188Channel

標題: 村屋奇遇 P1, 3, 4, 5, 7, 10 [打印本頁]

作者: Alanwoo    時間: 2019-6-5 16:46     標題: 村屋奇遇 P1, 3, 4, 5, 7, 10

作者: Alanwoo    時間: 2019-6-5 16:49

作者: alstom    時間: 2019-6-5 16:57

個個男人一樣
作者: mrfour1973    時間: 2019-6-5 17:06

寫得幾好 慢慢keep 著出   
作者: jacky34714    時間: 2019-6-5 17:14

男朋友不在港,但又要返去交人?交俾sp呀?
作者: mrfour1973    時間: 2019-6-5 17:28

幾長時間叫夠?  不停轉pos 自然長, 唔轉 5~10 會出 大约    有時轉太多 POS 重冇feel
作者: 無袖    時間: 2019-6-5 17:29

引用:
原帖由 jacky34714 於 2019-6-5 05:14 PM 發表 查看引用來源
男朋友不在港,但又要返去交人?交俾sp呀?
可能開cam呢要
作者: 無袖    時間: 2019-6-5 17:30

引用:
原帖由 Alanwoo 於 2019-6-5 04:46 PM 發表 查看引用來源
我和S小姐住在同一圍村, 她和男朋友租住的單位和我住得相當近,而且她們住的是地下,所以間中都會見到她們。S小姐大約30歲、16x cm、身村比較細小,但她非常靚,有小小混血, 屬於係街會比人望個種,而且份人比較隨和,如果唔係有男朋友,我諗我會追佢。前幾年,S因為想轉下工作環境,所以轉左第二份工,但佢幾唔好彩,遇著2個咸濕和1個變態老闆,所以2年轉左2份工,而且中間有一大段時間冇野做。而我是做fre ...
師兄慢慢打,我同你都一樣好慢先出到🙊😂
作者: gum717    時間: 2019-6-5 17:34

扑野真方便
作者: 浪漫的水管    時間: 2019-6-5 18:42

作者: mtvong    時間: 2019-6-5 20:07

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2019-6-5 05:28 PM 發表 查看引用來源
幾長時間叫夠?  不停轉pos 自然長, 唔轉 5~10 會出 大约    有時轉太多 POS 重冇feel
哈哈~~~ 睇 故唔好駁故 哈哈哈 ~~~~
作者: Alanwoo    時間: 2019-6-5 21:20

作者: Alanwoo    時間: 2019-6-5 21:24

作者: mrfour1973    時間: 2019-6-5 21:44

引用:
原帖由 Alanwoo 於 2019-6-5 09:24 PM 發表 查看引用來源

其實看幾多人 ,佢地應該幾快下。而且如果真是快既,咁不如轉下post ,回一回氣,自己開心完,都要顧下個對手感受😁
同女人做爱 重點係是先比女方享受 長做長有

作者: manppp2004    時間: 2019-6-5 23:54

等睇師兄更新, 寫得好好
作者: bblcs    時間: 2019-6-6 02:30

作者: rover966    時間: 2019-6-6 09:13

寫得好好! keep going!!! 
作者: alstom    時間: 2019-6-6 09:44

引用:
原帖由 bblcs 於 2019-6-6 02:30 AM 發表 查看引用來源
加油C兄,我睇到扯行曬,因為我都有同sp玩過3p🤤🤤🤤
幾時再玩?
作者: clarkkent    時間: 2019-6-6 11:55

粉嶺圍?
作者: bblcs    時間: 2019-6-6 12:23

作者: johnsonlee107    時間: 2019-6-6 16:00

引用:
原帖由 Alanwoo 於 2019-6-5 04:46 PM 發表 查看引用來源
我和S小姐住在同一圍村, 她和男朋友租住的單位和我住得相當近,而且她們住的是地下,所以間中都會見到她們。S小姐大約30歲身村比較細小,但她非常靚,有小小混血, 屬於係街會比人望個種,而且份人比較隨和,如果唔係有男朋友,我諗我會追佢。前幾年,S因為想轉下工作環境,所以轉左第二份工,但佢幾唔好彩,遇著2個咸濕和1個變態老闆,所以2年來不停轉工,而且中間有一大段時間冇野做。而我是做freelance   ...
樓主你2年同佢玩過啲咩新野呢? 🤤
作者: Mr.Mustache    時間: 2019-6-6 16:11

Well written, nice post. Please share more
作者: Alanwoo    時間: 2019-6-6 16:58

作者: Alanwoo    時間: 2019-6-6 17:01

作者: Alanwoo    時間: 2019-6-6 17:03

作者: Alanwoo    時間: 2019-6-6 17:05

作者: k.k2504    時間: 2019-6-6 17:19

S小姐有無長keep? 
作者: Alanwoo    時間: 2019-6-6 17:25

作者: 無袖    時間: 2019-6-6 21:56

引用:
原帖由 Alanwoo 於 2019-6-6 05:25 PM 發表 查看引用來源

冇啦,佢有人生另一步要行,所以我們今年見得比較小,對上一次見佢己經成2個月前。
有keep contact姐係仲有機會玩
作者: Alanwoo    時間: 2019-6-6 22:23

作者: Hkwargod    時間: 2019-6-6 22:48

引用:
原帖由 Alanwoo 於 2019-6-6 05:01 PM 發表 查看引用來源

咁要分享下啦,我同s之後都有試過3P, 仲試過幾次4P。
都係同S玩?
作者: k.k2504    時間: 2019-6-6 22:55

引用:
原帖由 Alanwoo 於 2019-6-6 05:25 PM 發表 查看引用來源

冇啦,佢有人生另一步要行,所以我們今年見得比較小,對上一次見佢己經成2個月前。
S小姐結婚?
作者: kf123456    時間: 2019-6-7 01:03

寫得好好,請繼續加油UPDATE
作者: BL131    時間: 2019-6-7 08:05

留名等睇玩咩新野
作者: etyc    時間: 2019-6-7 09:42

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2019-6-5 09:44 PM 發表 查看引用來源

同女人做爱 重點係是先比女方享受 長做長有
有幾多真係會照顧女仕嘅感覺?我比較喜歡見到女仕好享受嘅樣,然後先到自己。
作者: Alanwoo    時間: 2019-6-7 19:37

作者: mrfour1973    時間: 2019-6-8 05:47

引用:
原帖由 etyc 於 2019-6-7 09:42 AM 發表 查看引用來源

有幾多真係會照顧女仕嘅感覺?我比較喜歡見到女仕好享受嘅樣,然後先到自己。
師兄識玩!
作者: Alanwoo    時間: 2019-6-8 21:24

作者: 無袖    時間: 2019-6-8 23:25

引用:
原帖由 Alanwoo 於 2019-6-8 09:24 PM 發表 查看引用來源
除左性,我都慢慢了解S真正的一面,佢同男朋友己經冇咩感情,似屋企人多過似男女朋友,但因為某啲原因,所以分唔到手,而佢一直都鐘意緊另一個冇可能一齊到的人,所以關係都幾複雜下,可能因為咁,所以用性來麻醉自己。

係我之前,佢其實都只是搵過3個SP,但是唔係幾夾,所以試過幾次之後就再冇搵佢哋,直至遇到我。最初的2-3個月,所有的基本野我們都試齊,口爆、顏射、乳交、腳交、中出..….,基本 ...
加油,支持後續
作者: mrfour1973    時間: 2019-6-9 00:42

加油支持
作者: mrfour1973    時間: 2019-6-9 00:44

引用:
原帖由 Alanwoo 於 2019-6-8 09:24 PM 發表 查看引用來源
除左性,我都慢慢了解S真正的一面,佢同男朋友己經冇咩感情,似屋企人多過似男女朋友,但因為某啲原因,所以分唔到手,而佢一直都鐘意緊另一個冇可能一齊到的人,所以關係都幾複雜下,可能因為咁,所以用性來麻醉自己。

係我之前,佢其實都只是搵過3個SP,但是唔係幾夾,所以試過幾次之後就再冇搵佢哋,直至遇到我。最初的2-3個月,所有的基本野我們都試齊,口爆、顏射、乳交、腳交、中出..….,基本 ...
師兄好有心基玩女!心態正確
作者: NPGG    時間: 2019-6-9 09:38

村民一定守護原住民權益啊

村屋
作者: yausm1234    時間: 2019-6-9 09:45

作者: sam7211    時間: 2019-6-9 11:49

引用:
我和S小姐住在同一圍村, 她和男朋友租住的單位和我住得相當近,而且她們住的是地下,所以間中都會見到她們。S小姐大約30歲身村比較細小,但她非常靚,有小小混血, 屬於係街會比人望個種,而且份人比較隨和,如果唔係有男朋友,我諗我會追佢。前幾年,S因為想轉下工作環境,所以轉左第二份工,但佢幾唔好彩,遇著2個咸濕和1個變態老闆,所以2年來不停轉工,而且中間有一大段時間冇野做。而我是做freelance   ...
故事好睇唔錯,師兄有性褔啊!
作者: simao3    時間: 2019-6-9 14:27

值得令人回味的回憶
作者: 我不是灰姑娘    時間: 2019-6-9 15:54

引用:

師兄寫得唔錯
花我未試過,但就試過用羽毛
呢個玩法會搵到D平時唔為意嘅敏感位
小腿後面,手臂內側,腳板底都會好敏感,矇埋眼又係另一種刺激
作者: ajenny    時間: 2019-6-9 16:20

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-6-9 03:54 PM 發表 查看引用來源

師兄寫得唔錯
小腿後面,手臂內側,腳板底都會好敏感,矇埋眼又係另一種刺激 ...
用花好似有小小怪
作者: ajenny    時間: 2019-6-9 16:20

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-6-9 03:54 PM 發表 查看引用來源

師兄寫得唔錯
小腿後面,手臂內側,腳板底都會好敏感,矇埋眼又係另一種刺激 ...
用花好似有小小怪
作者: x_richboy_x    時間: 2019-6-10 01:43

30又細細粒,加上少少混血,加上波唔大,已經好有畫面
作者: sam7211    時間: 2019-6-10 11:19

引用:

你們這玩法也幾不錯,讚!
作者: Alanwoo    時間: 2019-6-10 17:19

作者: Alanwoo    時間: 2019-6-10 17:22

作者: Alanwoo    時間: 2019-6-10 17:24

作者: Alanwoo    時間: 2019-6-10 17:27

作者: 我不是灰姑娘    時間: 2019-6-10 18:20

引用:
原帖由 Alanwoo 於 2019-6-10 05:19 PM 發表 查看引用來源

係架,會搵到好多唔同的敏感位,毛羽會唔會好痕架?
痕唔係個重點咩?
作者: kennyice    時間: 2019-6-12 16:34

留名等睇分享
作者: Alanwoo    時間: 2019-6-12 23:16

作者: Alanwoo    時間: 2019-6-12 23:38

作者: 無袖    時間: 2019-6-13 02:00

引用:
原帖由 Alanwoo 於 2019-6-12 11:38 PM 發表 查看引用來源
 S 和她的老闆們 

其實我和S都有探討過佢幾時變得咁大需求,佢細個果時都係正常保守女仔,雖然內心深處都知自己想要咩,但當時仲細,唔係好敢認。直至同左現任男友,他滿足唔到佢,而且年齡大左,需求越來越大,佢開始網上看唔同的分享,心態開始唔同左,成日有性幻想,當時的情況係,佢想但唔敢,直至有一次係舊公司,S同佢上司發生左一件事。

有一次,她和上司因工作關係單獨是間冇人既房,佢上司同 ...
咁佢有冇同你玩過多p?
作者: mrfour1973    時間: 2019-6-13 06:20

真實的性事永遠最引人入性
作者: ncp81    時間: 2019-6-13 17:19

支持加油
作者: Alanwoo    時間: 2019-6-14 02:35

作者: Alanwoo    時間: 2019-6-14 02:36

作者: Alanwoo    時間: 2019-6-14 02:37

作者: Alanwoo    時間: 2019-6-14 02:37

作者: Alanwoo    時間: 2019-6-14 02:40

作者: mrfour1973    時間: 2019-6-14 05:53

引用:
原帖由 Alanwoo 於 2019-6-14 02:35 AM 發表 查看引用來源
多謝大家既支持,我文筆唔好,請大家多多包涵。

我係新手,覆唔到PM。有人問我同S既近況,我們約定左今年某個月之後就唔再見,所以佢叫我將經歷寫出來,佢間中會上來看。 ...
可惜
作者: mrfour1973    時間: 2019-6-14 06:18

引用:
原帖由 Alanwoo 於 2019-6-14 02:37 AM 發表 查看引用來源
Level 2
個晚之後,好似打開左S舖癮,佢好似都幾鐘意,所以我們都越玩越大膽。我隔離屋住左對夫妻陳生陳太(假名),30幾歲,幾OPEN下,因為我同佢哋既主人房有隻側窗係房尾,隻側窗大約30 CM 闊,我們2隻窗其實好近,伸隻手出去應該掂到,佢哋成日唔關窗攪野,雖然看唔到,但成晚比佢地嘈住。

我隻側窗分上下2節,上半節佔3份之二,比我黏左半磨沙既貼紙,所以如果由陳生間屋望入來,上半節 ...
e個玩法女人又知 有冇特别濕?
作者: Alanwoo    時間: 2019-6-14 19:27

作者: ckm9321    時間: 2019-6-15 06:12

師兄,連露出都有玩,應該有同佢影埋啲沙龍。
作者: veryok    時間: 2019-6-15 11:30

寫得唔錯, 等你再post.
作者: CXXiang    時間: 2019-6-15 13:17

引用:
原帖由 Alanwoo 於 2019-6-14 02:37 AM 發表 查看引用來源
Level 3
之後我搬左去同區另一間屋,但較偏僻的地方,接近上山的位,同舊屋5分鐘車程。有一晚,我們沿住山路上山,係一個暗位席地而做,但感覺一般,好凍。

Level 4
我揸車去一個好靚,但冇咩人識去的地方,去到盡頭,泊好車,我們就是車尾做,我打開左車尾箱比我們除時上返車,車頭同旁都落哂遮光板,而且得一條路入,所以我們很遠就會看到有冇人入來,過程冇咩特別,但真係幾刺激,未見 ...
好刺激,好趣怪!
作者: happymore    時間: 2019-6-15 13:49

引用:
Level 2
個晚之後,好似打開左S舖癮,佢好似都幾鐘意,所以我們都越玩越大膽。我隔離屋住左對夫妻陳生陳太(假名),30幾歲,幾OPEN下,因為我同佢哋既主人房有隻側窗係房尾,隻側窗大約30 CM 闊,我們2隻窗其實好近,伸隻手出去應該掂到,佢哋成日唔關窗攪野,雖然看唔到,但成晚比佢地嘈住。

我隻側窗分上下2節,上半節佔3份之二,比我黏左半磨沙既貼紙,所以如果由陳生間屋望入來,上半節 ...
好刺激喎,好彩你鄰居唔識S小姐!

幾年前屋企人去咗旅行,男朋友上咗我屋企坐,客廳只有白色薄紗窗簾布,晚上冇開燈,係貼住窗邊的沙發上做愛,雖然唔知隔離屋的年青夫婦會否見到,但感覺上很刺激😅
作者: Th216    時間: 2019-6-15 15:17

作者: Th216    時間: 2019-6-15 15:19

作者: happymore    時間: 2019-6-15 18:27

引用:
原帖由 Th216 於 2019-6-15 03:17 PM 發表 查看引用來源

師姐有無叫得好大聲?😆
冇喎,平時坐係沙發睇電視會望到鄰居個客廳,其實都好近吓
作者: Th216    時間: 2019-6-16 01:10

作者: gilbert    時間: 2019-6-16 05:42

3男1女?
作者: happymore    時間: 2019-6-16 23:45

引用:
原帖由 Th216 於 2019-6-16 01:10 AM 發表 查看引用來源

鄰居見到都會扯哂😆
有時候等𨋢見到鄰居會打招呼
作者: Th216    時間: 2019-6-17 00:58

作者: ST閑人    時間: 2019-6-17 03:14

其實可否在標題上講第幾頁更新左
作者: johnsonlee107    時間: 2019-6-17 08:47

引用:
Level 2

反而想問知道陳生幾 open, 係唔係有段故?
作者: Alanwoo    時間: 2019-6-17 18:41

作者: Alanwoo    時間: 2019-6-17 18:50

作者: Alanwoo    時間: 2019-6-17 18:59

作者: happymore    時間: 2019-6-17 21:18

引用:
原帖由 Alanwoo 於 2019-6-17 06:50 PM 發表 查看引用來源

識得的話會唔會尷尬? 我個日, 陳生係看我同s唔到,有咩事,我就賴係我個朋友,我成日有朋友上來訓。不過如果唔怕尷尬,其實幾刺激。
其實鄰居夫婦當時係新搬來,當時同佢哋唔熟,完全唔覺得尷尬
作者: happymore    時間: 2019-6-17 21:22

引用:
原帖由 Alanwoo 於 2019-6-17 06:41 PM 發表 查看引用來源
有片,有相,但大部份係完事後刪除左。我唔會post 架,不用問。:smile_39:
師兄well done👍🏻
作者: 阿銘爺    時間: 2019-6-18 10:44

作者: constitute    時間: 2019-6-18 10:49

又真係幾奇情。
作者: Sparktong    時間: 2019-6-18 12:18

引用:
原帖由 Alanwoo 於 2019-6-6 05:03 PM 發表 查看引用來源

唔係,我住得好近市區,冇咁北。不過上年搬左去同區比較偏僻的地方。
近市區,冇咁北?大wai?
作者: mrfour1973    時間: 2019-6-18 17:27

有冇update❓
作者: ST閑人    時間: 2019-6-19 01:16

謝謝制兄加翻UPDATE第幾頁
作者: SexDevil    時間: 2019-6-19 10:42

引用:
原帖由 Alanwoo 於 2019-6-12 11:38 PM 發表 查看引用來源
 S 和她的老闆們 

其實我和S都有探討過佢幾時變得咁大需求,佢細個果時都係正常保守女仔,雖然內心深處都知自己想要咩,但當時仲細,唔係好敢認。直至同左現任男友,他滿足唔到佢,而且年齡大左,需求越來越大,佢開始網上看唔同的分享,心態開始唔同左,成日有性幻想,當時的情況係,佢想但唔敢,直至有一次係舊公司,S同佢上司發生左一件事。

有一次,她和上司因工作關係單獨是間冇人既房,佢上司同 ...
女仔好多都係咁,本身好享受比人凌辱,就算玩得幾激幾變態都可以興奮,但要識得尊重佢。其實都幾難掌握,要好尊重佢而又唔尊重咁玩佢。
作者: 阿銘爺    時間: 2019-6-19 10:47

作者: happymore    時間: 2019-6-19 21:53

引用:
 S 和她的老闆們 

師兄,互相尊重好重要!

我覺得做自己上司或者老闆sp好危險,分分鐘被炒,而且又怕公司同事知道被講是非🤦‍♀️

我就唔敢係公司搵sp
作者: mrfour1973    時間: 2019-6-19 22:25

引用:
原帖由 SexDevil 於 2019-6-19 10:42 AM 發表 查看引用來源

女仔好多都係咁,本身好享受比人凌辱,就算玩得幾激幾變態都可以興奮,但要識得尊重佢。其實都幾難掌握,要好尊重佢而又唔尊重咁玩佢。
勁! 講中point
作者: ladycat_night    時間: 2019-6-20 02:15

樓主遇到好對手,好難得。
作者: 浪漫的水管    時間: 2019-6-20 20:27

作者: 小辣椒仔    時間: 2019-6-20 22:17

引用:
原帖由 happymore 於 2019-6-19 09:53 PM 發表 查看引用來源

師兄,互相尊重好重要!

我覺得做自己上司或者老闆sp好危險,分分鐘被炒,而且又怕公司同事知道被講是非🤦‍♀️

我就唔敢係公司搵sp
甘你會係邊搵?😝
作者: happymore    時間: 2019-6-21 00:36

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2019-6-20 10:17 PM 發表 查看引用來源

甘你會係邊搵?😝
登報紙搵sp🤣

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)