188Channel

標題: 碌架床上砌人妻 [打印本頁]

作者: heyheyhello    時間: 2019-6-8 18:35     標題: 碌架床上砌人妻

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: waterbarbar    時間: 2019-6-8 19:08

支持師兄!等報告
作者: ck118118    時間: 2019-6-8 20:38

作者: 中涼寒    時間: 2019-6-8 21:02

引用:
原帖由 heyheyhello 於 8-6-2019 18:35 發表 查看引用來源
本身同ceci以前係情侶關係,講下佢背景,港女,鍾意派帽,大食,樣中上,生完肥左20磅個波大左,幾好砌,我地本身都係sp關係,佢生左仔之後特別鍾意試新野,有次中學同學聚會,係一個同學屋企,飲酒/打牌/唱k,最後我地前後腳入左房,見到碌架床個兄弟打哂鼻鼾訓緊上層,我地就打車輪互摷,69左一陣,之後姿勢係佢背住我訓底我下面頂住佢妹妹,正當我舉高佢隻腳準備除佢底褲插入,佢就扮哂野話上面有人,俾人見到點算 ...
咁都得,比我係你兄弟,最小都要口爆啦。
作者: alexyclam    時間: 2019-6-8 21:55

咁都搖5散張碌架床呀😂😂
作者: 惑感惑    時間: 2019-6-8 23:40

快啲出4 人大戰報告
作者: kennychan1989    時間: 2019-6-9 00:33

仲話兄弟咁孤寒,最少都要口爆。
作者: yanfu9394    時間: 2019-6-9 04:24

Exciting.等待師兄報告
作者: 浪漫的水管    時間: 2019-6-9 09:39

作者: couplelover    時間: 2019-6-9 09:52

引用:
原帖由 heyheyhello 於 2019-6-8 06:35 PM 發表 查看引用來源
本身同ceci以前係情侶關係,講下佢背景,港女,鍾意派帽,大食,樣中上,生完肥左20磅個波大左,幾好砌,我地本身都係sp關係,佢生左仔之後特別鍾意試新野,有次中學同學聚會,係一個同學屋企,飲酒/打牌/唱k,最後我地前後腳入左房,見到碌架床個兄弟打哂鼻鼾訓緊上層,我地就打車輪互摷,69左一陣,之後姿勢係佢背住我訓底我下面頂住佢妹妹,正當我舉高佢隻腳準備除佢底褲插入,佢就扮哂野話上面有人,俾人見到點算 ...
睇黎師兄個兄弟都有同佢老婆玩交換
作者: sam7211    時間: 2019-6-9 11:43

引用:
原帖由 heyheyhello 於 2019-6-8 06:35 PM 發表 查看引用來源
好刺激,等師兄再出報告。
作者: Lonelymaster    時間: 2019-6-9 13:29

作者: heyheyhello    時間: 2019-6-9 16:22

引用:
原帖由 Lonelymaster 於 2019-6-9 01:29 PM 發表 查看引用來源

好多年前ex同細佬訓碌架床,有時候我會上去過夜,趁佢細佬吉訓咗我哋會偷偷哋係下格床做,但空間有限,有時候佢會訓係地板叫我坐上去,但我哋冇開燈,唔肯定佢細佬會唔會望到,不過都幾刺激!🙈🙈🙈 ...
係,好鍾意望住女人想叫但唔叫得大聲,之後大大力插落去頂到深一深
作者: Lonelymaster    時間: 2019-6-9 18:10

作者: Lonelymaster    時間: 2019-6-9 18:21

作者: 牙聰#    時間: 2019-6-10 12:43

作者: Maeda82    時間: 2019-6-10 13:24

支持4人帮,等檢討報告。最好附相啦!
作者: 卜卜星    時間: 2019-6-10 16:16

大学生活都甘。。
作者: veryok    時間: 2019-6-11 12:17

這樣玩,很精彩, 期待分享.
作者: 迷你裙    時間: 2019-6-14 22:00

臭名相投
作者: 超級大壽包    時間: 2019-6-15 21:33

等師兄4人大戰報告😂
作者: 年尾有雙娘    時間: 2019-6-15 22:47

引用:
師兄好野👍
作者: 年尾有雙娘    時間: 2019-6-15 22:48

引用:
師兄利害 👍
作者: mlingmling12345    時間: 2019-6-17 11:31

nice and great
作者: loosfuuk    時間: 2019-6-17 12:43

作者: lifa.cpa    時間: 2019-6-17 14:18

作者: darkening    時間: 2019-6-21 10:32

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)