188Channel

標題: 饑渴的後生人妻 [打印本頁]

作者: 絕學無為閒道人    時間: 2019-5-22 09:27     標題: 饑渴的後生人妻

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 天生蠢材必無用    時間: 2019-5-22 13:39

師兄性褔不少,你現在有沒有同她交手
作者: 絕學無為閒道人    時間: 2019-5-22 15:09

引用:
原帖由 天生蠢材必無用 於 2019-5-22 01:39 PM 發表 查看引用來源
師兄性褔不少,你現在有沒有同她交手
沒有聯絡了
作者: 卜卜星    時間: 2019-5-22 15:23

食过再稳咯。。。。
作者: 絕學無為閒道人    時間: 2019-5-22 16:15

佢唔制喇,呢件事都有一年喇
作者: ioi_sp    時間: 2019-5-22 19:16

做sp一流,有時身材都後其次,瘦底皮膚滑仲吸引
引用:
原帖由 絕學無為閒道人 於 2019-5-22 09:27 AM 發表 查看引用來源
今次講吓另一位人妻,俾個名佢,叫Ella。我同佢識咗幾年朋友喇,幾熟吓,有一排,佢開始同我訴苦,話佢老公對佢冇興趣,兼且唔係好得。佢好渴,好辛苦。Ella 得廿幾歲,慾火旺盛,老公大佢廿年,所以有距離喺度。

佢身材瘦削,胸唔大,膚色少少黑,不過樣靚,幾清純。其實佢以前都好淫吓,又話自己幾次俾人強過(在大陸),家人,朋友都有。傾吓傾吓我覺得佢呢方面都開放,我便講,你有需要的話我可幫你。

...

作者: 7度    時間: 2019-5-22 19:59

谷歌唔俾。最on9成人版要登入,賭版唔駛登入。
作者: 羊洋得意    時間: 2019-5-22 20:35

作者: 絕學無為閒道人    時間: 2019-5-22 20:37

引用:
原帖由 羊洋得意 於 2019-5-22 08:35 PM 發表 查看引用來源
同朋友做唔怕無左個朋友?
諗下都覺得幾尷尬
係㗎,但真係熟,同埋佢性格係爽朗型,好坦誠,所以唔擔心冇朋友做
作者: 小辣椒仔    時間: 2019-5-23 18:16

引用:
原帖由 絕學無為閒道人 於 2019-5-22 08:37 PM 發表 查看引用來源

係㗎,但真係熟,同埋佢性格係爽朗型,好坦誠,所以唔擔心冇朋友做
其實玩過開心過就ok
擰願大家keep住做好朋友 冇其他關係
作者: A1000    時間: 2019-5-24 22:18

引用:
原帖由 絕學無為閒道人 於 2019-5-22 09:27 發表 查看引用來源
今次講吓另一位人妻,俾個名佢,叫Ella。我同佢識咗幾年朋友喇,幾熟吓,有一排,佢開始同我訴苦,話佢老公對佢冇興趣,兼且唔係好得。佢好渴,好辛苦。Ella 得廿幾歲,慾火旺盛
佢身材瘦削,胸唔大,不過樣靚,幾清純。其實佢以前都好淫吓,又話自己幾次俾人強過,家人,朋友都有。傾吓傾吓我覺得佢呢方面都開放,我便講,你有需要的話我可幫你。

老實講,幾年朋友,我冇乜對佢想入非非,我咁提出,有一半真係 ...
咁 Ella 就爽 Y Y喇!
作者: A1000    時間: 2019-5-24 22:18

引用:
原帖由 絕學無為閒道人 於 2019-5-22 09:27 發表 查看引用來源
今次講吓另一位人妻,俾個名佢,叫Ella。我同佢識咗幾年朋友喇,幾熟吓,有一排,佢開始同我訴苦,話佢老公對佢冇興趣,兼且唔係好得。佢好渴,好辛苦。Ella 得廿幾歲,慾火旺盛
佢身材瘦削,胸唔大,不過樣靚,幾清純。其實佢以前都好淫吓,又話自己幾次俾人強過,家人,朋友都有。傾吓傾吓我覺得佢呢方面都開放,我便講,你有需要的話我可幫你。

老實講,幾年朋友,我冇乜對佢想入非非,我咁提出,有一半真係 ...
咁 Ella 就爽 Y Y喇!
作者: 浪漫的水管    時間: 2019-5-29 01:21

作者: mlingmling12345    時間: 2019-5-29 17:35

ching, you are so lucky always

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)