: Jelly~Bean    時間: 2019-6-25 17:53

作者: kwok3012    時間: 2019-6-27 11:17

大部份有半小時,只有老妙玩过条女話15分钟。
作者: LauLQ    時間: 2019-6-29 00:26

食老廟一定搵大波樣ok既,因為服務一定零,
我早兩日行過見到條大波幼幼,就上樓。比我揸下波起機都算係咁,邊屌邊揸都可以。想錫波就格手就預左,做完想同佢吹下水都唔多願,個樣好似怕放蛇咁。唉,d女要當自己係吹氣公仔,咪唯有搵件硬件好小小既大大力屌爆佢囉。 我都好小食企企。250仲想點呀,當你大爺咩,仲要唔係人仔。 有時諗,一晚搵得幾多錢,又係企係街比人望又要比人屌,點解d女都肯做。

作者: tony_wong1980    時間: 2019-6-29 01:19

引用:
原帖由 LauLQ 於 2019-6-29 12:26 AM 發表 查看引用來源
食老廟一定搵大波樣ok既,因為服務一定零,
我早兩日行過見到條大波幼幼,就上樓。比我揸下波起機都算係咁,邊屌邊揸都可以。想錫波就格手就預左,做完想同佢吹下水都唔多願,個樣好似怕放蛇咁。唉,d女要當自己係吹氣公仔,咪唯有搵件硬件好小小既大大力屌爆佢囉。 我都好小食企企。250仲想點呀,當你大爺咩,仲要唔係人仔。 有時諗,一晚搵得幾多錢,又係企係街比人望又要比人屌,點解d女都肯做。 ...
其實早兩年D 女仲係好好多, 樣又OK, 又nice 好多, 傾兩句都有傾有講
而家果D 唔係吹下水都唔多願, 係直頭唔應你
作者: eg9523    時間: 2019-6-30 14:47

引用:
原帖由 tony_wong1980 於 2019-6-29 01:19 AM 發表 查看引用來源

其實早兩年D 女仲係好好多, 樣又OK, 又nice 好多, 傾兩句都有傾有講
而家果D 唔係吹下水都唔多願, 係直頭唔應你
真是一代不如一代.
作者: kwok3012    時間: 2019-7-3 18:25

7日好快换人,寻宝先有意外之喜
作者: bambooshoots    時間: 2019-7-14 18:18

作者: bambooshoots    時間: 2019-7-14 19:19

作者: dlsfdlsfdlsf    時間: 2019-7-14 21:32

樓主好人品
乜都吾緊要!!
送佛送到西!!
不如話射吾出,吾緊要喇,哈!!哈!!

我試过元朗川面吊美少女,
真係同,姦屍,無分别!!
你話緊吾緊要!!!
二百伍拾,不如買支性玩具玩喇!!
作者: billy9883    時間: 2019-7-20 21:17

作者: ericisio    時間: 2019-8-23 16:20

作者: jimmyhot    時間: 2019-8-23 17:07

引用:
原帖由 好似仲十八歲 於 2019-6-21 01:51 AM 發表 查看引用來源
發生於 20/6/2019 晚上
廟街,B位,即係 北海街 同 廟街 交界位置既企街
條女東北妹,報稱吉林,身高165左右,今晚帶左帽
佢皮膚黝黑,但粉底好厚,我喺樓下未睇真,我認柒左。
有生仔紋。OK, 唔緊要
0服務,一黎就插。OK, 唔緊要
摸佢對奶,摸左幾下就格手,又話就快黎M, 摸到lin 話會好痛。OK, 唔緊要
做緊既期間,又掛住睇手機。呢d情況,雖然無晒癮,但都係嗰句 ...
離卵哂譜!我差 D 比你笑卵死!
作者: gdhgwr    時間: 2019-8-23 17:28

作者: 斷空食客    時間: 2019-8-25 14:27

呢條女叫老廟宫雪花
作者: 莎偉栢看外    時間: 2019-9-20 17:15

:smile_o03: 已經習慣左,衣家d女多數都係咁。
作者: 莎偉栢看外    時間: 2019-9-20 18:23

企企要求快、快、快:smile_o04:
作者: nick886    時間: 2019-9-20 23:04

作者: 好一個煩人    時間: 2019-10-9 07:12

d囡仲要唔沖涼😖
洗都唔洗就一個接一個開工
作者: 生生不息2014    時間: 2019-10-9 11:49

早年係福榮街試過同條女上去都落樓唔洗十分鐘。過程簡直不堪回首。從此對企企再無興趣

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)