188Channel

標題: 以前同少肥C9...仲要技能解鎖, 念念不忘 [打印本頁]

作者: bubble69    時間: 2019-6-11 20:56     標題: 以前同少肥C9...仲要技能解鎖, 念念不忘

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: x_richboy_x    時間: 2019-6-12 01:44

精彩,有時唔靚的師奶都會有吸引人的地方,其實熟人多都可以繼續的,除非另有原因:smile_41: :smile_41:
作者: 7度    時間: 2019-6-12 06:55

適可而止 另謀目標 長玩長有😃
作者: 浪漫的水管    時間: 2019-6-12 11:04

作者: bentayga    時間: 2019-6-12 11:34

引用:
原帖由 bubble69 於 2019-6-11 08:56 PM 發表 查看引用來源
呢件事都好耐之前架啦,見呢個區都好多人講佢地自己既經驗,等我又拎番出黎講先。

呢個關係特別在並唔係上網搵 sp sl 識,一開始跟本冇諗過會有咩野,純綷係普通朋友。

果時係一個場合度一大班人熟左,呢班人一個星期都會見一兩次既,係普通正常活動,其中一個人就係呢個C9。

形容下佢啦,佢只係普通結左婚C9一個,肥肥地,絕對講唔得上靚,三十幾啦,即係你行過街市求其見到一個果d,但 ...
結咗婚嘅師奶好多嘢都同老公玩過嘅,不過同其他人玩當然感覺係煥然一新啦!同肥師奶玩屌屎忽係ㄧ流享受,壓落去嗰兩舊肥肉度,爽呀!
作者: bubble69    時間: 2019-6-12 18:11

引用:
原帖由 x_richboy_x 於 2019-6-12 01:44 AM 發表 查看引用來源
精彩,有時唔靚的師奶都會有吸引人的地方,其實熟人多都可以繼續的,除非另有原因:smile_41: :smile_41:
係呀,另有原因,唔寫得咁明啦,總之長遠落去會有問題的...

後尾佢都搬左屋,搬去邊就唔知呢,有心搵佢實搵到既,不過唔啦。
作者: bubble69    時間: 2019-6-12 18:13

引用:
原帖由 7度 於 2019-6-12 06:55 AM 發表 查看引用來源
適可而止 另謀目標 長玩長有😃
是的,而家都隨緣囉,心態都唔同左啦
冇以前咁搵法囉
作者: bubble69    時間: 2019-6-12 18:15

引用:
原帖由 浪漫的水管 於 2019-6-12 11:04 AM 發表 查看引用來源

污衊
有戴dom dom既

而且每次入房後,佢去沖涼都沖好耐
一般5~20mins咩都沖完,佢可以半個鐘先出黎
我思疑佢係咪沖埋後面:smile_44:
作者: bubble69    時間: 2019-6-12 18:20

引用:
原帖由 bentayga 於 2019-6-12 11:34 AM 發表 查看引用來源

結咗婚嘅師奶好多嘢都同老公玩過嘅,不過同其他人玩當然感覺係煥然一新啦!同肥師奶玩屌屎忽係ㄧ流享受,壓落去嗰兩舊肥肉度,爽呀!
冇錯,可能同佢老公反而冇樣樣都玩過呢
佢同佢老公關係好一般乍,佢老公爛滾友,成日去飲酒成日玩到天光先番,又唔多顧家果種

ㄧ流享受...係既,回味回味,不過都要睇個pat形,個形正,睇到個菊花,又睇到前面個漲漲既靚鮑,咁就為之very good啦~
作者: 阿銘爺    時間: 2019-6-12 20:55

作者: bubble69    時間: 2019-6-12 21:58

引用:
原帖由 阿銘爺 於 2019-6-12 08:55 PM 發表 查看引用來源

試過後門,又真係好難返轉頭
咁都要返轉頭餵番飽佢前面既,不過一定要換dom:smile_30:

又或者插後面,同時用震蛋震前面
又或者插前面,同時後面插住肛塞 / 狗尾
作者: 大丈夫是我    時間: 2019-6-13 07:50

作者: bubble69    時間: 2019-6-13 15:03

引用:
原帖由 大丈夫是我 於 2019-6-13 07:50 AM 發表 查看引用來源
多谢师兄分享,估唔到係個後花園令你念念不忘
哈哈,佢個姣樣我都成日諗起架
作者: Alfred2016    時間: 2019-6-13 19:24

正呀 師兄!睇完硬晒

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)