188Channel

標題: 大眼極品人妻 [打印本頁]

作者: 絕學無為閒道人    時間: 2019-5-21 20:35     標題: 大眼極品人妻

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: quizquizquiz    時間: 2019-5-21 20:36

排下頭位,支持,期待圖
作者: @chiwah    時間: 2019-5-21 22:06

引用:
原帖由 quizquizquiz 於 2019-5-21 08:36 PM 發表 查看引用來源
排下頭位,支持,期待圖
巧巧波
作者: Tck13032011    時間: 2019-5-21 22:27

巧想知佢cup數
作者: 床上純情的香腸    時間: 2019-5-21 23:00

師兄真令人羨慕 !^^
作者: 絕學無為閒道人    時間: 2019-5-21 23:05

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2019-5-21 10:27 PM 發表 查看引用來源
巧想知佢cup數
C
作者: Skidsteer    時間: 2019-5-21 23:20

波型太正呀!
作者: BL131    時間: 2019-5-21 23:31

大唔大眼唔知
淨係知大波
作者: 絕學無為閒道人    時間: 2019-5-21 23:34

繼續:

我拉起她的裙,脫自己的,然後就起身進入... 第一次插入佢度,好刺激,好窄,可能佢有啲緊張,淨識攬住我... 我頂到最入,每一吓都感覺到佢入面好似有嘢頂住我個龜頭,因為佢身材唔高(亦唔算好矮),所以下面都唔太深,好易頂到最入,撞吓撞吓,好難忍,加上佢真係一個美女,大約十幾分鐘我就嚟,佢太享受,叫我喺入面射,我再確定,佢話可以,可以食事後丸,我就大力插多幾吓,然後盡情射晒入去... 好暖,喺裡面感覺到佢仲一吓一吓咁包我支嘢... 對腳夾住我個身,唔俾我出返嚟...

之後,我哋每次見面,都一定會做,有時仲室外(另外再分享),佢都好好胃口,次次都唔準我射住,我俾佢訓練到成耐力鐵人... 甚至乎,唔知係咪因為佢刺激咗我荷爾蒙,我有再發育的現象,唔係誇張,呢幾年越來越粗(唔好鬧我),如果有巴打都係咁話我知。

順便再上一張圖,分享吓
https://ibb.co/DrYgRHc
作者: 絕學無為閒道人    時間: 2019-5-21 23:35

引用:
原帖由 BL131 於 2019-5-21 11:31 PM 發表 查看引用來源
大唔大眼唔知
淨係知大波
大眼㗎,佢行出街好吸睛,我反而周身唔自在,因為怕俾熟人見到
作者: comton36    時間: 2019-5-21 23:48

成篇野用詞同文法...感覺有D怪,抄的?
作者: takuma    時間: 2019-5-22 02:59

引用:
原帖由 絕學無為閒道人 於 2019-5-21 11:35 PM 發表 查看引用來源

大眼㗎,佢行出街好吸睛,我反而周身唔自在,因為怕俾熟人見到
師兄,出街小心D好,撞到熟人好麻煩,請問人妻大約幾多歲?
:smile_34:
作者: ookiroppi    時間: 2019-5-22 04:06

睇到硬左
作者: 絕學無為閒道人    時間: 2019-5-22 06:51

引用:
原帖由 comton36 於 2019-5-21 11:48 PM 發表 查看引用來源
成篇野用詞同文法...感覺有D怪,抄的?
我開頭用語體文,打打吓覺得唔講得唔順,咪用廣東話打囉師兄,我都想知,你哋鍾意睇邊種的文章,我會用嗰種嚟打
作者: 絕學無為閒道人    時間: 2019-5-22 06:53

引用:
原帖由 takuma 於 2019-5-22 02:59 AM 發表 查看引用來源

師兄,出街小心D好,撞到熟人好麻煩,請問人妻大約幾多歲?
:smile_34:
諗住第二篇講,佢大約37啦,不過出街好多人以為佢廿幾。試過食飯撞正我屋企人😂
作者: 絕學無為閒道人    時間: 2019-5-22 06:55

引用:
原帖由 ookiroppi 於 2019-5-22 04:06 AM 發表 查看引用來源
睇到硬左
多謝你兄弟俾面,我第一次打呢啲,唔知應該點拿揑,事係真嘅,只係唔知要講得幾仔細
作者: Jxxxdiscuss    時間: 2019-5-22 08:41

支持樓主!加多D相就最好啦!!💪
作者: bentayga    時間: 2019-5-22 09:25

引用:
原帖由 絕學無為閒道人 於 2019-5-22 06:53 AM 發表 查看引用來源

諗住第二篇講,佢大約37啦,不過出街好多人以為佢廿幾。試過食飯撞正我屋企人😂
正所謂奀奀瘦瘦,屌極唔夠就係呢亭。
撞正你屋企人呢鑊㸃拆?
作者: 絕學無為閒道人    時間: 2019-5-22 09:35

引用:
原帖由 Jxxxdiscuss 於 2019-5-22 08:41 AM 發表 查看引用來源
支持樓主!加多D相就最好啦!!💪
相係有嘅,不過怕太多俾人認出。相係佢自拍多,我通常係拍片
作者: 絕學無為閒道人    時間: 2019-5-22 09:38

引用:
原帖由 bentayga 於 2019-5-22 09:25 AM 發表 查看引用來源

正所謂奀奀瘦瘦,屌極唔夠就係呢亭。
撞正你屋企人呢鑊㸃拆?
間餐廳係我老母介紹俾我,我就帶佢去,點知有次撞正老母同朋友喺度食飯,蠢咗!好在我媽識佢,知我有呢個朋友,食飯啫,冇做乜,但我估老人家心水清都估到咩事。
作者: 四衝程    時間: 2019-5-22 13:32

好波,好正。
作者: 天生蠢材必無用    時間: 2019-5-22 13:35

引用:
原帖由 絕學無為閒道人 於 2019-5-21 11:34 PM 發表 查看引用來源
繼續:

我拉起她的裙,脫自己的,然後就起身進入... 第一次插入佢度,好刺激,好窄,可能佢有啲緊張,淨識攬住我... 我頂到最入,每一吓都感覺到佢入面好似有嘢頂住我個龜頭,因為佢身材唔高(亦唔算好矮),所以下面都唔太深,好易頂到最入,撞吓撞吓,好難忍,加上佢真係一個美女,大約十幾分鐘我就嚟,佢太享受,叫我喺入面射,我再確定,佢話可以,可以食事後丸,我就大力插多幾吓,然後盡情射晒入去... 好 ...
下面好像好多毛
作者: 絕學無為閒道人    時間: 2019-5-22 15:11

引用:
原帖由 天生蠢材必無用 於 2019-5-22 01:35 PM 發表 查看引用來源

下面好像好多毛
而家唔多,因為我鍾意短啲,感覺乾淨啲,口的時候唔會成面成口毛
作者: 卜卜星    時間: 2019-5-22 15:22

细细粒好。。
点解会突然上去帮你按摩?》  做按摩的》?
作者: 絕學無為閒道人    時間: 2019-5-22 16:17

引用:
原帖由 卜卜星 於 2019-5-22 03:22 PM 發表 查看引用來源
细细粒好。。
点解会突然上去帮你按摩?》  做按摩的》?
佢學過吓。至於點解傾到呢度我就唔記得喇
作者: 7boy04    時間: 2019-5-22 18:21

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: 天生蠢材必無用    時間: 2019-5-22 22:37

引用:
原帖由 絕學無為閒道人 於 2019-5-22 03:11 PM 發表 查看引用來源

而家唔多,因為我鍾意短啲,感覺乾淨啲,口的時候唔會成面成口毛
哦,你剪短左佢啲毛
作者: hermanwm    時間: 2019-5-22 23:59

引用:
原帖由 絕學無為閒道人 於 2019-5-21 11:34 PM 發表 查看引用來源
繼續:

我拉起她的裙,脫自己的,然後就起身進入... 第一次插入佢度,好刺激,好窄,可能佢有啲緊張,淨識攬住我... 我頂到最入,每一吓都感覺到佢入面好似有嘢頂住我個龜頭,因為佢身材唔高(亦唔算好矮),所以下面都唔太深,好易頂到最入,撞吓撞吓,好難忍,加上佢真係一個美女,大約十幾分鐘我就嚟,佢太享受,叫我喺入面射,我再確定,佢話可以,可以食事後丸,我就大力插多幾吓,然後盡情射晒入去... 好 ...
我都有相同情況,找到對的人會越做越粗!
作者: BL131    時間: 2019-5-23 06:56

引用:
繼續:

Fit成咁。真係無得頂
作者: BL131    時間: 2019-5-23 06:58

引用:
原帖由 絕學無為閒道人 於 2019-5-22 09:35 AM 發表 查看引用來源

相係有嘅,不過怕太多俾人認出。相係佢自拍多,我通常係拍片
仲要肯拍片。去邊到搵
作者: 絕學無為閒道人    時間: 2019-5-23 07:30

引用:
原帖由 天生蠢材必無用 於 2019-5-22 10:37 PM 發表 查看引用來源

哦,你剪短左佢啲毛
佢自己剪啦梗係,不過我自己都有同細佬剪髮
作者: 絕學無為閒道人    時間: 2019-5-23 07:36

引用:
原帖由 hermanwm 於 2019-5-22 11:59 PM 發表 查看引用來源

我都有相同情況,找到對的人會越做越粗!
真係有咁嘅事?!我都覺得佢係對的人,非常夾。我有時照鏡自己會嚇親,不過如果可再長少少就更好
作者: 絕學無為閒道人    時間: 2019-5-23 08:35

多謝師兄們pm我,因我新手故仍未能有回覆功能,在此稍作回覆。

多謝師兄話我知係正常,有啲女話呢點唔重要,以我經驗其實係重要的,當然技巧也重要。

佢係慣咗戴得緊緊地咁。
我都可以放多啲相,不過心虛怕俾人認出,雖然朋友喺呢度睇嘢溉機會好微
作者: kayee0907    時間: 2019-5-24 20:56

作者: 絕學無為閒道人    時間: 2019-5-24 21:06

引用:
原帖由 kayee0907 於 2019-5-24 08:56 PM 發表 查看引用來源
師兄好艷福。咁你地住得近嗎?
算近
作者: A1000    時間: 2019-5-24 21:57

引用:
原帖由 絕學無為閒道人 於 2019-5-21 23:34 發表 查看引用來源
繼續:

not bad bor ! :smile_38:
作者: A1000    時間: 2019-5-24 21:57

引用:
原帖由 絕學無為閒道人 於 2019-5-21 23:34 發表 查看引用來源
繼續:

not bad bor ! :smile_38:
作者: A1000    時間: 2019-5-24 22:37

引用:
原帖由 絕學無為閒道人 於 2019-5-21 20:35 發表 查看引用來源
我不太擅長寫故事,就憑記憶想到什麼寫什麼,畫面請大家自己腦補吓

起初認識她時是識她全家,所以跟她比她老公還熟,在WS 聊了一兩個月,天天聊,有一天,她說可幫我按摩,便上來我家中,還帶了精油,推油按摩。老實說,小弟那時從未被人按過全身。當然我心想,難道有著落了?要令各位失望的是,她真的用專業的態度,全神貫注幫我按摩,一點越軌也沒有!

第二次上來我家,便是聊天,因為我們沒明說要做愛 ...
she`s a pretty woman.:smile_34:
作者: A1000    時間: 2019-5-24 22:37

引用:
原帖由 絕學無為閒道人 於 2019-5-21 20:35 發表 查看引用來源
我不太擅長寫故事,就憑記憶想到什麼寫什麼,畫面請大家自己腦補吓

起初認識她時是識她全家,所以跟她比她老公還熟,在WS 聊了一兩個月,天天聊,有一天,她說可幫我按摩,便上來我家中,還帶了精油,推油按摩。老實說,小弟那時從未被人按過全身。當然我心想,難道有著落了?要令各位失望的是,她真的用專業的態度,全神貫注幫我按摩,一點越軌也沒有!

第二次上來我家,便是聊天,因為我們沒明說要做愛 ...
she`s a pretty woman.:smile_34:
作者: supercray    時間: 2019-5-25 20:18

半熟最不能自拔

C兄小心 不要慾罷不能
作者: 絕學無為閒道人    時間: 2019-5-25 20:26

引用:
原帖由 supercray 於 2019-5-25 08:18 PM 發表 查看引用來源
半熟最不能自拔

C兄小心 不要慾罷不能
謝謝師兄忠告!

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)