188Channel

標題: 同人妻和妹3P [打印本頁]

作者: fatddd    時間: 2019-6-20 23:13     標題: 同人妻和妹3P

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: NYBB    時間: 2019-6-20 23:46

Ching, 性超人咁喎
作者: 前來笨拙的神    時間: 2019-6-21 00:33

作者: heaethan    時間: 2019-6-21 00:55

如果有相睇就真係不得了啦 , 正
作者: mrfour1973    時間: 2019-6-21 14:05

重有冇下次一齊玩?
作者: 香煎性感的牛牛    時間: 2019-6-21 14:36

好正呀,雙飛!左擁右抱!
作者: muffy_tf    時間: 2019-6-21 15:31

作者: 亞波羅    時間: 2019-6-21 15:32

機會不是我的 :smile_45: :smile_45:
作者: mbshing    時間: 2019-6-21 16:46

作者: yausm1234    時間: 2019-6-21 19:50

作者: smile822    時間: 2019-6-21 21:15

睇到底底濕咗...
作者: 愛生活    時間: 2019-6-21 21:49

作者: 愛生活    時間: 2019-6-21 21:50

作者: 絕學無為閒道人    時間: 2019-6-21 23:43

戰況激烈
作者: 小強小小強    時間: 2019-6-22 02:35

超正哦~ 讚~

可形容下兩姊妹嗎?
作者: kris5857    時間: 2019-6-22 05:22

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: yau173325    時間: 2019-6-22 13:30

引用:
原帖由 fatddd 於 2019-6-20 11:13 PM 發表 查看引用來源
上次被樓主del, 唔可以上下集喎

一年前從網上識了個人妻,半年前開始了每星期都會出去爆房。記得第一爆房,雖然她已有個8歲大女,但身材全冇走樣,對波仍好彈手,pink lin,妹妹仲超窄,第一次插入去,因窄加興奮關係,2分鐘不夠就射了。最重要係佢竟然高潮埋,我射完郁多幾下才拔出時她就嚟了,仲夾得再緊啲,爽到爆。跟著休息一下之後,做多2次,跟著果2次人妻完全被我插到崩潰、投降,抽畜完休 ...
下次搵埋我4p,仲刺激
作者: feibutt1    時間: 2019-6-22 15:20

C Hing, 你真有性福。
作者: fatddd    時間: 2019-6-22 17:29

引用:
原帖由 小強小小強 於 2019-6-22 02:35 AM 發表 查看引用來源
超正哦~ 讚~

可形容下兩姊妹嗎?
人妻都有34c,妹妹未熟未比影🤣

https://ibb.co/hYDg91V
作者: badhotdog    時間: 2019-6-22 22:03

作者: qwe987    時間: 2019-6-22 22:31

作者: 肥星星    時間: 2019-6-23 10:02

引用:
原帖由 smile822 於 2019-6-21 09:15 PM 發表 查看引用來源
睇到底底濕咗...
幫你奶返干 但可能越奶越濕 haha
作者: fatddd    時間: 2019-6-23 10:43

引用:
原帖由 badhotdog 於 2019-6-22 10:03 PM 發表 查看引用來源
重有冇一齊玩?:smile_40:
剛剛大戰完,遲D出包膠
作者: fatddd    時間: 2019-6-23 10:46

小弟資歷尚淺,未能pm,多謝師兄關照,我試探過未肯多P、交換呀!
作者: cky08    時間: 2019-6-23 16:30

引用:
原帖由 fatddd 於 2019-6-22 05:29 PM 發表 查看引用來源

人妻都有34c,妹妹未熟未比影🤣

https://ibb.co/hYDg91V
人妻真係好正
作者: 志雄王    時間: 2019-6-23 16:33

勁呀樓主
作者: fatddd    時間: 2019-6-23 18:48

今個星期五一早約了人妻入長洲,去到第一時間去酒店,通常不是假期、不過夜walk-in 都有位,今次都不例外。去到取完房就落去酒店酒樓飲茶,成日咁長不用急,慢慢嘆完茶上返房,一齊冲涼,出到來俾人妻服侍,她舔我全身,含到我想爆我就反客為主,一D前奏都唔比佢就按住佢雙手,一嘢插入去,今次特登比D粗暴感佢,事後她話好受這感覺,所以佢今次特別快高潮,2、3分鐘就到了,最近幾次都係佢一到我就停,享受佢收縮的感覺,佢一嚟完我又進攻,佢真係好窄,越入就越窄,通常比佢來2、3次我就唔忍出咗先。今次都是,出完抖了一陣。我提意落沙灘游水,她換了套3點式就一齊落了去,我著條波褲走底橫。

這裡方便在袋放酒店,2手thing thing袋張匙卡就落去,不用看袋,幾正呀!我拖住佢落水,行到過哂了胸口,佢矮過我所以已經抱住我了,大家胸對胸,佢抱住我頸,我抱住佢pat,在海中心車下,隻手當然了佢,見佢受,我就撥開佢泳褲,我著得波褲來就預了這一幕,就插上去,海浪加浮力,成個AV男咁企係到都插得好輕鬆,今次仲要打真軍,可能星期五海灘冇咩人,海中更加冇人,回歸大自然,人妻叫得好放,我試單手抱住佢,一隻手揸佢波,揸了幾下佢已經邊插邊揸下高潮,今次抱得我好實在我耳邊呻吟,但好溫柔的啊啊聲!我聽著就中出了佢,佢事後都話好舒服,原來過2日就m,所以之後返上房都是中出,5點半離開酒店,我話今日出了4次,食返D海鮮補下,叫了蠔、膏蟹,補補之後一齊坐船回去。
作者: davidng99    時間: 2019-6-25 03:03

正! 雙飛姊妹!
作者: smile822    時間: 2019-6-25 07:37

玩沙灘好似好正咁~
作者: 幪面超人    時間: 2019-6-25 10:08

個晚射咗幾多次
作者: 卜卜星    時間: 2019-6-25 10:35

甘好野? 之前都两姊妹去服侍人地的。。。
作者: sinar45    時間: 2019-6-25 11:17

引用:
原帖由 fatddd 於 2019-6-20 11:13 PM 發表 查看引用來源
上次被樓主del, 唔可以上下集喎

一年前從網上識了個人妻,半年前開始了每星期都會出去爆房。記得第一爆房,雖然她已有個8歲大女,但身材全冇走樣,對波仍好彈手,pink lin,妹妹仲超窄,第一次插入去,因窄加興奮關係,2分鐘不夠就射了。最重要係佢竟然高潮埋,我射完郁多幾下才拔出時她就嚟了,仲夾得再緊啲,爽到爆。跟著休息一下之後,做多2次,跟著果2次人妻完全被我插到崩潰、投降,抽畜完休 ...
C兄有冇問過人妻,點解咁有心思,安排個妹一齊3P:smile_o13::smile_o13:
作者: 用戶99    時間: 2019-6-27 19:55

引用:
原帖由 fatddd 於 2019-6-23 06:48 PM 發表 查看引用來源
今個星期五一早約了人妻入長洲,去到第一時間去酒店,通常不是假期、不過夜walk-in 都有位,今次都不例外。去到取完房就落去酒店酒樓飲茶,成日咁長不用急,慢慢嘆完茶上返房,一齊冲涼,出到來俾人妻服侍,她舔我全身,含到我想爆我就反客為主,一D前奏都唔比佢就按住佢雙手,一嘢插入去,今次特登比D粗暴感佢,事後她話好受這感覺,所以佢今次特別快高潮,2、3分鐘就到了,最近幾次都係佢一到我就停,享受佢收縮的感 ...
師兄,寫得非常好!再求下集!
作者: fatddd    時間: 2019-7-1 18:37

引用:
原帖由 幪面超人 於 2019-6-25 10:08 AM 發表 查看引用來源
個晚射咗幾多次
果日長洲出了4次
作者: fatddd    時間: 2019-7-1 18:40

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2019-6-21 02:05 PM 發表 查看引用來源
重有冇下次一齊玩?
同人妻,冇再3P,好睏的。如果你只顧自己享受,3P係好正,但如果你又想條女開心享受,一對一好D
作者: MFS    時間: 2019-7-1 19:38

人妻生左bb個西仲要咁窄真係可不遇可求,之前識個一個女人係生過bb仲要係開刀生。但下面鬆到我同佢第一次唔用套都搞左成個鐘都無feel。記憶中同佢做超過20次先射過一次咁大把,感覺自己好似做鴨,每次前戲到做到唔想做最少2個鐘😥
佢讚我勁每次都咁耐,但其實有苦自己知。
作者: fung2005    時間: 2019-7-2 01:02

:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12: 超正哦~
作者: 116117    時間: 2019-7-2 13:20

有下文啦一定
作者: 香港空氣好    時間: 2019-7-2 16:34

作者: bentayga    時間: 2019-7-2 17:22

引用:
原帖由 MFS 於 2019-7-1 07:38 PM 發表 查看引用來源
人妻生左bb個西仲要咁窄真係可不遇可求,之前識個一個女人係生過bb仲要係開刀生。但下面鬆到我同佢第一次唔用套都搞左成個鐘都無feel。記憶中同佢做超過20次先射過一次咁大把,感覺自己好似做鴨,每次前戲到做到唔想做最少2個鐘😥
佢讚我勁每次都咁耐,但其實有苦自己知。 ...
有如汪洋中的ㄧ條小舟!
作者: mlingmling12345    時間: 2019-7-2 17:42

any photos to share?
作者: fatddd    時間: 2019-7-5 22:07

引用:
原帖由 bentayga 於 2019-7-2 05:22 PM 發表 查看引用來源

有如汪洋中的ㄧ條小舟!
我開頭都認為係!食過這件之後,發現架生這樣嘢真是天生的,陰唇都唔反果吓先正!皮膚白滑粉紅Lin ,除了天生冇得解釋
作者: feibutt1    時間: 2019-7-6 11:45

引用:
原帖由 fatddd 於 2019-7-5 10:07 PM 發表 查看引用來源

我開頭都認為係!食過這件之後,發現架生這樣嘢真是天生的,陰唇都唔反果吓先正!皮膚白滑粉紅Lin ,除了天生冇得解釋
同意師兄,我都食過一件有2個仔的C9,風韻猶存,下面又緊又濕,少D功力都輸比佢😅
作者: 紅歌    時間: 2019-7-9 21:29

作者: fatddd    時間: 2019-7-16 22:47

引用:
原帖由 紅歌 於 2019-7-9 09:29 PM 發表 查看引用來源
其實D人妻你地邊到識架? 我都好想體驗下
其實你大膽D兜答下,周不時有斬獲。好多人妻好寂寞的
作者: heaethan    時間: 2019-7-20 12:40

巴打,你好,有新故事嗎?
作者: heaethan    時間: 2019-8-7 23:00

巴打,好想睇你故事啊
作者: garykphong    時間: 2019-8-11 12:02

引用:
原帖由 fatddd 於 2019-7-16 10:47 PM 發表 查看引用來源

那裡搵?
作者: bekamp    時間: 2019-8-12 20:05

左擁右抱,好艷福
作者: heaethan    時間: 2019-8-26 21:09

好想睇下文啊
作者: 東熱汁男    時間: 2019-8-28 16:24

真想加入一一齊玩
作者: 更年大叔    時間: 2019-8-28 19:39

引用:
原帖由 MFS 於 2019-7-1 07:38 PM 發表 查看引用來源
佢讚我勁每次都咁耐,但其實有苦自己知。 ...
咁慘呀師兄,咁你都仲繼續既,你都幾吃得開呢。(苦笑)
作者: heaethan    時間: 2019-9-6 05:18

近排有同2姊妹再玩嗎?  
近況好嗎?
作者: brian2921    時間: 2019-9-6 12:49

引用:
原帖由 fatddd 於 2019-7-16 10:47 PM 發表 查看引用來源

係邊到識人妻
作者: 太陽小獅子    時間: 2019-9-7 04:08

師兄簡直眾男士偶像😂😂👍🏿
作者: Eddyo    時間: 2019-9-9 19:33

師兄玩到正人妻, 羡慕!!

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)