188Channel

標題: 隨筆, 我都講下 phone sex [打印本頁]

作者: bubble69    時間: 2019-6-12 21:46     標題: 隨筆, 我都講下 phone sex

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 迷途小人妻    時間: 2019-6-12 23:38

以前讀中學嘅時候都試過響yahoo搵人玩ps
因為屋企隔音麻麻
次次都要響被竇入面
傾完焗到成身出晒汗
作者: manppp2004    時間: 2019-6-13 00:31

我都好鐘意玩, 但而家好少女仔會玩, 上次玩應該係幾個月前..

好懷念O個種咁感覺, 好似真係同個女仔搞左咁...
作者: 浪漫的水管    時間: 2019-6-13 12:23

作者: 不動明皇    時間: 2019-6-13 12:29

而家都應該唔多PS 喇..

下下都可以開CAM 玩...頂多唔影個樣
作者: DboyAK47    時間: 2019-6-13 12:39

引用:
原帖由 不動明皇 於 2019-6-13 12:29 PM 發表 查看引用來源

我同柏檔玩ps佢鍾意我用粗口鬧佢做女奴
作者: sexman44264    時間: 2019-6-13 16:55

有一次玩PS 玩到同條女一齊高潮來, 佢果個叫法唔係嘈到拆天果隻, 而係 嗯...嗯... 喔.. 喔.. 咁, 我果陣都覺得好high 所以事後佢話果刻反晒白眼我就當然出精; 之後我想收線時佢係咁叫我 唔好走. 唔好走.. 但我都cut 左線. 依家諗番無cut 到線既話, 唔知有冇後著可以約出黎食 ? :smile_13: :smile_13:
作者: bubble69    時間: 2019-6-13 17:13

引用:
原帖由 sexman44264 於 2019-6-13 04:55 PM 發表 查看引用來源
有一次玩PS 玩到同條女一齊高潮來, 佢果個叫法唔係嘈到拆天果隻, 而係 嗯...嗯... 喔.. 喔.. 咁, 我果陣都覺得好high 所以事後佢話果刻反晒白眼我就當然出精; 之後我想收線時佢係咁叫我 唔好走. 唔好走.. 但我都cut 左線. 依家諗番無cut 到線既話, 唔知有冇後著可以約出黎食 ? :smile_13: :smile_13: ...
咁你仲有冇得搵番佢呀?

我話好難忘果個,大家完左都攬住訓一陣先,間中錫下,過左一陣先收線。

另一個,就話金鐘意我出完都攬住佢傾計;

其實我覺得出完就即cut唔係咁好,除非成身精要即刻去清潔就話者
作者: bubble69    時間: 2019-6-13 17:16

引用:
原帖由 迷途小人妻 於 2019-6-12 11:38 PM 發表 查看引用來源
因為屋企隔音麻麻
次次都要響被竇入面
傾完焗到成身出晒汗
咁先刺激,當焗sauna囉

對方聽到你把聲偷偷摸摸咁,佢都覺得正架
作者: bubble69    時間: 2019-6-13 17:17

引用:
原帖由 manppp2004 於 2019-6-13 12:31 AM 發表 查看引用來源
我都好鐘意玩, 但而家好少女仔會玩, 上次玩應該係幾個月前..

好懷念O個種咁感覺, 好似真係同個女仔搞左咁...
而家多唔多女仔玩就唔知lu

投入既真係好似真攪左咁左,不過唔多囉
作者: bubble69    時間: 2019-6-13 17:18

引用:
原帖由 不動明皇 於 2019-6-13 12:29 PM 發表 查看引用來源

樣一定唔可以影

要cam要大家對自己副架生有信心先得呀
作者: bubble69    時間: 2019-6-13 17:19

引用:
原帖由 DboyAK47 於 2019-6-13 12:39 PM 發表 查看引用來源

我同柏檔玩ps佢鍾意我用粗口鬧佢做女奴
咁唔出黎做埋奴?
作者: Guezz    時間: 2019-6-13 20:52

引用:
原帖由 迷途小人妻 於 2019-6-12 11:38 PM 發表 查看引用來源
因為屋企隔音麻麻
次次都要響被竇入面
傾完焗到成身出晒汗
我都好有回憶
作者: sexman44264    時間: 2019-6-14 08:09

引用:
原帖由 bubble69 於 2019-6-13 05:13 PM 發表 查看引用來源
咁你仲有冇得搵番佢呀?
我話好難忘果個,大家完左都攬住訓一陣先,間中錫下,過左一陣先收線。
另一個,就話金鐘意我出完都攬住佢傾計;
其實我覺得出完就即cut唔係咁好,除非成身精要即刻去清潔就話者 ...
果陣後生, 只知出左精乜都唔會再理; 依家無玩好多年, 唔知仲有冇呢 D 真人對話呢? 係要真正既真人對話唔係打工果隻.:smile_13:
作者: bubble69    時間: 2019-6-14 14:49

引用:
原帖由 sexman44264 於 2019-6-14 08:09 AM 發表 查看引用來源

果陣後生, 只知出左精乜都唔會再理; 依家無玩好多年, 唔知仲有冇呢 D 真人對話呢? 係要真正既真人對話唔係打工果隻.:smile_13:
你去成人交友區開下post試下啦,寞幕夜深應該機會高d,個個係張床度好悶架
作者: 迷途小人妻    時間: 2019-6-14 23:32

引用:
原帖由 Guezz 於 2019-6-13 08:52 PM 發表 查看引用來源

我都好有回憶
成班中仔佬中女響度懷緬過去:smile_30::smile_30::smile_30:
btw果個男仔算係第一個教曉我自慰嘅啟蒙老師
作者: alexyclam    時間: 2019-6-15 06:40

引用:
原帖由 迷途小人妻 於 2019-6-14 11:32 PM 發表 查看引用來源

成班中仔佬中女響度懷緬過去:smile_30::smile_30::smile_30:
呢度。。係我地呢班咁上下既人黎架啦。。😂😂
作者: bubble69    時間: 2019-6-15 16:13

引用:
原帖由 迷途小人妻 於 2019-6-14 11:32 PM 發表 查看引用來源

佢教你點自慰呢?
作者: sexman44264    時間: 2019-6-16 07:57

引用:
原帖由 bubble69 於 2019-6-14 02:49 PM 發表 查看引用來源

你去成人交友區開下post試下啦,寞幕夜深應該機會高d,個個係張床度好悶架
你開過post 問過?:smile_13:
作者: sexman44264    時間: 2019-6-16 07:58

引用:

依家有得玩PhoneSex 你玩唔玩?:smile_13:
作者: girl2000    時間: 2019-6-17 13:05

以前都有玩,有時會send滴相黎引下我,其實諗返都好興奮既,只係現在想再找個人黎玩下PS.好似好難

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)